![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
u mnie dzisiaj tez zebranie, organizacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez mam miec jakos wywiadówke tylko nie wiem, czy dzisiaj czy kiedy indziej ![]() ja dzisiaj skonczylam o 12:20, potem byłam z mamą w miescie (kupiłam sobie taką superooowąąą bluzę ![]() ![]() ![]() ...a no i jestem przeziebiona ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
blaque tez mam dokładnie takie włosy! Niby krecone, niby proste... Moze tak Ci sie przetłuszczają od częstego mycia? Próbowałaś inaczej? Co do B to raczej moze to byc przypadek na miescie jak sie spotkamy bo on teraz tylko autem. Nie no bede musiała do niego kiedys zadzwonic...
uhahana A na ile ten wujek u Ciebie zostaje? Dzis szłam po miescie i spotkałam GO! ![]() ![]() ![]() A wracajac do domu czułam sie jak sardynka w puszce w naszej jeżdżacej stodole (bo inaczej chyba nie mozna nazwac tych miejskich autobusów) czasami az boje sie ze sie rozleca. Niby miasto a jak na wsi... ![]() Kupiłam dzis pasek w tally i dres w butiku na w-f. ![]() ![]() ![]() A a zebranie mamy we wtorek. ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2007-09-14 o 14:11 Powód: zamiast miał napisałam miała |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
A ja zebranie mam niewiadomo kiedy
![]() ![]() Ywonula no najgorsze jest to, że nie wiem, na ile... On sam pewnie nie wie. Powiedział, że nie na długo, ale ostatnim razem powiedział podobnie i był... długo. ![]() Kasia bluzę pokazuj! ![]() ![]() Laylaaa KONUSEK? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
I ja wróciłam ze szkoły, skonsumowałam loda i zasiadłam prze kompem
![]() kasia89 pokaż tę bluzę, też sobie muszę jakąś kupić, znudziły mi się te co mam ![]() a oceną się nie przejmuj ![]() u nas babka oddała te kartki z maty, byłam pewna, że nie dostanę kapy, bo myślałam, że chociaż te najprostsze zadanie mam dobrze, ale okazało się na szczęście (czyje szczęście tego szczęście ![]() ![]() miałam 1/21 pkt, to tak btw ![]() i mogę chodzić na histę do humanów, jeden dzień w tygodniu na ich 2 lekcje pod rząd - moja mata i fiza ![]() ![]() tak się cieszę, i jeszcze na WOS do humanów też, ale to na jedną lekcję w tygodniu, ale i tak super ![]() ![]()
#1206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty mi się tam kuruj ![]() Cytat:
![]() blaque może wpadniesz też do mnie posprzątać? ![]() layla Właśnie co znaczy konusek? Bo pierwszy raz się z takim określeniem spotykam ![]() ![]() ![]() Wklejam fotki, które już kiedyś zrobiłam, ale mi się nie podobają ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja niestety chora przyszlam po 13 to do tej pory spałam. Zaraz ma wpasc TŻ mnie podleczyc troche. U mnie zebranie bylo wczoraj i jak narazie ustalili,gdzie mamy studniówke (na szczęści w lokalu).Za to mam tak zrąbaną klase,że grr mialam ich dzisiaj ochote wszystkich poroztrzelać.Bo wszyscy o wszystko sie kłócą (najbardziej o studniówke) nikomu nie podoba się lokal (a sami wybrali) i teraz taka atmosfera w klasie,że szkoda gadać ![]() Kasiu:Nie przejmuj sie oceną i ja dostalam 0 z matmy ![]() Shatje:Pokaż bluze Nija:Ooo no to widze,że plany poszly po twojej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
bry .
