Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 14:02   #1171
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Nie wiem. Nikt nie chce się do nas przyłączyć. Chyba nie ma to sensu na dłuższą metę
tez tak mysle - a szkoda

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-03, 16:14   #1172
Migotka8923
Zakorzenienie

GG do Migotka8923
Odp: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Reaktywacja?
Przygarniecie
Mama 2.5 rocznego Sebastianka urodzony 6 marca 2011

Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Spadek wagi z 66 kg do 53 kg
Intensywnie dbam o włosy od 7 miesięcy
Migotka8923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-04, 16:16   #1173
anulka4771
Wtajemniczenie

Jeżżżżżżżżżzzu jak ja tu dawno nie pisałam
Zresztą jak i inne dziewczyny,może wątek znów ruszy.

U nas się trochę pozmieniało,gdy Szymon miał 10 m-cy poszłam do pracy i tak od tej pory robię wszytko w locie,w biegu,nie mam czasu na nic,czasem wpadam do domu zdyszana jak koń po westernie
praca,dom,sprzątanie,goto wanie,dzieci itp mój M poszedł do pracy na sezon i biedak na własne życzenie pracował od 6 do 22,dzień w dzień,bez dnia wolnego dla przypomnienia mój mąż jest chory i jemu nie wolno pracować....ale chyba nie ma nic gorszego dla człowieka z taką chorobą niż siedzenie w domu...
Dzieci są słodkie aaaale tak razem dają w kość,mały bije i gryzie dużego,duży skacze po wszystkim czym tylko się da,nie słucha się... ehhh mogłabym tak pisać i pisać

Więc dziewczyny odezwijcie się proszę

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-04, 16:24   #1174
Migotka8923
Zakorzenienie

GG do Migotka8923
Odp: Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Jeżżżżżżżżżzzu jak ja tu dawno nie pisałam
Zresztą jak i inne dziewczyny,może wątek znów ruszy.

U nas się trochę pozmieniało,gdy Szymon miał 10 m-cy poszłam do pracy i tak od tej pory robię wszytko w locie,w biegu,nie mam czasu na nic,czasem wpadam do domu zdyszana jak koń po westernie
praca,dom,sprzątanie,goto wanie,dzieci itp mój M poszedł do pracy na sezon i biedak na własne życzenie pracował od 6 do 22,dzień w dzień,bez dnia wolnego dla przypomnienia mój mąż jest chory i jemu nie wolno pracować....ale chyba nie ma nic gorszego dla człowieka z taką chorobą niż siedzenie w domu...
Dzieci są słodkie aaaale tak razem dają w kość,mały bije i gryzie dużego,duży skacze po wszystkim czym tylko się da,nie słucha się... ehhh mogłabym tak pisać i pisać

Więc dziewczyny odezwijcie się proszę
Hej hej, na co choruje?

No najgorsza meka dla facet - siedzenie w domu, moj tz tez tak ma, chodzil zly, bez humoru, bo nie wiedzial czy zima praca bedzie, a wczoraj szef powiedzial, ze prace na zime bedzie mial do tego kuruniowke bedzie dostawal od razu jego dobry humor dalo sie odczuc

Ja zara lece na miasto z malym ladna pogoda sloneczko itp ;D

Moze watek znow ruszy

Stary 2013-09-04, 16:55   #1175
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Migotka8923 Pokaż wiadomość
Hej hej, na co choruje?

No najgorsza meka dla facet - siedzenie w domu, moj tz tez tak ma, chodzil zly, bez humoru, bo nie wiedzial czy zima praca bedzie, a wczoraj szef powiedzial, ze prace na zime bedzie mial do tego kuruniowke bedzie dostawal od razu jego dobry humor dalo sie odczuc

Ja zara lece na miasto z malym ladna pogoda sloneczko itp ;D

Moze watek znow ruszy
na nowotwór 4 lata temu zdiagnozowano u niego raka noso-gardła,wcześniej tu na wątku pisałam że boli kręgosłup a tu sie po dłuuugim czasie okazało że to przeżuty na kości miednicyznów lecznie,szpitale,chemie itp,przestał pracowac całkowicie,nie dość ze choroba to i jeszcze musiał siedzieć w domu no ale choroba się zatrzymała i teraz oczekujemy badań kontrolnych
Był nie do zniesienia wiele razy wychodziłam na klatkę bo już nie mogłam wytrzymać no ale poszedł do pracy i mój chłop powrócił

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-04, 19:06   #1176
Migotka8923
Zakorzenienie

GG do Migotka8923
Odp: Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
na nowotwór 4 lata temu zdiagnozowano u niego raka noso-gardła,wcześniej tu na wątku pisałam że boli kręgosłup a tu sie po dłuuugim czasie okazało że to przeżuty na kości miednicyznów lecznie,szpitale,chemie itp,przestał pracowac całkowicie,nie dość ze choroba to i jeszcze musiał siedzieć w domu no ale choroba się zatrzymała i teraz oczekujemy badań kontrolnych
Był nie do zniesienia wiele razy wychodziłam na klatkę bo już nie mogłam wytrzymać no ale poszedł do pracy i mój chłop powrócił
to najwasniejsze ze jest wszystko pk.
Ja przez raka stracilam tate

wrocilam z miasta wypatrzymal dwie pary botkow jedne po przecenie za 50zl drugie za 100zl

Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości