![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Cytat:
I brawa dla tej kobiety, że się Tobą zainteresowała, teraz w większości to ludzie udają, że nie widzą ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Moja córka zostanie bezimienna
![]() Aga dobrze, że dotarłaś do domu! najedz się teraz i odpocznij ![]()
#63 |
Wtajemniczenie
|
A my wczoraj przy tej wypasionej kolacji wybraliśmy 2 typy imion. Mąż powiedział, że on szukać po necie nie będzie, bo nie ma na to czasu, trzeba pokój niuni kończyć, bo chce skręcać łóżeczko i kupować mebelki i chce, żeby wózek stał u małej w pokoju, a nie w salonie w kartonie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() .Pół jadę, wysiadam i resztę idę, a te pół to i tak stoję przy samych drzwiach żeby na każdym przystanku móc zaczerpnąć "świeżego" powietrza. Wklejam torta i dresik jaki dostałam od mojej maci dla Leosi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Ala tort megaaaaaa! Widać, że smakował, oj zjadłabym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ja tez nie mogłam odpisywać z telefonu na wizazu, nie wiem czemu... nie wiem czy tak można, ale przekleję to co miałam jeszcze pocytować na starym wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() może z horoskopem, księgą imion i tarotem trzeba imiona wybierać? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy wszystko nadrobiłam co napisałyscie rano, ale muszę leciec bo kilka rzeczy mam do załatwienia w terenie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kuruj się ![]() Podwójne znaki są dziwne powiadasz? To ja jestem bliźnięta a mąż ryby ![]() Cytat:
kolejna przeziębiona... Wygrzej się ![]() Cytat:
Ale beka z tych imion. Faktycznie jak dziecko coś przeskrobie to pełnym imieniem mu się mówi. Chociaż my mamy w rodzinie małego Alka i ja mu mówię Aleksander. Dzięki za Wasze opinie na temat Ady ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Tak poszlam robic to sniadanie ze zasnelam
![]() I mala mnie obudzila,dalam jej calusa a ona z taka obrazona mina mowi do mnie-jak Ty mnie tak calujesz,to ide sobie do kuchni,a Ty zostan sobue tu sama ![]() ![]() Za chwile mi przyniosla swoja zabawke zyrafe i mi mowi masz,zyrafke sobie caluj ![]() Alunia,duszona no widzicie chcialam dobrze a wyszlo ze mala sie mikolaja boi A co tych prezentow mala byla,nie rozumiala chyba po co tych paczek tak duzo tam Aga dobrze ze nie zemdlas,i dobrze se Ci ktos chcial pokoc oo to moj maz musi po mnie jutro przyhechac Mlebi mi sie Kalina tez podoba ![]() A jak dziewczyny pisaly o Twoim nicku,ja tez wiecznie go mylilam ![]() !dobra ja sie zbieram,milego dnia wam zycze |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Witam i ja na nowym
![]() ![]() Duszona, emdzik u mnie też się robiło prezenty pod choinkę, a na Mikołaja tylko jakieś słodycze pod poduszką...i nadal tak jest (nie licząc Mikołaja dla Małego, bo babci nie da się wyperswadować, żeby nie kupowała Młodemu kolejnych pierdół, których ja nie mam już gdzie trzymać:/ ). W tym roku taka różnica, że ponieważ sporo nas się już zrobiło - tylko w moim domu 7 dorosłych i 3 dzieci (czwarte w drodze), plus każdy "drugie rodziny", postanowiliśmy, że sami między sobą kupujemy tylko drobiazgi, a duże prezenty tylko dzieciakom. A co do imienia - to Wam ma się podobać (Tobie i tż) a nie wszystkim dookoła. Mamie tz nie podoba się mój wybór Lena, ale gdyby nie to, że tz też nie bardzo chce to imię, to bym się tym nie przejmowała. Karolcia - gratuluję własnego M...też myślałam, że uda się przed lutym, ale szczerze straciłam nadzieję... Aga- tak coś czułam, że glukoza nie zrobi na Tobie specjalnego wrażenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Nie widzę tortu i może to dobrze
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi , Kalina też ładne ale mam Koleżankę, która się nazywa Karolina i ma 2 córki, jedna to właśnie Kalina a druga Karina
![]() ![]() Emdzik u mnie to tez jeszcze nic pewnego, aj sobie na razie tak mówię ![]() ![]() Asia a jakie są Twoje typy? |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ala jaki piękny różowy tort
![]() ![]() ![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
ja tez sobie wypraszam szui bo ja tez wodnik...
