|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
pięknie wygląda
Az strach pomyśleć oby udało się jak najbliżej terminu
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Boziu jak u mnie wieje
strasznie po prostu! Oby nam tylko niczego nie porwało/nie rozwaliło![]() ojoj... to faktycznie szybko, w którym tc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ufffffff nadrobiłam Was!
Melduneczek w nowym wątku!! Pszczoua - super fotel ![]() ![]() Ale się dzisiaj złaziłam za kiecką na Święta i sesję.... w końcu kupiłam z happymum, ale nogi to mi normalnie odpadają.......
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Wlasnie nie wiem czemu tak slabo z ta moja kondycja. Przed ciaza bylam aktywna, regularnie biegalam a teraz taka porazka. No ale to moze wiek, chyba jestem tu najstarsza :0 |
|
|
|
|
#95 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękny ![]() Cytat:
a firanki tak jak dziewczyny pisały wieszam wilgotne i same sie prostują , szkoda nerwów na prasowanie i normalnie je piore z wirowaniem, w niczym to nie przeszkadza. te cięższe i tak sie wyprostują pod wpływem swojego ciężaru a te z tiulu czasem jakoś podepne i udaje że tak ma być ![]() Cytat:
![]() pochwal sie jakie imie wymyśliliście? |
|||
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez firanek nie prasuje dla mnie to strata czasu... melduje sie w nowym watku
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie sporo się działo. Ładne imię Padam już dzisiaj. Ja myślałam, że będę musiała kupić jakiś płaszcz, ale na szczęście mieszcze się w stary. Nie zapinam ostatniego guzika i jest git
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aika gratulacje a na temat mojej kondycji sie lepiej nie wypowiadam :PNie moge spac Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-04-01 o 07:14 |
|
|
|
|
#100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratulacje, wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
I wiązanie butów... to jest wyzwanie. Brzuch uciska na przeponę i po zawiązaniu obu butów mam zadyszkę jakbym na piętro wbiegła ![]() Słodkie imię. Proste i ładne. Czytałam was wczoraj, ale już nie zdarzyłam odpowiedzieć. Firanki... obecnie mam tylko dwie małe i wieszam wilgotne - po lekkim wirowaniu. W poprzednim mieszkaniu miałam w salonie długie i robiłam to samo. Kiedyś lubiłam prasować, teraz robię to jak trzeba chociaż lubię prasować obrusy. U mamy są bardzo stare, jeszcze od prababci i używamy je tylko w święta. Od razu czuć świąteczną atmosferę ![]() Prześcieradła dla małego mam dwa frotte z ikei. Muszę się jeszcze rozejrzeć za trzecim. Dla nas mam jeden droższy i gruby z frotte i jest super. Kupiłam kiedyś tani w kauflandzie i tylko się zmechacił i zafarbował osłonę na materac (mam głównie kolorowe prześcieradła). Jersey jak jersey , nic się z nim nie dzieje, ale też nie kupowałam najtańszego. Spać lubię zimą na frotte bo jest mięciutkie, a latem jak któraś już pisała, na jerseyu, bo tak nie grzeje ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() Czytałyście opis porodu tej majówki? Bo ja nie znalazłam,a Szuu pisała, że się męczyła. ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- A u nas spadł śnieg... cieniutka warstwa |
|||
|
|
|
#101 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piękne imię A nie wiem nawet, jakoś dwa miesiące chyba przed terminem... Cytat:
To któraś o jakiejś kwietniówce pisała ![]() Tż mnie wkręcił, że kot mi nasrał na buty a ja głupia zaspana uwierzyłam... |
||
|
|
|
#102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() U mnie dzisiaj, w końcu! Cytat:
![]() Cytat:
![]() o mammo, jaki piękny Cytat:
Po schodach jeszcze ok ale przejście do pobliskiego sklepu kończy się twardym brzuchemCytat:
![]() ![]() Ej! Tylko żeby żadna nie wpadła na głupi pomysł i napisała tutaj, że jej wody odeszły! ![]() ![]() Noo, widzę, że nowy wątek to od razu motorki w dupkach i piszecie jak szalone ![]() U nas noc okropna. Tak okropnie wiało, myślałam, że drzewa połamie.. Teraz wcale nie lepiej chociaż nie pada i słońce świeci..
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Hej! U nas też dziś tragedia w nocy z tym wiatrem była. Teraz mamy sypialnię na poddaszu, to jeszcze bardziej było słychać.
Aika gratuluję wszelkich zmian w życiu Co do zadyszki, to ja raczej nie mam, przynajmniej nie zauważyłam. Ale fakt jest taki, że nie chodzę szybko, bo zaraz brzuch mnie w dole pobolewa. Dlatego wszystko robię w zwolnionym tempie. I też pomału zaczynam myśleć o zwolnieniu ;-) |
