|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: O czarnoskórych mężczyznach
nieprawda, jest tak np. na portalach randkowych czy dyskotekach, ale nie na forach tematycznych czy klubach zainteresowań, gdzie możesz komuś zaimponować np. wiedzą, wyobraźnią, ciekawym hobby
|
|
|
|
#92 |
|
lokalna gwiazda
|
krewet, jest takie ludowe powiedzenie:
Każda zmora znajdzie swego amatora. Więc nie martw się, gdzieś jakaś żaba na ciebie czeka.
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
kahoko hino - no, przystojny i pewny siebie będzie mieć powodzenie, a mało przystojny i pewny siebie nie będzie miał, proste
Cytat:
tam też może być przystojniak pasjonat i brzydal pasjonat i wiadomo który wygra Cytat:
|
||
|
|
|
#95 |
|
plum plum
|
krewet, czy mając na myśli enrique to pijesz konkretnie do iglesiasa, który jest łysiejącym przykurczem, ratowanym botoksem, photoshopem, remasterowanymi do bólu piosenkami i markowymi ciuchami, a z którego gardła raczej błyskotliwych myśli nie uświadczysz, czy może jednak masz na myśli seryjnie przystojnego gościa, o którym nic mi nie wiadomo? Jeśli to drugie,to poproszę zdjęcie, zweryfikujemy.
|
|
#96 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 | |
|
plum plum
|
Cytat:
chęć podobania się wszystkim to jak traktowanie samego siebie, jak publicznej toalety.
|
|
|
#98 | |
|
sissy that walk
|
|
|
|
#99 |
|
plum plum
|
tatusia enrique zostawmy w spokoju, ma swoje lata.
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
zlotniczarka, nie, ja nawet nie wiem jak ten piosenkarz wygląda, chodziło mi o drugą opcję.
Cesc Fabregas, David Villa, Pedro Rodriguez, Gerrard Pique - takie nazwiska pierwsze przychodzą mi na myśl |
|
|
|
#101 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wielokrotnie byłam w sytuacji wyboru: mega przystojny, słodziachny i ogólnie ciacho, ale nieśmiały VS z wyglądu jest okejka, ale pewny siebie, z charyzmą, dowcipem i inteligencją. zawsze wybierałam tego drugiego. |
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
No dla mnie też tacy sobie. Podany wyżej przykład z True Blood duużo bardziej do mnie przemawia, facet w moim typie
Ale mi się akurat podoba baardzo jasna karnacja, za ciemniejszą nie przepadam.
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie Fabregas czy Pedro są niscy, ale chodziło mi bardziej o rysy twarzy
|
|
|
|
#105 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Krewet, ty serio na siłę próbujesz sobie coś wmówić. Edytowane przez 201606291621 Czas edycji: 2015-12-08 o 16:23 |
|
|
|
|
#107 | |
|
plum plum
|
Cytat:
*niniejsze rozważania tyczą się tzw. normalnych ludzi, chcących stworzyć dłuższą relację. Nie biorę się za rozkminy o patolove karyn i januszy.
|
|
|
#108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym skorzystał na Twoim miejscu tak samo jak na swoim miejscu dziabnął bym mulatkę albo azjatkę Tylko staraj się żeby to zostało dyskretnie między wami no i nie zajdź w ciążę bo zostaniesz samotną matką i nie znajdziesz już faceta w Polsce ![]() Swoją drogą widzę po tym wątku, że ledwie dałem sobie spokój z wizażem na parę miesięcy (walczyłem z uzależnieniem od for) a już na moje miejsce przyszło 30 gorszych xD Współczuję ![]() krewet ale z ciebie męczybuła i brednie opowiadasz. Facet może być i przystojny i bogaty, mieć super samochód a w pojedynku wygrywa jakiś przeciętniak bo ten pierwszy nie ogarnął, że trzeba najpierw zagadać.
|
|
|
#109 | |
|
...
|
Cytat:
Eric to inna sprawa i jaki dowcipny ![]() https://www.youtube.com/watch?v=mSJdBeN-ZuM |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
#fairytale |
|||
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#113 |
|
lokalna gwiazda
|
Poczekaj, aż doliczy do miliona, żeby emocje wszelkie opadły.
