|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchowalnia naszym światem, brzdące urodzone latem -mamusie lipiec 2014
Cytat:
tak juz normalnie...oby szybko mi zeszlo nie lubie tadkich rewelacji. Ktos poczestuje kawa? jak moglam zappomniec o kawie do szpitala:-( Igor nie mogl dzisiaj spac w szpitalnym lozeczku wiec go wzielam do siebie on zajmuje 3/4 lozka ale mnie wszystko boli:-(Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Napisze teraz bo potem moge nie miec czasu Z okazji świąt Bożego Narodzenia zycze wszystkim spelnienia marzen duzych i malych, ogromnej ilości uśmiechu i ciepła, jak najmniej choróbsk szpitali goraczek i innych podobnych. I oby pierwsze slowo brzmialo MAMA hihi duzo zdrowka Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
może komuś kawy? Dziewczyny pewnie będę zaglądać dzisiaj ale nie będzie czasu na pisanie wiec: Życzę Wam Spokojnych Świąt pełnych miłości i radości. Zdrowia dla Was i waszych pociech, no i tż-tów oby omijały Was zakręty losu i wszystko układało się po Waszej myśli. Lekkich remontów, lekkich powrotów do pracy, dużo pieniążków i pociechy z dzieci. Ściskam Was mocno i ciesze się, że jestem z Wami Ach i nie przejadać się tam haha, no dobra jeść ile chcecie i co możecie. Buziaki
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
kawka zawsze dobra na początek dnia więc tak, poproszę. Małą czarną. Iris dla Ciebie podwójna! Ja stawiam hehehe Fajnie się czyta te wszystkie zyczenia , mam nadzieję, że się spełnią !
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego naj! Szybkiego bezbolesnego ząbkowania, przespanych nocy
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt Mamuśki!!!!
dużo miłości, radości, zdrówka, szczęścia, pomyślności, oby dzieciaczki rosły nam zdrowo i dały się wyspać (w Nowym Roku, a najlepiej już od dziś ) i dużo kawy życzymy Wam obie z Pulpetinką i ściskamy Was wszystkie mocno wpadam tylko z życzeniami, bo u nas okołoświąteczna masakra
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki za kawe zaraz jade do domu to sobie wypije:-D czekamy na Tz wszystko spakowane syn wazy 7kg rowne po tych rewolucjach zoladkowych Świeta w domu Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Aaa i guzek znikl ssak wyssał :-DWysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z opóźnieniem w nowym wątku. Wszystkiego najlepszego wam życzę, pięknych prezentów i dużo szczęścia, miłości i radości.
Mam pytanko jakie macie wózki i czy jesteście zadowolone? Ja właśnie pozbywam się mojej teutonii cosmo bo już mnie denetwuje. Chodze często po 10km dziennie po mieście i wykańcza mnie amortyzacja, ciężko się podbija. Wiec muszę się zorientować co kupić teraz.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale 3w1 czy o spacerówce myślisz?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja wpadlam tylko na chwile zlozyc Wam zyczenia, bo szykuje sie zakrecony dzien
Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Pokladow cierpliwosci, samych przespanych nocek, samych pozytywnych dni pelnych usmiechu, aby dzieciaczki zdrowo rosly i byly grzeczne jak aniolki�� niech te swieta beda pelne milosci i ciepla rodzinnego. ������⭐⭐⭐������ Edit Moje dziecko zrobilo Nam dzisiaj prezencik i spalo w lozeczku 2h co mu sie nie zdarza, takze ogarnelam mnostwo rzeczy. Jeszcze tylko pierogi i uszka i polewy do.ciast i.gotowe
Olinek Edytowane przez Yuza Czas edycji: 2014-12-24 o 11:34 |
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, dzisiaj dobra ☕ nie jest zła 😁
Młoda z katarem ciężko spała, a Wojtula brzuch bolał, z Tz się podzieliliśmy on z synem, ja z córką, oboje chodzimy teraz jak zombi 😛 Dziękuję za życzenia i również życzę wam pięknych (choć nie bialych- u nas ciepło i pięknie świeci słońce), rodzinnych, pełnych miłości i radości Swiąt. Żeby w całym przyszłym roku spotykały Was same przyjemne rzeczy, aby Dzieciaczki zdrowo i wesoło rosły, a Tzci obdarowywali was miłością i wsparciem, życzę by każda z Was odnalazła czas i chęć realizacji własnych marzeń 😘 Edytowane przez robaczek-85 Czas edycji: 2014-12-24 o 11:37 |
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Chwila odpoczynku
Odkurzone, szynka w piekarniku pranie ogarnięte, chłopaki na spacerze Jeszcze tylko bede musiała siebie ogarnąć. W 4h powinnam dać rade Cytat:
Ja mam 3w1 baby design lupo comfort. Jestem zadowolona. Jest troche coezki i nieporęczny do noszenia - na szczescie nie musze tego robic :d nie ma problemów z poobijaniem, da sie prowadzić nawet jedna reka. Nic na razie nie skrzypi. Spacerówka rozkłada sie do pozycji leżącej wlasnie tylko nowej samej raczej nie sprzedają. ![]() Iris za wyjście ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Robaczek no nie wiem czy w takim przypadku jedna kawa pomoże moze przez kolejne świąteczne dni uda wam sie troszke odpocząć.
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie dlatego pytam ja też bym już spacerówkę tylko kupowała. Aczkolwiek jeśli myślisz o 3w1 to my mamy tutek grander play fajna gondola, odpinany panel nad głową dziecka, spacerówka rozkłada się do leżenia. Amortyzatory dają radę w podmiejskim terenie ale jest trochę ciężkawy.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o wózek gondola+spacerówka to polecam tako moonlight. Świetnie się prowadzi + podwójna amortyzacja. Ale tak jak dziewczyny teraz to bym kupiła już samą spacerówkę.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Myślę głównie o spacerówce ale musiała by i tak być taka solidna nie na małych kołach i nie cięższa niż 14kg bo ma jedno półpiętro ma dole przed wejściem do windy a nie mogę najpierw zwieść samego wózka bo czasem się winda zacina. Konieczna też regulacja rączki bo ja mała a mąż duży. Więc zastanawiam się ewentualnie nad 2w1 bo Oliwka i yakvśpi na spacerach więc gondola jej nie przeszkadza.
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371d5ldcbot.png Edytowane przez ecencia Czas edycji: 2014-12-24 o 12:19 |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki budżet?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
A zobacz Camarelo na ich stronie mają fajne spacerówki ja mam 21 i jestem bardzo zadowolona. Solidne i dość lekkie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Kochane ja tylko na chwilę wpadam życzyć Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt dla Was i Waszych najbliższych
Rany boskie nowy wątek...poszalalyscie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Malwiska dzięki za linka do rowerka
Dziewczyny dziękuję za życzenia i również życzę Wam wszystkim: Wspaniałych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia! |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() zaginęłam przez świąteczne przygotowania :/ Teraz mam chwilę luzu, bo umyłam podłogi ![]() kolację jemy dopiero o 18, bo teraz mój mąż gra na miejskiej wigilii dla bezdomnych i samotnych. Życzymy Wam i Waszym rodzinom zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje ze sie wyswietli, dziekuje Integra! Super prezent jestesmy zadowolone, Amandzia nawet nie chciala puscic ksiazeczki bym zdjecie mogla zrobic my juz po kolacji ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Oczywiscie slodkosci tez byly w paczuszce, pijemy z Tz juz kawke w kubeczkach sliczne sa
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego o czym marzycie i chcecie żeby się spełniło, dużo, dużo, dużo zdrowia, miłości i pokładów cierpliwości
dziękuję Wam kochane, że jesteście, że mogę liczyć na Wasze odpowiedzi i porady - buziaki dla Was, maluszków i waszych tż |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Bambusiek dzięki! Bransoletka super, herbatkę właśnie piję a córa robi za inteligentkę. Muszę ją uchwycić aparatem jutro
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, cudownych swiat spedzonych w milej atmosferze, radosci z macierzynstwa i duzo usmiechu na co dzien. A poza tym wszystkiego tego co wymienilyscie w zyczeniach na forum i bedzie git
buziaki |
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Chcę się zmieścić w 900zł z tym wózkiem. Tyle tych marek polskich jest, kuszą ceną i wyglądem ale czy się nie rozpadną. Podobają mi się wózki Camarelo bo są dosyć lekkie.
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Opowiem wam jaką dziś mieliśmy niespodziankę, w czasie wigilii zaraz po prezentach mój brat każe swojej dziewczynie (btw. siostrze mojego męża usiąść bo stała i się jej oświadczył. Nawet ona nie wiedziała, że to zaplanował. Wszystki baby oczywiście łezka w oku. Radość i rozemocjonowanie. Po czym jak się odrobinę wyciszyło na dokładkę oznajmili, że ona jest w ciąży (starali się od lutego) więc to już wogóle wielka radość bo wszyscy godzinę wcześniej życzenia im składali, żeby wreszcie się im marzenie o dziecku spełniło. Takie baaardzo radosne święta więc mamy. W przyszłym roku będzie już 3 dzieciaczków. Rok po roku będą dzieciaczki, siostry córa 2013, moja 2014 i sierpniowe dzieciątko brata 2015
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371d5ldcbot.png Edytowane przez ecencia Czas edycji: 2014-12-25 o 00:05 |
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
ecencia super i gratki dla brata i siostry tżta
ekstra!
|
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Wpadam tylko na moment.
Kochane, życzę Wam cudownych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie najbliższych
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niespodzianka super witam się w pierwszy dzień świąt, dziękuje Debeściarze za prezent i oczywiście jej córeczce bo postanowiła Oliwce dać coś od siebie Edytowane przez malwiska Czas edycji: 2014-12-25 o 09:16 |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry!
Agatka Dostaliśmy mega zestaw prezentowy Kartkę z życzeniami Zestaw czapka+szaliczek Bransoletkę Stworka muchomorka, ktorego najpierw wzięłam za głowę misia Słodkości I Swieczuszkę - kulkę śniegu Ależ się napracowałaś! Nic dziwnego, ze nie miałaś czasu na forum ostatnio :p dzieeeeeeekuuuuuujeeeeeee !!!!! ![]() Widzę, że reszta prezentów też fajna ja nie wiem jak wy macie tyle cierpliwości, zeby tworzyć własnoręcznie takie rzeczy! Wracam do świętowania! |
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Malwiska, a on ma regulacje oparcia na taśmie? Rozkłada się całkiem na płasko?
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczyny, wpadłam pochwalić się wymianką od Roksanki
dziękujemy bardzo, napracowalas się nad obydwoma . Laura nie chciała puścić sówki haha, a przepisnik przyda się bardzo ;-). Poza tym jestem tak objedzona, że nie mogę patrzeć na jedzenie. A co wasze pociechy dostały od Mikołaja buziaki miłego dnia
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

jak moglam zappomniec o kawie do szpitala:-( Igor nie mogl dzisiaj spac w szpitalnym lozeczku wiec go wzielam do siebie on zajmuje 3/4 lozka 

może komuś kawy?
kawka zawsze dobra na początek dnia

za wyjście