![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowy powrót Kosmetyki
Niestety nic nie wypatrzyłam dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Zainteresował mnie
Tusz Rimmel nowy masz coś poza wątkiem z mojej wish?
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
wpadly mi w oko:
Revlon Colorstay- Wypiekany rozświetlacz w kolorze 01 Róż beauty UK Royal rose Nowy, zafoliowany Bourjois Róż w kolorze Rose d'or 34 Zużycie znikome Tusz Rimmel Scandal eyes flex Czarna NOWA Avon Błyszczyk z 24k złotem Kolor Pink NOWY Elizabeth Arden Sunflower - mozliwa odlewka? lakier avon niebieski/ granatowy 2 lakiery catrice pierscionek jaki rozmiar? zawieszka bransoletka bransoletki wspomnialas tez o lusterku kieszonkowym damskich zapachach - jakie masz? czy masz jakies mniejsze pojemnosci slonecznikow albo czy sa mozliwe odlewki? podgrzewacz do wosku - w jakim stanie? bransoletka charms - to ta ze zdjec? szukam rajstop i legginsow w rozmiarze 2 albo 36 masz jakies zdjecie tej torebki david jones? wody kokosowej yr, zelu aloesowego juz nie mam ![]()
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-06-14 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, na razie nic, ale gdybyś miała dokładkę - dawaj znać
![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Czy widzisz jakoś naszą wymiankę?
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Hej niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Witaj,
za DKNY chciałabym Zoeva naturally yours Zużycie testowe i pędzel ZOEVA do różu (nr 127) i jesli się zgodzisz do korektora (nr 142) lub zamiast tego do korektora mógłby być nr 232 lub 233. Może za ten ostatni (do korektora lub ten do cieni) coś jeszcze sobie wybierzeszu mnie? Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Zoeva Paleta do konturowania? Polecam wysoko półkowy podkład Alison Raffaele jest on jasny w żółtej tonacji. Niestety dla mnie za jasny:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie perfuma;
- D&G La rue de la fortune Pojemność 20ml NOWE zapraszam do siebie ![]()
WRZESIEŃ 2015 Kosmetyki ![]() Styczeń 2015; ciuchy ![]() Najnowszy wątek ciuchowy -LIPIEC ![]() ______________ Odpisuj u mnie ![]() Edytowane przez korba3589 Czas edycji: 2015-07-08 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
hej znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Szukam jeszcze pędzli Zoeva 103 i 126, jeśli będzie trzeba poszukam poza wątkiem ![]()
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za:
- Bourjois Róż w kolorze Rose d'or 34 Zużycie znikome
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Welcome to Jamrock
|
Hey, dzięki za odzew!
![]() tą pomadke i hm 53 to masz chyba poza wątkiem ? ![]() (albo ślepo jestem ![]() powiedz mi w jakim kolorze ona jest i jakie zużycie mają te rzeczy ![]() i jeśli byś mogła (bo korzystam z myszki ekranowej - wczoraj mi szlak trafił i mam baardzo utrudnione korzystnie z kompa;/) które z półproduktów u mnie z wymienionych byś miała i w jakich ilościach? ![]() i najwazniejsze - co za to chcesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
ciepłe kluchy
|
Przykro mi, nic nie widzę :<
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Welcome to Jamrock
|
hey i jak tam z nasza wymianką?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Perfume Lover
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.