![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Muzyka do samochodu:)
Kochani odświeżamy wątek bo już pająki biegają
![]() Coś z mojego repertuaru... ![]() L2 - Criminal In Bed Ian carey - Let Loose The Cataracs - Top Of The World ft. DEV
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Bardzo dobrze jeździ mi sie przy typowych hitach dyskotekowych. Ostatnio na tapecie mam Pitbulla.
Absolutny hit numer jeden http://www.video.banzaj.pl/film/9621...-rain-over-me/ A jak już to wszystko mi się zaczyna nudzić to po prostu radyjko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Zależy z kim jadę
![]() Jeśli z mamą - "włącz mi moje ukochane RMF FM", więc co mam zrobić ![]() ![]() Jeśli jadę sama - moje typy: Rammstein, Deathstars, Poisonblack, Charon, HIM, 69 Eyes, Cradle of Filth, Queen, Dark Funeral - jak widać spory rozrzut stylowy ![]() Jeśli jadę ze znajomymi - najczęściej coś dla śmiechu - szyby w dół, zimny łokieć i disco polo albo hiciory typu Dziunia czy W Aucie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli jadę z tatą - śląskie szlagiery, które mój tata uwielbia, a które mnie o palpitacje serca przyprawiają ![]() Jeśli jadę z całą rodziną to najczęściej jakieś radio - albo wspomniane RMF, albo program 1, albo coś politycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Zanim sprzedalam Clio moje, zdarzylam mu niechcacy zepsuc CD odtwarzacz, wiec jak juz jakas plyta byla czytana, to sie siedziala w tym odtwarzaczu dlugoooooo.
I najczesciej jezdzilam do Slipknota 'All hope is gone'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
U mnie to zależy- jeśli jadę z kimś to może grać praktycznie wszystko- najczęściej jest to radiowa Trójka lub dowolne utwory z mojego iPoda. Przeważnie i tak calą drogę rozmawiamy głośniej niż odtwarzacz.
![]() Jeśli jadę sama to puszczam moją "samochodową playlistę" żeby przypadkiem nie leciał żaden utwór, którego nie lubię- czasem po drodze nie mam jak sama przełączyć na następny, a nie chcę się z nie-lubianą-piosenką męczyć. Najczęściej są to utwory wolne, lekkie, albo wyjatkowo lubiane- takie, przy których nawet zajechanie mi drogi nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi. ![]() Tak na temat dorzucam filmik Mejsona, o wpływie muzyki na styl jazdy (myślę, że ktoś z pewnością takie badania prowadził- z chęcią bym poczytała. ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
A ja oto taki kawałek wczoraj znalazłam, już jest na pendrivie w aucie
![]() klik tutaj
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
U mnie od prawie dwóch lat non stop w samochodzie gra Metallica. Nie mogę się od nich 'odkleić'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam klubową muzykę wiec jak gdzies jechalam ze znajomymi to nagrywałam płytke i dawałam
![]() ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hmm poszukam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sQrLqEF7Tgw http://www.youtube.com/watch?v=tusRg...eature=related Wez sobie sciagnij najlepiej jakiegos seta albo mixa z Energy 2000 ![]() Jesli chcesz to moge podac link skad zawsze wszystkie nowości sciagam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.