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Facet o egzotycznej urodzie jest pożądany, ale może w ogólniaku. Bo to jeszcze ten czas, że on ma wyglądać, zalety umysłu dopiero w dalszej kolejności. Dopiero potem przychodzi refleksja, że o urodę połączoną z intelektem i poczuciem humoru nie jest łatwo. Mam koleżankę, która złapała faceta na defekt. Była na weselu i chłopak zainteresował się, co za dziewczyna ma takie słupkowate nogi. Te jej nogi były wielkim kompleksem, który w rezultacie okazał się atutem. Zostali małżeństwem. |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Bierz go!Pewnie ma dużego penisa
|
#115 | ||
|
Konto usunięte
|
Wtrące swoje trzy grosze, jako fetyszystka Południowców, a szczególnie Włochów.
Nie jest. Większość Południowców, jakich znam, z wyglądu szału nie robi, nie że są brzydcy czy coś, ale nie wszyscy wyglądają jak Fabrizio Moro. Cytat:
Cytat:
Dowcip i inteligencję może nie, ale wiele innych cech - już tak, samo to, że biega po boisku, jest jakąś informacją. Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2015-12-09 o 00:55 |
||
|
|
|
#116 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
Ja pieprzę. Mówię. Wejde sobie na wątek. Pewnie się pośmieje.
Ale....to jest czysto żenujące. Krewet ? Weź przestań bo przez takie pisanie Ci się jeszcze pogorszy.... I serio jesteś zazdrosny o murzyna ? Już zrozumiałbym azjatę bo trafiają się przystojni i mają bardzo bogatą kulturę ale z drugiej strony są drobni i niscy. Zresztą. Jeszcze nie słyszałem, by którejś mojej znajomej czarnoskórzy się podobali tak samo jak dla mnie murzynki są aseksualne. O Hiszpanów zazdrosny jesteś ? Lewackie knypki mieszkające u mamuś. Serio. Przestałbyś żyć w tym swoim świecie stereotypów skupiając się na swoich wadach a te Twoje bezsensowne rozkminy szybko by Ci przeszły. Biała rasa jest obiektywnie najładniejsza i nawet jeżeli nie jesteś zbyt przystojny to jadąc gdzieś do Azji czy RPA pewnie wszystkie kobiety by za Tobą oglądały. Niektórzy ludzie lubią to co jest inne. To naturalne. Już nawet nie wspominając o zróznicowaniu. Mamy od platyny do ciemnych czarnych. Od oczu błękitnych do granatowych poprzez cerę pergaminową do oliwkowej nie mówiąc już o zróżnicowaniu w strefie twarzy. Chcesz ? To prosze bardzo. Bądź jak ta idiotka w USA. Zrób sobie czarny makijaż, afro, powiększ usta i będziesz miliardowym Piętaszkiem :P UUU. Eric Northman. Jakby mnie faceci kręcili to sam bym go bzyknął. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-12-08 o 20:31 |
|
|
|
#118 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jeśli już mówimy konkretnie o nich - taki Hiszpan dobrze wie, że Polki na takich lecą, gdy tu przyjeżdża, więc ta pewność siebie sama się rodzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/brazowa-tuba-farba...575243997.html
Krewet może spróbuj z tym? Wszystkie dyskotekowe panny będą twoje
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Psychologowie hiszpańscy, zamiast wieloletniej terapii, powinni proponować swoim pacjentom wypad na wakacje do Polski - parę dyskotek i kompleksy uleczone, pewność siebie jak ta lala! Genialne! Że też jeszcze nikt na to nie wpadł...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

Ale mi się akurat podoba baardzo jasna karnacja, za ciemniejszą nie przepadam.