O czarnoskórych mężczyznach - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-08, 15:38   #91
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Dot.: O czarnoskórych mężczyznach

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
sztucznie wytworzone środowisko?
wszędzie tak jest - to bez znaczenia czy internet czy rzeczywistość
nieprawda, jest tak np. na portalach randkowych czy dyskotekach, ale nie na forach tematycznych czy klubach zainteresowań, gdzie możesz komuś zaimponować np. wiedzą, wyobraźnią, ciekawym hobby
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 15:38   #92
I am Rock
lokalna gwiazda

krewet, jest takie ludowe powiedzenie:
Każda zmora znajdzie swego amatora.
Więc nie martw się, gdzieś jakaś żaba na ciebie czeka.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 15:41   #93
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
ale krewet gardzi pasztetami, on musi mieć laskę 10/10
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 15:42   #94
krewet
Zakorzenienie

kahoko hino - no, przystojny i pewny siebie będzie mieć powodzenie, a mało przystojny i pewny siebie nie będzie miał, proste

Cytat:
nieprawda, jest tak np. na portalach randkowych czy dyskotekach, ale nie na forach tematycznych czy klubach zainteresowań, gdzie możesz komuś zaimponować np. wiedzą, wyobraźnią, ciekawym hobby
ale w klubach zainteresowań też są różni faceci i ich też klasyfikuje się pod względem wyglądu
tam też może być przystojniak pasjonat i brzydal pasjonat i wiadomo który wygra

Cytat:
oj przecież wiem
krewet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 15:47   #95
zlotniczanka
plum plum

krewet, czy mając na myśli enrique to pijesz konkretnie do iglesiasa, który jest łysiejącym przykurczem, ratowanym botoksem, photoshopem, remasterowanymi do bólu piosenkami i markowymi ciuchami, a z którego gardła raczej błyskotliwych myśli nie uświadczysz, czy może jednak masz na myśli seryjnie przystojnego gościa, o którym nic mi nie wiadomo? Jeśli to drugie,to poproszę zdjęcie, zweryfikujemy.

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 15:51   #96
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez zlotniczanka Pokaż wiadomość
krewet, czy mając na myśli enrique to pijesz konkretnie do iglesiasa, który jest łysiejącym przykurczem, ratowanym botoksem, photoshopem, remasterowanymi do bólu piosenkami i markowymi ciuchami, a z którego gardła raczej błyskotliwych myśli nie uświadczysz, czy może jednak masz na myśli seryjnie przystojnego gościa, o którym nic mi nie wiadomo? Jeśli to drugie,to poproszę zdjęcie, zweryfikujemy.
Łysiejący przykurcz to Julio.
Stary 2015-12-08, 15:52   #97
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
ale w klubach zainteresowań też są różni faceci i ich też klasyfikuje się pod względem wyglądu
tam też może być przystojniak pasjonat i brzydal pasjonat i wiadomo który wygra
ale co wygrywa? medal z buraka? Nie zapominaj o charyzmie i inteligencji, bo ładny, ale głupi pasjonat zrazi ogarnięte dziewczę szybciej niż się beka hymn USA.
chęć podobania się wszystkim to jak traktowanie samego siebie, jak publicznej toalety.

Stary 2015-12-08, 15:53   #98
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Enrique też w kiepskiej formie

mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 15:53   #99
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
tatusia enrique zostawmy w spokoju, ma swoje lata.

Stary 2015-12-08, 15:54   #100
krewet
Zakorzenienie

zlotniczarka, nie, ja nawet nie wiem jak ten piosenkarz wygląda, chodziło mi o drugą opcję.