Alicja my to chyba siostry bliźniaczki tyle ze ja przenoszona byłam a Ty na swiat sie pchałas by sprawdzic co i jak ![]() ktorego sie urodziłas? bo ja w Dzień Dziadka :P Co do żylakow to tez mam niestety niefajna historie w rodzinie bo moja babcia zmarła z ich racji( a w zasadzie od tego ze sie skrzep oderwał i zrobił sie zator). babcia miała 43lata i zmarła na rekach mojego taty w wigilie dzis obudziłam sie w nocy na oddychanie ale nic nie pisałam tutaj. Potem o 6.30 ale młoda sie dusiła, głowa ja bolała i zostałysmy w domu. zaraz musze isc do biedronki i z psem... potem jakis mini relaks i ogarne dom ![]()
#75 |
Wtajemniczenie
|
Buu źle ją pocalowalas?
![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Panna Migotka taki kocyk: http://allegro.pl/mily-cieply-dwustr...706877426.html
Ja brałam ten w gwiazdki, będzie do łóżeczka ![]() Tylko ciekawe jaki będzie po praniu Ala hoho jaki tort, jadłabym ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
No tez jestem w szoku,ze sa jeszcze ludzie,ktorzy ogarna pomoc w razie czego
a doslownie ze 3 osoby juz w busie byly bo to ostatni przystanek Jak Duszona mowi,ze to spadek cukru, to jej wierze- nie mam cukrzycy, nie mam cukrzycy oj nienienie ![]() ![]() Ja tez nie widze zdjecia ani tortu ani dresu Ali małej.... Leosia ![]() ![]() ![]() A moj maz jak wczoraj wrocil to pierwsze co zapytal : co tam Rybcia (on tak na mnie mowi), jak nasz Tymianek sie czuje ![]()
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłego dzionka ![]() Specjalnie dla Ciebie wklejam fotkę mojej córy w wieku 2 lat, oczywiście z mikołajem ![]() ![]() A i zobaczcie jaki miałam brzuszek w poprzedniej ciąży, tak patrząc na datę to miesiąc przed porodem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Moja mama to wodnik i jest wspaniałą kobietą
![]() A ja mam problem z przewijakiem ![]()
#83 |
Rozeznanie
|
Eh te dzieciaczki, całujesz źle, nie całujesz jeszcze gorzej
![]() Emdzik - moja Mała tez chyba bezimienna zostanie, bo też mi się nie podobają praktycznie żadne imiona, a te, które mi się podobają nie podobają się tż... A co do odpisywania z telefonu, to ja też w sobotę chciałam odpisać z telefonu i się nie dało:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce mi sie isc do biedronki, nie chce mi sie isc do biedronki... fuck widze z okna a nie mam ochoty tam łazic co do imion to ja tez mam swoje i córki zdrabniane przez wiele osob... ale wkurza mnie jak ktos Wera na mnie wali... jak pies sie wtedy czuje. Młoda jak cos przeskrobie lub nie słucha i nie dociera to krzycze po nazwisku... kiedys po moim(mamy z mezem łączone) a teraz tylko meza... i mowie ze po tacie niegrzeczna (no przeciez nie po mnie)... a do Małej to juz mowie Oliwka.... wiecie co w nocy chyba miałam skurcz łydki... pierwszy raz, ale nie jestem pewna czy sie przebudziłam i bolało czy to sen i bolało. było nieprzyjemnie wiec musze do apteki zajsc jeszcze w ramach spaceru z kundlem
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-11-12 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Kalinka też mi się podoba...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Aga a Tymianek brzmi kapitalnie
![]() Mój tz to ryby, mój synek to ryby, a teraz zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta historią to mnie zmroziłaś, ale wyklucza ona prawdopodobieństwo wspólnego ojca ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, nie wiem czemu wam nie wyświetla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
u mnie moj tata i brat sa rybami
![]() Ja blizniak, moj maz rak ![]() http://mebby.pl/zakup/mata-do-przewi...ekka-i-wygodna ten przewijak mi sie spodobal taka galaretka jakby gdybym go zobaczyla wczesniej to moze bym sie skusilaaaaaaaaaaa
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.