|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 323
|
Dot.: Trener/dietetyk online, korzysta造軼ie ?
Samo u這瞠nie treningu nie jest takie drogie.Ja robi ludziom rozpiski
w przyst瘼nych cenach i jako nikt nie narzeka. Cena treningu na 6 tygodni to wydatek 50z - czy to taki maj徠ek? Natomiast je瞠li kto prosi o treningi personalne+ rozpiski,to wiadomo,瞠 w闚czas koszty wzrastaj,ale nigdy nie zdzieram.Gdy widz,瞠 kto ju sobie poradzi bez mojej pomocy,to sama sugeruj aby zako鎍zy wsp馧prac Niestety,osoby z internetu,kt鏎ych nie znamy nastawiaj si g堯wnie na zysk.cz瘰to wysy豉j wszystkim klientom prawie identyczne rozpiski.
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 249
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie reklamuj siebie i nie szukam nowych klientek,bo nawet z tymi,kt鏎e mam teraz,ledwo wyrabiam.
Fufka - jeste jaka wyczulona na tym punkcie i nied逝go b璠zie strach cokolwiek napisa aby nie by pos康zonym o reklam ![]() Pisa豉m o SWOICH klientkach z SIΜWNI a nie z forum.Dziewczynom w forum pomaga豉m poprzez PRIVA za darmo Doradzam wi璚ej luzu
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo tak robi i uwa瘸m,瞠 warto wiedzie,瞠 nie ka盥y instruktor zdziera kas. Cena 150z za rozpisk,w dodatku nieprofesjonalnie przygotowan uwa瘸m za totalne nieporozumienie. Warto to ludziom u鈍iadomi. Zamiast korzysta z porad online od niewiadomo kogo,lepiej wybra si na si這wni i rozezna w cenach,w kompetencjach instruktora,popyta ludzi. 鑿icz帷 na danej si這wni,mo積a te zaobserwowa prac danego instruktora: jak pracuje,jak odnosi si do klienta,czy si przyk豉da
Pozdrawiam Fufka i je郵i gdzie co nie tak to sorry
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Robi si troche off top wi璚 napisz na szaro. Zgadzam si, 瞠 150 z to zdzierstwo, szcczeg鏊nie bior帷 pod uwag ile zarabia wi瘯szo嗆 spo貫cze雟twa. Zgadzam si r闚nie, 瞠 lepiej poprosi o pomoc kogo z w豉snej si這wni (z powod闚, kt鏎e poda豉), tylko, 瞠 to te jest koszt ok. 100zl. Fajnie wiedzie, 瞠 s osoby, kt鏎e bior mniej ale to mo瞠 wynika r闚nie z miejsca zmieszkania, mniejsze miasto, ni窺za cena.
Ja przestrzegam tylko przed zachwytami nad zmianami po 2 czy 4 tygodniach. Szczeg鏊nie mnie mierzi jak widz, ju po kilku tygodniach i to treningu w domu. Szkoda tylko, 瞠 nikt nie pisze czy i jak 獞iczy豉 dana osoba i przedweszystkim co wcze郾iej jad豉, bo moim zdaniem tu jest "magia" takich szybkich cud efekt闚. |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 118
|
Wiecie co? A ja zaczynam myslec ze moze jednak warto zaryzykowac z trenerem online.
Po 2 tyg na diecie i treningach od Furiata schudlam 3.4kg, co mnie zdziwilo bardzo biorac pod uwage spora ilosc jedzienia. Wczesniej staralam sie trzymac rozsadna diete sama, cwiczylam 4 x w tyg (teraz tez cwicze 4x) a nie schudlam ani grama przez 3 miesiace. Dodam tylko ze jesli chodzi o treningi, to raczej nie jest to opcja dla osob poczatkujacych na silowni bo pewnie nie mialyby pojecia jak cwiczenia wykonac. Ale dla kogos kto uczeszcza na silownie I wie jak prawidlowo wykonywac cwiczenia to moze byc naprawde dobra opcja.
|
|
#98 |
|
.
Wiadomo軼i: 28 112
|
ehh... mnie by zale瘸這 w豉郾ie na takich efektach, ale serio si zrazi豉m po otrzymaniu wiadomo軼i "kopiuj wklej" i braku odpowiedzi na moje pytania :/
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 118
|
skazana_na_bluesa a probowalas odpisac I wyjasnic jeszcze raz swoja sytuacje? Ja tez bylam bardzo zla jak dostalam odpowiedz ze "wujek Google poda mi adres banku" albo zeby zrobic sobie trening Chodakowskiej (przypuszczam ze zalozyl z gory ze jak wiekszosc dziewczyn nie chce cwiczyc na silowni), ale cala ta zlosc minela widzac efekty
|
|
#100 |
|
.
|
odechcia這 mi si pisa i t逝maczy :P tym bardziej, 瞠 jak si okaza這, chwilowo nie b璠 mie kasy na takie przyjemno軼i.
