Wypowiedź Prezydenta A. Dudy - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-14, 16:22   #91
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Dot.: Wypowiedź Prezydenta A. Dudy

Cytat:
Napisane przez cukierniczek Pokaż wiadomość
Przynajmniej mieliby odwagę nazwać złodzieja złodziejem a nie, jeszcze mu przyklaskiwać i cieszyć się,że dorzuca do pieca drugiemu.

.
Nom, w rzutach jajami, kamieniami, wrzaskach, bójkach są rzeczywiście mocni. Jak to łobuzerka. A, w gębie też mocni. Tyle, ze w grupie. Osobno przysiadają grzecznie i cichutko.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
szkoda Twojego czasu, Mijanou, tacy ludzie są swoimi największymi wrogami
Ja wiem, Motyla. Mam z nimi do czynienia na co dzień

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 16:53   #92
cukierniczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Rozumiem, że definicje zawarte w sjp nie są dla Ciebie dostatecznym argumentem? Motyla przytoczyła Ci definicję słowa "naród" oraz wskazała, że naród to nie tylko jedna (lub jedynie słuszna) opcja polityczna ale pojęcie znacznie szersze. Ja rozumiem je tak samo.

Ty naprawdę zachowałeś się napastliwie i niegrzecznie traktując ją ex cathedra (przynajmniej Tobie tak się wydawało zapewne) i rzeczowe argumenty zbijając agresją werbalną. Dalsza dyskusja nie miała więc sensu.
Widać, że problem ze zrozumieniem jest szerszy niż mogłoby się wydawać.
Moje zdanie brzmi:
"Sam fakt, że KOD dopuścił polityków nacji przeciwnej, Bolka oraz dziennikarzy typu lis świadczy o tym, że to nie jest narodowy manifest"
Narodowy jak sam słownik sjp wskazała Motyla brzmi:
1. ogół mieszkańców pewnego terytorium mówiących jednym językiem, związanych wspólną przeszłością oraz kulturą, mających wspólne interesy polityczne i gospodarcze
2. daw. duża grupa ludzi

i teraz czytajcie bardzo uważnie, bo to chyba sprawia wam największy problem. Całej tej społeczności KOD'owej zwłaszcza, brak logicznego rozumowania. Potem tak idziecie niestety jak te owce.
"Narodowy manifest" - pod koniec mojego zdania ma znaczenie, że nie został zainicjowany i prowadzony przez zawiedzionych obywateli tylko przez dane opcje polityczne, dlatego nie jest 'narodowy' tylko 'polityczny' o wiele węższego słowa należy użyć.
Jeśli zatem będzie manifest załóżmy kierowców tira, to nie powiesz, że to manifest narodowy tylko kierowców tira i tak samo jest z KOD'em.

Edytowane przez cukierniczek
Czas edycji: 2016-03-17 o 09:22
cukierniczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 17:03   #93
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Widać, że problem ze zrozumieniem jest szerszy niż mogłoby się wydawać.
Moje zdanie brzmi:
"Sam fakt, że KOD dopuścił polityków nacji przeciwnej, Bolka oraz dziennikarzy typu lis świadczy o tym, że to nie jest narodowy manifest"
Narodowy jak sam słownik sjp wskazała Motyla brzmi:
1. ogół mieszkańców pewnego terytorium mówiących jednym językiem, związanych wspólną przeszłością oraz kulturą, mających wspólne interesy polityczne i gospodarcze
2. daw. duża grupa ludzi
.
I Lis i Bolek ( o ile to jest Bolek, bo na razie nie ma na to 100% dowodów) są częścią częścią narodu, ich język i przeszłość, kultura jest tożsama z pozostałą częścią narodu.

Logic is a bitch.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Stary 2016-03-14, 17:18   #94
cukierniczek
Raczkowanie

Cytat:
I Lis i Bolek ( o ile to jest Bolek, bo na razie nie ma na to 100% dowodów) są częścią częścią narodu, ich język i przeszłość, kultura jest tożsama z pozostałą częścią narodu.

