|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 11
Cytat:
Czyli nie wiadomo jeszcze, jak długo to bedzie trwać. Na dodatek jesteś jeszcze głodna. Przeraża mnie to, że od każdego w szpitalach są sprzeczne informacje. Nie ma żadnej spójności, każdy gada co chce. Trzymam kciuki nadal
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
witam się i ja i nowym przepięknym wątku
Monia to super że wychodzicie dziś do domu ![]() Emma za zamówienie wózka ![]() Kallina super że Stasiu przybiera na wadze ![]() Lewek Tobie należą się wielkie gratulacje Śliczny synuś Słoneczko za Ciebie również trzymam oby zleciał Ci szybko czas do tej cesarki ![]() za wszystkie wizytujące dziś dziewczyny
Edytowane przez Kiwi18 Czas edycji: 2016-02-22 o 12:18 |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Emma ja wlasnie obsmarowalam sie mascia ale flobulki tez mam wiec mysle, ze teraz rozgonie towarzystwo
Dark taki ekspres to super inwestycja, bedziesz sobie przy maluchu chwalila, podstawisz kubeczek wcisniesz guzik i wrocisz kawa bedzie gotowa ja jestem.mega zadowolona, jedynie bede musiala sie przyzwyczaic ,ze ta kawa moze byc czasem.zimna Dostalam dzisbtakich mocy, ze z czystym sumieniem moge powiedziec, ze juz nie mam co robic w domu. Lodowka umyta , piekarnik. Nawet firanki w kuchni uprane, prania zrobione. Zostalonjedno.prasowanie dla malej i gotowe ! Zaraz sie za to wezme i juz moge rodzic wszystko ogarniete hehe |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku.
Coś dzisiaj jakaś nie do życia jestem. Pewnie cały dzień spędzę w łóżku. To mi ostatnio najlepiej wychodzi. ![]() Słoneczko, obyś już długo nie musiała czekać.
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje po
Mały waźy 2600-2700 ma wszystkie wymiary dziecia donoszonego. Szyjka z tylu ale miekka i rozwarcie na opuszek duzego palca gin mowil. Jak nie urodze to 7 marca wizyta Zalecil seks i sprzatanie |
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Misia kawal chlopca
jeszcze troszke podrosnie jak nie bedzie chcial wyjsc wczesniej.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi że musisz tyle czekać i głodować, ale pomyśl sobie że już nie długo ujrzysz swoje maleństwo i już nic nie będzie ważne poza nim ![]() A ja cieszę się że jednak rodzę w Austrii. Ostatnio na cc przyszłam z samego rana na 7 od razu zrobiono mi ktg, usg i o 11.12 Radek był już ze mną. Teraz też tak ma być, i to wyjście jak dla mnie jest ok. Wiadomo jakby się coś działo wcześniej to od razu jadę na izbę przyjęć z tym że tutaj akurat każdy oddział ma swoją izbę więc mam pewność że trafię na ginekologa, położną i ogólnie wszystkich przygotowanych do pomocy ciężarnej
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Słoneczko a w jakim jesteś szpitalu państwowym czy jakaś klinika u nas te umówione robią w miare od razu z tego co slyszalam od koleżanek a Ty nie dość ze od piątku to jeszcze od rana trzymają nie potrzebnie
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Szpital uniwersytecki.. Ta co poszła po godz. 9 podobno była "awaryjna" bo ciśnienie i jakieś tam problemy laryngologiczne ale już urodziła bo jej mąż tu był więc nie wiem dlaczego to nie idzie..
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie nowy wątek zaskoczył, zapomniałam że to już
śliczna pierwsza strona Słoneczko, testują Twoją cierpliwość od piątku. Można się wkurzyć naprawdę, a na głodzie to juz w ogóle ![]() Lewek dobrze pamiętam, że miałaś wynik gbs dodatni? Zdążyli Ci podać antybiotyk? Nie widzę zdjęcia malucha z tel, ale na pewno jest śliczny Zrobiłam dzisiaj badania z krwi jak wyjdą dobrze, białka w moczu nie będzie i próby wątrobowe będą ok to nie robię tego usg i okulisty. Dobrze się czuję od wczoraj, więc trzymało mnie w sumie trzy dni. Żadna tragedia, nie ma co panikować |
|
|
|
#102 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wrecz pomalu nie moge sie doczekac wsparcie na watku ogromne, musi byc dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
maly w sam raz, jeszcze przybierze troche i bedzie mogl wychodzic ja tez nastepna wizyte mam 7 ![]() lekarza sie trzeba sluchac misia ja tez po wizycie wszystko w porzadeczku malutka ulozona dobrze, wiec sie juz nie martwie, ze jest w poprzek, bo glowka w dol i mowia, ze ok plan porodu to taki pic na wode troche, wiecej wiedzialam niz sie dowiedzialam ![]() kupilam sobie tez pilke, moze pomoze jak akcja sie zacznie i w domu poskacze jeszcze ![]() dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta u fryzjera, jutro brwi i moge witac corcie od marca
|
|||
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie wiem, pytałam to mi pielęgniarka powiedziała, że ona nic nie wie ale powinno się już "odkorkować" a byłam u niej 45 minut temu
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt! I trzymam kciuki za pozostałe
![]() A póki co idę lodówkę wymyć i pranie wstawić
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrzebałam się z łóżka. Komu kawy i babki?