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Siemanko! aaa zapomniałam, że dziś prima aprillis! To może dlatego mąż się do mnie od rana nie odzywa, wcale nie chodzi o wczorajszą mini kłótnię?
|
|
|
|
#105 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale moja mama ma takie które noo trzeeeba prasować.Cytat:
![]() Witam się na nowym wątku ! Byłam wczoraj na małych zakupach, kupiłam sukienke na święta, czerrrwoną i u teściów po wałówkę bo był ubój przedświąteczny i mam zamrażarę mięcha Pół nocy nie spałam, najpierw bolał mnie brzuch, trochę jak na @, i tak rwało mi pachwiny, a potem zaczął kot mi rzygać. Bidulka taka, pod łóżko się schowała i czekała aż jej przejdzie dopiero do mnie przyszła.. Apropo prześcieradełek. Kupiłam w ikei zwykłe białe, miałam je i przy Blance i były super. I teraz chciałabym jakieś dwa we wzorki coś z miętą
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-04-01 o 08:39 |
||||||
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja nie mam firanek w domu to i nie mam problemu. Odnośnie zadyszki i gorszej kondycji to ostanio już zaczęłam narzekać ale po niedzielnej sesji z xboxem czuje się jak młody bóg. Mam mega powera i głupawkę
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zrobilam zamowienie u rp no i jedna koszule zamowilam u tego co mycha ale gladka. No i wlasciwie wszystko juz mam
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Ile ja się nachodziłam za sukienką na święta, nie kupiłam żadnej... Trzy dni łaziłam... Za to dwie bluzki kupiłam, też mogą być
![]() Kaja a co się bidulce stało? Zeżarła coś?
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja mam problem tylko z wiązaniem butów. Jak gdzieś ide i za bardzo przyspiesze to mnie ciągnie brzuch. U nas też w nocy bardzo wiało, aż się budziłam. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Też miałam sobie kupić jakąś sukienkę na Święta i w końcu tego nie zrobiłam. Miałam zamawiać na brzuchatki.pl |
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Ja chciałam koniecznie jakąś trapezową żeby brzuch ukryć, ale albo opinały się na brzuchu albo były tak bardzo oversize, że z moimi piłkarskimi łydami wyglądałam jak namiot na filarach...
|
|
|
|
#111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kici nie wiem.. W nocy najpierw tak się zesrała że aż mnie to obudziło (kuweta w kuchni a ja w sypialni) i potem rzygnęła kilka razy. i siedziała pod łóżkiem, nie chciała przyjść do mnie, dopiero potem tak nad ranem. i jak wychodziłam do pracy to dalej spała.. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
z taką zakładką z tyłu co bym mogła się obeżreć
|
|||
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest znowu z tym wizazem?
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie znowu jakaś przerwa techniczna w celu ulepszenia
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie znowu cos kombinuja. Kurcze drugi dzien mnie brzuch boli jak na @
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta majówka bodajże w 35tc była więc nie jest tak źle ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- mnie też zauważyłam jak jest taka pogoda- deszczowo, ponuro i zimno to brzuch mnie bardziej boli |
||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
mnie własnie też.. ale od dziś w nocy. i pachwiny..
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Po nospie nadal Cię boli? Kiedy masz wizytę?
Mnie tak bolał jak młody tam gdzieś uciskał. |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Nospy jeszcze nie bralam bo myslalam ze to chwilowe ale ide teraz wziac bo za dlugo mnie trzyma ten bol. Wizyta dopiero 18.04.
|
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Zbieram się bo jadę z kuzynką Tż i jej dwiema córeczkami do Muzeum Etnograficznego
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Też chodzę jak stuletnia staruszka, zwlaszcza po schodach...Straszne to. Zjadlam sniadanie, 2 sniadanie i zaraz bede gotowac obiad - rosolek
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

strasznie po prostu! Oby nam tylko niczego nie porwało/nie rozwaliło

a na temat mojej kondycji sie lepiej nie wypowiadam :P

A miałam wyprzedzić Kaję 
ale moja mama ma takie które noo trzeeeba prasować.