Logic is a bitch.
Dokładnie Logic is a bitch -> dlatego zrozum też znaczenie przymiotników 'narodowy' - skoro przykład z kierowcami tirów ciężko pojąć :| to teraz ja wam regułke wkleję:
Cytat:
Przymiotnik – część mowy określająca cechy istot żywych, rzeczy, zjawisk, pojęć i stanów. Nazwa wywodzi się od słowa „przymiot” – czyli cecha, właściwość, która określa właściwości dostrzegalne ludzkimi zmysłami oraz pozazmysłowe, wywnioskowane z zachowania istot żywych bądź właściwości przedmiotów[1]. W przypadku zjawisk czy pojęć przymiotniki mogą mieć także charakter abstrakcyjny.
naród != narodowy
!= zapis oznaczjący nie równy.
Stary 2016-03-14, 17:36   #95
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Dokładnie Logic is a bitch -> dlatego zrozum też znaczenie przymiotników 'narodowy' - skoro przykład z kierowcami tirów ciężko pojąć :| to teraz ja wam regułke wkleję:

naród != narodowy
!= zapis oznaczjący nie równy.
Rozumiem, że gdyby cech cukierniczy wszczął powstanie w roku, dajmy na to, 1863 to dla Ciebie nie bylby to zryw narodowy.

Hm.......

Nie. Motyla miała rację. Poddaję się. Nie jestem w pracy i nie muszę.

No pasaran!
Stary 2016-03-14, 18:00   #96
cukierniczek
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, że gdyby cech cukierniczy wszczął powstanie w roku, dajmy na to, 1863 to dla Ciebie nie bylby to zryw narodowy.

Hm.......
Wszczął powstanie - JAKIE? Może na rzecz szerzenia faszyzmu. Czy to dalej będzie zryw narodowy?

Czy zaczyna coś świtać?
Stary 2016-03-14, 18:05   #97
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Wszczął powstanie - JAKIE? Może na rzecz szerzenia faszyzmu. Czy to dalej będzie zryw narodowy?

Czy zaczyna coś świtać?
W 1863 to styczniowe, co powinieneś wiedzieć.

Ech... ja mam jednak to skrzywienie zawodowe.

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2016-03-14 o 18:09

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 18:26   #98
StarFighter
BAN stały

Ale..Cukier to chyba kobieta
StarFighter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 18:38   #99
motyla
Zakorzenienie

Cytat:

Hm.......

Nie. Motyla miała rację. Poddaję się. Nie jestem w pracy i nie muszę.
ja już wiem, o co mu (jej?) chodzi. dla niego (jej?) manifestacja narodowa to tylko i wyłącznie taka, którą zainicjował naród. a ponieważ w te marsze zaangażowali się politycy, to nie można mówić o narodowym charakterze manifestacji. wszystko fajnie, tylko że:

1. marsze KODu nie są i nie były inicjowane przez polityków, ci dołączyli później, jak zwietrzyli, że mogą na tym coś zyskać, szczególnie PO, która nie miała pomysłu na siebie odkąd trafiła do opozycji; mało tego wydaje mi się, że KOD nigdy nie nazywał swoich marszów manifestacjami narodowymi, więc nie bardzo rozumiem, dlaczego to się w ogóle pojawiło na tym wątku.

