Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 22:38   #1171
adz1a
Raczkowanie

Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety

Witam Was serdecznie mam do Was następujące pytania jak ciemne muszą być włoski żeby laser je 'zlapał' czy po prostu nie mogą byc blond ? , czy po udanej depilacji laserowej moje nogi lub inne depilowane częsci ciała będą tak gładki jak po goleniu maszynką ? jestem perfekcjonistką i niestety nie zadowole się jedynie efektem, że czegoś nie widać zależy mi również na gładkiej skórze

P.S na jakimś forum czytałam, że po zabiegu depilacji laserem kobieta zaszła w ciążę i jej wszystko odrosło przez zmiany hormonalne czy ktoś ma w tym jakieś doświadczenie ?

Edytowane przez adz1a
Czas edycji: 2010-01-12 o 22:41
adz1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 06:57   #1172
BlackRedCherry
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez adz1a Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie mam do Was następujące pytania jak ciemne muszą być włoski żeby laser je 'zlapał' czy po prostu nie mogą byc blond ? , czy po udanej depilacji laserowej moje nogi lub inne depilowane częsci ciała będą tak gładki jak po goleniu maszynką ? jestem perfekcjonistką i niestety nie zadowole się jedynie efektem, że czegoś nie widać zależy mi również na gładkiej skórze

P.S na jakimś forum czytałam, że po zabiegu depilacji laserem kobieta zaszła w ciążę i jej wszystko odrosło przez zmiany hormonalne czy ktoś ma w tym jakieś doświadczenie ?
Skóra jest gładziutka jak pupcia niemowlaka więc zadowolona będziesz na pewno, a co do reszty pytania: Włosy nie odrastają (przynajmniej po light sheer),już nigdy, są zabite, wytępione i już się nie pojawią. To tak jak wyrwany stały ząb - nie wyrośnie ponownie.
BlackRedCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 07:21   #1173
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Czesc,
Chcialam sie podzielic z Wami swoim doswiadczeniem z depilacja laserowa, bo sama jak zastanawialam sie nad jej wykonaniem, to przeczytalam caly ten watek i wiem, ze im wiecej opini, tym lepiej.

Wczoraj mialam wykonany pierwszy zabieg depilacji laserowej w salonie Medicor w Krakowie. Moj wybor padl na ten salon ze wzgledu na promocje: 50% na I zabieg i 30% na II i III. Wiec znizka jest konkretna.
W zasadzie depilacje mialam miec juz w grudniu, ale niestety rozchorowalam sie, bralam antybiotyk, wiec wizyte musialam przelozyc. Jednak juz wtedy mialam konsultacje z pania dermatolog. ktora (oprocz tych antybiotykow) nie stwierdzila przeciwskazan.
Wczoraj przyszlam nieogolona zgodnie z zaleceniami. Mila pani golila skore po kawalku, po czym przykladala laser. Bol byl, ale do wytrzymania, takie uklocia, do ktorych w sumie szybko przywyklam.
Aha, robilam linie bikini, tzn. to co wychodzi poza bielizne. Dodam, ze wychodzi mi baaardzo duzo, takie ciemne wlosy rosna tez na udach i to tez pani zrobila. Zaplacilam 250 zl
Po zabiegu skora byla podrazniona i lekko szczypala. Podraznienie w sumie takie jak przy depilacji woskiem - takie opuchniete czerwone placki. Ale jak przyjechalam do domu, to wiekszosc juz sie wchlonela, a dzis po nocy, opuchlizna zniknela, sa tylko takie czerone kropki, tam gdzie rosna wloski. W sumie to wg mnie to podraznienie jest od golenia, a nie od lasera.
Za miesiac zaproszono mnie na darmowa dorobke, czyli zniszczenie tego, czego nie udalo zrobic sie wczoraj. (Milo mnie to zaskoczylo, bo nigdzie wczesniej nie byla o czyms takim mowa).
Teraz pozostaje mi czekac na efekty. I zastanawiam sie czy stac mnie jeszcze na lydki albo pachy?
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:04   #1174
PanzerKitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Czesc,
Chcialam sie podzielic z Wami swoim doswiadczeniem z depilacja laserowa, bo sama jak zastanawialam sie nad jej wykonaniem, to przeczytalam caly ten watek i wiem, ze im wiecej opini, tym lepiej.

Wczoraj mialam wykonany pierwszy zabieg depilacji laserowej w salonie Medicor w Krakowie. Moj wybor padl na ten salon ze wzgledu na promocje: 50% na I zabieg i 30% na II i III. Wiec znizka jest konkretna.
W zasadzie depilacje mialam miec juz w grudniu, ale niestety rozchorowalam sie, bralam antybiotyk, wiec wizyte musialam przelozyc. Jednak juz wtedy mialam konsultacje z pania dermatolog. ktora (oprocz tych antybiotykow) nie stwierdzila przeciwskazan.
Wczoraj przyszlam nieogolona zgodnie z zaleceniami. Mila pani golila skore po kawalku, po czym przykladala laser. Bol byl, ale do wytrzymania, takie uklocia, do ktorych w sumie szybko przywyklam.
Aha, robilam linie bikini, tzn. to co wychodzi poza bielizne. Dodam, ze wychodzi mi baaardzo duzo, takie ciemne wlosy rosna tez na udach i to tez pani zrobila. Zaplacilam 250 zl
Po zabiegu skora byla podrazniona i lekko szczypala. Podraznienie w sumie takie jak przy depilacji woskiem - takie opuchniete czerwone placki. Ale jak przyjechalam do domu, to wiekszosc juz sie wchlonela, a dzis po nocy, opuchlizna zniknela, sa tylko takie czerone kropki, tam gdzie rosna wloski. W sumie to wg mnie to podraznienie jest od golenia, a nie od lasera.
Za miesiac zaproszono mnie na darmowa dorobke, czyli zniszczenie tego, czego nie udalo zrobic sie wczoraj. (Milo mnie to zaskoczylo, bo nigdzie wczesniej nie byla o czyms takim mowa).
Teraz pozostaje mi czekac na efekty. I zastanawiam sie czy stac mnie jeszcze na lydki albo pachy?
Cieszę się zę twój zabieg się udał. Powiedz mi czy te włoski na udach miałas mocno czarne czy takie średnio mocne?

PanzerKitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 14:15   #1175
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Mocne i czarne, z tym ze mowie tu o tych po wewnetrznej stronie ud i z tylu, bo z przodu sa slabsze, jasniejsze i ciensze i na razie mi tak nie przeszkadzaja
Stary 2010-01-13, 14:54   #1176
adz1a
Raczkowanie

Kobietki mam jeszcze jedno pytanie. Jestem na 99% zdecydowana na salon estetico w Łodzi i zatsanawia mnie czy BIKINI głębokie usuwa wszystkie włoski ? chodzi mi czy naprawdę robi to bardzo dokładnie i nawet blisko 'muszelki' bardzo mi zależy żeby było tam łyso w 100% Dodam że im bliżej muszelki tym mam wlosy ciensze, ale to chyba normalne prawda?

czy ten zabieg także kosztuje 200 zł ? pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
Stary 2010-01-13, 15:25   #1177
butterfly_owa
Raczkowanie

Hej!mam pytanie czy ktoś korzystał z usług salonu dermadream we Wrocławiu? ( http://www.dermadream.pl/) zapisałam się tam już na zabieg i jestem ciekawa Waszych opinii...
butterfly_owa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 08:19   #1178
BlackRedCherry
Przyczajenie

Cytat:
Kobietki mam jeszcze jedno pytanie. Jestem na 99% zdecydowana na salon estetico w Łodzi i zatsanawia mnie czy BIKINI głębokie usuwa wszystkie włoski ? chodzi mi czy naprawdę robi to bardzo dokładnie i nawet blisko 'muszelki' bardzo mi zależy żeby było tam łyso w 100% Dodam że im bliżej muszelki tym mam wlosy ciensze, ale to chyba normalne prawda?

czy ten zabieg także kosztuje 200 zł ? pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
Nie wiem jak w Estetico, ale w Velvecie zrobili mi porządnie i dogłębnie, nie mam włosków nigdzie - Pani poleciała laserem wszędzie...

...AgaGuernsey - skoro zapłaciłaś za linię bikini 250zł a to była obniżka 50% no to pięknie sobie tam liczą - ja za całkowite bikini zapłaciłam przy 1 zabiegu 200zł, przy drugim 250zł - a to jest cena standartowa
BlackRedCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 08:51   #1179
DevilInside
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackRedCherry Pokaż wiadomość
Nie wiem jak w Estetico, ale w Velvecie zrobili mi porządnie i dogłębnie, nie mam włosków nigdzie - Pani poleciała laserem wszędzie...

...AgaGuernsey - skoro zapłaciłaś za linię bikini 250zł a to była obniżka 50% no to pięknie sobie tam liczą - ja za całkowite bikini zapłaciłam przy 1 zabiegu 200zł, przy drugim 250zł - a to jest cena standartowa
Może to jak w Tesco Podnoszą cene i robią promocję
Tak czy inaczej to całe bikini jest w przedziale 500-600zł, a linia to 200-300zł-przynajmniej takie są ceny u nas w Krakowie.Jakby od takich cen był rabat 50% to za linie powinnaś zapłacić 100-150zł max.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

BlackRedCherry wydaje mi się, że cena 200-250zł za całe bikini jest mocno zaniżona, może w innych miastach jest inaczej...opieram się na cenach w Krk.
DevilInside jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:41   #1180
Watton
Przyczajenie

A mnie inny problem nurtuje...Odpowednie odstępy miedzy kolejnymi zabiegami !!! Czesto sugeruja w salonach nastepna wizyte po 4-5 tygodniach, tymczasem ja w kilku miejscach juz przeczytalam i dodatkowo jest mi znana opinia pani, ktora szkoli kosmetyczki na kursach uprawniajacych do depilacji laserowej, ze odstepy powinny byc minimum 2 miesiace a jesli sie robi czesciej, to jest to tylko wyludzanie kasy !
Co o tym sadzicie ?
Watton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 13:30   #1181
engracado
Raczkowanie

Cytat:

Hej, no ja tam wlasnie bylam i pani sie pyta czy chcesz wszystko do 0, czy moze cos zostawic, bo sa klientki podobno ktore zostawiaja sobie z przodu troche... ale mi zrobila wszysciutko, a oprocz tego po 2-3tyg jest darmowa wizyta, pani robi znowu wszystko, to jest jakby w ramach dokonczenia pierwszej wizyty, niszczy to, czego jeszcze nie usunieto za pierwszym razem - ja mam ta wizyte w poniedzialek :P
no i faktycznie wszystkie ceny jakie maja podane na stronie - pokrywaja sie z rzeczywistoscia, a oprocz tego, jak masz ponizej pepka pare wloskow to pani je robi gratis (mi zrobila :P) takze jak dla mnie - bomba! pozdrawiam
Stary 2010-01-14, 15:32   #1182
butterfly_owa
Raczkowanie

A powiedzcie mi ale tak bardzo,bardzo szczerze.Do czego można porównać ból przy depilacji bikini?bo nie wiem czy przeżyję to!
Stary 2010-01-14, 19:45   #1183
Mulen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly_owa Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi ale tak bardzo,bardzo szczerze.Do czego można porównać ból przy depilacji bikini?bo nie wiem czy przeżyję to!
Moim zdaniem jest to bol porownywalny do wyrywania wlosow peseta Na wzgorku oczywiscie mniejszy, niz tam nizej No ale bol to tez troche indywidualna sprawa Ja sie spodziewalam naprawde czegos okropnego, a sie milo rozczarowalam Depilator bolal mnie bardziej :P
Mulen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:23   #1184
butterfly_owa
Raczkowanie

