|
|
#1171 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
aRad - czyżbyś był w Mimozie? Bo tam są zazwyczaj ludzie z Transportu (z ciekawości pytam
)Co do warunków nie są jakieś niesamowite ale da radę przeżyć Mnie tylko martwią łazienki (jedna na piętro...). Same pokoje nie są takie złe, oczywiście zależy do jakiego trafisz - w niektórych są nowe meble (chyba musiały być nieźle zdezelowane) a w niektórych starsze. Mam takie pytanie - bierzecie swoją pościel czy akademicką? Bo ja chyba jednak swoją
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Przyczajenie
|
Rozumiem ze nadal nie wiadomo o ktorej inauguracja? xd
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko do osób z kierunków zamawianych.
Chodzi mi o komunikat o zwrocie opłaty za legitymację studencką i op. rekrutacyjną. Znaleźliście gdzieś na stronce druk do pobrania, który tam wymagają ? NIEAKTUALNE
Edytowane przez Sunny93 Czas edycji: 2012-09-28 o 11:14 |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Przyczajenie
|
O której jest inauguracja roku dla wydziału EAiI?
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanko
![]() Czy listy z grupami będą wywieszone gdzieś na poszczególnych wydziałach, czy trzeba dowiadywać sie w inny sposób ? 2 pytanie: Właśnie na stronie pojawił sie plan na 2012/13 .. mógłby mi ktoś ze "starszych" roczników jakoś jasno rozszyfrować ? czekam na pomoc |
|
|
|
|
#1177 |
|
Przyczajenie
|
Również chciałbym zapytać o pewną kwestię. Dziś dowiedziałem się z dziekanatu ze jakoby wczorajszego dnia zostały rozesłane maile do studentów . Ja takowego nie otrzymałem, nie wiem może go usunąłem przez przypadek razem z resztą różnego spamu. Dostał ktoś taki mail?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Przyczajenie
|
nic nie dostałam, a czego te maile miały dotyczyć?
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Przyczajenie
|
ARad mógłbyś podesłać mi linka do tego planu bo nie mogę znaleść
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Przyczajenie
|
Też chciałam zapytac o te grupy, czy już gdzies są czy gdzie można je znaleść, orientuje się ktoś?
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- http://plany.tu.kielce.pl/index.html |
|
|
|
|
#1181 |
|
Przyczajenie
|
Czy ja wiem, planu nie ma bo patrząc na górę jest napisane 2011/2012. Może chodziło o kalendarz roku akademickiego: http://www.tu.kielce.pl/pliki/kalend...zimk_wmibm.pdf
A owe maile miały dotyczyć wszelakich informacji o roku studenckim min. o przesunięciu immatrykulacji na 15 października etc. więc zobaczymy bo może chodziło o umieszczenie informacji na stronie głównej politechniki, lecz niejasno było to sprecyzowane ( pośrednio się o tym dowiedziałem)
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1182 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję ARAD. Mam jednak problem z rozszyfrowaniem - ja idę na 1 rok energetyki dziennie. Jak ktoś to potrafi rozszyfrować niech da znać a zapomniałem dodać że maila też nie dostałem
Edytowane przez bary2288 Czas edycji: 2012-09-28 o 18:12 |
|
|
|
|
#1183 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=oleczka144;36810607]Też chciałam zapytac o te grupy, czy już gdzies są czy gdzie można je znaleść, orientuje się ktoś?
Podobno w dziekanacie poszczególnych wydziałów powinny być kartki z grupami. |
|
|
|
|
#1184 |
|
Przyczajenie
|
podobno można zadzwonić do dziekanatu i się dowiedzieć w jakiej grupie się jest
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
co do grup
będziecie mieć je wywieszone przy dziekanacie, powinny już być, więc możecie sobie sprawdzić, np w poniedziałek przed zajęciami pani w dziekanacie wam nie powie, bo jest czynny przeważnie od 10, 11, więc dzwonić o tej w poniedziałek to bez sensu, lepiej pójść i sprawdzić ![]() inauguracja nie jest w pierwszy dzień będziecie powiadomieni o tym, kiedy będzie. w tamtym roku dowiedzieliśmy się i mieliśmy chyba w następnym tygodniu nauki, trzeba było się ładnie ubrać, później mieliśmy normalnie zajęcia niestety.plany zajęć jeśli chcecie mogę Wam pomóc wytłumaczyć je, tylko dajcie linki wiadomo, że grup jest sporo, ale wykłady macie wszyscy razem, co do ćwiczeń - grupy musicie znać.
