|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
tez tak mysle - a szkoda
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Reaktywacja?
Przygarniecie ![]() Mama 2.5 rocznego Sebastianka urodzony 6 marca 2011 ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżżżżżżżżżzzu jak ja tu dawno nie pisałam
![]() Zresztą jak i inne dziewczyny,może wątek znów ruszy. U nas się trochę pozmieniało,gdy Szymon miał 10 m-cy poszłam do pracy i tak od tej pory robię wszytko w locie,w biegu,nie mam czasu na nic,czasem wpadam do domu zdyszana jak koń po westernie ![]() praca,dom,sprzątanie,goto wanie,dzieci itp mój M poszedł do pracy na sezon i biedak na własne życzenie pracował od 6 do 22,dzień w dzień,bez dnia wolnego dla przypomnienia mój mąż jest chory i jemu nie wolno pracować....ale chyba nie ma nic gorszego dla człowieka z taką chorobą niż siedzenie w domu... Dzieci są słodkie aaaale tak razem dają w kość,mały bije i gryzie dużego,duży skacze po wszystkim czym tylko się da,nie słucha się... ehhh mogłabym tak pisać i pisać ![]() Więc dziewczyny odezwijcie się proszę
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Cytat:
No najgorsza meka dla facet - siedzenie w domu, moj tz tez tak ma, chodzil zly, bez humoru, bo nie wiedzial czy zima praca bedzie, a wczoraj szef powiedzial, ze prace na zime bedzie mial do tego kuruniowke bedzie dostawal od razu jego dobry humor dalo sie odczuc ![]() Ja zara lece na miasto z malym ladna pogoda sloneczko itp ;D Moze watek znow ruszy
|
|
|
|
#1175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4 lata temu zdiagnozowano u niego raka noso-gardła,wcześniej tu na wątku pisałam że boli kręgosłup a tu sie po dłuuugim czasie okazało że to przeżuty na kości miednicy znów lecznie,szpitale,chemie itp,przestał pracowac całkowicie,nie dość ze choroba to i jeszcze musiał siedzieć w domu no ale choroba się zatrzymała i teraz oczekujemy badań kontrolnych![]() Był nie do zniesienia wiele razy wychodziłam na klatkę bo już nie mogłam wytrzymać
|
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Cytat:
Ja przez raka stracilam tate ![]() wrocilam z miasta wypatrzymal dwie pary botkow jedne po przecenie za 50zl drugie za 100zl ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

12.06.2010

4 lata temu zdiagnozowano u niego raka noso-gardła,wcześniej tu na wątku pisałam że boli kręgosłup a tu sie po dłuuugim czasie okazało że to przeżuty na kości miednicy