![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
Cytat:
Poszperałam trochę w necie i zrobię chyba fasolkę po bretońsku ze strony kotlet.tv albo makaron z brzoskwinią albo właśnie placki ziemniaczane albo pizze na cieście francuskim ![]() ![]() Domcia nie je sama. Tzn. czasem próbuje, coś tam chapnie, pochlapie trochę i zaraz się nudzi i idzie porobić coś innego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Nancy- Oskar szybko się nudzi samodzielnym jedzeniem. Lepiej jak mama nakarmi
![]() Druga sprawa to u nas jedzenie nie może trwać wieczność (a tyle trwa jak je sam) bo cukry mu idą w górę a potem trzeba kombinować żeby zbić. Deli-pytałaś o paleniu w piecach. Nie wyobrażam sobie już nie palić,właśnie rozpaliłam w kominku bo końcówki palców miałam drętwe z zimna (przy 21st. ![]()
#93 |
Zakorzenienie
|
Ewik roznie,czasem 2 czasem jeden a zdarza sie,ze i trzy jak dochodzi zupa. Przez ostatnie poltora tyg gotowakam tylko dla siebue i Kuby,ho tz mial obiady zapewnione w oracy ale na jutro juz musze myslec nad czyms,co sobie bedzie mogl zabrac do oracy i tam odgrzac...stad wlasnie karczrk. Kuba ma za to ostatnio szal na schab,zadnego innego miesa nie chce jesc,wiec dla niego cos innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
My nie grzejemy....wlasciwie od stycznia chyba?
![]() Elllmi ja tez mam wszystkie ebooki GoT, w formacie ebookowym zdaje sie ![]() Dziewczyny czy jest tu jeszcze dziecko ktore jest totalnym spiochem??? Pietraszko chodzi spac o 20-21 i spi minimum do 8(nie pamietam, kiedy wstal ostatnu raz przed 8), aczkolwiek standard to 9, a wczoraj obudzil sie o 10, wypil butle mleka i jeszcze dogorywalismy do 11prawie ![]() Aha i odkad nie chodzi do zlobka - ani katarku, ani kaszlu. Z tymze non stop na Singulair jest no i faktycznie trzymam mu diete ![]() Za 19dni maraton a ja chora ![]() ![]()
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zdrówka! Lady pytałaś M. o te zdjęcia??? Wiem, że jestem upierdliwa, ale nadal nie wiem jak to zrobić... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ewik nauczylamsie gotowac z Kuba,zmywac,prac,sprzatac . Wszystko robimy razem. A jak nue wykazuje checi to gotuje jak spi albo z doskoku. Samopoczucie...ostatnio lepiej,dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ellmi ja idę dziś do spowiedzi. Dwa lata nie byłam . stresa mam strasznego, hehehe
Idę tylko dlatego ze chrzciny po świętach są Nancy Zuzia potrafi sama jeść ale jej się nie chce. Trzeba ja ostatnio ciągle karmić. Zuzia mi spadła z krzesełka do karmienia. Wychodziła z niego, poleciała i walnela głową o kant mebli. Limo ma na pol czoła. Nie da sobie dotknąć a ma tam trochę krwi. |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje że dużo gorzej śpaść z krzesełka do karmienia niż zwykłego ![]() Ucałuj Zuzie. Drzemki chyba nie będzie, była 30 minut przy okazji uu i to chyba tyle na dziś. Szaja: ta książka która kupiłam (Jagielski ej) świetna, polecam jak kogoś interesuje taki klimat, połowa już za mna. A wiosną na czeresniowej super już wiem że warto kupować jednak inne części, super zabawa w porównywanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga biedna Zuzia. Buziak dla niej ![]() Lecę z Alą do biedry. Paaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aż takim hardkorem nie jestem;p Kurde, Wy się tak zachwycacie tymi czereśniowymi książkami a mnie jakoś nie zachwyciła;p
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Blanka też sama nie je , no chyba że to kanapka czy coś co się je widelcem to tak ale zupa kasza czy serek to muszę karmić .
Drugi dzień histeria za histeria , już mnie wściek bierze . Widać że spać jej się chce ale nie pójdzie tylko będzie się wściekać do wieczora . I pampersy znowu nie da zmienić kupa jej nie przeszkadza . Dajcie z kilo cierpliwości bo zaraz mnie jaki szlag weźmie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka je sama odkąd ... nie pamiętam, od bardzo dawna.
