![]() |
#91 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jeśli chodzi o mnie, to mi to bez różnicy czy dadzą kasę, czy bon, bo i tak te pieniądze przeznaczylibyśmy na Małego ![]() ale to prawda, miło z ich strony, bo wcale nie musieliby się składać, lub mogliby sie poskłądać po 5 zł i kupić jakieś spioszki czy coś... ale tam już mają taką tradycję i na większe okoliczności składają sie po ok 20 zł ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Pedzicie jak szalone ![]() ![]() Od przyszłego tygodnia bede W KONCUUUUUU na L4 wiec mam nareszcie nadzieje ze bede mogła cześciej sie tu z Wami relaksować. Nie macie pojęcia jak bardzo juz jest mi potrzebny odpoczynek. Marze o powolnych porankach z ciepłym kakao, ddtvn i pysznym śniadaniu... Póki co wszystko w biegu, praca praca i jeszcze raz praaaacaaa! Muszę sie pochwalić ze zaczęłam nareszcie odczuwać delikatne smyrmecia ![]() ![]()
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
jestem już... miałam taki spadek formy że nawet nie wchodziłam wam nie marudzić... wszystko na raz, ząb, brzuch, bóle itp itd... ale wracam do żywych już ![]() Za to już nogi i dłonie zaczęły mi puchnąć ![]() ile jeszcze do sierpnia ? ![]() ![]() mam 6,5kg na + ....... dużo szybciej tyję niż z Mają... Nakupić musiałam znów biustonoszy bo wyrosłam ![]() Cytat:
![]() Teraz też jeszcze nie mam i mam nadzieję że nie wyjdą... OMG- właśnie widzę że czas się przenieść do kolejnego wątku.... Ale mam nadrabiania wow... SugarbabyLove ale poszalałaś z zakupami ![]() Ja dziś byłam w Rossmanie po Lovele ale 1 sztuka tylko została w promocji... Tylko płymy do płukania były - wzięłam... I w domku weszłam na sklep online i jeszcze dwa dokupiłam, będę miała zapas. Za pół ceny były... patka2020 Witam ![]() beatrix28 śliczne ciuszki ![]() Roxana- pościel bardzo ladna ... ta z linka ale 390zł za 3 elementy to chyba przesadzona już jest cena... Jak sądzisz? Widziałaś ją ,,na żywo,,??? Pomacałaś??? Bo wizualnie bardzo mi się spodobała... Ale czy ja wiem czy warto? Puszczam Ci PW ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Roxana u nas jest tylko jedna przychodnia i trzech ginekologów , u wszystkich trzech juz bylam . Jeden za stary i USG nie robi , drugi to ten z prenatalnego co mi tylko powiedzial ze ilosc nog i raczek sie zgadza a trzeci to moj gin czyli ten co nigdy mi badania na fotelu nie zrobil .. Także sama widzisz że nie bardzo mam w kim wybierac ...
![]() Nie śpię , jakiś niepokoj mnie zlapal dziwny. Wzielam tabletki ziolowe na sen i czekam az przyjdzie ..ehhh ![]()
#97 |
Zadomowienie
|
Obudziłam się, leżę i leżę i myślę już późno bo tesciowie poszli do pracy i radia nie słyszę. Patrzę na telefon i radia nie słyszę bo jeszcze nie wstali. Godzinę lezakuję i wstać mi się nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
![]() mms to Ci powiem fajny gest z ich strony bo sumka całkiem pokaźna ![]() ![]() ![]() Co do pizzy to dobrze, ze odczytałam teraz bo z rana checi na takie cos nie mam, Uf ! patka spokojnie, nie jestes jedyna, która wejdzie do lumpka i nie widzi NIC. Ja nigdy nic nie dorwałam tam wiec w ogole zrezygnowałam z chodzenia ![]() ![]() sandeo w koncu siadziesz na dupsku i bedziesz odpoczywac! No i cześciej u nas bywać ![]() Kakao, forum, ddtvn i sniadanko ![]() ![]() ![]() majka no faktycznie bardzo mało Cie u nas ostatnio ale najważniejsze, ze powolutku powracasz do jako takiej formy (bo idealnie to juz w ciazy niestety nie bedzie). ![]() ![]() Co do pościeli to mi znajoma polecała bo sama ja zakupiła ale osobiście jej nie macalam (moze pora sie do znajomej wybrać i oblukać ![]() ![]() ![]() niespodziewajka to faktycznie biedna zbytniego wyboru nie masz ![]() A cóż to za wieczorny spadek formy? Nie wolno sie stresowac w ciazy ! ![]() ---- Ja sie obudziłam na siku o 5:50 i juz zasnąć nie mogłam, kataru dostałam, słaba jestem a patrzy na mnie góra ciuchow do prasowania. No dobra, chyba jutro... ![]() Lece budzić juniora i odprawić go do przedszkola. Na szczęście TŻ ma dzis wolny dzien wiec mi co nie co poogarnia w domu ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja to zawsze pierwsze co to patrze na godzine zaraz po przebudzeniu, nawet w nocy jak siku ide ![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Witajcie gaduły ;-) ja po nocce jakas zmeczona jestem, mala tak kopala ze az soe budzilam :-P a od 4.30 wiercilam sie z boku na bok :-/ ale moj maz wczoraj z pracy wrocil zmeczony ale szczesliwy bo dzis wyplatka ;-) ja jeszcze leze, ale cos chyba brzusio jedzonka sie domaga wiec trzeba cos upolowac ;-) ale nie wiem na co mam ochote... Na obiad bedzie tortilla z gyrosem i warzywami ;-) dzis zaszalejemy
![]() ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Ja dzis lenoa w koncu nie mam ;-) po sniadanku wlaczam ddtvn i biore sie za szafe ;-) nie ma to tamto ;-) dzis snilo mi sie ze mialam jechac do szpitala a nie mialam popranych ubranek i maz dzis sie z rana ze mnie smial ze pewnie dzis pranie bede robila ;-) ale nie... Dzis posegreguje rozmiarami ciuszki te uzywane co dotarly do mnie na swieta ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj byłam przed 22 w domu,głowa mi pękała z wrażenia i od razu padłam ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to super będziesz częściej z nami i fajnie ze w końcu czujesz ruchy ☺😍 Cytat:
Cytat:
leniwus pospolitus z rana haha Cytat:
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() dd1dd gratulacje pewnej córeczki ![]() ![]() ![]() majka ![]() ![]() ![]() ![]() sandeo oo super,że nareszcie urlop będzie "sąsiadko "moja ![]() a mo mąż dziś do mnie pojedziemy do miasta.. wejdziemy do lumpka ![]() ![]() ![]() ![]()
#103 | |
Rozeznanie
|
Witam się
![]() Pogoda do ![]() ![]() Zaraz sie zbieram w sobie , idę ogarnąć codzienny poranny syf , potem obiad zrobię , dziś chyba sos pieczarkowy .. ![]() Cytat:
![]() A w nocy to nie wiem co to było , kołatanie serca dziwny lęk , jak w innym świecie byłam ale po tych tabletkach na szczescie usnełam ..
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja z kolei wstałam dzisiaj z dziwnymi skurczami brzucha... ze3 miałam pod rząd, ale na razie mi przeszło, więc mam nadzieję, że to tylko te przygotowujące (czy jak tam to się zwie) ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o pizze, to odchorowałam ją :/ jak się najadłam, że w nocy musiałam wstać i zrobić sobie herbatę, bo aż mi żołądek skręcało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-04-15 o 07:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Wczoraj tyle napisalyscie, ze nie bylam w stanie byc na biezaco ![]() ![]() ![]() ![]() Dd11dd, gratuluje coruni ![]() Wczoraj kurier nie dojechal z moim zamowieniem, nibh dzisiaj ma byc miedzy 10-12... no zobaczymy ![]() Dzisiaj tez mam ambitny plan porzadki w szafie porobic, pogoda taka do bani, ze i tak nigdzie sie nie wybieram. Tylko male zakupy obiadowe i tyle... w wiekszosc rzeczy w mojej szafie wcale sie nie mieszcze, pochowam je do workow, bo na pewno jeszcze dlugi czas wiekszosci nie ponosze... ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- A, jeszcze chcialam Wam napisac, ze tak sie wczoram na meza wkurzylam, ale nie klocilismy sie, po prostu mnie zdenerwowal to Mala tak kopala, ze w szoku bylam... chyba odczuwa mocno moje samopoczucie ![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() ![]()
#107 | |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Przyjęli Maję do szkoły !!! Jupi takie szczęście mnie ogarnęło ![]() ![]() ![]() Bo ma adres zameldowania u tatusia czyli w innym mieście zupełnie i tutaj to niby nie nasz rejon... Ale udało się!!! Jestem przeszczęśliwa że z tym moim bembzolem nie muszę jeszcze latać i załatwiać ![]() Cytat:
![]() Albo wezmę ta co na foto albo tą co ty linka dałaś... W sumie cenowo 100zl różnicy więc bez tragedii a chcę mieć pościel porządnej jakości... I tak trzeba wkłady dokupić, prześcieradło itd więc pewnie nawet ta różnica może się zmniejszyć. cc prawdopodobnie 3 sierpnia a czemu pytasz ?
