|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
Ja też zawsze się bałam kupować spodnie na Allegro (bo ja muszę zmierzyć zanim kupię), ale może się odważę, skoro mówisz Aguś ze Ty kupujesz i są ok
. Fajne te biodrówki są. Aguś87 a jak jest z nogawkami?? Bo modelka na zdjęciu ma nogawki takie bardziej dopasowane przy ciele (od kolan w dół), nie wychudzają one nóg jeszcze bardziej??? Masz może fotkę na ktorej masz ubrane te spodenki??? Ja przeważnie kupuję poszerzane nogawki żeby pogrubić moje patyczki
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo one mają poszerzane nogawki od kolana. tzw dzwony oto fotka w jednych z allegro, z tych aukcji co pokazałam
|
|
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
Też wolę rozszerzane i przeważnie za długie, ciągnące się po chodniku. Wydaje mi się, że jestem wtedy bardziej masywna
Rurek strasznie się boje
|
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Aguś świetne te spodnie i nie masz nóg w nich chudych tylko bardzo szczupłe
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aguś
, a na Tobie super leżą
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w udzie w najjjjjgrubszym miejscu pod krokiem mam tylko 45 cm, więc to mówi samo za siebie. ale co tam, zaczełam nosic ciasne spodnie, bo moj facet stwierdził ze jak mam szerokie spodnie to jeszcze gorzej, takie torby
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś,fajne spodnie,jasne pogrubiają
Nie moge zajarzyć,jakie to są buty bokserki?Bo majtki znam,ale butów nie mogę skojarzyć
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Nemezja chyba takie coś : http://www.allegro.pl/item124915678_..._39_had4_.html tylko wyższe , tak mi się wydaje
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa,nie wiedziałam że to bokserki
Kupiłam raz takie,tylko krótsze,ale źle mi się chodziło w takich płaskich:P
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie wiedziałam że one się tak nazywają
ale tak się domyśliłam ze to o to chodzi
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzis nasłuchałam od mojej mamy i babci jaka to chuda jestem, żebym zaczęła wreszcie jeść ( tak jakbym przynajmniej nie jadła
) , że moja 12 lat młodsza siostra jest już grubsza niż ja. Wkurzyłam się, bo mówią tak jakby mnie pierwszy raz zobaczyły
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ciągle słucham,że mam jeść,tylko,że ja naprawdę mało jem:P Dzisiaj np.2 bułki z serem,pomidor,pół batona,pączek i miska sałatki.Nie chce mi się więcej jeść
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
U mnie ostatnio poprawa
Na wakacjach u rodzinki przybrałam 5 kg. Niestety większość poszła w brzusio i policzki No ale reszta też gdzieś tam się rozłożyła-np. spodnie zrobiły się przyciasne....Niesamowici e przyjemne uczucie Teraz skupiam się żeby tego nie zgubić
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
super te spodnie !! zaczynamzbierac kase
heheh chociaz mam juz cyba 100par spodni to na te sie jeszcze skusze aa tak wogole to chyba przytylam 1kg! nie wiem jak to sie stalo bo ostatnio pisalam ze spadla mi waga a wczoraj sie wazylam i jak byc 46 !! ))Agus super wygladasz w tych spodniech i nie masz chudych nog, przynajmniej na tym zdjeciu, serio ![]()
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Niki !!ale super te buty! zwlaszcza te amerykanske
eheh ja mam w sumie takie zimowki ale jakos srednio wygladaja jak sie do nich spodnie wlozy
|
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewwczyny! Podbijam do watku. Mam 170cm i waze 49-50. Takze zdarza mi sie slyszec uwagi w stylu ej ty cos wogole jesz, itp. W sumie sie przyzwyczailam
a to jest tym smieszniejsze, ze jem, i to duuzo. Jem chipsy, batony, nie ograniczam sie za bardzo. No ale co poradze.
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
mała czarna witamy
Bibi dziex za kompelenta fajnie sie słyszy ze sie w czyms fajnie wygląda dzis byłam sobie w sklepie przymierzac jeansy ( kasy i tak brak ) i byłyu mi dobre 26 toc niedawno 25 mi spadały :/ niewie moze to jakies małe 26 było wogole na tle klasowym wyglądam jak karzeł jestem najmniejsza ! były 3 takie niskie... stanełam dzis obok to z 4 cm różnicy jest no i nie wspomne jakie one duze
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
witamy mala czarna
