![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() O czarnoskórych mężczyznach
Cześć jestem Oliwia i mam 18 lat. To mój pierwszy post i pomyślałam że po krótce się wam przedstawie. Ale nie o tym tutaj miało być, przejdę do rzeczy. Kilka tygodni temu założyłam konto na badoo, właściwie fb mi załozył i tak sobie z ciekawości zostałam. Własciwie pisało do mnie wielu facetów, ale żaden jakoś nie potrafił mnie zainteresowć. Aż tu nagle pojawił się jakiś dziwny avatar, myślałam że przyciemniane zdjęcie a tu się okazało że murzynek haha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: O czarnoskórych mężczyznach
Cytat:
![]() a tak poza tym, to nie ma wiekszego skupiska debili, idiotow i zboczencow niz facebook i inne tego typu miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
smutno mi się zrobiło czytając ten post
bo mimo, że to pewnie troll, to jednak ukazuje prawdziwe zjawisko bycie czarnym/enrique = klucz do <zle_slowo> większości lasek na takich portalach nie żebym był rasistą, po prostu wiem, że jestem nikim przy nich Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-12-10 o 09:18 Powód: złe słowo |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Z tego co piszesz jest Polakiem tylko czarny (mulat? Bo matka Polka, ale czy biała
![]() ![]() Jeśli Cię jara taki kolor skóry to się spotkaj [?] Krewet nie załamuj się. Jest wiele białych kobiet, które nie gustują w czarnych, wręcz są dla nich fee. Jak ja ![]() Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2015-12-08 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Znam sporo obcokrajowców z różnych ras i kultur.
Nie można generalizować. Porozmawiaj z nim i zobacz. Zwłaszcza, że mówisz, że ma Mamę Polkę tzn, że polska kultura jakoś na niego oddziałała. Czy mam jakieś szczególne upodobanie w Czarnoskórych? Nie, nie mam określonego typu wyglądu faceta. Zawsze twierdziłam, że wysoki brunet, a jestem z niskim blondynem, więc nie ma co się zarzekać ![]() Jeżeli Ciebie kręcą to postaraj się lepiej poznać tego chłopaka i zobaczysz jaki jest z charakteru. Mam nadzieję tylko, że nie pociąga się sam fakt "inności" |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak nie w czarnych to w enrique z Hiszpanii czy innych Włoch
żałuję, że kiedykolwiek podłączono mi internet, bo zderzenie z rzeczywistością było zbyt bolesne |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Facet jest taki, jaki jest - nie dowiesz się, póki nie poznasz. Skoro mieszka w Polsce i jeśli wychował się tutaj, to nie podejrzewałabym u niego absolutnie żadnych różnic między nim, a jakimkolwiek innym gościem którego byś tam poznała. Co innego jak pojedziesz do Kenii i poznasz Masaja, a co innego jak poznajesz gościa, który różni się od Twoich kolegów jedynie rasą. Nie ma się co nastawiać (jeśli się nastawiasz) na jakiś powiew egzotyki, poza aspektem fizycznym. Cytat:
Jedna laska lubi czarnych, inna białych, jeszcze inna Azjatów. Odmienność fascynuje wielu ludzi. Ostatnio na dworcu spotkałam prześliczną Tajkę, faceci mało karku nie łamali oglądając się za nią i komentując z uznaniem. Nie podejrzewam, żeby Halinki i Krysie płakały o tym potem na Wizażu.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2015-12-08 o 10:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-12-10 o 09:19 Powód: <zle_slowo> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Coś w tym jest, że odmienność rajcuje. Pamiętam jak na uczelni pojawił się student z Argentyny. Facet obiektywnie brzydki, ale laski się o niego mało nie zabiły (autentyczne kłótnie!). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A wiecie czemu mnie zrobilo sie nieswojo? Bo z postu i avatara uderzyla mnie postac lali z wywalonym biustem szukajaca szczescia w internecie
![]()
#12 |
Zadomowienie
|
Odmienność jednym, zapominajcie o tym, że zwyczajnie odmienne rasy mają swoje charakterystyczne cechy wyglądu. I ktoś zwyczajnie może lubować w takim typie, bo tak my się podoba ^^
Dla przykładu ja uważam za najpiękniejszych mężczyzn rasy żółtej, odmiany azjatyckiej. Mam ich za atrakcyjnych ze względu na cechy typowo rasowe, tyle
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i gustują ale enrique i czarny zawsze stoją wysoko na rynku, nie ma co zaprzeczać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-12-10 o 09:19 Powód: <zle_slowo> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
co adeedra, nie jest tak?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bawi mnie skomlenie mężczyzn, że część Polek lubuje się w facetach o ciemniejszym odcieniu skóry od nich, w momencie gdy sami mają mokre sny o Azjatkach ![]() (Żeby uniknąć durowatych komentarzy - jestem z Polakiem, niskim blondynem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Ale skomlisz jak mały piesek. Teraz możesz dla równowagi popłakać nad kolegami śliniącymi się na widok latynosek w teledyskach, ale to Cię pewnie nie mierzi. Tylko te złe, złe Polki.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Krewetka, ale biadolisz. Co baba to inny gust.
Jeśli jesteś szczupłym długowłosym blondynem no i Polakiem to jesteś moim ideałem ![]() Z takim podejściem to smutek na kilometr od Ciebie bije. [B] Autorko czy on jest w 100% czarny czy 50%? (pytam ze względu na matkę xd) Ktoś wspomniał o azjatach - meh, ale azjatki tzn rasa żółta 😍
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
są kolesie, którzy są w guście każdej Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Droższyś mi wszystkich Enrique...
Zresztą nie wiem coś się tak na nich zawziął. I na zakładanie, że każdy czarnoskóry jest od razu nie wiadomo jak przystojny. Jak jest przystojny to powodzenie ma. Jak jest atrakcyjny pod innymi względami to też powodzenie ma. Ale jak na mój gust to się mniej rozkłada po pół: wzmożony entuzjazm na widok i brak zainteresowania śniadymi panami, więc te Twoje gorzkie żale nie są uzasadnione. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Cóż, Włosi i Hiszpanie statystycznie mają np. ciekawszy styl ubioru niż Polacy (szerokie spodnie, koszula z krótkim rękawem, a ładne dodatki = pedalstwo), są bardziej swobodni w podejściu do kobiet (w Europie zachodniej pogląd kobieta = onieśmielająca księżniczka nie jest tak powszechny) i ze swoją ciemną karnacją mają bardziej egzotyczny wygląd i bardziej przykuwają uwagę niż mysi blondyn ostrzyżony na 5 mm.
Oczywiście, nie twierdzę, że nie ma atrakcyjnych, zadbanych Polaków, jednak statystycznie wypadają gorzej jeśli chodzi o ładne włosy/ubiór/sylwetkę/swobodę. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
"Czarny na 50%" haha.
To, że matka Polka - nawet jeśli matka Polka nie znaczy jeszcze, że on Mulat. No. I laski, które są w guście większości też są. Co z tego wynika? Obczajasz nastroje rynku jakbyś papierami wartościowymi handlował co najmniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
właśnie to jest ciekawe, że nie każdy czarny jest przystojny, ale przeciętny czarny > przeciętny Polak na badoo
o Enrique dużo wspominam, bo większość z nich ma ten typ urody, na który lecą Polki oczywiście teraz będzie milion postów, że wcale nie i że lepszy mój misiu, który jest łysy i jest Polakiem ale prawda nie kryje się na wizażu Cytat:
Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-12-08 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
addera bo to nie o przystojność a o duże prącie chodzi
![]() Autorka nie napisała dokładnie. Jednak polka to dla mnie biała kobieta. Drążę temat xD Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2015-12-08 o 11:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2015-12-08 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
w realnym świecie jest tak samo, porównaj sobie jakie branie na dyskotece będzie mieć Enrique a jakie przeciętny Polak
tak samo laski jak zobaczą takiego gdzieś na ulicy to powiedzą "hihi fajny" tak wiem, na dyskoteki chodzi plebs a ty swojego tż poznałaś w bibliotece, ale to nie o tym temat Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.