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
dla wszystkich taki sam trening,dieta? Dla osoby wa膨cej 90kg z problemami zdrowotnymi zrobisz taki sam trening jak dla osoby wysportowanej,zdrowej,z lekk nadwy磬 kilogram闚?
mgr wychowania fizycznego instrukor fitness,boksu,ta鎍a s璠zia pi趾i no積ej Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2016-06-08 o 08:27 Pow鏚: Reklama w cytowanym po軼ie |
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 226
|
Nie "robie" treningu. Jest to program odzywczy wiec dieta skupia sie na dostarczeniu skaldnikow odzywczych. Cwiczenia sa do tego dodatkiem. Program dopasowany do celow. Za darmo.
Keep calm and fu*k this world ! Edytowane przez wiktoria112233 Czas edycji: 2016-06-08 o 13:11 |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 275
|
jeszcze nie korzysta豉m my郵 o aplikacji Chodakowskiej, bo jestem trudnym przypadkiem po dw鏂h ci捫ach i z niedoczynno軼i tarczycy. 鑿icze du穎 - rowerem je盥瞠 niemal codziennie, chodz na zumbe a dalej nadwaga
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
To przez t tarczyc. Sprob鎩 mo瞠 bardziej z diet pokombinowa,skoro same 獞iczenia nie daj efektu. Mo瞠 jaki spalacz t逝szczu by Ci pom鏬?
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 192
|
Dziewczyny czy mozecie polecic kogos kto jest w stanie ulozyc mi treningi plus diete ale wegetraianska ( lub chociaz jarska)?
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wsp馧praca z Sylwi Szostak [redukcja] - opinie? wra瞠nia? efekty?
Wejdz na fb na grup weganska sportow tam ci powinni doradzi, tak wiem 瞠 chcesz wege, ale to nie powinien by problem.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podczytywalam was tu cz瘰to, i nie wiem czemu wyrzuci豉m tak bezmy郵nie kas w b這to..
Ot騜 kilka dni temu znalaz豉m trenera online, ale z mojego miasta wi璚 wyda這 mi si to ok, 瞠by spotka si i normalnie wszystko ustali.. ale wymienili鄉y tylko kilka emaili. Pyta m.in. czy s jakie choroby kr璕os逝pa, jakie inne schorzenia itp i zebym rozpisala mu co jad豉m b przez ostatnie 3 dni.. wi璚 napisa豉m 瞠 prosz tylko o rozpisanie treningu ( na si這wni chodz ju jakie 2 mc, ale chcia豉m to pozbiera do kupy), nast瘼nie pyta r闚nie o wiek i wzrost (btw a waga nie jest istotna?), i zn闚 o tej diecie... wi璚 豉dnie opisalam, i zn闚 瞠 diet sama jako ogarniam, na co on przeprosi i 瞠 musia si pomyli, oraz 瞠 do dw鏂h dni stworzy plan treningu i poprosi 瞠bym poda豉 meila ( a przecie meilowo si lontaktowalismy). Uwaga, po dw鏂h godzinach dosta豉m ca造 plan, bo jako tak znalaz od razu czas.. jak mu si tak przygl康am to jest chyba plan z tych plan闚 kopiuj wklej, totalnie od niechcenia.. w wiadomo軼i zwrotnej napisa豉m 瞠 wi瘯szo軼i 獞icze nie znam, na co odpowiedz: a kt鏎e? To wy郵e filmiki.. nie wiem w sumie czego si spodziewa豉m, chyba wi瘯szej uwagi po鈍i璚onej mi, jest mi przykro 瞠 to wszystko tak na odwal si zosta這 zrobione.. No chcia豉m plan to mam, i tyle kasy uwa瘸m 瞠 zmarmowalam
|
|
#108 |
|
Blood and fire
Wiadomo軼i: 378
|
W bran篡 trener闚/dietetyk闚 jest tak samo jak w ka盥ej innej. Dobrzy fachowcy, z wiedz i podej軼iem indywidualnym, maj zaj皻e wszystkie moce przerobowe, a klienci czekaj czasami lata na mo磧iwo嗆 wsp馧pracy. Ci, kt鏎zy s wolni od zaraz, zwykle s po prostu s豉bi. Jak w ka盥ej innej bran篡, 90%, a mo瞠 i wi璚ej, to po prostu s豉bi fachowcy, kt鏎zy szukaj mo磧iwo軼i dorobienia.
150 z za trening to drogo? W W-wie trening indywidualny z najlepszymi to koszt co najmniej 300 z za godzin. On line mniej, ale do ludzi z renom nie spos鏏 si dosta. Czasami taniej bywa na treningach grupowych, ale najlepsi rzadko takie prowadz. Generalnie nie s造sza貫m, 瞠by ktokolwiek w Polsce z ludzi z jak彗olwiek wiedz bra mniej ni 100 z za godzin. Najlepiej albo znale潭 sensowny, gotowy plan w sieci - zdarzaj si takie, albo szuka kogo m這dego, kto dopiero wchodzi na rynek, chce sobie wyrobi mark i nie ma jeszcze zbyt wielu klient闚. Nie skre郵a豚ym te trening闚 video typu Zuzka czy Chodakowska. To ma sens dla kogo, kto nie ma pieni璠zy do wydania. Je郵i dostajecie schematyczny, beznadziejny plan, a dany trener prowadzi stron na fejsie czy w internecie, upublicznijcie to wraz ze swoj histori i poka盧ie, za co zap豉cili軼ie. W tej bran篡 dobra reputacja to podstawa, wi璚 trener szybko zmi瘯nie.
Natura twoja jest z豉 Z tym si pog鏚 Wo豉 przez ciebie g這sem kt鏎y ci przera瘸 S這wami kt鏎ych zdawa這 ci si - nie mia貫 w sobie Wytryska z ciebie inna ni幢i o niej mniemasz jak wrz帷e 廝鏚這 o zapachu siarki pod kt鏎ym omdlewaj zielone 陰ki pozoru |
|
|
|
|
#109 |
|
.
|
Co, nie stac cie na oplacenie reklamy?
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 112
|
Oczywi軼ie 瞠 Warszawa pod wzgl璠em trening闚 jest cholernie droga ! A czego wy si spodziewacie ! Przecie wasz trener w super b造szcz帷ej si這wni musi mie nowe najdro窺ze buty dodatkowo musi sam w tej super si這wni op豉ci karnet i odprowadzi podatek ! A jeszcze 瞠by tego by這 ma這 musi by mega trzystojny uczesany i co weekend swoja zgrabn dupeczke zabra do najdro窺zego klubu w mie軼ie !
Jesli kogo takiego szukacie to nie dziwie si ze chcecie p豉ci 300 z za traning !! Z reszt to 瞠 kogo chwal i pokazuj w telelweizji to nie znaczy 瞠 jest dobrym trenerem !! Ja zbuntowa陰m si temu ca貫mu marketingowi i znalaz豉m m這dego ambintnego ch這paka kt鏎y lubi sport zdrowy tryb 篡cia i potrafi tym zarazi !!! Je郵i wy szukacie gwiazd to ogl康ajcie TVN albo piszcie do szostak闚 i p豉熯ie grube hajsy nie widz帷 ludzi na oczy ! Ale podejrzewam 瞠 b璠ziemy mie takie same albo nawet na b璠 mia豉 lepsze efekty !
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys豉ne z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Wsp馧czuj Wam takich do鈍iadcze z "trenerami" online. Przecie na ka盥ej si這wni s instruktorzy,trenerzy - wystarczy podej嗆 i dogada si co do ceny itp.
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 112
|
I w豉郾ie o takich trenerach z si這wni pisa豉m ! Tylko nas i bans napinanie mi窷ni ! A nie o to chodzi. MI to nawet g逝pio do tego faceta podej嗆, mo瞠 nie ocenia si ludzi po wygl康zie ale raczej tacy napakowani lalusie nie przyciagaj no chyba 瞠 inne lalunie. Ja niestety do tego grona nie nale輳
Albo i stety
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazwyczaj na tych mniejszych,skromniejszych ,piwnicznych,gdzie przychodzi si po獞iczy a nie poszpanowa drogimi ciuchami
|
|
|
#115 | |
|
Blood and fire
Wiadomo軼i: 378
|
Cytat:
Najgorsze s chyba benefitowe sieci闚ki, gdzie rzeczywi軼ie cz窷 klienteli idzie si przede wszystkim pokaza.
Natura twoja jest z豉 Z tym si pog鏚 Wo豉 przez ciebie g這sem kt鏎y ci przera瘸 S這wami kt鏎ych zdawa這 ci si - nie mia貫 w sobie Wytryska z ciebie inna ni幢i o niej mniemasz jak wrz帷e 廝鏚這 o zapachu siarki pod kt鏎ym omdlewaj zielone 陰ki pozoru |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 735
|
I tu, i tu mo積a trafi r騜nie.
Kilka przyk豉d闚. 1. Sama chodzi豉m do fajnej, eleganckiej, nowoczesnej, czystej i w og鏊e och! i ach! si這wni. 畝dna sieci闚ka. Trenerzy- spoko, jak im zap豉cisz, to co poka膨. A tego, 瞠 obok mnie 12-13 letnia dziewczyna robi豉 sobie krzywd na wyci庵u g鏎nym, bo j a wyrywa這 z siedzenia trener ju nie widzia. Tzn. widzia, bo sta 2 metry dalej, rozmawia豉m z koleg o od篡wkach czy zawodach, patrzy na dziewczyn i ZERO reakcji. Jak podesz豉m do niej i powiedzia豉m, 瞠 robi 幢e, 瞠 za du篡 ci篹ar i nie mo瞠 jej tak wyrywa r彗 ze staw闚 (serio, ni a rzuca這!) to przy wyj軼iu trener zaczepi mnie i pojecha z tekstem: jak chcesz innych uczy, to mo瞠 zosta trenerk i bierz za to kas, he he. 2. Ta sama si趾a, ten sam trener. Przegl康a si w lustrze i pr篹y bice. Za nim, na 豉weczce, go嗆 wyciska sztang. Oczywi軼ie go軼ia w lustrze wida, bo lustro na ca陰 軼ian. Nagle typ zas豉b. Na pomoc rzuci豉m si ja i jeszcze jaka drobna dziewczynka, sztangi same raczej z niego nie 軼i庵niemy, zaczynamy krzycze. Dopiero z ko鎍a si這wni przybieg drugi trener, bo pierwszy... dalej ogl康a si w lustrze. Po tym zaj軼iu zrezygnowa豉m z tej si這wni. W ko鎍u to samo mog這 sta si mi i ciekawe kto by zareagowa. A trener... No c騜, utytu這wany, masa wielbicieli na fb. Dodam jeszcze, 瞠 na tej samej si這wni by jeszcze drugi trener, kt鏎y ZAWSZE podszed jak kto robi 獞iczenie 幢e i powiedzia co jest nie tak. Tak bezinteresownie. Kr捫y mi璠zy lud幟i i pomaga. |
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj,znam to ,znam... Trenerzy czy instruktorzy na si這wni maj gdzie 獞icz帷ych. Cz瘰to to inni 獞icz帷y (tak jak Ty) pomagaj korygowa b喚dy,podpowiadaj jakie 獞iczenia. Aczkolwiek je郵i kto do takiego go軼ia podejdzie i poprosi o pomoc,to on ma obowi您ek zaj望 si tak osob. Je郵i tego nie zrobi,mo積a z這篡 skarg do szefa si這wni
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 120
|
Pytanie dotyczy trenera i dietetyka, podczas gdy nie zawsze uda si znale潭 2 w 1.
Sama mam trenera, kt鏎y przychodzi 獞iczy ze mn raz w tygodniu i wiem, jak wa積e jest, aby na bie膨co sprawdza czy przyj窸am odpowiedni pozycj do 獞icze oraz czy technicznie poprawnie je wykonuj. Nie wiem jak wygl康a to w przypadku konsultacji online, chocia tak si sk豉da, 瞠 mia豉bym kogo o to spyta, bo akurat niedawno przeprowadzi豉m z jednym kr鏒ki wywiad Niewykluczone, 瞠 skusz si jednak na konsultacj dietetyczn online, bo dotychczasowa dietetyczka si nie sprawdzi豉. Moim celem by這 przybranie na wadze o co najmniej 5 kg, a ona skupia豉 si na zasadach zdrowego od篡wiania. Na pocz徠ku s逝cha豉m si jej, ale w ko鎍u pr鏏owa豉m znale潭 z這ty 鈔odek pomi璠zy jej zaleceniami a moj ch璚i podjadania, a przede wszystkim ch璚i nabrania cia趾a. Tak wi璚 konsultacje dietetyczne online, jak najbardziej, ale co do treningu, trzeba by這by dok豉dnie dopyta o to, jak wygl康a i jak weryfikowane jest prawid這we wykonywanie 獞icze.
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
To mo瞠 i ja powiem cos o swoim do鈍iadczeniu w tej materii
Mia豉m swojego trenera i dietetyka w jednym przez prawie dwa lata. Gdzie na si這wni by這 po prostu og這szenie wi璚 si zg這si豉m. Nie za逝j ani jednej wydanej z這t闚ki. To co mi si uda這 osi庵n望 przez te dwa lata to niebo a ziemia. Bardzo mi pomg馧 w tym w豉郾ie prywatny trener.
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Informacja dla os鏏,kt鏎e prosz mnie na priv o szczeg馧owe rozpiski trening闚: dziewczyny,sorry,ale nie mam na to zwyczajnie czasu. U這瞠nie jednej rozpiski jest bardzo czasoch這nne,a mi tego czasu po prostu brakuje.
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Ju nam kiedy o tym wspomina豉...