2. słowo "narodowy" jest przymiotnikiem odrzeczownikowym i pochodzi od rzeczownika naród, w związku z czym jego znaczenie jest mocno związane ze znaczeniem słowa naród (myślałam, że to oczywiste i dlatego podałam definicję słowa naród, ale jak widać, nie dla każdego); oto definicja słowa narodowy ze słownika języka polskiego:
http://sjp.pwn.pl/doroszewski/narodowy;5455983.html
napisano tam na początku "dotyczący narodu"; moim zdaniem, jeśli pojawia się kwestia związana z tym, czy dana manifestacja może zostać nazwana narodową, czy też nie, nie należy jej rozpatrywać w kontekście tego, kto ją zainicjował, bo to jest absurdalne; czy powstanie narodowe przestaje być narodowe, jeśli zainicjowała je jakaś partia polityczna bądź wojskowi? ja rozumiem, że można się spierać co do zasięgu manifestacji czy tego, jak dużej liczby ludzi dotyczy, ale co to za różnica, kto zainicjował daną manifestację, skoro dotyczy ona narodu i jest kierowana do narodu oraz ( w tym wypadku) wyraża sprzeciw części narodu wobec rządu.
i znowu - czy KOD nazywał w ogóle te swoje marsze manifestacjami narodowymi? nie mogę nic w Internecie znaleźć

btw. idąc prezentowanym przez niego (ją?) tokiem rozumowania insurekcji kościuszkowskiej nie powinno się nazywać powstaniem narodowym, bo zostało ono zainicjowane i było prowadzone przez polityków oraz brali w nim udział politycy, którzy coś utracili (celowo użyta przesada) - wychodzi na to, że to było po prostu zwykłe powstanie polityczne.
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 18:57   #100
StarFighter
BAN stały

Ale Motyla..ludzie skaczą i wiwatują na cześć polityków

Jak zajdzie potrzeba to poprowadzę ludzi na belweder wtedy się przyłączysz, co Motyla?
Stary 2016-03-14, 19:00   #101
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez StarFighter Pokaż wiadomość

Jak zajdzie potrzeba to poprowadzę ludzi na belweder wtedy się przyłączysz, co Motyla?
NIE.

Ludzi na Belweder to raczej nie poprowadzisz. Nie Ty.

No pasaran!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 19:03   #102
Yuri22
BAN stały

Cytat:
czy KOD nazywał w ogóle te swoje marsze manifestacjami narodowymi?
Nie no, skądże znowu! Transparenty: "My, Naród", to pewnie Młodzież Wszechpolska na te KODowskie demonstracje przyniosła...
Yuri22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 19:09   #103
LuckyJane
Rozeznanie

Najlepiej jakby były organizowane alternatywne demonstracje. Ta organizacja jest zbyt polityczna i zamknięta.

Kolejna osoba została wyrzucona z KODu. Agnieszka Robótkę-Michalska nie miała prawa do innego zdania w obrębie tej organizacji, z jej facebooka:
Cytat:
Kochani usunięto mnie z KOD-u Mazowieckie!!! Byłam tam od początku! Śmiać się czy płakać?
Za polemikę, za stawianie na jedność opozycji… Za branie KOD-u jako ruchu społecznego, a nie politycznego! WTF?
http://www.polskatimes.pl/aktualnosc...zatku,9722244/

Jak ktoś napisze krytyczny komentarz na ich stronie na facebooku, to jest blokowany i komentarz kasowany, z grup też wyrzucają ludzi, którzy nie reprezentują jednego toku myślowego. Mówię o komentarzach merytorycznych, nie obraźliwych. Ostatnio na grupie KOD z wielkopolski działacze organizowali akcje przeciw zbieraniu podpisów w sprawie odwołania prezydenta Poznania, Jacka Jaśkowiaka. Co im przeszkadza, że ktoś zbiera jakieś podpisy? Ten polityk wspiera KOD i chodzi na ich demonstracje.
LuckyJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 19:15   #104
StarFighter
BAN stały

Bo co Mijanou? Boli Cię to ze mam posluch
Stary 2016-03-14, 19:23   #105
motyla
Zakorzenienie

