|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
też się z lekka spiekłam
czerwona jak raczek jestem
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
ja właśnie co weszłam do domu bo się opalałam ![]() Upalnie dziś jest..W weekend tak pooleniuchowałam troszkę,że aż mi się chce wziasc urlop
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
ch****a a ja się znowu pokłóciłam z TŻ, ale nie będę się nad tym rozczulać, nie widziałam się z nim w weekend, więc teraz wypadałoby się widywać raz na 2 tygodnie, jemu będzie pewnie to pasowało...
ale dobra, bo się denerwuję... idę niedługo zająć się swoimi włoskami (odżywki, maski i te sprawy) a z tym mi się schodzi, więc będę miała zajęcie i nie będę o tym myśleć....a ja się dziś opalałam i mnie w ogóle słonko nie wzięło, chyba dlatego, że @ w drodze... a leżałam w samo południe dość długo, bo do 15 i sie jeszcze polewałam wodą i nic... też tak macie, że przed @ nici z opalania???
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-07-17 o 20:04 |
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze tylko tydzień i .....uwaga rozpoczynam cztery tygodnie wolnego
Co ja zrobię z taką ilością czasu A poważnie?? Chyba przygotuję kokardki na winietki (sporo czasu to zajmuje - wiem bo długo robiłam 70 kokardek na zaproszenia a teraz ok 120 na winietki, szaleństwo). Dziewczyny, to będzie mój ostatni panieński urlop tak w ogóle ![]() Podsumowując sondę - miażdżącą przewagą głosów wygrała szarfa chelsea look Tymczasem zmykam na seksmisję (chyba 18 raz będę ją oglądać z tego co pamiętam) a na deser "Prison Break". Wczoraj mnie coś naszło i postanowiłam sobie obejrzeć pierwszy odcinek pierwszej serii. Te płyty stoją u mnie na półce i tak kuszą...Oczywiście skończyło się na 4 odcinkach i poszłam spać wpół do trzeciej ale za to jakie miałam sny z Michalem....miłego wieczoru i do jutra |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam do domu, byłam u koleżanki na kawie mrożonej i pogaduchach
![]() A wcześniej dwie godzinki leżałam na słońcu. Mam to szczęście, że mam dosyć ciemną karnację i jeszcze nigdy w życiu nie opaliłam się na czerwono (mimo że stosuję bardzo niskie filtry a częściej tylko przyspieszacz opalania ). Dzisiaj też ładnie mi już złapało plecy i ramiona na czekoladkę . Mam tylko ten problem że nie cierpię opalać się leżąc twarzą do słońca. Zawsze kładę się na brzuchu i w efekcie mam zjarane plecy a dekolt taki sobie
|
|
|
|
#1176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Właśnie wróciłam od TŻcika. Upał straszliwy. Mieliśmy grillować z jego rodzinką, ale się nie dało przy takiej temperaturze. Siedzieliśmy/leżeliśmy w cieniu pod drzewkiem i wypijaliśmy hektolitry płynów i obżeraliśmy się śliwkami Cytat:
My ostatnio mieliśmy podobną sytuację, tylko że było sucho i była ładna pogoda. Jedziemy z TŻetem spokojnie. On prowadzi. Zbliżamy się do wlotu z drogi podporządkowanej i sru ładuje się durna baba z tej drogi, nie patrząc przez dwa pasy na skrajny prawy. Trzy dni wcześniej TŻ wymieniał tarcze hamulcowe. Całe szczęście, bo inaczej byśmy na niej siedzieli ![]() Uuuuu, to okładziki z maślaneczki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko, że mój TŻ jeździ na ryby... odbieram to czasami, jakby musiał ode mnie odpocząć, albo, że w ogóle woli tam pojechać niż ze mną się zobaczyć...
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-07-17 o 20:44 |
|
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
my też zawsze spędzamy weekendy razem... a tu widzisz... nie z mojej winy to było, że się nie zobaczyliśmy... i ogólnie tylko w weekendy mamy czas się spotkać, bo na tygodniu to się nie widujemy... nie rozmawiałam z nim, bo nie odbiera tel i się nie odzywa, jak DZIECKO się zachowuje, myśli, że może samo przejdzie... O NIE!!! bez wyjaśnienia się nie obejdzie... a z tym może być ciężko...
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-07-17 o 20:54 |
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż jest taki sam najpierw nabroi a potem jak ja chcę o tym porozmawiac to on wtedy się zamyka i myśli że jak pomilczy to problem przejdzie boczkiem ![]() wiele z tym moim przeszłam wiele razy walczyłam kiedy ja czekając na niego w domu u niego on wolał wozic kolegów po barach... ile łez wylałam.. ale wkońcu się na nich przejechał i zrozumiał że nie z nimi chce spędzic resztę życia tylko ze mną... i od tamtej pory jest ok
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Hej cały dzień wypoczywałam teraz siedzę w pracy
Karolinko dobrze że TŻ nic się nie stało Miłej nocy wam życzę
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() łączę się z tobą w bólu razem z tżcikiem... nad białym było tyle ludu że szok ;p spaliłam się jak nie wiem co a i znowu mam twarz indiańca ;P ładnie tżcik ma pytanie bo będzie świadkiem u kolegi w październiku jeszcze sporo czasu jest ale się zastanawiał co im dać?? poproszę was o pomysły ![]() tżcik krzyczy bo lody czekają a ja z wami piszę więc papatki do juterka
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Popłaczecie ze mną???????
TŻ mój właśnie jechał do tej Austrii. Niby w piątek będzie w domu, a ja już tak straaaaaaasznie tęsknię... I proszę Was kochane o kciuki, o to by szczęśliwie dojechał (bo jechał swoim autkiem z dwoma jakimiś kolesiami, których jeszcze nie zna) i żeby praca jego była łatwa, miła i przyjemna i oczywiście dobrze płatna!!!!! Proszęęęęęę
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolinka85- jak to dobrze, że nic mu się nie stało, codziennie słyszy się przecież o takich wypadkach, dziś na przykład dowiedziałam się, że 2 tyg.temu zmarł mąż mojej koleżanki właśnie w wypadku samochodowym, byli miesiąc po ślubie...
Cytat:
biedactwo Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!!!!!!!!!! Na Was to zawsze można polegać
I tak będzie przez 6 kolejnych tygodni... Jagodzia pieniążek to zawsze dobry i udany prezent weselny. Chyba, że wprost zapyta młodych czy im np czegoś rzeczowego nie potrzeba. Opalające, opalone, spalone tym bardziej spieczonym współczuję. Maślaneczka i ogóreczki świeże powinny pomóc. Tym czekoladowo-brązowym mogę tylko pozazdrościć karnacji. Mi się nie udało za długo na słonku poleżeć. Nie umiałam tak TŻta samego zostawić i co chwilę do niego latałam.
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza, trzymam
za dojazd TŻ, jego pracę i za Ciebie, żeby ten tydzień szybko zleciał Jagodzia, też myślę, że pieniążki będą najlepszym wyjściem. I jakaś mała pamiątka, albo maskotka, winko. Cokolwiek ![]() Jak ja Wam zazdroszczę opalenizny. Nawet bym przecierpiała bolące plecy żeby tylko złapać troche kolorku. |
|
|
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh... łzy.... łzy o kolegów... przechodziłam to... ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
kochana, wszystko będzie dobrze nie martw się... tydzień szybko poleci
|
||
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczęta
![]() Przepraszam ale nie dam rady was nadrobić Weekend udany. W piątek byliśmy na HP. Według mnie kiepszczyzna książka o dużżżo lepszaW sobotę grill z rodziną TŻta. Wkurzyłam się na teściów. Jeśli dalej tak będą postępować to wesela nie będzie... Wczoraj byliśmy w Zoo w Ostravie a potem basen na ogródku TŻta ![]() A jutro pierwszy dzień pracy |
|
|
|
#1194 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
dobrze będzie wszystko jak trzeba ![]() Cytat:
Jamee, a co tam znów Teściowie narozrabiali?
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ehhh... pora wrócić do pracy w między czasie postaram się nadrobić te 3 dni- miłego dzionka
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim PM 2012
![]() ja juz na stanowisku i postanowiłam, ze dziś zrobię porządek w papierach, bo mam bajzel na biurku, że az sama sobie się dziwie, że znajduję wszystko co chcę
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam powiedzieć, że biorę tą suknię jednak
Co do tej długości to podała mi dokładne wymiary i powinna pasować. Najwyżej stracę na wysyłce, ale myślę, że warto. Jest to jedyna suknia, w której nic bym nie zmieniła.
|
#1198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
właśnie też mu tak mówiłam żeby dać kasę i coś na pamiątkę...ale dzisiaj u mnie upalnie... aaaa zapomniałam wam napisać że moja siostra wróciła z holndii, miała zjechać na urlop 29 a przyjechała 3 dni temu i to nikomu nic nie mówiąc a to mądre było bo jechała swoim samochodem... a jak by się coś stało to nawet nikt by nic nie wiedział. i tak wchodzi do dmou wita się z psami ja do niej cześć a ona nic. Ptam się co tak wcześnie ona nic. Obczajacie to?? od samego wejścia jakieś fochy?? a potem to i tak moja wina dzisiaj wraca brat z nad morza z tą swoją... a jak siostra była to akurat koleżanka do mnie orzyszła i gadałyśmy o moim bracie i tej jego... e oni o niczym nie myślą dziecko w drodze a oni kasy nie mają i nawet nie odkładają.... ze ona ciąży zagrożonej nie ma to mogła nawet z miesiąc popracować nawet lody gałkując a to ciężkie nie jest. No i siostra z mordą wyskoczyła że kto ją w ciązy przyjmie itd. a ja mówię ale przecież po niej tego nie widać... jak idziesz szukać pracy to nie mówisz dzień dobry jestem w ciąży. W sumie teraz to już za późno bo to 3 miesiąc ale wcześniej to by mogła. Z resztą są takie kobiety co pracują do 7 i nic im nie jest. I mówię że ona tylko liczy że mój brat na nią zarobi na jej ciuchy dziecko i na wszytko.... teraz jestem pewna że siostra to mu wygadała. Chociaż on to wie bo ja mu to już dawno mówiłam. Ale siostra to taka dwulicowa raz jest tak a raz tak. A że ona ubóstwia dzieci to już braciszek jest super och i ach. Już chce im kołyskę kupić z grawerowanym imieniem dziecka,ubranka itd. Brat jej wisiał kasę tak jak i mi i mojemu tżtowi i masie innych ludzi. To ta mu długi anulowała. No kur.....wa wszyscy mu w dupę wchodzą i jak tu się nie wkurzać. Dobrze że chociaż stary poznał się na jego dziewczynie.
