|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w MARCU Urban Decay, Shalimar, Bobbi Brown, Chanel & co.
Hej, ja ciągle biję się z myślami, z jednej strony kusi mnie ta paletka Chanel, z drugiej cienie są już na pewno po terminie, prawda? One mają chyba 18m od otworzenia
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
A co byś ewentualnie mogła oddać za to co chciałaś wcześniej
|
|
|
|
|
#94 |
|
Witchdoctor
|
Nie szkodzi
![]() dasz mi link do odcienia? ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Dzięki ![]() Chciałabym znajdziesz coś? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- wpisywałam mavue nic dziwnego że nie znalzłam ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Chętnie bym przygarnęła BB Champagne quartz
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dobry wieczór
A powiedz mi, jak wygląda sytuacja Chanel Garden Party, one w kwestii terminów przydatności są podobnie? Wierzę w 100% w ich dobry stan zapach itp., to co mnie gryzie to oddawanie nowych kosmetyków za 'przepisowo' przeterminowane cienie - no ale to Chanel ! ![]() Bo zastanawiam się nad taką wymianą, czy by to mogło zadowolić nas obydwie: paletki Blue + Garden Party za połowę peelingu Organique w oryginalnym opakowaniu, żel(e) pod prysznic Tołpa (białe kwiaty lub dąb paragwajski - ew. to i to), krem do stóp Yves Rocher lawenda (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-do-stop.html), micel Bielenda (niebieski lub/i zielony; kupiłam tę Biodermę ale tylko jedną na testy dla siebie, jakoś przeoczyłam że ona taka drogawa ) krem-kokon do ciała (http://tolpa.pl/odzywczy-krem-kokon-...!opis-produktu) lub odprężające krem-serum (http://tolpa.pl/odprezajacy-krem-ser...!opis-produktu).Daj mi znać jak Ty to widzisz
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jak mamy się wymieniać, przejrzałam jeszcze raz Twój watek i podobają mi się cienie Bobbi oba które masz (te pojedyncze), szczególnie ten ciemniejszy. Jeszcze widzę jedne fajne Chanel, ale to już niekoniecznie. Może czymś Cię za to skuszę? Z takich lepszych rzeczy, które mam mogę Ci odsypać kilka kulek z moich meteorytów Guerlain albo olejek kokosowy Organique (mogę się podzielić). Pozdrawiam
Edytowane przez monismojo Czas edycji: 2015-04-17 o 13:43 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, może następnym razem
|
|
#98 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znajdę, tylko rzuć coś na wątek z mojej wish listy, plissss
![]()
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Chcieć bym chciała, ale nie mam za co
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Hej, może coś za Jantar? mam azjatycką pielęgnację
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
A co ukrywasz poza wątasem z zapachów
?
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Koleżanka nadal mi tego Nectaru nie kupiła, więc chyba mogę zrezygnować z jej usług ![]() Nie wiem tylko co byś ostatecznie chciała za ten Nectar, bo ten mój NARS jest nawet nie użyty, zaraz się okazało, że za jasny. Drobinki ma nie jakieś straszne, tu masz swatch cienko i grubo. Ja w czwartek wyjeżdżam, więc musiałybyśmy się szybko dogadać, bo będę potem w Polsce jeden dzień 28 kwietnia a potem znowu mnie nie ma do 4 maja
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
A może masz jakąś fajną torebkę
?
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cos u mnie za Kiehl's - Midnight Recovery Serum - zużycie ok. 40%? Plus ewent. cienie Artdeco fioletowe (obydwa + kasetka) |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, a może masz coś z mojej listy do dorzucenia?
Pokaż też te owoce, może są fajne ![]() Do 4 maja nie będzie mnie na wizażu, ale róż w tym czasie nigdzie się nie wybierze
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddaj mi Black Opium
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej, pytałaś mnie o coś jakiś czas temu. Wtedy nic nie znalazłam, ale teraz podobają mi się:
- Guerlain - Shalimar - czyste perfumy. Pojemność wyjściowa wg dna butelki 7,5ml. Ubytek widoczny na zdjęciu. - Guerlain - Tenue de perfection 02 beige clair - zużycie ok 20. Zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo a nie znajsziesz cos za opiuma??
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się Black Opium, pół wątku za niego oddam, może sobie coś wybierzesz?
Jak nie to poza tym podoba mi się:BOBBI BROWN cień do powiek: Champagne Quartz (zużycie widoczne na zdjęciu - Kiehl's - Midnight Recovery Serum - zużycie ok. 40% Zestaw mydełek-owoców z Brazylii: 2 banany, mandarynka, kokos, karambola i truskawka. Oddam całość |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Bodajże 02, nie do końca mogę się rozeznać z napisami na opakowaniu... A nic innego już Ci się nie podoba?
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- I która to paletka Chanel, ta z prawej? Czy aby nie Chanel Tisse Paris?? |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Tym razem niestety nic, chyba mamusia dostanie jako dodatek do prezenty
, albo sama się tym wysmaruje, tylko przeraża mnie starcie takiej kasy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#120 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hejka, no chętnie wymienię Hourglass, ale nic dla siebienie widzę: (
Może uda mi się przetestować ten Shimmerbrick Peach, ale nie wiem kiedy... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

) krem-kokon do ciała (
Jak mamy się wymieniać, przejrzałam jeszcze raz Twój watek i podobają mi się cienie Bobbi oba które masz (te pojedyncze), szczególnie ten ciemniejszy. Jeszcze widzę jedne fajne Chanel, ale to już niekoniecznie. Może czymś Cię za to skuszę? Z takich lepszych rzeczy, które mam mogę Ci odsypać kilka kulek z moich meteorytów Guerlain albo olejek kokosowy Organique (mogę się podzielić). Pozdrawiam