jestem . dzis mialam chyba z 9 lekcji wczoraj 10 ogolnie to ja moge nocowac w tej szkole ; p zaraz ide do kumpelki . mialam zostac na noc ale mama gadala ze ciagle gdzies wychodze i wgl jutro tez ide do szkoly na otrzesiny pierwszych klas(odrabiamy cos tam) takze zostane tylko troche i wroce do domu a w poniedzialek jade na Litwe <boi sie>
#1209 |
Raczkowanie
|
A my jutro w ramach odrabiania za 2 listopada mamy sprzątanie świata, a konkretnie terenu w promieniu kilku km od naszej szkoły
![]() Ale sie nie wybieram ![]() Bo od samego ranka mam TŻ-cika na chacie no i przed południem idę z NIm do księdza ![]() ![]() Kasia bluuuza świetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To zadzwoń, zadzwoń ![]() ![]() Cytat:
![]() Konusek-tzn. malutki facet ![]() ![]() ![]() A bluza taka jakaś... krótka.. Myślałam, że ona jest długa. Tak normalnie.. Cholera, jaka jestem zła ![]() Napisałam do qzynki-też nie wie, bo coś tam, coś tam.. :/ Jak się wqrzę, to sama pojadę ![]() Tylko będę się trochę bała pociągiem sama..
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
próbuję
![]() bluza super ![]() ok, tylko strzele zdjęcie ![]() yyy.....u mnie na Mickiewicza ![]() w Off the lip ![]()
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tez cos mało chetnych na krk! A tez bym chciała pojechac. I tez tak jak Ty miałam plan ze pojade sama ale boje sie w pociagu... ![]() Pojedziemy razem ![]() ![]() kasia bluza bardzo fajna, tylko jak dla mnie troche za krotka, na mnie to juz wogole by byla jak po siostrze bo wysoka jestem... ![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nawet nie mam zamiaru nadrabiać bo bym sie przez weekend nie wyrobiła ![]() ![]() Ale postaram się być na bieżąco. Powiem tylko tyle, że mam zaj.biście dużo nauki i zmykam czytać książkę... Wpadnę potem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | ||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ee, to nie dla mnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A gdzie? ![]() Bluza fajna, mam podobną, rodzice przywieźli mi z Włoch w zeszłym roku. Na zimę super. ![]() Byłam dziś z TŻem (już nie wiem czy byłym czy nie) na bilardzie.. Fajnie było. ![]() Nie wiem co z tego wszystkiego wyniknie..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba tak ![]() Odpowiadam więc-vademecum jest super. Przeglądałam je, powtarzałam tkanki i naprawdę super się z niego uczy. Polecam ![]() Cytat:
Ważne, żeby wszystko było jak najlepiej między Wami, a to, czy będziecie razem czy nie-samo wyjdzie.. Jeśli jesteście sobie pisani.. ![]() Życzę Ci tego kochana ![]() *prawdopodobly... jadę z qzynką.. *słowo wymyślone przez nas ![]() bo my se tak po hamerycku gadamy.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee no to faktycznie niezłe miejsce sobie wymyślili ![]() U Iwonki oczywiście ![]() A z TŻ jeśli tylko będziesz chciała to się na pewno dobrze ułoży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
blaque z bielska a Ty?
![]() hm to moze ja tez sobie kupie to vademecum z grega... ![]()
#1219 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ta babke chodzi? pierwszy raz slysze taka nazwe zespolu ![]() Cytat:
![]() nie wiem ile on ma wzrostu, ale wyglada na jakies 170 cm. dla mnie facet ponizej 180 cm jest niski ![]() Cytat:
dziwnie wygladal kiedys. ja go 'znam' z filmu 'tylko mnie kochaj' bo kryminalnych ani innych takich w ktorych gra (?) nie ogladam. bluza b. fajna ![]() taka sama ma moja kolezanka, strasznie to grzeje. moglaby byc troche dluzsza jak dla mnie. Cytat:
![]() tez bym sie bala sama jechac, wiadomo ze rozne dziwne typy moga zaczepic w pociagach ![]() Cytat:
wow, w kopalni soli ![]() ![]() faktycznie bedzie zimno.. w sumie z jednej strony fajnie bo tak 'inaczej', ale tez bardzo 'niepraktycznie'. nie chcialabym tak. super ze z tz sie uklada ![]() bylam w sklepie i katem oka przyuwazylam takiego sasiada (znajomy matki) ktory jak tylko mnie spotka to podchodzi bardzo blisko i zagaduje, gapi sie w dekolt ostentacyjnie ![]() ![]() ![]() nie cierpie go bo kiedys jak mnie spotkal na miescie to zasunal mi sweter ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1220 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Blaque mi tez bardzo podoba sie fryzura z tego klipu ![]() ![]() Kasia fajna ta bluza ![]() ![]() Ide Was dokladniej nadrobic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
po prostu Em :)
|
Ja też byłam, we wtorek po południu.
![]() blaque, kasia, dziękuję za ciepłe słowa. ![]() ![]()
![]() |
#1222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wejdź na youtube i wpisz Activ-Superstar. Hehe ja znam ich jedną piosenkę-Visez-fajna. A tą Superstar zobaczyłam w Maku na telebimie, i spodobała mi się starsznie jej fryzura ![]() laylaas serio? Tzn. bo ja już się umówiłam z qzynką, ale jak coś to mogłabym odwołać... ![]() Cytat:
Mi coś takiego nie wyjdzie na włosach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
blaque nie, zart.. ale gdyby bylo za co to chetnie bym pojechala..
![]() pamietaj ze mamy sie spotkac w Rz.! ![]()
#1224 |
Zakorzenienie
|
laylaaa szkoda kochana
![]() pamiętam ![]() ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Blaque- bardzo Ci dziękuje Kochana, że przekazałaś moje pozdrowienia ![]() Właśnie chciałam wam opisać wycieczkę, ale moja mama każe mi już kończyć i nie dam rady ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1226 |
Zadomowienie
|
wrocilam
to przez ten cholerny brak powrotu do domu :/ brat powiedzial ze pozniej nie przyjedzie. autobys nie jezdza, a za taxi zaplacilabym niewiadomo ile :/ wiec jest juz :p dolaczam do wielkich fanek reddsa jablkowego : D wgl pogadalam z takim chloapkiem z klasy co mialam z nim maly kontakt i sie okazal baaardzo fajny ![]() ![]()
#1227 | |
Rozeznanie
|
Jakoś trudno mi tu pisać po trzech tygodniach nieobecności..
rzeczywiście ![]() oryginalny pomysł z tą wielniczką ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() krowka witaj ![]() ![]() muszę nadrobić te 60 stron naszego wątku, bo czuję się taka nie w temacie z niczym ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
ŁIKEND!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znów wróciłam przed jedenastą z Gliwic. A teraz przez prawie 2 dni mogę sobie po prostu BIMBAĆ! Wspaniałe uczucie ![]() ![]() ![]() Kasia ładna bluza ![]() Em no niby Wieliczka fajna, bo takie to 'inne', ale jednak studniówkę to wolałabym w 'normalnym' lokalu... Powoli zaczynam się zastanawiać z kim by tu iść, ale jak tylko pomyślę, to dochodzę do wniosku, że jeszcze kupa czasu i dużo może się zmienić... Sorry, że tak wszystko w wielkim skrócie, ale kurde no... jakoś nie mam tymczasowo inwencji ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę nadrobić....
Przyszłam pomarudzić ... Wybaczcie ![]() Smutno miii... byłam dziś u TŻ fajnie było i w ogóle dopóki nie poszliśmy na rocko... Chodził cały czas do znajomych a jak już siadł koło mnie to tak jak bym była powietrzem.... no ok raz na jakiś czas robił się czuły... ale większość.... porażka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
Mathilda może po prostu miał zły dzień? A może Ty miałaś zły dzień? NA pewno wiesz, że to chwilowe
![]() I marudź nam ile chcesz! ![]() Korzystam w okazji i siedzę po nocach ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.