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ewik tak, klikasz prawym na moj komp -> wlasciwosci -> zaawansowane ust systemu -> efekty wizualne, planowanie itd. -> otwiera Ci sie długa lista z różnymi cudami i musisz mieć zaznaczone "pokaż miniatury zamiast ikon" ;-) mam nadzieję, że zadziała
![]() sorki ze teraz dopiero mialam mega yntensywny weekend
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale że jeszcze w krzesełku ci usiedzi ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny ja podczytuję w miarę możliwości z telefonu. Przyznaję bez bicia, że zeszły tydzień tzn. każdą wolną chwilę, poświęciłam na czytanie serii o Crossie ![]() Poza tym chodziłam jak zombie. Dawid pobudki urządzał po 5:00 i od razu chciał malować/układać puzzle/autami jeździć.W rezultacie ja o 18:00 już byłam jedną nogą w łóżku a po 20 zasypiałam razem z nim. Wczoraj i dzisiaj wstał przed 7:00 i oby mu tak zostało ![]() ![]() Dodatkowo to zgryzł sobie policzki od wewnątrz, plus na wardze po wewnętrznej stronie miał pęcherzyki i pędzlowaliśmy to dezaftanem. Znikło na szczęście, ale jeść za bardzo nie chciał. Plus 5tki dolne się pchają. Pisałyście o wagach/rozmiarach dzieciaków. Dawid ma ok 92cm, waży 14,5 kg numer buta 25 Jaka zdrowia dla tych cudnych kruszynek ![]() ![]() Iwfka padłam z wizyty a aptece ![]() Misiael powodzenia i cierpliwości przy wizycie t. i zdrowia dla Hani! Meneq super, że już na nowym, niech się Wam darzy! ![]() Szaja fajne rzeczy tworzysz ![]() Deli oby przeszło z tym kolanem! U nas ostatnio Młodemu się zdarzyło posikiwąc w pampa w nocy. Brawo dla Amelki! Sylwietta Bartulo na pewno niedługo zaskoczy z nocnikiem ![]() Nancy coś za coś ![]() Ewik też o plackach ziemniaczanych pomyślałam bo robiłam kilka dni temu :? dzisiaj kurczak w przyprawach, kuskus i warzywa na parze. Aga buziak w czułko dla Zuzi ![]() Ellmi ja odkąd mieszkam z TZ, właściwie odkąd w ciąży byłam nie była do spowiedzi i pójdę pewno dopiero przed ślubem, także wtedy to chyba s*ać pod siebie będe ![]() Wy o myciu okien gadacie.. nawet mnie nie denerwujcie ![]() ![]() Ale debilny nowy wizaż. Jak cytujecie to mi się wszystko zlewa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chciałam w skórzanej wiosennej kurtce w Święta ale chyba nie ma opcji. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
![]() Dziecko śpi, mąż w kuchni, robi obiad- tak to można żyć. Jeszcze, żeby mnie zgaga i skurcze nie męczyły to byłoby idealnie ![]()
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uzywamy, ale ona rzadko w nim siedzi. Nie chce w nim jeść. W ogóle nie chce w kuchni jeść. Ale dziś ją coś naszło i sama do niego wsiadła. A potrafi wejśc i wyjśc z niego. A wolę by w kuchni siedziała w tym krzesłku niż na krześle, bo mamy składane krzesła w kuchni za 15 zł. I ona na nie nie raz wychodziła i nei wiem jak to robiła, że ono się składało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Lady kocham Cię!
![]() Hope też zaczęłam czytać Crossa (Greya też całego przeczytałam), ale coś nie może mnie wciągnąć. Może dlatego, że przez miesiąc udało mi się przeczytać 20 parę stron - brak czasu ![]() Insolito współczuję zgagi. Mnie męczyła i z Domcią i z Alą. Ale w drugiej ciąży było gorzej - nawet po herbacie ją miałam ![]() Byłam w biedronie i kur** oczywiście jak wracałam zaczął padać deszcz ze śniegiem. Dodatkowo szłam pod wiatr, więc nie muszę mówić jak wyglądałam jak doszłam do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ewik, czyli pomoglo?
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- elllmi wyslij na pw maila to przesle ![]()
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze bardziej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ewik no mnie wciagnelo bardziej niz Grey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Pola nie ma jeszcze 2 trójek, a dwójki jej teraz wyszły ostatnio, pozostałe zęby już dawno ma
Cytat:
My tylko wieczorem palimy w piecu, ok. 18, żeby wodę zagrzać, to i na grzejniki i podłogówkę jeszcze idzie, ale pali się max do 22/23, więc tylko 5 godzin Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawa za suchego pampa! ja sobie nie wyobrazam nie grzac caly dzien, malo tego nie wyobrazam sobie nawet wieczorkiem nie przepalic, brrrrrrrrr. wczoraj dalam mamie kase na pol tony wegla ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2015-03-31 o 16:43 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Pstryku ser plesniowy i zurawina to polaczenie absolutnie idealne
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.