![]() |
#1201 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez poli230 Czas edycji: 2017-07-27 o 15:16 Powód: Z dolce sono |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Po wizycie wszystko ok 😊 tętno małego ok, szyjka długa i zamknięta, rozwarcia brak, leży główka do dołu 😊 Miałam pobierany ten gbs, na wynik czeka się do 7 dni, ale ja chodzę na nfz wiec będę miała do odbioru na kolejnej wizycie. Kolejna wizytę mam 17 sierpnia, wtedy mam usg ze wszystkimi pomiarami i ktg. Kolejne wizyty co tydzien. L4 dostałam do 12.09, powiedziałam, że mam nadzieje ze do tej pory to już dawno urodze 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niezle z l4, słyszalam, ze wielu lekarzy daje tullko do tp a tu taka odmiana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
leslye - i oby jak najdłużej się już nie skracała
![]() blekitnams - super że jednak spojenie w normie, leż i bycz się ![]() blond - super że wszystko dobrze ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Blonde super, że na badaniach wszystko ok.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Nie wiem czy od tego że farbowałam włosy? Nigdy tak nie miałam, i zapach mi nie przeszkadzał a tu takie coś :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
Blond super że wizyta udana.
Schmett współczuję bólu głowy. Nie sądzę że to od farby. Raczej pogoda, ciśnienie itp. Za mną tragiczna noc. Nie spałam do 5 rano, walczyłam z wysokim pulsem i waleniem serca. A dzień też masakra. Pół przepłakałam, cały przeleżałam. Nawet piżamy nie zdjęłam. Zaraz idę się kąpać i mam nadzieję że szybko usnę. Na szczęście mamusia zabrała mi Olę na noc.
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Maluchna co się dzieje?Czemu płakałaś?Może skonsultuj ten puls..Może coś się dzieje.Ja bardzo kiepsko zasypiam.Myszka mi tak grzebie po szyjce i pęcherzu że nie jestem w stanie zasnąć.A potem się tak rusza że brzuch boli.Dopiero jak zasypia to i ja zasypiam czyli ok 1 czasem później.Ale potem już śpię.
Blond super że wszystko dobrze😊 Madzialenka udanego wypoczynku,zapomniałam Ci napisać. Madziek życzę cierpliwości.Mnie szlag trafiał od tych styków wiertów i w ogóle.Ale ja to choleryczka Ty wydajesz się spokojna😃 Schmet moze faktycznie ciśnienie.Albo i farba.Mnie potrafiła głowa rozboleć jak mąż robił gładzie gdzie tego zapachu prawie nie czuć a mi przeszkadzał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja właśnie siedzę nad morzem i od dwóch dni cały czas coś mnie kłuje tak mniej więcej 2 cm poniżej początku owłosienia łonowego... ale tylko wtedy gdy na przykład podnoszę sie z pozycji leżącej albo wstaje z krzesła. I jeszcze jak siedzę to mam wrażenie jakby mnie ktoś ściskał miedzy odbytem a łechtaczka? Ale to nie boli... i tak sie zastanawiam czy to normalne? Tydzień temu byłam u gina i szyjka Ok długa i zamknięta... odczuwa któraś z Was coś takiego? Bo zastanawiam sie żeby moze tutaj jakiegoś lekarza odwiedzić? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też coś kłuje i boli w pochwie dzisiaj.Kłucie mam od dawna szyjka akurat wtedy się nie skracała.Gin niby mówił że to bóle rozrostowe.Ale dzisiaj to jakieś takie inne uczucie.I pierwszy raz twardnienie mnie lekko zabolało.Rozmawiałam z mamą i mówiła że takie skurcze będą już na porządku dziennym tylko żeby właśnie uważać żeby nie były regularne.Kasia ja podobny ucisk czuje jak stoję.Jakby mi córcia mega naciskała na pochwę i pęcherz jednocześnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W poprzedniej ciąży skracanie szyjki zaczęło się od... grypy żołądkowej w poniedziałek, a w czwartek trafiłam na IP ze skurczami. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja juz nie wiem ... nie chce histeryzować bo to pewnie normalny objaw ... tylko dziwi mnie to ze nasila sie np gdy chce nogę do góry podnieść np jak sie po kąpieli wycieram... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Schmetterling, maluchna, Kasia jak się dziś czujecie?
Juka dzięki 😘 tak,.to skurcze przepowiadające Braxtona. Ale miałam noc. Brzuch mnie o 4 nad ranem rozbolał i tak mnie przeczyscilo, że hoho. Na szczęście dziś dobrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Rozeznanie
|
Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Cały czas to samo ale chyba faktycznie to bóle rozrostowe ? To dziwne kłucie i ciągniecie... dzidziutek sie bardzo intensywnie rusza i czasem jak mnie tam ma dole pokopie to tez zaboli. No i ten bol przy wstawaniu i podnoszeniu nóg to moze więzadła? Pytałam sie profesora przed wyjazdem w jakich przypadkach mam jechac na kontrole? Powiedział tak: bol brzucha jak na okres, krwawienia - plamienia i mocne skurcze. A tak po za tym wskakuje zaraz w kostium i spadamy na plaże bo mega pogoda ![]() Aaa i współczuje nocy z przeczyszczaniem.... moze coś zjadłaś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Mój też mówił, że to rozchodzące się więzadła. Będę za tydzień na wizycie to znów o to dopytam.
Kasia, ale super, że pogoda Wam dopisuje. Odpoczniesz, zrelaksujesz się przed porodem. Super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blond nie narzekaj. Bardzo mało przytyłas ![]() Madziek masz bardzo kulturalną ekipę ![]() Przypomniał mi siə mój szalony pomysł z pierwszej ciąży, zeby sobie zrobic do porodu warkoczyki na całej głowie, zeby było wygodniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1219 |
Wtajemniczenie
|
Aniołek ciągnięcie całego brzucha?Bo mnie często ciągnie przy chodzeniu ale po bokach i mówił że to więzadła.
Madzialenka tak się domyśliłam że to bh.Boję się czy to nie za wcześnie jednak. Kasia wydaje mi się że jest ok.Ja wczoraj myślałam że szyjka mnie boli a sie okazało że chyba kości bo mnie bolało przy zmianie pozycji. Wiecie podczytuje wątek na belly jest friends.Trzy dziewczyny już urodziły.To jest straszne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Magda ;)
|
Kasia, Schmett, Maluchna, Madzialenka dużo zdrówka dla Was, oby było tylko lepiej
![]() Kasia zazdroszczę pogody, włączałam kamerki z nad morza i na większości widać deszcz więc chyba masz wyjątkowe szczęście ![]() lilka_vanilka nie wiem czy to mało, czuję się grubo ![]() ![]() A co do włosów może suchy szampon? Ja myję włosy co drugi dzień i drugiego dnia zazwyczaj trochę popsikam, żeby je odświeżyć ![]() Juka a wszystko z tymi dzieciaczkami ok? Ja jestem w grupie wrześniówek na fb i tam chyba większość w szpitalu leży, ciągle coś nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Nasze dzieciaczki jak na razie super się trzymają i oby tak dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobacz Łebe ![]() Co do mycia włosów przed ciaza musiałam myć i układać codziennie ... na szczęście mam to szczęście ze robiła mi to fryzjerka a teraz myje włosy w soboty i środy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię włosów po fryzjerze, jak mi umyją po farbowaniu to po powrocie do domu i tak myję sama ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz mnie juz moje dziewczyny dobrze znają chociaż początki tez były trudne ale po tylu latach doszłyśmy do ładu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te bóle to już norma u nas, trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie im ![]() ![]() Wczoraj naszło mnie na kopca kreta, no i o 21 jechaliśmy do sklepu po składniki, a o 22 zaczęłam go robić ![]() ![]() Zaraz jedziemy szukać jakiegoś prezentu, bo idziemy dzisiaj na urodziny do chrzesniaka męża. Śmiałam się że ewidentnie się starzejemy skoro zamiast chodzić na 18- stki znajomych to chodzimy na 5te urodziny ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam stan moich włosów po fryzjerze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Mnie tez sie wlosy nie przetluszczaja, wrecz przeciwnie- zrobily sie suche. Musze kupic sobie jakies maseczki, bo koncowki regularnie podcinam a i tak wygladaja jak siano. Przed ciaza mylam co 2 dni, a teraz co 3 (bardziej po to, zeby ulozyc ladnie, niz zeby umyc).
Dzisiaj wzielam pol dnia wolnego w pracy, bo przyszla pani -takie odpowiednik poloznej srodowiskowej. Powiedziala mi, co mam kupic- dla siebie nic, podobno wszystko mam w paczce od ubezpieczyciela. W tej paczce nie ma nawet polowy rzeczy, ktore wy kupujecie (na pewno nie ma zadnej jednorazowej bielizny ani wkladek laktacyjnych), wiec jeszcze przejrze ja raz patrzac na polska liste. Dla dziecka kazala kupic jakies specjalne termofory (metalowe butelki), gdyby mu bylo zimno. Te termofory podobno sa dostepne wszedzie, wiec nie powinno byc problemu. Tak to jest w kraju, gdzie w zimie w mieszkaniach ludzie utrzymuja temperature 16 stopni i twierdza, ze 18 stopni to goraco ![]() Dowiedzialam sie tez, ze w ramach mojego ubezpieczenia przysluguje mi 51 godzin opieki pani poloznej. W tym 2h za bycie obcokrajowcem, hehe. Caly tydzien sie nie odzywalam, bo w poprzedni weekend malowalismy pokoik a potem mialam bardzo intensywny tydzien w pracy. Jutro chcemy skonczyc pokoj (jeszcze listwy podlogowe tylko), to wkleje kilka zdjec. Narysowalam pirata na scianie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Kasia u nas też słonko
![]() ![]() Blond dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.