![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Maluśna
![]() Właśnie się tu kuruję Theraflu. Strasznie lubię ten specyfik ![]() Jowiszowa, to z Igi taki gagatek? Myslałam, że ona raczej przez Ciebie ustawiona jak w zegarku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zagryzam język, liczę do 10 - ale mimo wszystko za często mnie ponosi ![]() w temacie książkowym - ja mam problem bo nie wiem co kupić tacie na imieniny...myślałam o czymś Cobena lub Cooka ale nie wiem, czy u mnie w księgarni dostanę. do Poznania raczej już nie zdążę jechać, a imieniny za tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
ja tylko na chwilkę bo mnóstwo pracy mam. W prcay, w gabinecie dyrektora dach zacząl przeciekać w swieta, kasetony odpadły, mnustwo wody w wykładzinie, meble mokre, mamy wodę wyłączoną, zimno w biurze, smierdzi - masakra. W Wigilię w kuchni zatkała się rura i nic nie schodziło, mama wezwała hydraulika która na szczęście odetkał rurę. Wieczerzę jedliśmy ok 21 - pierwszy raz tak późno. H przebrał się za Gwiazdora - dzieciaki się bały, obiecały że będą grzeczne, nie będą bałaganu robić itp ![]() ![]() Alicji najbardziej spodobała się kuchnia którą dostała - ciągle robi herbatki i kawkę ![]() Ogólnie było sympatyczn9e - szkoda, że tak szybko mineło. Kasiulko bardzo ładnie wyglądasz ![]() ![]()
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dostałam "Kreatywną fotografię", brat się spisał ![]() ale oddałam małżowi obie do domu, spokojnie po powrocie sobie poczytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Dorbarku - to ale akcje macie w pracy
![]() ![]() Maja też dostała kuchnię - fajnie się bawi, chociaż gotować nie lubi ![]() ![]() chyba bardziej interesują ją lego duplo - dostała taki łączony zestaw, dużo zwierzątek ma i ludzików - tym się lepiej bawi póki co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Hehe, ja też kiedyś myślałam, że Iga jest grzeczniutka. Niestety moje dziecko ostatnio też potrafi dać po kościach
![]() ![]() A dziś wyrwały mnie z łóżka odgłosy działalności kuchennej mojego dziecka.. okazało się, że zrobiła sobie piaskownicę z cukierniczki i, jak sama przyznała, robiła baby ![]() Cestia kuruj się, szkoda, że Cię tak siekło... nie lubię choróbsk brrr... a teraz to już w ogóle lipa, bo nawet spokojnie nie można się wyleżeć w łóżku. Mała, no taką perełkę znalazłaś i nie dałaś nam cynku ![]() ![]() A teraz ku "pokrzepieniu": http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...__mozliwa.html jakoś nigdy nie wierzyłam w prognozy pogody, ale jakoś mam dziwne przekonanie, że ta im się sprawdzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Hey hey.
Nie ma mnie ostatnio (tzn wszystko czytam, ale nic nie pisze) bo tz siedzi sobie z nami w domq i ciagle gdzies jezdzimy, cos robimy. Wiec mam dla Was wiadomosc, ze bylam w pon. na usg i na 100% dziewczynka bedzie. Cala zdrowa, 900g wazy i jest dosc dluga, ciekawe czy bedzie jak Borys miala wymiary przy porodzie (60cm i 3900g). Wczoraj bylismy u znajomej, bo miala urodziny, o 1 przyjechalismy do domu dopiero z rozbawionym na calego dzieckiem. Na sylwestra tez do nich idziemy, razem z dzieckiem wiec chlopaki sie pobawia razem. Nie pamietam co mialam jeszcze napisac, ide sprzatac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
jeeeee
![]() ![]() Sosno - ja już nawet nie pamiętam, kiedy ta aukcja z czajnikiem miała miejsce ![]() ![]() ![]() baby z cukru...hmmm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Wróciłam z 20 minutowego spaceru, mój małz ma urlop wiec pognal jeszcze do innego sklepu ja nabylam tylko0 chleb w piekarni i w tył zwrot. Normalnie masakra!!! jest -5 wiec niby nie duzo ale tak wieje, ze leb urywa. Ola mi sie zrobila w 5 minbut bordowo sina i zaczela plakac. Zadarlam jej bude do nog i pognalam w chate. Koszmar kochane, ja juz wole odwilz ![]() Dorbarku dziekuje ![]()
#1181 |
Zakorzenienie
|
hello
u nas -10 i wieje wiatr poszłam na szybko na pocztę, z Mikim , na wózku, żeby nie przedłużać spaceru aż sie rumieńce porobiły zagilańcowi, no ale przynajmniej nos przewietrzony o Veronka ![]() jakie miłe frederikowe wieści chyba trochę zazdroszczę ![]() jak się zamierza mieć dwójkę dzieciaków to jakaś różnorodność płci by się przydała ![]() eh jeszcze muszę cierpliwie poczekać do półmetka na wieści kto mi w brzuchu zamieszkał ![]() ale wynajdujecie cacuszka allegrowe ![]() ps. moj Miki ostatnio też mega histeryk , że aż daje po kościach jak zapiszczy z całych sił ![]() a babcia taboretowa ciągle tylko " nie ruszajcie go on taki jeszcze malutki" a M coraz większe rogi rosną , małemu diabełkowi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sosenko, no dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verona gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
hej witam się
u nas -8 i nie wieje //jak narazie// u sam zdrowotnie chyba lepiej //mam taką nadzieję / Karolek od wczoraj nie gorączkuje, kaszlu tez jest nie wiele jutro znów do kontroli wczoraj jak tylko przyszliśmy do przychodni akurat doktorka przechodziła przez poczekalnię z izolatki i kazała nam szybko uciekać do zabiegowego bo w izolatce była ospa mam nadzieję że przez taki dalszy kontakt moje dziecko nic nie załapało //to chyba musi być bliski kontakt nie , jak myślicie// czajnik jest super choć ta postać mogła być konkretniejsza jak już chciała się pokazać ![]() dorbarku a jak u was wygląda gwiazdor ??? bo u nas w święta chodzi dzieciątko /ale zawsze zostawia prezenty podczas wieczerzy i jest niezauważalne / a 6 grudnia chodzi Mikołaj Cestia zdrówka ci życzę bidulko /byś do sylwestra była zdrów jak ryba / Veronko ty szczęściaro ogromnie ci gratuluję ![]() jestem zazdrosna ![]() ![]() A moje dziecko to najmniejsze sie dziś super bawi //aż jestem pełna podziwu// od jednej zabawki do drugiej a ostatnio na tapecie ma puzzle układa w ekspresowym tempie |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Kristi - ospa niestety charakteryzuje się dużą zaraźliwością. Ale musi być kontakt jakiś - wdychanie zarazków z powietrza wydychanych przez chorego. albo kontakt z wykwitami czyli krostami, znaczy trzeba by je dotknąć jakoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za gratulacje, ale tu chyba potwierdzi sie regula o zywotnosci plemnikow. Bo ja wszystko wyliczalam, zeby byla dziewczynka i stosowalam sie do terminow owulacji itd... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę planować, to muszę poczytać jak sie robi dziewczynkę, bo teraz już nie pamiętam jak to było ![]() ![]() Ale ja już sobie obiecałam że płeć poznam przy porodzie ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-12-29 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
![]() chyba nie u wszystkich kobiet ta teoria planowania płci się zgodzi moja kościółkowa koleżanka była w tej kwestii mocno uświadomiona przez pierwszego męża niestety z drugim tż, przy drugim bobasie teoria spaliła na panewce ps. po ponad rocznym terminie starań, to naprawdę już obojętne kiedy miałam tę owulację (zresztą bez monitoringu trudno ocenić kiedy ma nastąpić owulacja) ![]() wtedy są juz inne priorytety, szczególnie jak ma sie tyle lat na karku co ja ![]() ![]() ![]() tak więc mi trudno powiedzieć jak tam co i jak zostało zrobione ![]() niby jest ta pogadanka o żywotności plemników, ale naukowcy sceptycznie do tego nastawieni, dowodów ściśle badawczych na ten temat brak ![]() Kristi nie rozpaczaj, masz 3 smyków i to jest Twój życiowy sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
w tchibo duzo przecen. fajne spiworki, ale na borke juz za male bo 100cm maja
http://www.tchibo.pl/Cieplochronny-s...200003314.html ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Wiadomo, ze nie mozna powiedziec, ze to na 100% wyliczenia. Ale w moim przypadku sprobowalam i akurat sie sprawdzilo. My nie mielismy zadnych problemow (na szczescie) i za 1 razem sie udalo, tak jak z Borysem. Do tego wazne jest, zeby miec @ regularnie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
mi jakoś nieporęcznie dziecko motać w śpiworku
zestaw kołderkowy, jest dla mnie bardziej praktyczny jedynie pozostał mi w czeluściach taki mini mini śpiworek na 62 to ten stosowałam, ale też tak tylko do pasa, bo był lipcu upal i tak mniemałam że po co to jeszcze zapięcia na ramionka ![]() ps. regularne @ akurat to ja miałam od wieków , widać jakieś inne sprawy zawodziły w tych próbach ![]() tak Veronka w planowaniu płci, mówi się o prawdopodobieństwie trafienia, więc jak ktoś chce to warto próbować z ciekawości, jak czas nie pili ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-29 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
a słyszałyście o tym przyp. bliźniaków w Polsce ostatnio ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
veronko ja też się stosowałam do tej reguły ale jak widać nam nie wyszło a @ też zawsze miałam regularne ja planowałam Weronikę od kwietnia a zaszłam dopiero na Andrzejki i wyszedł pan Karolek Wiec nie wiem od czego to zależy ![]() Co do śpiworka to ja Ubieram Karolkowi ale mam jeszcze po Krystianie jeden większy //więc nie potrzebuję // |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
tak niezła dysputa sie wywiązała odnośnie tej pary bliźniąt
dziwna sprawa lekarze medycyny zbadali dna, a naukowcy cmotkają że to mało prawdopodobne ![]() oj Kristi natura to natura, i to nie wyliczanka matematyczna ![]() co komu pisane ten ma taki dar od niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
to 7 przypadek na swiecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Baby a ja sie podłamałam, ta koleżanka od przedszkola napisała mi, że się dokładnie dowie (do 3.01. jest na urlopie), ale też słyszała że nie przyjmują już dzieci bo mają zapisy do dwatysiące któregoś tam roku
![]() ![]() ![]() O tych bliźniakach też wczoraj słyszałam. A widziałyście na necie(na wizazu tez jest link) jak dziecko 3 lata maltretuje kota a ktos to kreci, podajac jeszcze kota dziecku jak sie schował gdzies za szafą. Horror baby horror!!! wielka afera dzieki Bogu z tego wyszła i ponoc znalezli adres IP - zlokalizowali i ten ktoś mieszka w Gdyni. Mam nadzieje ze sie tym zajma bo jak taka patologia sie dzieje w domu rodzinnym to ![]()
#1196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do tego filmiku - widziałam gdzieś zajawkę, ale omijam takie sceny szerokim łukiem, bo zbyt długo dochodzę po nich do siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a o bliźniakach nie czytałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Witam się
a ja się pytam czemu tu jeszcze nie było czy wy wiecie która godzina nie ma co czytać przy kawce byłam dziś u lekarza i osłuchowo dalej czysto, ale ma przedłużone zastrzyki do soboty rana by się doleczył do końca mam pewną sprawę na ogródku //jeśli ktoś może to zapraszam na kawkę na świeżym powietrzu w ogrodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.