Cytat:

ludzie skaczą na cześć polityków? to jest bardzo dalekoidąca interpretacja i sam dobrze wiesz, że nieco manipulująca. po 1. nie wszyscy skakali i skaczą, po 2. czy jesteś na 100% pewien, że skaczą na cześć polityków przemawiających? skąd to wiesz? po 3. takie spotkania rządzą się swoimi prawami - tam do głosu dochodzą emocje, a nie logika i argumenty; ludzie, którzy na te marsze chodzą, są źli, sfrustrowani i czują się bezradni, więc większość "łyknie" każdy przejaw sprzeciwu wobec PiSu, jakikolwiek brzydki czy dwulicowy by nie był; przecież tam nikt nie idzie z nudów! tam ludzie idą, żeby poczuć się częścią grupy, żeby poczuć się przez tę grupę zaakceptowani i żeby utwierdzić się w przekonaniu, że ich zdanie jest słuszne.

btw. kiedyś oglądałam w tv taki eksperyment - w pokoju na samym środku w kole stało z 10 krzeseł, zaproszono do środka 10 osób (jedna osoba nie wiedziała co jest grane, reszta osób to byli aktorzy), kazano im usiąść i poczekać na jakiegoś człowieka, który przeprowadzi z nimi jakiś kurs czy coś takiego. wszyscy usiedli, czekają. nagle słychać krótki sygnał dźwiękowy, jakby dzwonek. aktorzy wstali z krzesełek. człowiek nie będący aktorem popatrzył na nich dziwnie, no ale co, też wstał. znowu dzwonek - aktorzy usiedli, biedny człowiek znowu popatrzył jak na wariatów i usiadł. zaczął dopytywać, co jest grane, ale nikt mu nie odpowiedział. jak znowu usłyszeli dzwonek była powtórka z rozrywki. później zapytano tych ludzi (było kilka podejść), dlaczego wstawali, przecież nikt im nie kazał - a nie wiedzą, wszyscy tak robili, to oni też.
ludzie w grupie robią różne często dziwne rzeczy, tylko dlatego, że są w grupie. dlatego uważam, że należy patrzeć na tego rodzaju eventy (czyli marsze) przez właśnie ten pryzmat.

Cytat:
Napisane przez Yuri22 Pokaż wiadomość
Nie no, skądże znowu! Transparenty: "My, Naród", to pewnie Młodzież Wszechpolska na te KODowskie demonstracje przyniosła...
nie osłabiaj mnie, przecież to jest cytat... marsz był zorganizowany specjalnie dla Wałęsy, to wykorzystali jego cytat, co tu jest dziwne bądź niezrozumiałe? nie mogli tego przynieść zwykli ludzie? na 100% przyniósł to KOD? a jak przyniósł KOD, to co z tego, przecież to jest CYTAT. no i czy Ci ludzie tam zebrani nie są częścią narodu?

no żeby takie rzeczy musieć tłumaczyć...

Cytat:
Napisane przez LuckyJane Pokaż wiadomość
Najlepiej jakby były organizowane alternatywne demonstracje. Ta organizacja jest zbyt polityczna i zamknięta.

Kolejna osoba została wyrzucona z KODu. Agnieszka Robótkę-Michalska nie miała prawa do innego zdania w obrębie tej organizacji, z jej facebooka:

http://www.polskatimes.pl/aktualnosc...zatku,9722244/

Jak ktoś napisze krytyczny komentarz na ich stronie na facebooku, to jest blokowany i komentarz kasowany, z grup też wyrzucają ludzi, którzy nie reprezentują jednego toku myślowego. Mówię o komentarzach merytorycznych, nie obraźliwych. Ostatnio na grupie KOD z wielkopolski działacze organizowali akcje przeciw zbieraniu podpisów w sprawie odwołania prezydenta Poznania, Jacka Jaśkowiaka. Co im przeszkadza, że ktoś zbiera jakieś podpisy? Ten polityk wspiera KOD i chodzi na ich demonstracje.
to prawda KOD robi coraz dziwniejsze rzeczy. nie zdziwiłabym się, gdyby startowali w kolejnych wyborach.

