Studniówka 2008 część II - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-04, 22:23   #1201
DsC
Zakorzenienie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez jakasia_1 Pokaż wiadomość
może poszukaj w sklepach jakiś podobnych ? jestem pewna że coś znajdziesz
nie ma podobnych wszystkie są na jedno kopyto, przymierzałam dzisiaj dużo... i nie wybrałam ani jednej, a jak juz mi się spodobała...to nie pasowała mi do butów ... co za nie fart a co do krawcowej...no nie wiem czy by zdążyła... ale w sumie warto zapytać ...
Aga założę worek na śmieci i będzie że niby taka bombka ... hihi pobije wszystkich na kolana
Stary 2008-01-04, 22:23   #1202
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Witam!

I ja dołączam mój zestaw studniówkowy. A studniówka już jutro. Mimo to nie mam pomysłu na makijaż i fryzurę... Kolejno: moje pazurki, torebeczka, biżuteria studniówkowa i ja w sukience. A plakietki takie same jak od jednej z wizażystek (zdjęcie zapożyczone, mam nadzieję, ze się nie gniewasz )
Nie ma sprawy A Twój strój rzeczywiście śliczny Wszystko idealnie dopasowane Co do fryzurki, to myślę, że pasowałaby jakaś lekka, romantyczna...
Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
nie ma podobnych wszystkie są na jedno kopyto, przymierzałam dzisiaj dużo... i nie wybrałam ani jednej, a jak juz mi się spodobała...to nie pasowała mi do butów ... co za nie fart a co do krawcowej...no nie wiem czy by zdążyła... ale w sumie warto zapytać ...
Aga założę worek na śmieci i będzie że niby taka bombka ... hihi pobije wszystkich na kolana
pewnie! ja w ramach solidarności nałożę taki worek po ziemniakach i będziemy śmigać we dwie
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:24   #1203
sylwiaa18
Rozeznanie

cholera jasna, masakra... bylam u krawcowej odebrac kiecke i jak ja mierzylam i mi zasuwała zamek to sie rozwalil !! :| urwalo sie to co sie ciagnie za to, a potem sie okazalo ze byl fabrycznie spieprzony bo niedoszyty dokladnie(ciezko to opisac) i jakby sie nie rozleciał dzis to jutro, jakbym sie np. schylila to by pekł, wiec w sumie dobrze wyszlo ze to dzis sie stalo, no ale nie mam kiecki, bede miec na jutro, popoludniu bo krawcowa do 13 jest w pracy.. masakra i tak mam malo czasu jutro a jeszce musze leciec po zamek rano i potem po kiecke :/

zmienilam pomysl na fryzure, bo nie che miec takich spietych do tylu bo glupio wygladam, przyzwyczailam sie ze mam taka szope na glowie wiec zrobie cos takiego: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6204287 tylko bardziej puszyste u gory i wieksze loki na dole:P

wy tez kupujecie kwiaty dla wychowawcy i dyrektora??

plakietek nie mamy, nawet nie iwem czy ktos tokupi na jutro hehe, planowalismy kupic takie wstazeczki specjalne z jakimis rozyczkami ale nie wiem czy na planowaniu se nie skonczy:P najwyzej kamerzysta bedzie wiedzialzeby filmowac tych ktorzy nie maja zadnych duperelkow przypietych

ja_kasia
podziwiam cie, tez bym chicala miec tyle optymizmu w sobiemam nadzieje ze sie bedziesz super bawic
lideczka pieeekny gorset, spodnica mi sie mneij podoba, ale to ze wzgledu na kolor bo nie lubie takiego pomaranczowego, ogolnie projekt swietny, napewno zrobisz furore

k@sienka nie przejmuj sie wzrostem, moj partner tez bedzie nizszy, ale pocieszam sie tym ze jest swietny z charakteru,super sie dogadujemy i bawimy razem wiec bedzie ok. tylko martwie sie ze bede duzo wyzsza od niego(nie stalam kolo niego w szilkach nigdy i nie wiem jak to bedzie wygladac) heh najwyzej sie bede czuc jak np. katie holmes, czy jakas modelka u boku kurduplowatego gangstera:P nie iwem czemu mam takie skojarzenie bo ani nie wygladam jakmodelka ani on nie jest gangsterem :P
sylwiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:27   #1204
ecrulo
moderatorka też wizażanka

00aga00 lekka, romantyczna? masz na myśli jakiś kok? a może loczki? nie mam pojęcia co z włosami zrobić...
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:30   #1205
DsC
Zakorzenienie

Aga dzięki zawsze we dwie to raźniej!
Sylwia lepiej że Ci się to teraz stało niż na studniówce...Ty to i tak jeszcze dobrze masz, bo przynajmniej sukienka prawie gotowa...a mojej to ja nawet jeszcze na oczy nie widziałam :/
Co do fryzury ... sama nie wiem, ale Aga chyba skorzystam z Twoich propozycji! Mogłabyś tą fryzurkę mi tutaj zamieścić, bo oczywiście skasowała sie w archiwum
Stary 2008-01-04, 22:39   #1206
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

lideczka, z jakiego materiału miałaś szytą tą sukienkę ?

Kochane raz jeszcze proszę o fryzurki takie dla włosków mniej więcej do ramion, najlepiej by było trochę podpiętyc, trochę rozpuszczonych
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:42   #1207
evi_motylek
Raczkowanie

pochwale sie moją sukienką wydajcie opinie z tym ze zdjecia sa niezbyt wyrazne bo robione telefonem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00083.JPG (109,4 KB, 335 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00090.JPG (111,2 KB, 380 załadowań)
evi_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:42   #1208
Angel_ek
Rozeznanie

Ja mam taką samą!! tylko ze kolor to ciemny fiolet i trochę inaczej leży
Leżę na miękkich pragnieniach miłości
Dotykam krawędzi mojej wolności
Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia
I czekam na kolejne przystanki
Do szczególnych mojemu życiu nadziei
Angel_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:43   #1209
sylwiaa18
Rozeznanie

DsC a moze znajdzie sie jakas krawcowa ktora ci to uszyje, taka wiesz- nieoblegana, ktora potrafi szyc ale nie ma duzo zlecen to napewno zdazy...albo poszukaj jeszce w sklepach moze cos znajdziesz ciekawego, tyle kiecek jest wszedzie, mozesz tez kupic zwykla prosta czarna i kombinowac z dodatkami.. a jaka ty masz ta wymarzona ??
Stary 2008-01-04, 22:44   #1210
lipciaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wandzik-a Pokaż wiadomość
Hmm też mam już zaproszenie ale już gdzies je podziałam <lol2> a tak wogóle moja mama przychodzi jako opiekun :|
nie martw się! moja też przychodzi jako opiekun! ale przynajmniej wiem , że nie będzie problemu z wniesieniem %, bo ona to zrobi

Cytat:
Napisane przez elmira Pokaż wiadomość
Ja nie mam jak pokazać Wam moich zaproszeń bo my takowych NIE POSIADAMY :P Nie żartuję, zaproszenia byly jedynie dla nauczycieli... Za nich też płacimy (to raczej normalne i temu sie nie buntujemy) ALE płacimy też za ich osoby towarzyszące :/ A jak to u Was jest?
w mojej szkole płacimy za nauczycieli i ich os tow

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
dlatego właśnie za wszelką cene walczyliśmy o studniówke w hotelu bo znająć moją klase i niektóre dziewczyny z innych klas u nas byłoby to samo. Zawsze tak jest że u mnie w klasie 5 dziewczyn robi dekoracje, sprząta po uroczystościach a reszta wymiguje się jak tylko może. Szkoda że nie możecie po prostu udekorować swojej części a o swoją niech się ta druga klasa martwi
moja 10dniowka jest na hali widowiskowo sportowej, została wynajęta specjalna ekipa co nam stroi salę, bo byśmy nie dosięgli do sufitu,,,a zawsze lepiej jak jest profesjonalnie

Cytat:
Napisane przez Gosiaxx111 Pokaż wiadomość
Moja klasa wybrała podobne plakietki i tez mi sie nie podobaja
ja mam takie wieśniackie kwiatki to wyglądają jak pogrzebowe... jutro zrobie zdjęcie i wkleję bo aparat mi się na jutro ładuje

piękna!
lipciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:47   #1211
lipciaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evi_motylek Pokaż wiadomość
pochwale sie moją sukienką wydajcie opinie z tym ze zdjecia sa niezbyt wyrazne bo robione telefonem
tak szczerze to mi się nie podoba ;p
lipciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 22:52   #1212
sylwiaa18
Rozeznanie

piekny mam pierscionek prawda? pozyczony od kolezanki ale chyba jej nie oddam bo sie zakochalam na zywo jest jeszce ladniejszy ma mocno rozowy kolor i slicznie sie mieni.