Cesc Fabregas, David Villa, Pedro Rodriguez, Gerrard Pique - takie nazwiska pierwsze przychodzą mi na myśl
Stary 2015-12-08, 16:01   #101
stewardesa
BAN stały

Cytat:
ja sobie zdaję sprawę, że w takich tematach to każda pisze, że by nie chciała, że fuj, ale w praktyce wygląda to zupełnie inaczej
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;53732424]nieprawda, jest tak np. na portalach randkowych czy dyskotekach, ale nie na forach tematycznych czy klubach zainteresowań, gdzie możesz komuś zaimponować np. wiedzą, wyobraźnią, ciekawym hobby[/QUOTE]To dlaczego potem dziewczyny płaczą, bo tak im się wspaniale rozmawiało, ale wysłały zdjęcie i cisza?
Cytat:
ale co wygrywa? medal z buraka? Nie zapominaj o charyzmie i inteligencji, bo ładny, ale głupi pasjonat zrazi ogarnięte dziewczę szybciej niż się beka hymn USA.
krewetowi wystarcza laska, która wie gdzie leży Ukraina
Cytat:
Cesc Fabregas, David Villa, Pedro Rodriguez, Gerrard Pique - takie nazwiska pierwsze przychodzą mi na myśl
dobra, Wizażanki będą wybrzydzać, zaklepuję wszystkich
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 16:08   #102
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
zlotniczarka, nie, ja nawet nie wiem jak ten piosenkarz wygląda, chodziło mi o drugą opcję.

dość przeciętni są, nawet niektórzy poniżej przeciętnej. wszyscy mega niscy i drobni - mi to nie pasuje. ten ostatni jako tako, wzrost go ratuje.

ja wielokrotnie byłam w sytuacji wyboru: mega przystojny, słodziachny i ogólnie ciacho, ale nieśmiały VS z wyglądu jest okejka, ale pewny siebie, z charyzmą, dowcipem i inteligencją. zawsze wybierałam tego drugiego.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 16:11   #103
201606291621
Konto usunięte

No dla mnie też tacy sobie. Podany wyżej przykład z True Blood duużo bardziej do mnie przemawia, facet w moim typie Ale mi się akurat podoba baardzo jasna karnacja, za ciemniejszą nie przepadam.
201606291621 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 16:13   #104
krewet
Zakorzenienie

faktycznie Fabregas czy Pedro są niscy, ale chodziło mi bardziej o rysy twarzy
Stary 2015-12-08, 16:14   #105
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:

Ale do nich nie przyciąga koniecznie uroda, tylko charyzma, pasja, sława i mamona
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 16:19   #106
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
faktycznie Fabregas czy Pedro są niscy, ale chodziło mi bardziej o rysy twarzy
No ale to chyba ocenia się jako ogół. Kahoko niscy się nie podobają, więc odpadliby w przebiegach nawet jakby mieli najpiękniejsze rysy

Krewet, ty serio na siłę próbujesz sobie coś wmówić.

Edytowane przez 201606291621
Czas edycji: 2015-12-08 o 16:23
201606291621 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 16:28   #107
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Ale do nich nie przyciąga koniecznie uroda, tylko charyzma, pasja, sława i mamona
nie mówiąc o tym, że trudno na boisku ocenić ich dowcip czy inteligencję, więc panie, którym zależy na czymś więcej niż seksie/bogatym i sławnym chłopaku/fejmie mogą mieć trudności z ocenianiem ich całościowego potencjału. Ja miałam nieraz tak, że widziałam faceta - normalnie ideał, bóg chodzący, ale pierwsze wypowiedziane przez niego zdanie, jego dalsze zachowanie i ogólna ocena sprawiały, że ze 100% zachwytu leciał na łeb na szyję na poziom tolerancji tego, że żyje, bo ma prawo jako człowiek. Nie chcę tu mówić w imieniu ogółu kobiet, ale wydaje mi się, że jednak ludzie się wiążą przede wszystkimi z OSOBAMI (czyli czyimś charakterem, osobowością) a dopiero potem z kobietą lub mężczyzną (czyli resztą cech, również wyglądem). Można tu dawać rozprawy o pierwszym wrażeniu, o biologii itp ale nawet pierwsze zakochanie w czyimś wyglądzie nie zdaje próby czasu i związki takie często się kończą równie szybko, jak zaczęły. Jak ktoś nie ma sobą nic do zaoferowania, to wygląd zadziała jak chwilowy wabik, ale szybko przestanie działać.*

*niniejsze rozważania tyczą się tzw. normalnych ludzi, chcących stworzyć dłuższą relację. Nie biorę się za rozkminy o patolove karyn i januszy.

Stary 2015-12-08, 16:59   #108
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez Oli17 Pokaż wiadomość
Cześć jestem Oliwia i mam 18 lat. To mój pierwszy post i pomyślałam że po krótce się wam przedstawie. Ale nie o tym tutaj miało być, przejdę do rzeczy. Kilka tygodni temu założyłam konto na badoo, właściwie fb mi załozył i tak sobie z ciekawości zostałam. Własciwie pisało do mnie wielu facetów, ale żaden jakoś nie potrafił mnie zainteresowć. Aż tu nagle pojawił się jakiś dziwny avatar, myślałam że przyciemniane zdjęcie a tu się okazało że murzynek haha no nie powiem, ucieszyłam się bo zawsze mnie strasznie jarali wiecie.. ciało takie że mówię wam, po brzuchu można się wspinać haha.. styl ma, miło się rozmawia i to po Polsku bo jego mama to Polka.. no i od długiego czasu chce się ze mną spotkać, teraz mnie nie było w domu, ale wracam i bardzo tego chcę.. i stąd moje pytanie, miała któraś z was jakiś kontakt z jakimś czarnoskórym? No i jak to z nimi jest? Inni są niż nasi? No i czy to tylko ja tak mam że mnie strasznie jaraja, czy macie może podobnie?
Jeśli ma matkę polkę i od dziecka wychowywany był w naszej kulturze to jest duża szansa, że nie jest gwałcicielem, mordercą i nie roznosi chorób

Ja bym skorzystał na Twoim miejscu tak samo jak na swoim miejscu dziabnął bym mulatkę albo azjatkę

Tylko staraj się żeby to zostało dyskretnie między wami no i nie zajdź w ciążę bo zostaniesz samotną matką i nie znajdziesz już faceta w Polsce

Swoją drogą widzę po tym wątku, że ledwie dałem sobie spokój z wizażem na parę miesięcy (walczyłem z uzależnieniem od for) a już na moje miejsce przyszło 30 gorszych xD Współczuję

krewet ale z ciebie męczybuła i brednie opowiadasz.
Facet może być i przystojny i bogaty, mieć super samochód a w pojedynku wygrywa jakiś przeciętniak bo ten pierwszy nie ogarnął, że trzeba najpierw zagadać.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 17:01   #109
Siwy_Dym
...

Cytat:

Nope, żaden. Ja chyba serio latynosów/południowców nie lubię

Eric to inna sprawa i jaki dowcipny
https://www.youtube.com/watch?v=mSJdBeN-ZuM
Siwy_Dym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 17:06   #110
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Jeśli ma matkę polkę i od dziecka wychowywany był w naszej kulturze to jest duża szansa, że nie jest gwałcicielem, mordercą i nie roznosi chorób

Cytat:
Ja bym skorzystał na Twoim miejscu tak samo jak na swoim miejscu dziabnął bym mulatkę albo azjatkę

Tylko staraj się żeby to zostało dyskretnie między wami no i nie zajdź w ciążę bo zostaniesz samotną matką i nie znajdziesz już faceta w Polsce

Cytat:
krewet ale z ciebie męczybuła i brednie opowiadasz.
Facet może być i przystojny i bogaty, mieć super samochód a w pojedynku wygrywa jakiś przeciętniak bo ten pierwszy nie ogarnął, że trzeba najpierw zagadać.

#fairytale
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 17:11   #111
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Coco97 Pokaż wiadomość
Dla mnie czarnoskórzy mężczyźni są zupełnie aseksualni. Nie jestem rasistką, ale po prostu mnie nie pociągają i już .
Mam to samo.Nie i już.
Sam To Nazwij jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 18:18   #112
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość

#fairytale
Interesujące. Może rozwiniesz?

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 18:52   #113
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Interesujące. Może rozwiniesz?
Poczekaj, aż doliczy do miliona, żeby emocje wszelkie opadły.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Facet o egzotycznej urodzie jest pożądany, ale może w ogólniaku. Bo to jeszcze ten czas, że on ma wyglądać, zalety umysłu dopiero w dalszej kolejności.
Dopiero potem przychodzi refleksja, że o urodę połączoną z intelektem i poczuciem humoru nie jest łatwo.

Mam koleżankę, która złapała faceta na defekt. Była na weselu i chłopak zainteresował się, co za dziewczyna ma takie słupkowate nogi. Te jej nogi były wielkim kompleksem, który w rezultacie okazał się atutem. Zostali małżeństwem.
Stary 2015-12-08, 19:02   #114
paulinika
Zakorzenienie

Bierz go!Pewnie ma dużego penisa
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 19:23   #115
201705042038
Konto usunięte

Wtrące swoje trzy grosze, jako fetyszystka Południowców, a szczególnie Włochów.

Cytat:
enrique jest po prostu przystojny i to go stawia wyżej niż resztę
Nie jest. Większość Południowców, jakich znam, z wyglądu szału nie robi, nie że są brzydcy czy coś, ale nie wszyscy wyglądają jak Fabrizio Moro.

Cytat:
jest pewny siebie, bo ciężko nie być pewnym siebie, gdy większość lasek na ciebie leci
To się kształtuje wcześniej. Taki Enrique czy inny Francesco tam, skąd pochodzi, nie ma "przewagi", sama śniada karnacja nie jest czymś niesamowitym.

Cytat:
Napisane przez falkengood Pokaż wiadomość
Nieprzystojny facet musi mieć multum innych, świetnych cech i dobrze pokierować emocjami kobiety, żeby mieć szansę. Jak to napisał krewet, taki Enrique ma powodzenie, bo od małego był ładnym chłopcem, potem przystojnym młodzieńcem i jego umiejętność bajery z kobietą jest tak naturalna jak chodzenie czy jazda na rowerze.
No, dochodzimy do sedna. Ano właśnie, bajer mają dobry, generalizując, oczywiście.

Cytat:
nie mówiąc o tym, że trudno na boisku ocenić ich dowcip czy inteligencję, więc panie, którym zależy na czymś więcej niż seksie/bogatym i sławnym chłopaku/fejmie mogą mieć trudności z ocenianiem ich całościowego potencjału.
Dowcip i inteligencję może nie, ale wiele innych cech - już tak, samo to, że biega po boisku, jest jakąś informacją.

Edytowane przez 201705042038
Czas edycji: 2015-12-09 o 00:55
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 19:32   #116
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Bierz go!Pewnie ma dużego penisa
Do kolan.
Stary 2015-12-08, 20:24   #117
DopplegangerEddarda
BAN stały

Ja pieprzę. Mówię. Wejde sobie na wątek. Pewnie się pośmieje.

Ale....to jest czysto żenujące. Krewet ? Weź przestań bo przez takie pisanie Ci się jeszcze pogorszy.... I serio jesteś zazdrosny o murzyna ? Już zrozumiałbym azjatę bo trafiają się przystojni i mają bardzo bogatą kulturę ale z drugiej strony są drobni i niscy.
Zresztą. Jeszcze nie słyszałem, by którejś mojej znajomej czarnoskórzy się podobali tak samo jak dla mnie murzynki są aseksualne.

O Hiszpanów zazdrosny jesteś ? Lewackie knypki mieszkające u mamuś.

Serio. Przestałbyś żyć w tym swoim świecie stereotypów skupiając się na swoich wadach a te Twoje bezsensowne rozkminy szybko by Ci przeszły.

Biała rasa jest obiektywnie najładniejsza i nawet jeżeli nie jesteś zbyt przystojny to jadąc gdzieś do Azji czy RPA pewnie wszystkie kobiety by za Tobą oglądały. Niektórzy ludzie lubią to co jest inne. To naturalne. Już nawet nie wspominając o zróznicowaniu. Mamy od platyny do ciemnych czarnych. Od oczu błękitnych do granatowych poprzez cerę pergaminową do oliwkowej nie mówiąc już o zróżnicowaniu w strefie twarzy. Chcesz ? To prosze bardzo. Bądź jak ta idiotka w USA. Zrób sobie czarny makijaż, afro, powiększ usta i będziesz miliardowym Piętaszkiem :P

UUU. Eric Northman. Jakby mnie faceci kręcili to sam bym go bzyknął.

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-12-08 o 20:31
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 20:38   #118
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Ale....to jest czysto żenujące. Krewet ? Weź przestań bo przez takie pisanie Ci się jeszcze pogorszy.... I serio jesteś zazdrosny o murzyna ? Już zrozumiałbym azjatę bo trafiają się przystojni i mają bardzo bogatą kulturę ale z drugiej strony są drobni i niscy.
Zresztą. Jeszcze nie słyszałem, by którejś mojej znajomej czarnoskórzy się podobali tak samo jak dla mnie murzynki są aseksualne.

O Hiszpanów zazdrosny jesteś ? Lewackie knypki mieszkające u mamuś.

Serio. Przestałbyś żyć w tym swoim świecie stereotypów skupiając się na swoich wadach a te Twoje bezsensowne rozkminy szybko by Ci przeszły.
jestem zazdrosny i nic z tym nie zrobię, mogą mieszkać sobie z mamusiami do 50 rż, i tak jestem zazdrosny

Cytat:
To się kształtuje wcześniej. Taki Enrique czy inny Francesco tam, skąd pochodzi, nie ma "przewagi", sama śniada karnacja nie jest czymś niesamowitym.
celna uwaga, ale pisałem już, że nie miałem na myśli konkretnie obcokrajowców
ale jeśli już mówimy konkretnie o nich - taki Hiszpan dobrze wie, że Polki na takich lecą, gdy tu przyjeżdża, więc ta pewność siebie sama się rodzi

Cytat:
Facet o egzotycznej urodzie jest pożądany, ale może w ogólniaku.
nie tylko w ogólniaku

Cytat:
jeny, miałem na myśli ten typ urody, a nie że konkretnie na tych grajków lecą

Cytat:
nie mówiąc o tym, że trudno na boisku ocenić ich dowcip czy inteligencję, więc panie, którym zależy na czymś więcej niż seksie/bogatym i sławnym chłopaku/fejmie mogą mieć trudności z ocenianiem ich całościowego potencjału. Ja miałam nieraz tak, że widziałam faceta - normalnie ideał, bóg chodzący, ale pierwsze wypowiedziane przez niego zdanie, jego dalsze zachowanie i ogólna ocena sprawiały, że ze 100% zachwytu leciał na łeb na szyję na poziom tolerancji tego, że żyje, bo ma prawo jako człowiek. Nie chcę tu mówić w imieniu ogółu kobiet, ale wydaje mi się, że jednak ludzie się wiążą przede wszystkimi z OSOBAMI (czyli czyimś charakterem, osobowością) a dopiero potem z kobietą lub mężczyzną (czyli resztą cech, również wyglądem). Można tu dawać rozprawy o pierwszym wrażeniu, o biologii itp ale nawet pierwsze zakochanie w czyimś wyglądzie nie zdaje próby czasu i związki takie często się kończą równie szybko, jak zaczęły. Jak ktoś nie ma sobą nic do zaoferowania, to wygląd zadziała jak chwilowy wabik, ale szybko przestanie działać.*
rozumiem tylko widzisz - taki przystojniak musiał się mocno postarać, żebyś go przestała lubić
Stary 2015-12-08, 20:44   #119
_Jinx_
Rozeznanie

http://allegro.pl/brazowa-tuba-farba...575243997.html

Krewet może spróbuj z tym? Wszystkie dyskotekowe panny będą twoje
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 20:45   #120
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
ale jeśli już mówimy konkretnie o nich - taki Hiszpan dobrze wie, że Polki na takich lecą, gdy tu przyjeżdża, więc ta pewność siebie sama się rodzi
Psychologowie hiszpańscy, zamiast wieloletniej terapii, powinni proponować swoim pacjentom wypad na wakacje do Polski - parę dyskotek i kompleksy uleczone, pewność siebie jak ta lala! Genialne! Że też jeszcze nikt na to nie wpadł...
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości