|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Chopard,Givenchy,Bourjois ,L'oreal,Manhattan,Rimmel ,Bielenda,MF,Kolastyna,LR P,Ziaja
interesuje mnie:
- Botoskin Efekt Bielendy peeling termiczny sławiony na KWC tam też odsyłam - zużycie widoczne na zdjeciu ok 25%. - termin ważnosci 02.2008 - Botoskin Efekt Bielendy krem pod oczy przeciw zmarszczkowy z kompleksem odmładzającym użyty 5 razy termin ważnosci 02.2008. - YR - Ode a'la vie zużyta połowa z 50ml - mam pudełeczko. - Nawilżający krem na dzień z Pigwy do cery słabo nawilżonej z kompleksem fitoochronnym,przeciwko przedwczesnemu starzeniu się skóry. Wygładzający i witalizujący. - APOTHEKER SCHELLER - nowy raz użyty - termin ważnosci 04.2007 - mam kartonik - pojemność 75ml - Nawilżający krem na noc z Pigwy do cery słabo nawilżonej z kompleksem fitoochronnym przeciwko przedwczesnemu starzeniu się skóry. Intensywnie odbudowujący. - APOTHEKER SCHELLER - nowy raz użyty - termin ważnosci też 04.2007 - mam jeszcze kartonik - pojmeność 75ml - Szminka do ust w kredce La Roche Posay odcień 01.Marshmallow - użyta raz - nietemperowana. na wymiane miałabym np.: -srebrny pierścionek, kształt prostokąta 3 na 1 cm. w prostokącie są wytłoczone takie różne kształty, niestety nie znam rozmiaru pierścionka.. jaki Cie rozmiar interesuje? -inny srebrny pierścionek.. ma 2 malutkie cyrkonie i tez wytłoczone różne kształty.. -3 srebrne kolczyczki koła.. każdy inny.. inna wielkość, inny kształt.. -bransoletka z samych cyrkonii.. bardzo błyszcząca.. nie na gumce.. nie srebrna, ale nie ciemnieje.. mam ją już długo i wygląda dobrze ma małe uszkodzenie.. niewidoczne podczas noszenia, bo przy zapięciu.. myśle, że da się to jakoś naprawić-kolorowe bransoletki koła plastikowe 7 sztuk, każda w innym kolorze -bransoletki koła w kolorze srebrnym, nie srebrne (nie ciemnieją) 6 sztuk.. mają jakieś delikatne wzorki, i 3 koła cieniutkie z takimi kuleczkami -bransoletki takie z AVONu z różnymi zawieszkami.. kilka "żyłek" na każdej jakieś inne ozdobry -taki torbo-plecak czarno-biały.. lakierkowany.. (nie używany) -beżowy kapelusik House -dzinsowy, powycierny kaszkiet, bardzo fajny kolorek -3 zegarki.. 2 sportowe.. jeden taki tylko okrągłe kółeczko na łańcuszku ze swoim futerałkiem -koszulka satynowa, nieużywana, rozmiarek XL napisz, czy by Cie coś z tych rzeczy zainteresowało.. Edytowane przez emi1983 Czas edycji: 2005-12-30 o 17:42 |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chopard,Givenchy,Bourjois ,L'oreal,Manhattan,Rimmel ,Bielenda,MF,Kolastyna,LR P,Ziaja
interesuja mnie próbki perfum i YR - Ode a'la vie zużyta połowa z 50ml - mam pudełeczko.
moze wpadna ci w oko ktores z moich kolczyków :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92183 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chopard,Givenchy,Bourjois ,L'oreal,Manhattan,Rimmel
#
Nawilżający krem na dzień z Pigwy do cery słabo nawilżonej z kompleksem fitoochronnym,przeciwko przedwczesnemu starzeniu się skóry. Wygładzający i witalizujący. - APOTHEKER SCHELLER - nowy raz użyty - termin ważnosci 04.2007 - mam kartonik - pojemność 75ml # Nawilżający krem na noc z Pigwy do cery słabo nawilżonej z kompleksem fitoochronnym przeciwko przedwczesnemu starzeniu się skóry. Intensywnie odbudowujący. - APOTHEKER SCHELLER - nowy raz użyty - termin ważnosci też 04.2007 - mam jeszcze kartonik - pojmeność 75ml znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...42357#poststop |
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie:
Błyszczyk Guerlain TERRACOTTA odcień Terre D'Or kolor złoto-brązowy - raz użyty - ciepły odcień - nowy. Błyszczyk Maybelline Wet Shine Diamonds Liquid - kolor niebiesko - zielony z brokacikiem - raz uzyty - nowy. Błyszczyk ART DECO Glossy Lip Finish - odcien 03 - jasny transparentny róż z brokatem w kolorze fioletowo - niebieskim - nowy raz użyty. Błyszczyk ART DECO Glossy Lip Finish - odcień 04 - transparenty ciemniejszy róż z brokatem w kolorze złotym - ciepłym,a tamten w chłodnym - też nowy i też raz użyty. Na wymianę mam: JT 6 g kolor Fraise JT Cerise 15 ml Isadora, Hydralight, ok. 12 ml, kolor średni beż Oriflame, Giordani Gold, tusz czarny Oriflame, korektor w sztyfcie, najjaśniejszy Oriflame, puder prasowany, translucent Z biżuterii mam np. srebrny łańcuszek nieużywany |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Meriamon a jakie błyskotki Cię interesują?
Mam pokaźną kolekcję Mam też sporą kolekcję pasków... większości jeszcze nie miałam okazji ubrać |
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
wild_rose podobają mi sie kolczyki fioletowe,czarne,niebiesk ie
![]() nie wiem skad wyczytałas?ale ja nie wystawiłam w wątku próbek...napisałam tylko,ze sama ich poszukuje Mad - dzis powinnam wrzucic fotki Guerlain co Ci obiecałam z Twojego watku niezmiennie podoba mi się błyszczyk HR oraz Pure Pops Smoku - z tego co napisalas niestety nic nie wybrałam iwciunia - interesują mnie kolczyki,naszyjniki,koral e,bransoletki,paski,szali ki wszystko co etniczne,ciekawe i niebanalne jak mozesz to wklej mi fotki Pozdrawiam @ll
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
A za sam ten błyszczyk:
Błyszczyk Maybelline Wet Shine Diamonds Liquid - kolor niebiesko - zielony z brokacikiem - raz uzyty - nowy. nie mogłam znaleźć na stronach Maybelline tego koloru, jaki to numer albo nazwa? Mam trochę próbek, to może próbki by Cię zainteresowały? LRP, Effaclar żel, 15 ml+ kilka saszetek Bioderma, Sensibio AR, 5ml Bioderma, creme, 5 ml próbki Vichy z fitrem próbki podkładów Tilia, krem pod oczy, 5 ml Inne też by się znalazły, ale nie wiem, czy wypisywać. |
|
|
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chopard,Givenchy,Bourjois ,L'oreal,Manhattan,Rimmel
hej
nie wiem, czy pominęłam gdzies zdjęcie błyszczyka, ale go nie widzę, nadal oczywiście jestem nim wstepnie zainteresowana plus kremami z pigwy Schellera
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Już wkleiłam fotki
Zapraszam
Edytowane przez Meriamon Czas edycji: 2006-02-19 o 18:55 |
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
c.d. + to czego jeszcze nie ma na liście...uzupełnie jak najszybciej to bedzie mozliwe...
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
c.d. zbliżeń
Edytowane przez Meriamon Czas edycji: 2006-01-28 o 08:06 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
hej, zatem jestem chętna na błyszczyk, tylko czy on na ustach jest taki ciemny jak na fotkach, czy raczej jasniejszy ?
no i kremy Schellera ![]() co byś chciała za te rzeczy ode mnie? |
|
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
napisz mi co by Ci pasowalo z tego co napisalam na wymianę.Co do odcienia na pewno nie jest ciemny na ustach... Pozdrawiam
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się błyszczyki ART Deco, zwłaszcza ten nr 03.
Jeśli zatem JT Lancome odpadają, to może coś z pielęgnacji by Cię interesowało? Mam np. krem z irysem Weleda, 10 razy użyty glyco-a 2 razy użyty pól kremu do oczu AA z serii perfect tonik Visible results Loreal, zostało 80% Eris, glinka biała, użyta 4 razy kilka pilingów. A próbki, które wymieniłam, wchodziłyby w grę, bo w 1. poście napisałaś, że szukasz próbek. |
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Smoku...przykro mi,ale nie potrzebuje wymienionych przez Ciebie rzeczy...
moze przeszukaj garderobe i tam znajdzie sie coś ciekawego?
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
No, szkoda.
A z garderobą: paska nie ma ani jednego, apaszek wiele, ale je używam stale, ozdób też niezbyt wiele. No trudno. A czy te błyszczyki sa dostepne w Polsce? To może taki nabędę. |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Meriamon chyba mój post gdzieś zaginął w 'akcji'
Pytałam jakich świecidełek poszukujesz, bo mam takowych dość sporo ? Co jeszcze ewentualnie Cię intersuje poza świecidełkami ?
|
|
|
|
|
#110 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Iwciunia - odpisałam Ci na post musiałaś go przeoczyć Cytat:
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Meriamon jestem zainteresowana jedną rzeczą:
Nawilżający krem na noc z Pigwy do cery słabo nawilżonej z kompleksem fitoochronnym przeciwko przedwczesnemu starzeniu się skóry. Intensywnie odbudowujący. - APOTHEKER SCHELLER - nowy raz użyty - termin ważnosci też 04.2007 - mam jeszcze kartonik - pojmeność 75ml Czy znajdziesz za niego cos u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91284 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chopard,Givenchy,Bourjois ,L'oreal,Manhattan,Rimmel ,Bielenda,MF,
Oj przepraszam
Nie wiem dlaczego przeoczyłam Twoją odpowiedz Różowe są z Bijou Brigitte, dwa pozostałe przyleciały ze mną z Krety ![]() Plus mój wątek jakby Cię coś zaintersowało -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91769
|
|
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
interesuje mnie korektor .staje w kolejce:0
a oto mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86256 |
|
|
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
moriam - u Ciebie wypatrzyłam
może znajdziesz jeszcze cos ciekawego? Z wątku zainteresowała mnie włoska woda
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
No, nie wiem, czym by Cię zadowolić.
mam np. Elmex żel do fluoryzacji, może by Cię zainteresował? |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Meriamon no właśnie też mi się podobają
Hmm a czego szukać ? Kolczyki? Może jakieś paski chyba gdzieś napisałaś, że paski też Cię interesują?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Smoku podziwiam za wytrwalość
a może masz coś wybielającego ząbki,a żel mozesz mi opisac... iwciunia - szukaj pasków,szalików,korali wszystko co mozliwe i jak mozesz opisz mi tą włoską wode i w zasadzie nie napisałas mi chyba co Cie interesuje z mojego wątku
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto info o żelu:
http://wwwpl.gaba.com/stomatolodzy/elmex_gelee.html A wytrwała jestem, bo od dawna szukam takiego błyszczyka, a wszystkie, ktore testuję, są perłowe. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszukałam wszystkie moje szkatułki
(Część rzeczy z Krety, fioletowe kolczyki z 'wylęgarni', srebrne bransoletki nie wiem skąd niebieskie kolczyki-kwiatki z bijou) i szafę z paskami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

ma małe uszkodzenie.. niewidoczne podczas noszenia, bo przy zapięciu.. myśle, że da się to jakoś naprawić

Mam pokaźną kolekcję
Mam też sporą kolekcję pasków... większości jeszcze nie miałam okazji ubrać