Jak przeżyłam robienie tatuażu to i depilację przeżyję juz zakupilam duza tube EMLI i się będę znieczulać 4 godziny co by nic nie czuć Już nie mogę się doczekać!!!mam nadzieję, że na efekty nie będę musiała długo czekać

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

szkoda, że przed zabiegiem nie można się upić. Byłoby łatwiej :p
Stary 2010-01-14, 21:33   #1185
engracado
Raczkowanie

Cytat:
no ja np przestudiowalam kilka for internetowych i wypowiedzi zanim sie na to zdecydowalam i odnosnie bolu byly rozne zdania... ogolnie uwazam, ze to kwestia indywidualna, ale tak jak wyzej kobitka zauwazyla - mozna to porownac do depilatora, najbardziej boli ponizej wzgorka (ja wtedy mocno zaciskalam zeby i piesci...ale wytrzymalam bez znieczulenia!), na pewno bez tej glowicy chlodzacej byloby gorzej, choc za wiele chyba ona nie daje, no ale dobrze ze wiesz juz o EMLI wiec bedziesz mogla sobie zaaplikowac!
Stary 2010-01-14, 22:38   #1186
butterfly_owa
Raczkowanie

A czy któraś z Was korzystała z usług dermadream we Wrocławiu?Bardzo zależy mi na sprawdzonych opiniach.
Stary 2010-01-14, 23:21   #1187
DevilInside
Raczkowanie

Cytat:
Jak przeżyłam robienie tatuażu to i depilację przeżyję juz zakupilam duza tube EMLI i się będę znieczulać 4 godziny co by nic nie czuć
Ja też przeżyłam tatuaż na 1/3 pleców, poród a jednak laser bikini to inna bajka. Lidokaina nie działa na wszytskich tak samo, tak że Emla czasem nie jest równie skuteczna u wszytskich osób. Ponadto czym większa powierzchnia tym gorzej. Warstwa kremu powinna być całkiem gruba, a Emla tania nie jest ... tak, że 1,5 dużej tubki na full bikini przez min. 1 godz pod okluzją to idealna ilość. Przed nałożeniem dobrze maść trzymac w lodówce. Bardzo dobre rezultaty podczas zabiegu daje równoczesne stosowanie coldpaków.

Sam ból ja bardziej porwnywałabym do wbijania porządniastej igły, ja czuje piekące ukłucie.

Edytowane przez DevilInside
Czas edycji: 2010-01-14 o 23:22
Stary 2010-01-15, 06:55   #1188
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez BlackRedCherry Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez DevilInside Pokaż wiadomość
Może to jak w Tesco Podnoszą cene i robią promocję
Tak czy inaczej to całe bikini jest w przedziale 500-600zł, a linia to 200-300zł-przynajmniej takie są ceny u nas w Krakowie.Jakby od takich cen był rabat 50% to za linie powinnaś zapłacić 100-150zł max.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

BlackRedCherry wydaje mi się, że cena 200-250zł za całe bikini jest mocno zaniżona, może w innych miastach jest inaczej...opieram się na cenach w Krk.

Kobiety czepiacie sie. Takie sa ceny w Krakowie. Wystarczy wejsc na jakakolwiek strone gabinetu, ktory ma laser diodowy Light Sheer (sa nizsze ceny, ale za IPL lub laser aleksandrytowy). Nie ma sensu porownywac cen w roznych miastach.
Prosze przyklady:
Kleopatra: bikini 300-800
Vesuna: bikini (linia bikini) 250-450, wzgorek lonowy 300
Medicor: bikini od 360
Estetica: bikini 300-600
To tylko kilka, te ktore ja bralam pod uwage ze wzgledu na nizsza cene i jakies promocje.

Moze niezbyt precyzyjnie sie wypowiedzialam, prosze:

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Aha, robilam linie bikini, tzn. to co wychodzi poza bielizne. Dodam, ze wychodzi mi baaardzo duzo, takie ciemne wlosy rosna tez na udach i to tez pani zrobila.
W tym gabinecie linia bikini, to tak jak wspomnialam, to co wychodzi poza bielizne, na jakies 2-3 cm. Ja mam znacznie powyzej tego, plus uda, cala wewnetrzna strone, troche tyl, pod bielizna tez, tak ze ten trojkat jest znacznie mniejszy niz ten co mialam, troche na pupie. Wiec to nie byla sama linia bikini.

No ale niewazne, w koncu to moje pieniadze.
Stary 2010-01-15, 12:45   #1189
adz1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez engracado Pokaż wiadomość
Hej, no ja tam wlasnie bylam i pani sie pyta czy chcesz wszystko do 0, czy moze cos zostawic, bo sa klientki podobno ktore zostawiaja sobie z przodu troche... ale mi zrobila wszysciutko, a oprocz tego po 2-3tyg jest darmowa wizyta, pani robi znowu wszystko, to jest jakby w ramach dokonczenia pierwszej wizyty, niszczy to, czego jeszcze nie usunieto za pierwszym razem - ja mam ta wizyte w poniedzialek :P
no i faktycznie wszystkie ceny jakie maja podane na stronie - pokrywaja sie z rzeczywistoscia, a oprocz tego, jak masz ponizej pepka pare wloskow to pani je robi gratis (mi zrobila :P) takze jak dla mnie - bomba! pozdrawiam
Dzięki wielkie za szybko odpowiedź. Mam zamiar zapisać się na zabieg jakoś w 2 tyg lutego ponieważ teraz mam sesję, a chcę to zrobić na spokojnie. Nie obawiam się bólu tylko tego, że mam za jasne wloski to znaczy są one na pewno brązowe , średnio brązowe, ale nie takie czarne czarne. Do tego są cieńkie. Nie mam problemu z nadmiernym owłosieniem robię to dla wygody ponieważ codziennie rano wstaje i cała się golę ;/ mam fioła na tym punkcie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 16:44   #1190
engracado
Raczkowanie

adz1a moj powod byl identyczny pani powiedziala ze mam owlosienie normalne ale idealne na zabieg, bo wloski byly czarne i grube, na miejscu sie przekonasz co i jak i ona Ci wszystko powie, pozdrowionka
Stary 2010-01-15, 19:54   #1191
zeCiaa
Przyczajenie

tydzień temu robiłam zabieg depilacji na łydkach. na początku nogi były zaczerwienione ale później wszystko ładnie zbladło, pozostały takie czerwone kropki ale pani która wykonywała zabieg powiedziała że same znikną po pewnym czasie. martwi mnie to że od wczoraj nogi mnie bardzo swędzą... sama nie wiem co robić, miała któraś z was podobnie?
zeCiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:47   #1192
chmurka508
Raczkowanie

GG do chmurka508

zeCiaa nie martw się! jestem weteranką jeśli chodzi o depilację laserową tzn. 4x łydki i 4x uda. Za 1,2 i 3 razem pamiętam że bardzo swędziała mnie skóra i mija to po kilku dniach . Wydaje mi się że jest to po prostu mechanizm obronny, skóra się "goi", regeneruje. Oczywiście lepiej się nie drapać, tylko żeby to było takie proste... ja miałam specyficzny dośc patent tzn. smarowałam nogi maścią łagodzącą i owijałam folią spożywczą i zostawiałam np. na noc. Mi pomagało i skóra lepiej wyglądała po takim zabiegu.
chmurka508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:55   #1193
butterfly_owa
Raczkowanie

Już wiem,że pewnie wcześniej było o tym ze sto razy ale zapytam raz jeszcze.Na ile dni przed depilacją bikini najlepiej się ogolić?no wiecie żeby zdążyło urosnąć to dziadostwo ale żeby nie było znowu za długie...???:/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 10:11   #1194
Mulen
Raczkowanie

Mysle, ze sama powinnas wiedziec ile dni wczesniej, bo przeciez kazdemu wlosy rosna inaczej. Posprawdzaj na sobie najlepiej Bo ja np popelnilam blad i nie wzielam pod uwage tego ze na wzgorku rosna mi szybciej niz tam na dole. No i w efekcie na wzgorku byly odpowiedniej dlugosci, a nizej bylo kompletnie gladziutko. No i lepiej mi zlapalo te na wzgorku, praktycznie nie ma 80% po jednym zabiegu, a tam nizej niestety gorzej :P
Mulen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 17:17   #1195
DevilInside
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zeCiaa Pokaż wiadomość
tydzień temu robiłam zabieg depilacji na łydkach. na początku nogi były zaczerwienione ale później wszystko ładnie zbladło, pozostały takie czerwone kropki ale pani która wykonywała zabieg powiedziała że same znikną po pewnym czasie. martwi mnie to że od wczoraj nogi mnie bardzo swędzą... sama nie wiem co robić, miała któraś z was podobnie?
Pewnie zapalenie mieszków włosowych Zatem witam w klubie Posmarować sterydem i będzie super . Ja pomimo smarowania męczyłam sie prawie 2 tygodnie - współczuje

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez chmurka508 Pokaż wiadomość
... ja miałam specyficzny dośc patent tzn. smarowałam nogi maścią łagodzącą i owijałam folią spożywczą i zostawiałam np. na noc.
To ci prze-patent bym powiedziała Spróbuję następnym razem bo mnie atakują tylko łydki Że też nie wpadłam na tą folię...

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Już wiem,że pewnie wcześniej było o tym ze sto razy ale zapytam raz jeszcze.Na ile dni przed depilacją bikini najlepiej się ogolić?no wiecie żeby zdążyło urosnąć to dziadostwo ale żeby nie było znowu za długie...???:/
I tak do depilacji włosy muszą być całkowicie ogolone. Ja radzę, aby klientka 3 dni wczesniej klientka usunęła wszytskie włosy w miejscu depilacji i wówczas odrosna minimalne to wystarczy by ocenic gdzie sięga zarost. Wcześniej oczywiście musi być konsultacja i próba laserowa o czym zawsze tutaj wspominam.
Natomiast najbezpieczniej 3-4 tyg przed zaprzestać mechanicznego wyrywania włosów tzn.wosku,depilatorów elektrycznych.

Czas edycji: 2010-01-19 o 17:18
Stary 2010-01-19, 19:51   #1196
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

DevilInside a co sie robi po zabiegu? To znaczy jak juz wlosy zaczynaja rosnac? Piszecie, ze wypadaj, ale jak? Rosna, rosna, przebija sie przez skore i co dalej? Golic? Wyrwac penseta? Nic nie robic?
I czy dobrze zrozumialam, ze pracujesz w ktoryms z krakowskich salonow? Mozna wiedziec, w ktorym?
Stary 2010-01-20, 06:06   #1197
DevilInside
Raczkowanie

Aga uszkodzony włos zostaje wypchnięty z mieszka. Pensetą nic tam nie grzeb Możesz je golic jak najbardziej.
Tak pracuję w Krk, ale nie w Medicorze, znam natomiast ich "ekipę" i w sprawie depilacji laserowej dobrze wybrałaś. Co nie znaczy, że nie mogłas jeszcze lepiej hehe

Czas edycji: 2010-01-20 o 06:07
Stary 2010-01-20, 20:04   #1198
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez DevilInside Pokaż wiadomość
Aga uszkodzony włos zostaje wypchnięty z mieszka. Pensetą nic tam nie grzeb Możesz je golic jak najbardziej.
Tak pracuję w Krk, ale nie w Medicorze, znam natomiast ich "ekipę" i w sprawie depilacji laserowej dobrze wybrałaś. Co nie znaczy, że nie mogłas jeszcze lepiej hehe
Dzieki za odpowiedz!
Stary 2010-01-21, 12:59   #1199
butterfly_owa
Raczkowanie

już za 5 dni pierwszy zabieg!HURRAAA!!!!!!!:jup i:
Stary 2010-01-21, 19:51   #1200
paulapaula1
Przyczajenie

Witam
Mam takie pytanie. czy u osob z problemami hormonalnymi warto robić zabieg laserowej depilacji? czy nie ma to sensu?
paulapaula1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości