|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
żona
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Dziewczyny, a co byście polecały dla chłopaka, który interesuje się akwarystyką?
Ja się na tym zupełnie nie znam, może któraś z Was ma akwarium i wie, co mogłoby się przydać... TŻ w tym miesiącu założył akwarium, bo kiedyś miał, ale teraz będą krewetki, nie rybki... Wszystkie sprzęty już ma, tylko musi po krewetki jechać... Myślałam o książce nt. akwarystyki, ale obawiam się, że w internecie można wyczytać bardzo dużo informacji nt. temat, więc nie wiem, czy to dobry pomysł... Doradźcie coś, please ![]() PS. Torba z linku świetna, ciekawe, czy spodobałaby się mojemu TŻowi...
#1203 |
żona
|
sandrulka niestety nic nie wiem na temat akwarium
![]() A ja prośbe.. Potrzebuje bardzo dlugich zyczen urodzinowych... Dostalam kiedys takowe ale juz ich nie moge znalezc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z okazji urodzinek życzeę Ci : zczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.
![]() |
#1205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Jako, że mój chłopak ma (i chce) zostać informatykiem ja na pierwszą rocznice bycia razem kupiłam mu pendrive z takim grawerkiem "od roku... na zawsze"
![]() Ogólnie jeśli chodzi o grawerowanie czegokolwiek to zawsze jestem ZA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
żona
|
Cytat:
ochh tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
W listopadzie obchodzę pierwszą rocznicę związku
![]() Natchnęły mnie wasze pomysły i... Postanowiłam zrobić mu kalendarz na 2009 rok, taki ścienny. Propozycje mam już na 2 miesiące- styczeń i luty. Będzie to format a4. Po lewej stronie u góry zdjęcie- moje lub nasze. W prawym górnym rogu jakieś romantyczne kilka zdań, wiersz, bądź coś miłego. Na dole w formie tabeli wypisane wszystkie dni z uwzględnieniem tych ważnych dla nas. Planuje wydrukować to na papierze fotograficznym i zbindować. Do tego dostanie czapkę z daszkiem (bo bardzo takie lubi i z resztą świetnie w nich wygląda ![]() ![]() Coś takiego ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Suuuper ten kalendarz!!!
![]() Mogę wiedzieć jak go robisz, w jakimś programie,a potem drukujesz czy jak? Może sama swojemu taki sprawię bo podoba mi się okropnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kalendarz robię w najzwyklejszym Wordzie, bo to świetny program do takich robótek, bardzo często na nim pracuję i nie narzekam. Później go wydrukuje na papierze fotograficznym do drukarek. Jest możliwość zakupu papieru błyszczącego lub matowego i ja wybrałam opcję pierwszą. Nie jest to nic trudnego, ale troszkę pracochłonnego. Wszystkie zdjęcia, które zużyję w tym kalendarzu przerabiam wcześniej w PhotoFiltre, na czarno-białe, bo tyle potrafię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o coś takiego: http://www.agito.pl/papiery_i_folie/...10.325901.html ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na allegro jest dość duży wybór i trochę taniej to wychodzi: ja skorzystam prawdopodobnie z tego http://allegro.pl/item417717707_papi..._ap4_260g.html Jakbyś zaprojektowała już jakiś miesiąc to podziel się z nami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
Juz się tutaj wiele razy wypowiadałam na temat kalendarza
![]() ![]() ![]() ![]() Na 2009 równiez planuje zrobić taki kalendarz. Tak dal tradycji. Tylko,że chyba mi się wyczerpały pomysly ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
bo w ustawieniach przed drukowaniem musisz ustawić,że mam papier np.błyszczący,matowy etc. i wtedy zdjęcia piękniejsze niż u fotografa.Ja tak robiłam
![]()
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent na 18 dla chłopaka coś special!! POMOCY
moim zdaniem takie romantyczne prezenty sa doibre na walentynki czy rocznice... ale na urodzny ? jeszcze 18 .. musi byc cos bombowego czy smiesznego .. albo to, co ciekawi TZ :P
#1218 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent na 18 dla chłopaka coś special!! POMOCY
jakas fajna plyte? ksiazke ktora chcialby przeczytac? hm sama nie wiem
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Rozeznanie
|
Jeśli się nie mylę to był to:
TKexe Kalendar ale nie jestem pewna , bo kalendarz robiłam jakiś rok temu. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...165924&page=16 w tym wątku wszystko opisałam co i jak pokolei ![]() Znalazłam jeszcze jeden w necie program do robienia koelandarzy nazywa się Calendar Commander. Sądzę jednak że ten Tkexe Kalendar jest fajniejszy ![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus Edytowane przez k4rotk4 Czas edycji: 2008-09-10 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
Ha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1222 |
Zakorzenienie
|
ja swojemy TŻ-owi kupiłam już :
-perfumy Black Suede Touch z Avonu (niesamowicie seksowny zapach ![]() -upiekłam ciacho z napisem z lukrowej polewy : Dla...Od ![]() -taki śmieszny budzik w starym stylu (bo ciągle gdzieś zdarzało mu się zaspać:P) -album z moimi zdjęciami ,bo narzekał ,że nie ma żadnej mojej fotki ![]() ![]() ![]() ![]() Może komuś się przydadzą te pomysły ![]() A teraz myślę co kupić mu na imieniny...Hmm może przejadę się do Empiku i znajdę jakąś fajną książkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wszystkim.. Moj chlopak ma za tydzien urodziny ..nie wiem co mu kupic :90.. ale prosze nie mowcie ze mam kupic cos recznego ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Wiola, tu jest maaaasaaa pomysłów, na prawdę, wystarczy cofnąć się o kilka stron, albo wyrywkowo czytać co którąś(wiem,że czytanie całego wątku mogłoby zająć trochę czasu:P) i na pewno jakiś pomysł wpadnie do głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
jest caly watek z lista prezentow...
![]() |
#1226 |
Przyczajenie
|
![]()
Wlasnie przegladalam i nic ciekawego nie znalazla.. ale pytalam sie go to on powiedzial , ze zegarek..ale slyszalam ze zegarkow na urodziny sie nie kupuje.. myslalam tez nad obraczkami z naszymi imionami ale to chyba mi raczej nie wypada kupywac co ? macie jakies inne pomysly ?? on juz ma 15wrzesnia urodzinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
żona
|
wiolusienka wydaje mi sie ze obraczki to raczej na rocznice.. ana urodziny moze srebrny łancuszek? albo poduche z jego imieniem? albo portfel i odrazu swoje zdjecie do srodka?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Przyczajenie
|
...Wlasnie portfel ma.. Lancuszek tez.. Watpie ze by go ucieszylo zdjecie w ramce.. (bez obrazy ..tez chcialm mu dac).. ale on powiedzial ze on chce obraczki z imieniami ... wiec ja juz jestes z tego cala glupia.. a moze mu kupie obraczki i zegarek co ey na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
ja mojemu ostatnio kupiłąm playstation 2, tablice rejestracyjna z jego imieniem, bokserki z smiesznym napisem i karty kamasutry (smieszne)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.