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Roksana dziękuje za założenie nowego wątku ![]() ![]() dd1dd ogromne gratulacje z okazji potwierdzenia córeczki! ![]() ![]() ![]() patka Witam nową mamusie ![]() ![]() mms ja tak ostatnio przegiełam w pizzy hut. Myślałam,że nie dojde do domu. Najgorsze,że tak jadłam z zachlanności,a przecież Pan mógł zapakować ![]() Miło ze strony współpracowników TZ w kwestii tego bonu. U nas w pracy w sumie to tak różnie z tymi upominkami. Ja bynajmniej się nie nastawiam,a jeśli coś będzie to się ucieszę ![]() beatrix ooo,ale się obłowiłaś! śliczne ubranka ![]() Ambiwalentna a może w piwnicy masz wilgotno? i dlatego sie takie niefajne porobiły? mnie też czeka przeglądanie ubranek,ale mam je w kartonach w garderobie, więc liczę,że są w stanie nienaruszonym ![]() Robson dziś przyszedł do nas w nocy(czasem ma takie akcje) tak się kokosił,że wstałam aby się jakoś ułożyć. Ja sie podnosze,a ten myk na moją półówkę ![]() ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dziś więcej powera mam w końcu więc biorę się za prace domowe ![]() A co do kopniaka to ostatnio mieliśmy taką sytuację z TZ... Siedzimy gadamy , on do brzuszka : synku ty mói itd... A ja mu mówię : Ty się chłopie nie napalaj ile znam dziewczyn co miały mieć synka a tu córcia w 32tc sie okazała... I mówię mu ... Bedziesz miał piękną coreczkę kochanie i w tym momencie oberwałam taaakiego kopa az mi oczy wyszły... TZ w śmiech i mówi że synek jednak po jego stronie stoi i żebym z niego baby nie robiła ![]()
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hej Mamusie
![]() Ale popędziłyście , już nowa część ![]() ![]() Buziaki dla Was wszystkich ![]()
#111 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Przepraszam ze moją dluuuuga nieobecność no ale to była siła wyzsza... A więc zacznę moze od soboty ![]() Wstalam zjadłam śniadanie ogarnelam się trochę i pojechałam do kosmetyczki. Siedziałam u niej na poczekalni i zaczęłam się denerwować bo miała pół godziny opóźnienia a ja jeszcze mialam dojechać do fryzjera.. No ale się wyrobiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszliśmy do kancelarii sie nieoficjalnie podpisać i zaś do kościoła na wieeelkie wejście... Tak się stresowałam że myslalam ze zemdleje a nie miałam się nawet czego napic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- A no i dzisiaj wizyta także wieczorem będą relacje nr 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to jakie buty ![]() Jak rodziłam Maję /noszę r35-36/ pojechałam w balerinkach r37 bo takie nosiłam od 8miesiąca gdzieś... Przy wyjściu ze szpitala czułam się jak bidula jakaś co znalazła buty na smietniku kilka r za dużych hahhaa Nie wpadłam na to żeby wziąć do szpitala buty w swoim normalnym rozmiarze. I tak szlam jak ciamajda do auta z klapiącymi o 2 rozmiary większymi balerinami ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znowu mi się erotyki śniły ![]() Dobrze, że z mężem w roli głównej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
![]() Witam się z rana wymęczona po nocy. Dostałam wczoraj takiej migreny, że TŻ o 24 jeździł po okolicy w poszukiwaniu Apapu. Zaczęło się delikatnym bólem głowy o 19, a o 23 leżałam i wyłam w poduszkę z bólu ![]()
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fotki jakies do Klubu dawaj kochana ![]()
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#118 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() matko 3h? ![]() ![]() Cytat:
![]() dla dzidzi coś pokupowałaś??? ![]() Powiem Ci, że coś w tym jest... ja wczoraj się tak denerwowałam przed wizytą i czułam jak szaleje ostro, muszą chyba coś odczuwać ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-04-15 o 08:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Mravka no niby nie mamy wilgotno w piwnicy.. może dlatego,że jednak niewyprasowane itp Nie mogę jednak narzekać bo ciuszków i tak pełno zostało... ech bodziaków to np mam 30 szt rozmiar 56-62
![]() ![]() Asienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do zdjęć ze ślubu to u mnie nikt nie robił poza fotografem chyba ze juz bardzo późno to jak zgram jakies ładne to zamieszczę w klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.