![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Marzec: MUFE, Anastasia Beverly Hills, Smashbox, MAC, Lanvin, Essie i inne
moglabym oddac tylko boje sie czy odcien korektora bedzie mi pasowal. on jest jasny?
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ok mi sie nie spieszy ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Marzec: MUFE, Anastasia Beverly Hills, Smashbox, MAC, Lanvin, Essie i inne
ok wezme go jesli nadal chcesz sie wymienic
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Coś za Russian Red?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za paletę do konturowania Sephora?
![]() Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=891741 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Korres Rozświetlająca i rozjaśniajaca maska z olejkiem z dzikiej róży, 16 ml NOWA Korres Krem pod oczy z wyciągiem z dzikiej róży SPF 15, 15ml - użyty 5x Korres 24-godzinny nawilżający krem na dzień z wyciągiem z dzikiej róży, 16ml - użyty 4x, ew. mogę dorzucić do kremu pod oczy Max Factor 2000 Calorie Curved Brush Volume&Curl - nowa, nigdy nie była otwierana Edytowane przez be_zludna Czas edycji: 2016-05-03 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Musiałam chwilę pomyśleć i zastanawiałam się, czy to przetłumaczona nazwa jakiegoś kosmetyku...limitowanego z kolekcji inspirowanej Polską, czy coś
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobają mi się u Ciebie wszystkie 3 rzeczy z Korresa, może znajdziesz u mnie coś jeszcze? Poza wątkiem miałabym jeszcze np. miniaturę bazy pod tusz do rzęs Smashbox Photo Finish albo pędzel baby kabuki z Everyday Minerals
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ojej, dziękuję, to muszę pomyśleć. Chociaż absolutnie nie chciałabym Ci zawracać głowy jakimiś tam specjalnymi zakupami. Ale jutro zerknę do neta, co jest tam łatwo dostępne i napiszę. Ode mnie bierz co chcesz, nawet deszcz
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Żaden problem, poczekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Już myślałam, że coś dokładasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
a poproszę zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Biere
![]() A tak serio to ciężko mi i tak ocenić zużycie po zdjęciu, wydaje mi się większe ale to nie ma znaczenia bo ja i tak całego nie zużyję ![]() Kod Cosmo a95 kupione w grudniu w Douglasie ![]() O ile data różu jest w porządku to mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Lancome Poudre Majeur Excellence Compact 01 Translucide (10g) - tak mniej więcej zużycie 10%, zainteresowanym cyknę fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A daj spokój co ja mam niby dobierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja tam coś znajdę, pytanie czy ty mi to oddasz
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Hm, czy taka opcja - masło + róż Artdeco za tusz, paletkę i szminkę NYX Antwerp by Ci pasowała? Mogę ew coś drobniejszego z wątku dorzucić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Za chwilę zrobię zdjęcia
![]() Tutaj wątek wizażanki od której mam szminkę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post56348988 Dowodu zakupu niestety nie otrzymałam, szminka kupowana w salonie Mac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, to pisz co mam Ci odłożyć oprócz masła i różu
![]() A Ty jesteś z Jelonki? ![]() Wolałabym wysyłkę, bo tusz mi się kończy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Dobra
![]() To napisz proszę co usunąć z dostępnych rzeczy z wątku oprócz masła i różu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam nowej szminki Maca żeby porównać
![]() Już podaje adres na PW, mogłabym wysłać w poniedziałek i wtedy podać numer nadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dasz mi jeszcze czas przez weekend, żebym mogła ją przetestować? Obawiam się czy ten efekt rozjaśnienia nie będzie dla mnie za mocny, bo zazwyczaj wybieram nieco ciemniejsze szminki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Kiko Liquid Intense Eyeliner - kolor granatowy NOWY Maybelline Creamy mattes, Rose Rush 940 - raz użyta --- Buty i ubrania Zara sukienka bez ramiączek z tiulem, rozmiar M - tylko mierzona (uzupełnię wymiary) Bershka gorsetowa sukienka typu bombka zapinana na zamek, rozmiar M, ale na S też będzie ok. Wymiary na życzenie. Stradivarius szpilki z platformą rozmiar 38, wysokość 13cm, raz założone, ale po przejściu kilku kroków zaczeły spadać i okazały się za duże Lasocki botki bez zamka, rozmiar 36 (wkładka 23,5) - założone kilka razy, wyczyszczone i schowane, nie mają wad, w komplecie fleki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.