|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowy wątek u Rot. Becca, Chanel les beiges, MAC, Alien TM i wiele innych
Szkoda
To ja się jeszcze rozejrzę i dam Ci znać
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Majowy wątek u Rot. Becca, Chanel les beiges, MAC, Alien TM i wiele innych
Podoba mi się u Ciebie:
MAC Waterweight NC15 - Za inny podkład lub wish nie muszę oddawać Estee Lauder Double Wear 1w1 25/30ml będę bardzo wybredna No chyba, że masz może jakieś fajne róże poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej by mnie interesowała ta baza:
Smashbox Photo finish foundation primer nowa Chętnie też ta miniaturka brązera w żelu z Benefitu.
|
|
#94 |
|
Are you talking to me?!
|
Hej. Ponieważ nie doczekałam się odpowiedzi od żadnej z wizażanek (super, zwłaszcza że to one proponowały wymianę
) to Shiseido jest wciąż dostępny
|
|
#95 |
|
Are you talking to me?!
|
Jest dla mnie za ciemny. Zaraz po nałożeniu jest okej, ale z upływem czasu ciemnieje przynajmniej o ton.
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Wybacz brak kontaktu, miałam troche zamieszania. Liquid gold juz leci do innej wizażanki
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
nie oddałabyś prostownicy? mogę coś dołożyć
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
z kosmetyków podobają mi się:
serum clarins podkład mac podkład chanel podklad clinique podkład Estee puder bobbi brown korektor clinique paletka inglot miniatura lveb więc sporo
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Wyskakuj z pomadek, to oddam Faux
|
|
|
|
|
#103 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, widzę, że dokładasz odsypkę RCMA, to bym z chęcią przygarnęła
|
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Coś za RCMA i klej Duo?
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- A powiedz mi proszę ile masz tego pudru RCMA? I jeśli mogę spytać, czemu go oddajesz? Takie cudo ponoć
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
wiedźmin 3 na ps4 stan idealny w zestawie mapa i płyta audio z gry
coś u mnie? ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- mam, ale od naszej ostatniej rozmowy nic nam nie przybyło wtedy żadna cię (twojego TZ) nie zainteresowała. w grę wchodzi tylko wymiana na inną?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie:
Moschino Pink Bouquet edt 30ml- 1 psik testowy Clarins Multi Active skin Reneval serum 30ml - ubytek jednej pompki wyciśnięta, mam teraz kosmetyki przez derma przypisane i serum leży i się marnuje. MAC Waterweight NC15 - Za inny podkład lub wish nie muszę oddawać. Chanel Les beiges podkładw odcieniu 10 - jakie ma zużycie? Estee Lauder Double Wear 1w1 25/30ml będę bardzo wybredna *bobbi brown illuminating finish Powder Warm Ivory 1 użyty mniej niż 5 razy, gabka nie uzywana a23 Daj znać jak widzisz wymiankę |
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
To ja jeszcze poczytam i pomyślę - paletki na pewno nie oddam, ale przemyślę dobranie coś do różu, o ile nie poleci w świat, bo jest negocjowany, dam znać
|
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Fossil ES2907, zapłaciłam za niego 400 zł z haczkiem
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Od razu Ci mówię, że na 14 cm będzie za szeroki (a nie da się go skrócić), bo sama mam 15 cm i mi lata. Także nie bierz (świetnie się umiem targować, nie haha) ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- No to trudno
|
|
|
|
|
#109 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i wstępnie byłabym zainteresowana:
- Clochee - łagodzącym tonikiem antyoksydacyjnym - RCMA - odsypką - ile gramów masz do oddania? ![]() - miniaturką LVEB - która to wersja? bo mnie by najbardziej interesowała wersja Intense - miniaturką Shalimar PI - żelem BBW Napa Valley Sunset - jaka pojemność? - co do odżywek Garniera to rozważę każdą prócz tej z propolisem ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- To napisz co konkretnie chciałabyś za: - Clochee - mini Shalimar - 60ml RCMA - żel BBW - za Garnier podziękuję, bo to jakieś dziwne, że na odżywki reaguję super, a szampony no ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Jakąś tam część złota mogłabym oddać, kwestia jest taka na ile wyceniasz swoje rzeczy - mi zależy zwłaszcza na RCMA |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Łe taka nijaka
No nic, dam Ci czas do namysłu czy na pewno nie masz dla mnie niczego innego, może być paint pocik, różyk, whatever na razie wyjeżdżam! :P---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:51 ---------- O właśnie, Steady going chciałam, idealnie w punkt. |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie masz kolorki? I musiałabym poczytać jak inne marki współpracują z bazą i topem semilac. Mam tylko takie, a nie planuję na razie zakupu innych.
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz bardzo fajne rzeczy w wątku, ale nic niestety dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
To mi się podoba:
MAC pędzel do różu 116SE wersja limitowana z krótszą rączka nowy MAC Waterweight NC15 - tylo Za inny podkład lub wish nie muszę oddawać Chanel Les beiges podkład w odcieniu 10 Cloche łagodzący tonik antyoksydacyjny 100 ml nowy Estee Lauder Cień w kremie Stay on Shadow Paint 03 Pink Zinc nowy folia bb2 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
czy oddałabyś za nią jakieś kosmetyki?
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- dziękuję bardzo ale to dla mnie nieopłacalne
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za info
![]() niestety gry nam się sprzedały |
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam że tak długo nie odpisywałam,ale pościel wymieniłam jednak za coś innego
|
|
|
|
|
#117 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
MAC Waterweight NC15 Estee Lauder Cień w kremie Stay on Shadow Paint 03 Pink Zinc nowy folia bb2 Cloche łagodzący tonik antyoksydacyjny 100 ml nowy To bym chciała ![]() Płaciłam za nie 600 zł, mogę poszukać paragonu, a nóż jeszcze gdzieś mam. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- A wrzucisz proszę fotki wymienionych? |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
a może oddałabyś tą prostownicę ?
oprócz tego masz ogrom rzeczy, które mi się podobają, bardzo ciężko coś wybrac
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

To ja się jeszcze rozejrzę i dam Ci znać

) to Shiseido jest wciąż dostępny

wchodzi tylko wymiana na inną?