|
|
#91 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
moja koleżanka dużo fajnych rzeczy i markowych kupiła w ciuchach, nie tylko ubranek i bucików ale tez zabawki z fisher price, ja np nie potrafię w ogóle kupować,szukać w ciuchlandach, zawsze wychodze z niczym.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj tz tez dostanie cos ale chyba nie az tyle na slub dostalismy zelazko
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeśli chodzi o mnie, to mi to bez różnicy czy dadzą kasę, czy bon, bo i tak te pieniądze przeznaczylibyśmy na Małego ale to prawda, miło z ich strony, bo wcale nie musieliby się składać, lub mogliby sie poskłądać po 5 zł i kupić jakieś spioszki czy coś... ale tam już mają taką tradycję i na większe okoliczności składają sie po ok 20 zł
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Pedzicie jak szalone juz sie cieszyłam ze zdążyłam Was nadrobić w 4 cz. Jakie miałam zdziwko kiedy na ostatniej stronie doczytałam o info o nowym wątku Od przyszłego tygodnia bede W KONCUUUUUU na L4 wiec mam nareszcie nadzieje ze bede mogła cześciej sie tu z Wami relaksować. Nie macie pojęcia jak bardzo juz jest mi potrzebny odpoczynek. Marze o powolnych porankach z ciepłym kakao, ddtvn i pysznym śniadaniu... Póki co wszystko w biegu, praca praca i jeszcze raz praaaacaaa! Muszę sie pochwalić ze zaczęłam nareszcie odczuwać delikatne smyrmecia dzisiaj zaczęłam 22tc wiec juz chyba czas najwyższy
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
jestem już... miałam taki spadek formy że nawet nie wchodziłam wam nie marudzić... wszystko na raz, ząb, brzuch, bóle itp itd... ale wracam do żywych już dość leżenia mam... kręgosłup przestał nawet dokuczać... tzn boli ale daję już radę posiedzieć troszkę... Za to już nogi i dłonie zaczęły mi puchnąć echhh ile jeszcze do sierpnia ? ![]() ![]() mam 6,5kg na + ....... dużo szybciej tyję niż z Mają... Nakupić musiałam znów biustonoszy bo wyrosłam TZ się cieszy a ja stówki ,,wyrzucam,, bo pewnie albo znów wyrosnę albo potem za wielkie będą... Cytat:
nawet nie wiem czy to można rozstępem nazwać bo trzeba mocno się przyjrzeć żeby je dostrzec...Teraz też jeszcze nie mam i mam nadzieję że nie wyjdą... OMG- właśnie widzę że czas się przenieść do kolejnego wątku.... Ale mam nadrabiania wow... SugarbabyLove ale poszalałaś z zakupami ![]() Ja dziś byłam w Rossmanie po Lovele ale 1 sztuka tylko została w promocji... Tylko płymy do płukania były - wzięłam... I w domku weszłam na sklep online i jeszcze dwa dokupiłam, będę miała zapas. Za pół ceny były... patka2020 Witam beatrix28 śliczne ciuszki Roxana- pościel bardzo ladna ... ta z linka ale 390zł za 3 elementy to chyba przesadzona już jest cena... Jak sądzisz? Widziałaś ją ,,na żywo,,??? Pomacałaś??? Bo wizualnie bardzo mi się spodobała... Ale czy ja wiem czy warto? Puszczam Ci PW ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Odpocząć trzeba przed porodem... potem na 5tym biegu będziemy
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Roxana u nas jest tylko jedna przychodnia i trzech ginekologów , u wszystkich trzech juz bylam . Jeden za stary i USG nie robi , drugi to ten z prenatalnego co mi tylko powiedzial ze ilosc nog i raczek sie zgadza a trzeci to moj gin czyli ten co nigdy mi badania na fotelu nie zrobil .. Także sama widzisz że nie bardzo mam w kim wybierac ...
Nie śpię , jakiś niepokoj mnie zlapal dziwny. Wzielam tabletki ziolowe na sen i czekam az przyjdzie ..ehhh
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Obudziłam się, leżę i leżę i myślę już późno bo tesciowie poszli do pracy i radia nie słyszę. Patrzę na telefon i radia nie słyszę bo jeszcze nie wstali. Godzinę lezakuję i wstać mi się nie chce.
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
mms to Ci powiem fajny gest z ich strony bo sumka całkiem pokaźna ja nie liczę na nich z pracy TŻ, tam pracują sami co to dzieci nie znoszą, szukają specjalnie hoteli na wakacje gdzie nie mogą jezdzic dzieci a małżeństwo? Never. Wiec generalnie nie nastawia sie TŻ nawet na szczere gratulacje w tej kwestii za to ja mam tak fajne koleżanki na uczelni, ktore juz tera tłumnie sie do mnie wybierają i co chwile jakies ciuszki czy drobiazgi podsyłają ![]() Co do pizzy to dobrze, ze odczytałam teraz bo z rana checi na takie cos nie mam, Uf ! patka spokojnie, nie jestes jedyna, która wejdzie do lumpka i nie widzi NIC. Ja nigdy nic nie dorwałam tam wiec w ogole zrezygnowałam z chodzenia a co do faktycznie drogich ciuszków to jak dla mnie to sa sklepy coccodrillo (bez promocji jak sie kupuje no ale jakość nie do zdarcia, przynajmniej mi sie nie trafiło nic a sporo junior z tego sklepu miał ciuszków) no i Wójcik, którego nie znoszę ![]() sandeo w koncu siadziesz na dupsku i bedziesz odpoczywac! No i cześciej u nas bywać poprawka -Kakao, forum, ddtvn i sniadanko bo wiesz, my juz jak rodzina, a z rodzina sie rano nie przytwitasz ? no i gratki za ruchy, beda coraz częstsze i mocniejsze ![]() majka no faktycznie bardzo mało Cie u nas ostatnio ale najważniejsze, ze powolutku powracasz do jako takiej formy (bo idealnie to juz w ciazy niestety nie bedzie). a powiedz mi kiedy Ty masz cc ? Co do pościeli to mi znajoma polecała bo sama ja zakupiła ale osobiście jej nie macalam (moze pora sie do znajomej wybrać i oblukać ). Drogo, wiem ale strasznie podobają mi sie te pościele nie wiem, musze jeszcze z tym pospać troche i sie zastanowić co w koncu wybrać ![]() niespodziewajka to faktycznie biedna zbytniego wyboru nie masz jedynie co Ci pozostało to próbować porozmawiać z lekarzem i nakłonić go, zeby dla Twojego spokoju raz na jakis czas Cie przebadał na fotelu, moze sie uda? A cóż to za wieczorny spadek formy? Nie wolno sie stresowac w ciazy ! ---- Ja sie obudziłam na siku o 5:50 i juz zasnąć nie mogłam, kataru dostałam, słaba jestem a patrzy na mnie góra ciuchow do prasowania. No dobra, chyba jutro... ![]() Lece budzić juniora i odprawić go do przedszkola. Na szczęście TŻ ma dzis wolny dzien wiec mi co nie co poogarnia w domu ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() Ja to zawsze pierwsze co to patrze na godzine zaraz po przebudzeniu, nawet w nocy jak siku ide
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie gaduły ;-) ja po nocce jakas zmeczona jestem, mala tak kopala ze az soe budzilam :-P a od 4.30 wiercilam sie z boku na bok :-/ ale moj maz wczoraj z pracy wrocil zmeczony ale szczesliwy bo dzis wyplatka ;-) ja jeszcze leze, ale cos chyba brzusio jedzonka sie domaga wiec trzeba cos upolowac ;-) ale nie wiem na co mam ochote... Na obiad bedzie tortilla z gyrosem i warzywami ;-) dzis zaszalejemy
![]() ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Ja dzis lenoa w koncu nie mam ;-) po sniadanku wlaczam ddtvn i biore sie za szafe ;-) nie ma to tamto ;-) dzis snilo mi sie ze mialam jechac do szpitala a nie mialam popranych ubranek i maz dzis sie z rana ze mnie smial ze pewnie dzis pranie bede robila ;-) ale nie... Dzis posegreguje rozmiarami ciuszki te uzywane co dotarly do mnie na swieta ;-) |
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj byłam przed 22 w domu,głowa mi pękała z wrażenia i od razu padłam ![]() dziękuję ![]() Cytat:
W ogóle trafiłam na bardzo fajnego tego doktorka i wyszłam bardzo zadowolona To możesz zmienić moją niespodziankę na dziewczynkę dziękuję Cytat:
w moich normalnych jeszcze mnie nic nie opija bo są niskie także tego..dziękuję ![]() dziękuję |
||
|
|
|
#101 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to super będziesz częściej z nami i fajnie ze w końcu czujesz ruchy ☺😍 Cytat:
Cytat:
leniwus pospolitus z rana haha Cytat:
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
![]() dd1dd gratulacje pewnej córeczki to szalej teraz na zakupach ![]() majka ale jak juz jest lepiej to super, oby tak dalej mi puchną stopy... nie wiem jakie ja buty będę nosić![]() sandeo oo super,że nareszcie urlop będzie "sąsiadko "moja ![]() a mo mąż dziś do mnie pojedziemy do miasta.. wejdziemy do lumpka a ja szok aż nie wierzę w jego słowa LUMPKA - przecież już miałam zakaz
|
#103 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Pogoda do ![]() Zaraz sie zbieram w sobie , idę ogarnąć codzienny poranny syf , potem obiad zrobię , dziś chyba sos pieczarkowy .. Cytat:
A w nocy to nie wiem co to było , kołatanie serca dziwny lęk , jak w innym świecie byłam ale po tych tabletkach na szczescie usnełam ..
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja z kolei wstałam dzisiaj z dziwnymi skurczami brzucha... ze3 miałam pod rząd, ale na razie mi przeszło, więc mam nadzieję, że to tylko te przygotowujące (czy jak tam to się zwie) ![]() Cytat:
Cytat:
a jeśli chodzi o pizze, to odchorowałam ją :/ jak się najadłam, że w nocy musiałam wstać i zrobić sobie herbatę, bo aż mi żołądek skręcało za dużo zjadłam na raz ale dzisiaj już jest ok i mogłabym zjeść następną ![]()
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-04-15 o 08:26 |
||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wiatm sie w nowym watku Wczoraj tyle napisalyscie, ze nie bylam w stanie byc na biezaco Mielismy goscia i co chcialam odpisac to juz cala nastepna strona byla No i nowy watek ![]() Dd11dd, gratuluje coruni Wczoraj kurier nie dojechal z moim zamowieniem, nibh dzisiaj ma byc miedzy 10-12... no zobaczymy ![]() Dzisiaj tez mam ambitny plan porzadki w szafie porobic, pogoda taka do bani, ze i tak nigdzie sie nie wybieram. Tylko male zakupy obiadowe i tyle... w wiekszosc rzeczy w mojej szafie wcale sie nie mieszcze, pochowam je do workow, bo na pewno jeszcze dlugi czas wiekszosci nie ponosze... ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- A, jeszcze chcialam Wam napisac, ze tak sie wczoram na meza wkurzylam, ale nie klocilismy sie, po prostu mnie zdenerwowal to Mala tak kopala, ze w szoku bylam... chyba odczuwa mocno moje samopoczucie
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
ja zaraz się ogarniam i idziemy na zakupy, dziś na obiad tortilla z kurczakiem
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Przyjęli Maję do szkoły !!! Jupi takie szczęście mnie ogarnęło ![]() ![]() ![]() Bo ma adres zameldowania u tatusia czyli w innym mieście zupełnie i tutaj to niby nie nasz rejon... Ale udało się!!! Jestem przeszczęśliwa że z tym moim bembzolem nie muszę jeszcze latać i załatwiać ![]() Cytat:
Bo serio poważnie się nad nią zaczęłam zastanawiać... Albo wezmę ta co na foto albo tą co ty linka dałaś... W sumie cenowo 100zl różnicy więc bez tragedii a chcę mieć pościel porządnej jakości... I tak trzeba wkłady dokupić, prześcieradło itd więc pewnie nawet ta różnica może się zmniejszyć. cc prawdopodobnie 3 sierpnia a czemu pytasz ?