Edytowane przez motyla
Czas edycji: 2016-03-14 o 19:25
Stary 2016-03-14, 19:40   #106
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Bo co Mijanou? Boli Cię to ze mam posluch
Nadal bawisz się żołnierzykami? Czy strategiczne gry komputerowe typu: "Zbuduj swoje imperium"?

No pasaran!
Stary 2016-03-14, 19:52   #107
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LuckyJane Pokaż wiadomość
10 kwietnia ma byc wielki marsz poparcia dla rządu
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 19:54   #108
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
A nie miesięcznica-rocznica?
A godzi się tak wykorzystywać rocznicę śmierci brata?

No pasaran!
Stary 2016-03-14, 19:59   #109
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
A nie miesięcznica-rocznica?
A godzi się tak wykorzystywać rocznicę śmierci brata?
no pewnie, Jarosław Ci z pewnością powie, że brat byłby dumny.

dla mnie to jest wstyd, że wybrali tę datę. to powinien być dzień narodowej (tak tak, mimo że zainicjowanej politycznie) zadumy, bo w tej katastrofie jednak wiele ważnych osób zginęło i z szacunku do nich należałoby ten dzień spędzić z należytą powagą.
Stary 2016-03-14, 20:08   #110
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:

dla mnie to jest wstyd, że wybrali tę datę. to powinien być dzień narodowej (tak tak, mimo że zainicjowanej politycznie) zadumy, bo w tej katastrofie jednak wiele ważnych osób zginęło i z szacunku do nich należałoby ten dzień spędzić z należytą powagą.
Także jestem tego zdania.

No pasaran!
Stary 2016-03-14, 20:22   #111
LuckyJane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
haha no nie o takiej myślałam. #marszmiliona

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:

Dokładnie.
LuckyJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 21:37   #112
Yuri22
BAN stały

Cytat:
nie osłabiaj mnie, przecież to jest cytat... marsz był zorganizowany specjalnie dla Wałęsy, to wykorzystali jego cytat, co tu jest dziwne bądź niezrozumiałe? nie mogli tego przynieść zwykli ludzie? na 100% przyniósł to KOD? a jak przyniósł KOD, to co z tego, przecież to jest CYTAT. no i czy Ci ludzie tam zebrani nie są częścią narodu?
Cytat, nie cytat, przesłanie jest jasne, czyli cały Naród przeciwko rządowi (szczególnie taki przekaz idzie za granicę), co jest jawną bzdurą. Skoro są częścią Narodu, to mogli sobie walnąć: "My, część Narodu". Ja też jestem jego częścią, a nie życzę sobie być identyfikowany z tym ruchem geriatrycznym.
Stary 2016-03-14, 21:39   #113
Imperialista
BAN stały

Sondaże są takie, że PiS nadal ma większe poparcie niż PO i Nowoczesna razem wzięte. Więc zapewne wybrali dobry kierunek.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 21:43   #114
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat, nie cytat, przesłanie jest jasne, czyli cały Naród przeciwko rządowi (szczególnie taki przekaz idzie za granicę), co jest jawną bzdurą. Skoro są częścią Narodu, to mogli sobie walnąć: "My, część Narodu". Ja też jestem jego częścią, a nie życzę sobie być identyfikowany z tym ruchem geriatrycznym.
ależ nie mogli, bo w taki cytat się nie ingeruje. na świecie zresztą też go znają. chcieli użyć cytatu, a ingerencja w cytat sprawiłaby, że to już nie byłby cytat.

masz rację przesłanie jest jasne - to był marsz wsparcia dla Wałęsy, więc wykorzystali jego słynny cytat. ale rozumiem, dlaczego masz takie a nie inne zdanie. jesteś bardzo uprzedzony do całej sprawy, więc nie potrafisz spojrzeć na to obiektywnie.