![]() ![]() ![]() Agus alez nie ma za co hehe wsrod swoich nikt cie nie bedzie orbazal ze ejstes chuda przeciez na moje chude oko wygladasz super hihi ![]() noo rozmiar rozmiarowi nierowny, heh ja jak wchodze do sklepu to zawsze prosze o pokazanie modeli w najmniejszych rozmiarach bo czasem mi sie spodobaja jakies a nie maja takich malych, heh co do tych spodni z allegro to trzeba uwazac bo ze zdjecia widac ze niektore maja takie material ktory niestety bardzo przylega do ciala i wychodza! nie wszystkie ale niektore owszem. http://www.allegro.pl/item125822671_...ozmiar_34.html te sa fajne nawet, ale mogli tej modelce chociaz rozporek zapiac ten facet ogolnie ma fajne spodnie ! najlepsze sa na tym obrazku na dole zalaczonym, ale tych modeli nie ma sprzedaz ehh tylko reklama a szkoda
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Coś zauważyłam,że wysoki naród nam rośnie.Wśród starszych ludzi rzadko można spotkać kogoś bardzo wysokiego(pomińmy,że ci starsi i tak byli trochę wyżsi w młodości),a dziś normalką jest widok dziewczyny 170-180 cm
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Bibi ten rozporek tak jest
nie że nie zapieła a te inne spodnie co są tam ponizej to widziałam na allegro wszytskie i to na nas wystarczy w allegro w tej takiej wyszukiwarce wpisac np 34, i wyjdą wszytskie spodnie 34 Nemezja zgadzamm się, kiedys kobieta miałą 164 cm i to był normalny wzrost, a teraz powyzej 170 mężczyzni to samo, norma to było 178 a teraz chłopacy po 187 i więcej
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj mala_czarna !!!!
Aguś ja tez uważam, że małe jest piękne i kochane ).Bibi fajne spodenki, tylko rzeczywiście zapomnieli o rozporku
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Agus ze niby jak/ taki rozpiety ? hehehe moi koledzy to by mi chyba zyc niedali jakbym takie spodnie ubrala
dzieki za info ze sa! musze poszukac! bo te co ogladalam od tego goscia i od jeszcze jednej laski co ma podobne to nie znalazlam zadnych dla siebie...eh ja mam 167 wzrostu, ale chcialabym 170, moj tz bardzo wysoki 195 albo 6 nawet. hehe a jak sie poznawalismy to ja mialam jakos 160 i wygladalam oprzy nim jak jego mlodsza siostra... no ale w koncu bylam mala siksa![]() teraz bede szukac spodni jakbyscie znalazly jakies fajne male ciuszki to dajcie linka, please
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 160 cm a moj TŻ 187 więc tez spooora różnica cm ale mi się to podoba, jemu zreszta tez
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest super Nie musze nosic wysokich butów
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro uwazacie, ze nie jestem chuda, to musialam chyba za "ladne" zdjecie wyslac
haha, powaznie...moze jakbym miala zdj.zrobione bokiem to bardziej by to bylo widac...z boku jestem chuda jak sznur ale rzeczywiscie, jak tak ostatnio ogladam swieze zdjecia to nawet sie sobie podobam co nie zmienia faktu ze nosze ubrania 34, 36...no i te 5kg niedowagi ale mam nadzieje, ze bedzie tak jak lekarz mowil, ze jak bede miala tak ok.25 lat powinno mi przybyc pare kg (a czemu wtedy to nie wiem...)...
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
ja generalnie gustuje w wysokich facetach
tak z 10cm conajmniej ! hehe ne wiem, ajkies zboczenie noo i usi yc starszy!conajmniej o 2 lata! moj obecny jest wyzszy o 31cm i starszy o 4 lata...ideal hehhe
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Meripossa tak jak ty czekasz na te 25 lat ja czekałam na koniec dojrzewania i tego az przestanę rosnąć bo lekarze mówili, ze wtedy napewno przytyję
Śmiać mi się chcę Miałam kolezankę, ktora przez cale dzieciństwo była grubaskiem. I jak weszła w okres dojrzewania tak momentalnie zrobila sie szczuplutka... az brzydko jej z tym było
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam prawie 10...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

. Fajne te biodrówki są. Aguś87 a jak jest z nogawkami?? Bo modelka na zdjęciu ma nogawki takie bardziej dopasowane przy ciele (od kolan w dół), nie wychudzają one nóg jeszcze bardziej??? Masz może fotkę na ktorej masz ubrane te spodenki??? Ja przeważnie kupuję poszerzane nogawki żeby pogrubić moje patyczki

, a na Tobie super leżą

ale tak się domyśliłam ze to o to chodzi
) , że moja 12 lat młodsza siostra jest już grubsza niż ja. Wkurzyłam się, bo mówią tak jakby mnie pierwszy raz zobaczyły
toc niedawno 25 mi spadały :/ niewie moze to jakies małe 26 było
jestem najmniejsza ! były 3 takie niskie... stanełam dzis obok to z 4 cm różnicy jest