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Roksana dziękuje za założenie nowego wątku ![]() dd1dd ogromne gratulacje z okazji potwierdzenia córeczki! ![]() patka Witam nową mamusie mms ja tak ostatnio przegiełam w pizzy hut. Myślałam,że nie dojde do domu. Najgorsze,że tak jadłam z zachlanności,a przecież Pan mógł zapakować . A jak tam wybór komody do pokoju Igora? już zdecydowaliście?Miło ze strony współpracowników TZ w kwestii tego bonu. U nas w pracy w sumie to tak różnie z tymi upominkami. Ja bynajmniej się nie nastawiam,a jeśli coś będzie to się ucieszę . beatrix ooo,ale się obłowiłaś! śliczne ubranka ![]() Ambiwalentna a może w piwnicy masz wilgotno? i dlatego sie takie niefajne porobiły? mnie też czeka przeglądanie ubranek,ale mam je w kartonach w garderobie, więc liczę,że są w stanie nienaruszonym ![]() Robson dziś przyszedł do nas w nocy(czasem ma takie akcje) tak się kokosił,że wstałam aby się jakoś ułożyć. Ja sie podnosze,a ten myk na moją półówkę . Cwaniak. Wyglądało jakby tylko czekał kiedy zrobię Mu miejsce . Swoją drogą coś czuje,że jak pojawi się Tymek to Rob będzie często nas nawiedzał.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dziś więcej powera mam w końcu więc biorę się za prace domowe A co do kopniaka to ostatnio mieliśmy taką sytuację z TZ... Siedzimy gadamy , on do brzuszka : synku ty mói itd... A ja mu mówię : Ty się chłopie nie napalaj ile znam dziewczyn co miały mieć synka a tu córcia w 32tc sie okazała... I mówię mu ... Bedziesz miał piękną coreczkę kochanie i w tym momencie oberwałam taaakiego kopa az mi oczy wyszły... TZ w śmiech i mówi że synek jednak po jego stronie stoi i żebym z niego baby nie robiła
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamusie
Ale popędziłyście , już nowa część zatem witam się z Wami w nowej części. Musicie mi wybaczyć ale na razie nie mam możliwości żeby udzielać się na bieżąco, staram się Was podczytywać od czasu do czasu ale na odpisywnie już ciężko znaleźć moment mam nadzieję że niebawem uda mi się tu częściej zaglądać.Buziaki dla Was wszystkich
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
Przepraszam ze moją dluuuuga nieobecność no ale to była siła wyzsza... A więc zacznę moze od soboty ![]() Wstalam zjadłam śniadanie ogarnelam się trochę i pojechałam do kosmetyczki. Siedziałam u niej na poczekalni i zaczęłam się denerwować bo miała pół godziny opóźnienia a ja jeszcze mialam dojechać do fryzjera.. No ale się wyrobiła pojechałam do fryzjera stres mnie strasznie zjadal ale próbowałam o tym nie myśleć ze względu na dzidzie pogoda była świetna 22 stopnie o lepszej nie mogłam marzyć wróciłam do domu i sie troche odświeżyłam... Po jakimś czasie przyjechał Tż z kamerzysta i fotografem a ja jeszcze w stanie surowym bo nie ubrana jak juz bylam ubrana przyjechali teście na błogosławieństwo raz dwa i po zaś daliśmy w podziękowaniu takie albumy w skrzynce no i byl czas do kościoła...Poszliśmy do kancelarii sie nieoficjalnie podpisać i zaś do kościoła na wieeelkie wejście... Tak się stresowałam że myslalam ze zemdleje a nie miałam się nawet czego napic no ale akurat wyszedł po nas ksiądz podszedl do nas i sie śmiał ze stres zostawić za drzwiami ale się udalo bo jak juz przeszłam i usiadlam to się niczym nie denerwowalam oczywiście na przysiędze przy końcówce zaczelam się trochę śmiać bo Tż mnie rozśmieszył no ale to nic no i tak zlecial kosciol jeszcze ksiądz byl taki wporzadku i sie śmiał ze mamy się bawić a jutro zobaczymy co żeśmy narobili pojechaliśmy zaś na sale i stres przed pierwszym tancem ale poszlo gladko i zaś juz bez stresowo do 6 rana i do dooomku ) to mniej więcej by bylo na tyle ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- A no i dzisiaj wizyta także wieczorem będą relacje nr 2 i w ogóle dziękuję wam za trzymanie kciuków
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to jakie buty duże heheJak rodziłam Maję /noszę r35-36/ pojechałam w balerinkach r37 bo takie nosiłam od 8miesiąca gdzieś... Przy wyjściu ze szpitala czułam się jak bidula jakaś co znalazła buty na smietniku kilka r za dużych hahhaa Nie wpadłam na to żeby wziąć do szpitala buty w swoim normalnym rozmiarze. I tak szlam jak ciamajda do auta z klapiącymi o 2 rozmiary większymi balerinami
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znowu mi się erotyki śniły ![]() Dobrze, że z mężem w roli głównej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
Witam się z rana wymęczona po nocy. Dostałam wczoraj takiej migreny, że TŻ o 24 jeździł po okolicy w poszukiwaniu Apapu. Zaczęło się delikatnym bólem głowy o 19, a o 23 leżałam i wyłam w poduszkę z bólu
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotki jakies do Klubu dawaj kochana
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że trzeba się obawiać wysokiego ciśnienia w ciąży, ale takie wahania też chyba nie są dobre?
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przed kupiłam w smyku outlecie 2 bluzeczki i spodnie i 2 bluzy dla dziewczynki wszystko już większe.. jakoś miałam nosa hehe ale mówię w razie co wymienię na ubranka dla chłopca jak będziemy wracać ![]() matko 3h? ale tego musiałaś mieć Cytat:
dla dzidzi coś pokupowałaś??? ![]() Powiem Ci, że coś w tym jest... ja wczoraj się tak denerwowałam przed wizytą i czułam jak szaleje ostro, muszą chyba coś odczuwać ![]() Cytat:
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-04-15 o 09:30 |
||||
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Mravka no niby nie mamy wilgotno w piwnicy.. może dlatego,że jednak niewyprasowane itp Nie mogę jednak narzekać bo ciuszków i tak pełno zostało... ech bodziaków to np mam 30 szt rozmiar 56-62
mało mam zauwazyłam spodenek bo tylko 5 szt muszę poszukać jakieś hmm legginsy dla chłopca? no bo co będzie zakładać bodziaki latem i jakieś spodenki bawełniane nie?Asienka ![]() ![]() jeszcze trochę i dołączy do Was nowa miłostka p.s coś czuję,że wrócisz dziś z córcią kochana choć wiem,że nastawiasz się na syna - nie gniewaj się ale często jak kobieta akurat chce syna ( a rzadko) to ma córcie o której marzy 99% mam![]()
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no zobaczymy czy wogole się dzisiaj pokaże co to za ktoś no zobaczymy jak coś czy Ci sie uda bo siostra też obstawia ze bedzie to córka a mama ze syn bo wszystkie wymiotujace maja syna i nas w rodzinie heh i sie założyły wczoraj byliśmy na zakupach jak później porobię zdjęcia to wstawie co kupiliśmy dla bobelka no i kupiłam sobie moje upragnione białe conversy A co do zdjęć ze ślubu to u mnie nikt nie robił poza fotografem chyba ze juz bardzo późno to jak zgram jakies ładne to zamieszczę w klubie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

moja koleżanka dużo fajnych rzeczy i markowych kupiła w ciuchach, nie tylko ubranek i bucików ale tez zabawki z fisher price, ja np nie potrafię w ogóle kupować,szukać w ciuchlandach, zawsze wychodze z niczym.

echhh 

za to ja mam tak fajne koleżanki na uczelni, ktore juz tera tłumnie sie do mnie wybierają i co chwile jakies ciuszki czy drobiazgi podsyłają
jedynie co Ci pozostało to próbować porozmawiać z lekarzem i nakłonić go, zeby dla Twojego spokoju raz na jakis czas Cie przebadał na fotelu, moze sie uda? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a ja szok aż nie wierzę w jego słowa LUMPKA - przecież już miałam zakaz
. Cwaniak. Wyglądało jakby tylko czekał kiedy zrobię Mu miejsce

Wiem, że trzeba się obawiać wysokiego ciśnienia w ciąży, ale takie wahania też chyba nie są dobre?
przed kupiłam w smyku outlecie 2 bluzeczki i spodnie i 2 bluzy dla dziewczynki