|
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny lecicie że ło ho ho
Nie było mnie przez weekend a tu tyle postów ![]() Ale dobrze dobrze Ja mialam fajny weekend- przyjechała do mnie mama i sobie zwiedzałysmy stolicę Szkoda tylko, że było za mało czasu na jakiś wypad do salonu sukien ślubnych Ale za tydzien lecę na urlop to moze uda się w rodzinnym miescie coś popatrzeć![]() Lecę umyć włosy i się ogarnąć, bo niedługo do bilbioteki lecę Czas ruszyć MGR
|
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Dobry - dziewczyny
![]() Po intensywnym weekendzie czas na trochę lenistwa poniedziałkowego. Relacja: pt. - imprezka z kuzynem Tż'ta i jego żoną do 3 nad ranem. sb. - o 8.00 na nogach bo dzieci kuzyna nie dały nam spać - 17.00 ślub mojej koleżanki i wesele do rana. Co do wesela to PM miała śliczną suknię (jak prześle mi zdjęcia t0 wkleję), sala była nowiutka więc wszystko super, jedzenie raczej ok. Minusy - po kościele Państwo Mlodzi zostawili swoich gości PRZED salą weselną w skwarze i bez ławek i pojechali na sesję ślubną po godzinie weszliśmy na salę. Nie było zespołu i grał DJ i nie podobał mi się jego repertuar totalnie, nie wspominając już o tym, że o godz 18 zaczął prowadzić różne zabawy, sto lat śpiewał chyba z 9x , a jak to o 18.00 nawet ludzie kieliszka nie wypili więc byli zupełnie trzeźwi... dziwnie to wyglądało. Dodam, że Dj miał zapędy dyskotekowe - grał np. jakąś mega dyskotekową nutę, sciszał - gadał coś, podgłaśniał... ehhhh w kazdym razie wróciliśmy ok 4 nad ranem.ndz. - godz 11 ur brata i bratanicy - imprezka domowa - godz. 14.00 spływ kajakowy do 21.00 )) chilling out
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

czerwona jak raczek jestem 

Co ja zrobię z taką ilością czasu
A poważnie?? Chyba przygotuję kokardki na winietki (sporo czasu to zajmuje - wiem bo długo robiłam 70 kokardek na zaproszenia a teraz ok 120 na winietki, szaleństwo). Dziewczyny, to będzie mój ostatni panieński urlop tak w ogóle 
ale za to jakie miałam sny z Michalem....
). Dzisiaj też ładnie mi już złapało plecy i ramiona na czekoladkę

18.08.2010 - zaręczyny
będzie dobrze

książka o dużżżo lepsza
w między czasie postaram się nadrobić te 3 dni- miłego dzionka
dzisiaj wraca brat z nad morza z tą swoją... a jak siostra była to akurat koleżanka do mnie orzyszła i gadałyśmy o moim bracie i tej jego... e oni o niczym nie myślą dziecko w drodze a oni kasy nie mają i nawet nie odkładają.... ze ona ciąży zagrożonej nie ma to mogła nawet z miesiąc popracować nawet lody gałkując a to ciężkie nie jest. No i siostra z mordą wyskoczyła że kto ją w ciązy przyjmie itd. a ja mówię ale przecież po niej tego nie widać... jak idziesz szukać pracy to nie mówisz dzień dobry jestem w ciąży. W sumie teraz to już za późno bo to 3 miesiąc ale wcześniej to by mogła. Z resztą są takie kobiety co pracują do 7 i nic im nie jest. I mówię że ona tylko liczy że mój brat na nią zarobi na jej ciuchy dziecko i na wszytko.... teraz jestem pewna że siostra to mu wygadała. Chociaż on to wie bo ja mu to już dawno mówiłam. Ale siostra to taka dwulicowa raz jest tak a raz tak. A że ona ubóstwia dzieci to już braciszek jest super och i ach. Już chce im kołyskę kupić z grawerowanym imieniem dziecka,ubranka itd. Brat jej wisiał kasę tak jak i mi i mojemu tżtowi i masie innych ludzi. To ta mu długi anulowała. No kur.....wa wszyscy mu w dupę wchodzą i jak tu się nie wkurzać. Dobrze że chociaż stary poznał się na jego dziewczynie.