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
Sondaże są takie, że PiS nadal ma większe poparcie niż PO i Nowoczesna razem wzięte. Więc zapewne wybrali dobry kierunek.
trzeba im przyznać, że propagandowo odwalają kawał dobrej roboty. dodatkowo trafili na idealne warunki w kontekście emocji społeczeństwa

Edytowane przez motyla
Czas edycji: 2016-03-14 o 21:44
Stary 2016-03-14, 21:48   #115
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
Im wyższy piedestał, tym większy huk przy spadaniu. Przed nimi byli tacy sami. Też spadli i teraz są w opozycji.

Dla mnie PO i PiS są idealnie "po jednych pieniądzach". Jedni warci drugich.

No pasaran!
Stary 2016-03-14, 21:49   #116
Yuri22
BAN stały

Cytat:
jesteś bardzo uprzedzony do całej sprawy, więc nie potrafisz spojrzeć na to obiektywnie.
Ach, rozumiem. Skoro nie popieram KODu, to nie jestem obiektywny.
Stary 2016-03-14, 22:04   #117
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, rozumiem. Skoro nie popieram KODu, to nie jestem obiektywny.
oprócz tego, że go nie popierasz, to go jeszcze najzwyczajniej w świecie nie lubisz. zresztą nie udawaj, że nie wiesz o co mi chodzi

negatywne emocje = negatywna ocena
Stary 2016-03-14, 22:30   #118
StarFighter
BAN stały

Chyba idę spać

Doobranoc
Stary 2016-03-15, 10:16   #119
cukierniczek
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie PO i PiS są idealnie "po jednych pieniądzach". Jedni warci drugich.
Z tą różnicą, że Nowoczesna.PO współpracuje ze starą komunistyczną władzą a PiS nie, PiS chce się pozbyć tej starej władzy. Dodatkowo Nowoczesna.PO działa na niekorzyść kraju za granicą, PiS chce działać na korzyść.

Jeden z niewielu dowodów na wyższość PiS:
http://www.fronda.pl/a/tak-trzymac-z...0zl,67594.html

Wspieranie KOD.Nowoczesna.PO - to pomoc dla korupcyjnej poprzedniej władzy. Dlatego jest po prostu głupotą chodzenie na te marsze. Nie lubicie PiS - ok, ja też za nimi nie przepadam, jednak pomaganie poprzedniej władzy? WTF? Mało zła wam dali?

http://www.fronda.pl/a/nasze-corki-n...cji,61764.html

Edytowane przez cukierniczek
Czas edycji: 2016-03-15 o 11:00
Stary 2016-03-15, 11:23   #120
201605090958
Konto usunięte

cukierniczku
jeden problem-ta stara władza to rownież PiS, to były PRLowski prokurator, to dawni liderzy Porozumienia Centrum czy Akcji Wyborczej Solidarność, również ludzie z wyrokami, a przede wszystkim banda niebezpiecznych ignorantów. Nominacje w Radiu Szczecin, stadninach, lasach państwowych, społkach z udziałem Skarbu Państwa to zwyczajne kumoterstwo, a nie dobra zmiana.
Pomijam wypowiedzi ministrow z MON czy MSZ świadczące o tym, że oni nie mają pojęcia o czym mówią i klepią banialuki.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

cukierniczku
jeden problem-ta stara władza to rownież PiS, to były PRLowski prokurator, to dawni liderzy Porozumienia Centrum czy Akcji Wyborczej Solidarność, również ludzie z wyrokami, a przede wszystkim banda niebezpiecznych ignorantów. Nominacje w Radiu Szczecin, stadninach, lasach państwowych, społkach z udziałem Skarbu Państwa to zwyczajne kumoterstwo, a nie dobra zmiana.
Pomijam wypowiedzi ministrow z MON czy MSZ świadczące o tym, że oni nie mają pojęcia o czym mówią i klepią banialuki.
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości