|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Ja nie ogladalam,a tyle co widzialam jakos mnie nie powaliło.Chociaz jak widzialam fragmenty na tym niedzielnym dokumencie jakies dramaty tam sie zaczely dopiero w 2 polowie.Szaruk nie mogacy zapomniec o ukochanej,wyzywajacy sie na Madhuri ,moze byc ciekawie
No i Szaruk ladnie wyglada(mam m.in to zdjecie z Devdasa na kubku) wiec chocby dlatego warto
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
o kurcze musze sobie sprawic taki kubek a najlepiej poduszeczke do spania ;]
|
#1203 |
|
Konto usunięte
|
Wybaczcie chwile nieobecnosci wszyscy sie zastanawiaja, podobno SRK ma odwiedzic 14 kwietnia nasz kraj i wszyscy sie spieraja czy to prawda
JA czekam na potwierdzenie, ale jade na pewno ![]() Klucha - tak moj podpis to cytat Szaruczka z KwK ![]() Ok no to 2 fotki na zaostrzenie apetytu |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Malinqa a z jakiej okazji ma przyjechac?Czyzby jakas premiera sie szykowala???Do Wawy oczywiscie??
|
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
ło matko no przeciez ja bym chyba glowa w sufit sie walnela ze skakania ze szczescia jak by to byla prawda ja tez jade!!!!!!!Ach malinQa te zdjecia sa cudowne i zaostrzaja apetyt az strach zeby klawiatura nie zamokla od sliny
Zreszta mysle ze Szaruk nie ma zdj ktore mi sie nie podobaly wystarczy ze zobacze te oczy!!!!!To drugie zdjecie pieknie mi sie omponuje na pulpicie!!
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Broda w zblizeniu
![]() Ja nie wiem czy chce ,zeby przyjechal.Jak nie bede mogla pojechac to sie wkurze,a jak pojade i zobacze ło matko
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
To ja ci powiem co jak mawial moj kolega o takich babach jak MY "KISIEL W MAJTKACH" Ach ta brodka
|
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
Jeny az mi cisnienie skoczylo po tym info o przyjezdzie!!!!!!!!!
|
#1209 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny relax!
O przyjezdzie ja juz wiem od dawna, Szaruk ma niedlugo odwiedzic nasz piekny kraj w celu promocji czegoś... nikt nie wie czego :P Podobno jego przyjazd jest oficjalnie potwierdzony w ambasadzie No i ktos tam dzwonil ostatnio i poszła plota ze 14 kwietnia Ja juz dawno postanowilam ze jade Tylko musze znac czasi miejsce na 100% Ach, ten Szaruk co on ze mna robi...PS: zaraz dam jeszcze jakies foty :P |
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wiem o przyjezdzie ale niby mialo to byc w marcu.No ale cos mi sie to nei wydaje realne.A ktos nie wie przypadkiem co on porabia w kwietniu?moze faktycznie nie ma co robic i przyjedzie
|
|
|
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
A co sadzicie o Szaruku w okularach i wydaniu golfowym?
normal_12221.jpg normal_srkumarPG-7.jpg 4~43.jpg 5~38.jpg
|
|
#1212 |
|
Konto usunięte
|
Bess w okolicach kwietnia ma nastapic odsloniecie figury woskowej Szaruka z Londynie
(PORYWAMY??? ) A ze Londyn niedaleko, wiec moze ta data jest prawdopodobna
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze Malinqa 1 zdjecie wymiata.No ale ciekawe czego to premiera mialaby byc.Hmmm juz sie zaczynam denerwowac.
|
|
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
Porywamy Porywamy !!!! Tylko Jak Sie Dzielimy? Ja Chce Glowe
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha no co Ty, jaka głowe.Co najwyzej mozna sobie wypozyczac na 2 tygodnie calego wiekszy z tego pozytek
|
|
|
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Bess jestes w stanie sobie wyobrazic woskowa figure po dwoch tygodniach z jedna z nas?bo ja chyba tak
wiem jakby wygladala po mojej kolejce
|
#1217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie powiem co chcę... ![]() Cytat:
|
|
#1218 |
|
Rozeznanie
|
KHNH cos dla odmiany!
z3310880G.jpg
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha ja myslalam o prawdziwym
Musze zmenic ava ,bo cos sie sama nie poznaje |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się popłakalam ze śmiechu
|
|
#1221 |
|
Rozeznanie
|
Luba a co bys chciala
? Rola kaplanki mi odpowiada ale czy beda jeszcze jakies inne funkcje przewidziane?
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Łe tam głowe
Jaki byś z tego pożytek miala hmmm? Trza zrobic tak żeby go choc troszkę wykorzystać......... np. w celu ozdobienia salonu o to mi przeciez chodziło luba......taki sąsiad.......o matko...ja chyba dzisiaj nie zasnę. bedzie mi sie sniło że ide do drzwi na przeciwko, pukam i prosze o cukier.....a on wychodzi taki mokry w tym białym reczniczku na biodrach, wycierajac włoski,uśmiecha sie i mówi : "Wejdz...cukier dam Ci nad ranem...." ![]() mówicie ze faktycznie przyjedzie?? To ja chce date! Musze wziasc wolne! a w ogóle to sama z siebie sie smieje ze tak sie podniecam facetem ktorego nigdy na zywo nie widzialam a znam go od kilku zaledwie miesiecy znajomoscia wirtualna haha
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
Narmalnie Uwielbiam To Forum I Was Oczywiscie!!!
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie sobie tak popisac.Ja mam rozne z sny z "gwiazdami"wiec wszystko mozliwe.Kiedys snil mi sie Marcinkiewicz w kuchni jak siedzial na taborecie i dotykalam go po nodze,jakis czas temu Sikorskiego drapalam po plecach,siedzialam na kolanach u Wilczaka,z Bradem Pitem spacerowalam za reke pod blokiem,ale niestety jak dotad Szaruk byl niedostepny krecil film na moim osiedlu ,a za 2 razem jechal samochodem i tylko rozmawialismy.Moze kiedys przysni mi sie cos fajniejszego
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Rozeznanie
|
Marika - o matko...ja chyba dzisiaj nie zasnę. bedzie mi sie sniło że ide do drzwi na przeciwko, pukam i prosze o cukier.....a on wychodzi taki mokry w tym białym reczniczku na biodrach, wycierajac włoski,uśmiecha sie i mówi : "Wejdz...cukier dam Ci nad ranem...."
JEEEEZZZZUUU nie wytrzymie normalnie z wami bo o sobie to juz nawet nie bede wspominac bo szkoda slow malolata i tyle!
|
#1226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Nie...no...ja sama sobie sie dziwie
![]() A to wszystko przez Was!! wszystkie jak leci powinnyście dostać na tyłek! Tak żeście mnie rozsmakowały w tym Szarusiu że ja już go w myślach sama smakuje no ale co ja mogę ten z BRODKA...kisiel w majtkach to jest mało powiedziane klucha ![]() To ja lece spac...jutro znowu na 7:00.... Ale szaruczek z reczniczkiem na biodrach zrekompensuje moj ból porannego wstawania
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha ,a ja nie wiem skad mi sie wzial Marcinkiewicz w kuchni.Ja go nie zapraszalam.
za duzo programow publicystycznych i konferencji ogladam.ale Szaruka chyba iwecej wiec czemu tylko 2 razy mnie nawiedzil?I to tak niewinnie. No tak on zonaty wiec grzeczny nawet w snach.A tamte chlopy w ogole nie maja zasad
|
|
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny
zagłaskana figura... żeby tylko zagłaskana ![]() Marika piekne fantazje o panu sąsiedzie ![]() A ja nie mam jeszcze 18 lat wiec u mnie podniecanie sie aktorem jest akceptowane ![]() A ten przyjazd bedzie na 100 % tylko jeszcze nie wiedomo gdzie i kiedy ![]() Ja sie boje ze jak GO zobacze na zywo (BTW z relacji dziewczyny ktora go widziala na zywo jest podobno w rzeczywistosci o wiele przystojniejszy!!!!) to mnei zamuruje dokumentnie i nawet autografu nie dostane :P |
|
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
spij kaplanko i snij o swoim krolu w reczniku na biodrach ale to tylko na poczatku pozniej niech ten recznik zniknie precz!!!!
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

wiec chocby dlatego warto

np. w celu ozdobienia salonu 
Fajnie sobie tak popisac.Ja mam rozne z sny z "gwiazdami"wiec wszystko mozliwe.Kiedys snil mi sie Marcinkiewicz w kuchni jak siedzial na taborecie i dotykalam go po nodze,jakis czas temu Sikorskiego drapalam po plecach,siedzialam na kolanach u Wilczaka,z Bradem Pitem spacerowalam za reke pod blokiem,ale niestety jak dotad Szaruk byl niedostepny krecil film na moim osiedlu ,a za 2 razem jechal samochodem i tylko rozmawialismy.Moze kiedys przysni mi sie cos fajniejszego
wszystkie jak leci powinnyście dostać na tyłek!
za duzo programow publicystycznych i konferencji ogladam.