![]() Ciekawe czy któraś się w nocy rozpakuje. ![]()
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj ta pełnia?
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieciątko ma niezłą wagę Skoro lekarz zalecił seks i sprzątanie to do dzieła ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Wital sie w kolejnej czesci.
Lewek gratuluje słoneczko trzymam kciuki
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz wysprzatalam, ogarniete moge isc rodzic
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś, dziś! My wczoraj wyganialiśmy Helę.. Dziś byłam z moją mamą już na spacerze.. Teraz mamcia mi ogarnia pedicure. Wszystko gotowe.. A Helka nic. Yhh.
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Połowa piętra
bo nagle jak ruszyły mury to mi się wizja włączyła i troszkę zmieniamy np drzwi do kotłowni na innej ścianie, kuchnia jednak zamknięta okno w wykuszu nie wiedziałam czy normalne czy cały wykusz przeszklony. Ja jestem z tych co sobie nie mogą wyobrazić dopiero jak te mury poszły w górę to decyduje ![]() Jeszcze musiałam jeździć do kierownik budowy bo drzwi nie wiedzieliśmy czy można zmienić w trakcie ale kazała zmieniać. A na jutro zapowiadają deszcz więc pewnie znów przystawi. Cytat:
teraz tylko grzecznie wykonać zalecenia lekarza ![]() Cytat:
![]() Dopiero doczytałam poprzednią część. LEWEK ogromne gratulacje. Poród ekspresowy ale i stres pewnie był. Dobrze, że zdazyliscie ;-) |
||
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
piękny nowy wątek;d
Lewek ja Ci już w nocy gratulowałam ale zrobie to jeszcze raz GRATULACJE piękny synek;d
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Meldujemy się i my w nowym slicznym wątku
Mój Misio od rana na butli bo dostalam zapalenia piersi, boli jak cholera... Masuje pod prysznicem i okladam kapusta jakkolwiek to brzmi ale z miernym skutkiem jeszcze Mama mnie podsumowała że nie potrafię się zająć dzieckiem bo nie daje mu piersi i weź tu kobieto nie zwariuj. Całą noc nie spalam bo Marcel męczył się z kupa, dopiero nad ranem poszlo. Już tak chce do domu że nawet sobie nie wyobrazacie Kobietki... Mam wrażenie że u siebie wszystko będzie dużo łatwiejsze... Kochane ściekami kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj a jest Was troszkę no i oczywiście za Słoneczko ![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Dziś napoje z imbirami cytrynami jak nie pomogą trzeba będzie robić płukankę z soli tak jak mówisz Kinguś i Benka tylko ja po tym mam takie okropne odruchy wymiotne no ale jak trzeba to trzeba
Monicca ja już siedzę w wolnej chwili i tylko wzdycham jak oglądam damskie ciuszki ![]() Mira to mam dokładnie to samo Czuję się dobrze gorączki nie mam![]() Sloneczko wytrzymasz wszystko dla Liwci Ktoregos_dnia ja także nie robiłam okulisty kciuki za wynikiMisia Eeyesblue czyli nie masz powodów już do zmartwień teraz tylko cierpliwie czekać![]() Monikmi najważniejsze kupka zrobiona Magda ja także dostałam jakiegoś powera pranie poprasowane mieszkanie ogarnięte uciekam na spacer z kumpela bo u nas piękna wiosna za oknem 14 stopni Kciuki za dalsze wizyty |
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolezanka mi radzila, zeby przed rozmasowaniem robic cieple oklady a po rozmasowaniu zimne, do tego pila szalwie no i oklady z kapusty a to ci mama nie martw sie a masz jakies info na temat spodziewanego wyjscia? |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
człowiek nie wiedział kogo słuchać i co robić. Dopiero w domu zgraliśmy się porządnie i karmiłam rok.---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Od 2 dni synek strasznie mało się rusza praktycznie kilka razy dziennie tylko a jeszcze nie dawno nawet nie musiałam o tym myśleć bo ciągle się ruszał. Nie wiem czy to normalne na końcówce bo zaczynam się martwić. |
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Dotarlo do nas lozeczko turystyczne, bedzie stalo u mamy bo tam jestem co troche, a nie ma warunkow do spania malej w dzien tam
i mama kupila malej.
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Emma zazdroszcze..i to bardzo..chcialabym w koncu normalnie oddychac Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

oby zleciał Ci szybko czas do tej cesarki 

śliczna pierwsza strona