|
|
#1187 |
|
Przyczajenie
|
schokoladee pozwól że skorzystam z Twojej pomocy :P
Stacjonarne I stopnia WEAiI 1/1 I 1ID11 Stacjonarne I stopnia WEAiI 1/1 I L16_a o co kaman tutaj czy plany są gdzieś wywieszone podobnie jak grupy? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- http://plany.tu.kielce.pl/resource/g24001.html |
|
|
|
|
#1188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do planu, rzeczywiście można się pogubić, z tego co napisałeś to jesteś przydzielony do tych grup tak? bo kurcze nie pasuje mi, bo jak jesteś L16_a to powinieneś być w ID18B
Edytowane przez schokoladee Czas edycji: 2012-09-28 o 22:41 |
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Przyczajenie
|
może ktoś wie jak będą przebiegać zajęcia lub inauguracja, o której godzinie dla wydziału EAiI 1października?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1190 |
|
Przyczajenie
|
Właściwie to dam sobie radę z planem już, thx
A po jakim czasie zostały rozdane legitymacje w zeszłym roku - zastanawia mnie to gdyż do tego czasu będzie trzeba jeździć na całych biletach Dzieki z góry za odp |
|
|
|
|
#1191 |
|
Przyczajenie
|
Będąc w czwartek w dziekanacie WISGiE nie widziałam żadnych informacji dotyczących grup czy planów zajęć. Czy zajęcia zaczynają się rzeczywiście już 1 października? Gdzie znajdę takie informacje. POMOCY
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Przyczajenie
|
Nie ciekawe są te plany, nie wyobrażam sobie jakoś żebym miał siedzieć tam cały czas od 8 do 19
kto to wyczyma?
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Przyczajenie
|
Jakoś przetrwamy :p
|
|
|
|
|
#1194 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#1195 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Dostałem się na 1 rok studiów na kierunek GiK.
O której godzinie w poniedziałek mam się pojawić na politechnice? Co będzie się działo ciekawego? |
|
|
|
|
#1196 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli nie wiecie, w których grupach jesteście to idźcie przed godziną 8 pod dziekanat i zobaczcie, plan zajęć też tam powinien być wywieszony, więc od razu możecie sobie sprawdzić gdzie wasza grupa ma zajęcia.Samorząd Studencki Politechniki Świętokrzyskie Drodzy Studenci I roku ![]() Uprzejmie informujemy, iż studia to nie liceum i nie ma jakiegoś specjalnego "apelu" na rozpoczęcie roku, tylko podniosła uroczystość zwana inauguracją, podczas której następuje immatrykulacja O terminach inauguracji dla poszczególnych wydziałów dowiecie się w dniu rozpoczęcia zajęć dydaktycznych, na które stawiacie się według planu zajęć.Potwierdzić możemy, iż Wydział Budownictwa i Architektury swoją inaugurację ma 3 października o godzinie 9.00 w Auli Głównej 3.
Edytowane przez schokoladee Czas edycji: 2012-09-30 o 10:54 |
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Przyczajenie
|
Czyli jutro normalne zajęcia? Ciężko będzie się połapać z tym planem :P
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prawdopodobnie pierwsze zajęcia nie będą trwały aż 1,5 h, bo będą takie organizacyjne, a co do planu nie jest taki ciężki, przyzwyczaicie się wiadomo że jak macie np wykład tydzień, to w każdym tygodniu jest, jeśli parzysty to w parzyste tygodnie, a od jutra jest tydzień nieparzysty, dacie radę
|
|
|
#1200 |
|
Przyczajenie
|
A może ktoś z Was wie, co oznacza skrót HCL przy numerze sali, np. 102HCL ?
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

)
Mnie tylko martwią łazienki (jedna na piętro...). 

kto to wyczyma?