|
|
#92 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w Marcu jak w garncu a u Piwonii Dior, Guerlain, Jacobs i srebrne beads...
Cytat:
ile tych Opików byś chciała? Chcesz tą bazę też? |
|
|
|
|
|
#95 |
|
perfumove love
|
Dot.: w Marcu jak w garncu a u Piwonii Dior, Guerlain, Jacobs i srebrne beads...
Dziękuję że napisałaś co i jak
Nie jesteś żadną zapachową ignorantką, tylko lubisz perfumy "noszalne" i ja to doskonale rozumiem. U mnie w pracy koleżanki mają podobnie, a ja jestem dla nich łaskawa i tylko zimą do grubych swetrów odważam się nosić jakieś ambry, drewna, czy kadzidła. I nie to, że "ludzie nie rozumieją", tylko uznaję wspólną przestrzeń jako miłą dla każdego. Gdyby któraś z moich współpracownic kupiła sobie Light Blue, stanowczo poprosiłabym o nie noszenie ich do pracy. To chyba jedyne perfumy, których szczerze nie znoszę ![]() Ale do rzeczy. Dołożyłam wczoraj Dahlię, taką naprawdę ładną, kwiatową i ciepłą. Zbiera dużo komplementów od kobiet Jest jej ok. 70 ml. Tu opis: http://www.fragrantica.pl/perfumy/Gi...vin-25972.htmlNo a za jabłuszko oddałabyś np. Daisy? Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-03-11 o 21:12 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piwonko
![]() Przepraszam, że tak długo to trwa, w piątek powinnam się określić. Jutro może uda mi się wstąpić na testowanie, ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Nie może być... dorwałaś identyko wersję? Taką wyjątkową i niespotykaną, jak mam ja? ![]() ![]() Kurczę, a myślałam, że tylko ja dysponuję Motylami ![]()
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazlam, pozdrawiam, M.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
No to miałaś szczęście, wishe zaspokojone przynajmniej na trochę
![]() Mnie też się poszczęściło, i Glam Jasmin Korsa zdobyłam, co to był w moich chciejstwach od dawna BTW - czemu wywalasz Stokrotki? Ona tak fajnie latem pachną
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety w tym momencie nic
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
hej
baza już praktycznie wymieniona... a za cienie to tylko Escada mi się podoba...ale sama wiesz... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie chciałabyś moze gucciego za d&g?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#106 |
|
:)
|
Paco Rabanne Lady Million edt użyłam 3-4 razy max po jednym psiku ok. 48/50ml
coś u mnie? |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za propozycję ale envy nie dla mnie
---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Piwonko, czy mam ponownie sprawdzać Lady, czy na razie nic u mnie nie wypatrzyłaś?
Mam pamięć na jakis tydzień , więc jeżeli nic tym razem, to nawet nie idę niuchać, bo znów zapomnę,
|
|
#109 |
|
|
Hej,
Marc Jacobs Daisy ![]() Nawet jak niczego nie znajdziesz u mnie w watku to napisz mi proszę co byś chciała za te wodę. Jakiś inny zapach? Czekam na wieści !
|
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss Dior mi się widzi
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Oczywiście. A co wybrałaś? Możesz grubo , termoloki nadal mi się widzą
|
|
#112 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę oddać wszystko, oprócz Givenchy, za Miss Dior. Co Ty na to? Albo Gentlemana i CK
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Domyśliłam się. Co do misski nie mam obaw, chociaż nie znam zapachu . Nad termolokami muszę pomyśleć, filmiki znalezione w necie mnie nie przekonują na tyle, żeby oddać Givenchy . Czekam w takim razie na Twoją decyzję.
|
|
#115 |
|
perfumove love
|
No to byśmy sobie poczekały jedna na drugą
![]() Kurczę. Jabco jak jabco. Pachnie jak klasyczne, tylko nie takie mocno ogórkowe. Coś ciepłego i drewnianego łagodzi ogórasa, ale baaardzo delikatnie. Jakby się nie zastanawiać zbytnio to można powiedzieć, że to klasyk. No i opakowanie - blichtr i dyskoteka
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogłabyś mi podać garstkę informacji na temat Miss? Kod, pochodzenie
? Czy jest to tester?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za miss Dior?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma problemu. Jeszcze nieśmiało zaproponuję Givenchy flakon i LVEB za Miss i termoloki
|
|
#119 | |
|
|
Cytat:
Hmmm... a jaką masz granicę zapachów nisko/srednio/wysoko półkowych ?Wyzbyłam się już większości flakonów. Mam jedynie TH Women Pear Blossom EDP 50ml bez kilku psików - z innej wymiany w kartoniku (różnica cenowa to 50PLN na korzyść Daisy wg. D.) moze byś coś dobrała ? i mam odlewkę DKNY Women EDP 30ml w atomku z sephory - no ale to jest półka średnia w kierunku niskiej... ![]() No i trochę próbek/odlewek niedawno dokładałam. W odlewki się pewnie nie bawisz ? Tak 10ml by mi starczyło ![]() Mam też organizer na biżuterię jeden na zbyciu w stylu jak na zdjęciu - nie jest ze skóry na pewno. I ma srebrne wykończenie a nie złote i jest kanciasty a nie taki półokragły.No nie wiem czym jeszcze Cię kusić
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

) ode mnie ogrod i kurczak zgadza sie
i tylko zimą do grubych swetrów odważam się nosić jakieś ambry, drewna, czy kadzidła. I nie to, że "ludzie nie rozumieją", tylko uznaję wspólną przestrzeń jako miłą dla każdego. Gdyby któraś z moich współpracownic kupiła sobie Light Blue, stanowczo poprosiłabym o nie noszenie ich do pracy. To chyba jedyne perfumy, których szczerze nie znoszę 

?