i ja w makijazu, wygladam troche jak matol przez te spiete włosy, ale na 100dn bedzie lepiej bo bede miec takie szopowate(na 3 fotce widac-- niestety czarno biala-- ale chce miec bardziej puszyste jutro i fale na dole) aha i usta nie beda takie matowe jak na 2 zdjeciu bo wymaluje jeszce blyszczykiem, tzn beda blade ale jakby mokre.(3)

wandzik-a moja mama tez idzie jako opiekun, stroi sie conajmniej jakby to byla jej 100dn:P a zaproszenie todam partnerowi jutro:P albo mu nie dam, zostawie na pamiatke.. hehe zobacze jeszce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 99 (7).JPG (25,4 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 99 (10).JPG (27,7 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klasa.JPG (29,8 KB, 62 załadowań)
Stary 2008-01-04, 22:55   #1213
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
00aga00 lekka, romantyczna? masz na myśli jakiś kok? a może loczki? nie mam pojęcia co z włosami zrobić...
ogólnie fanką koczków to ja nie jestem :P Ale może drobne fale i tak upiąć je luźno na dole (bo jednej stronie glowy np.)? Albo taka jak na zdjęciu w załączniku (brunetka na zdjęciu)
Nie wiem jakiej długości masz włoski nawet któraś z dziewczyn na wcześniejszych stronach podawała link do studniówkowych fryzur może coś stamtąd wpadnie Ci w oko
Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
Aga dzięki zawsze we dwie to raźniej!
Sylwia lepiej że Ci się to teraz stało niż na studniówce...Ty to i tak jeszcze dobrze masz, bo przynajmniej sukienka prawie gotowa...a mojej to ja nawet jeszcze na oczy nie widziałam :/
Co do fryzury ... sama nie wiem, ale Aga chyba skorzystam z Twoich propozycji! Mogłabyś tą fryzurkę mi tutaj zamieścić, bo oczywiście skasowała sie w archiwum
już załączam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31.jpg (32,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (70,8 KB, 88 załadowań)
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-01-04, 23:25   #1214
mycha555
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez K@sieńka Pokaż wiadomość
Lubi sie bawic. Strasznie sie przejelam tym wzrostem. Zupelnie mi nie rpzeszkadza to, ze jest brzydki (nadrabia charakterem), tylko wlasnie ten nieszczesny wzrost
Myśle, ze mimo wszystko nie bedzie sie tak odrozniał od Ciebie, jak jest Twojego wzrostu, załozy pantofle a Ty szpilki to bedzie mala roznica Zazdroszcze, ze lubi tanczyc, moj partner niestesty nie lubi

Cytat:
Napisane przez elmira Pokaż wiadomość
Ja nie mam jak pokazać Wam moich zaproszeń bo my takowych NIE POSIADAMY :P Nie żartuję, zaproszenia byly jedynie dla nauczycieli... Za nich też płacimy (to raczej normalne i temu sie nie buntujemy) ALE płacimy też za ich osoby towarzyszące :/ A jak to u Was jest?
Jakbys sie urwała z tej samej szkoly co ja U nas tez nie mamy zadnych zaproszen- jedynie nauczyciele dostali. My także płacimy za nauczycieli z os towarzyszacymi

Zakochana

mycha555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 23:30   #1215
rybcia2309
Wtajemniczenie

Nie śpi ktoś jeszcze?? bo ja mam stresa i nie mogę zasnąć
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 23:32   #1216
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Nie śpi ktoś jeszcze?? bo ja mam stresa i nie mogę zasnąć
ja nie śpie i jakoś widze, że ucichło tu nagle a Ty Rybcia, meliska i spać bo jutro nie wskazane jest mieć na buźce oznak zmęczenia
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-01-04, 23:33   #1217
rybcia2309
Wtajemniczenie

Wpadam w paranoje, chyba... a na 7:30 fryzjer, dupa, dupa, dupa zła jestem, bo chciałabym żeby włosy dotrzymały chociaż do 20 :/ bo o tej sie zaczyna bal...
Stary 2008-01-04, 23:35   #1218
rybcia2309
Wtajemniczenie

No dobra zmobilizowałaś mnie, kładę się, do jutra :P pojawię się pewnie koło 10 ze zdjęciami fryzury hehhehe ale i tak mało co robie z włosami więc nie ma czym się chwalić :P

Dobranoc
Stary 2008-01-04, 23:36   #1219
blue_mysecka
Zakorzenienie

rybcia2309 niestresuj sie bedzie dobrze
a ja chyba tez mam mini paranoje... wlasnie odprulam tę koronkę co ją sama przyszylam do sukienki xD powod - zmienilam zdanie mam nadzieje ze w srode albo czwartek mi sie nieodmieni i niebede jej spowrotem doszywac hehe
Stary 2008-01-04, 23:39   #1220
lineczka1989
Zakorzenienie

ja nei śpie podejrzewam że ja za tydzien taki stres i do mnie sie przyczepi
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 23:40   #1221
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
No dobra zmobilizowałaś mnie, kładę się, do jutra :P pojawię się pewnie koło 10 ze zdjęciami fryzury hehhehe ale i tak mało co robie z włosami więc nie ma czym się chwalić :P

Dobranoc
heheh no to czekamy na fotki!!! Na pewno fryzjerka weźmie pod uwagę to, że fryzurka ma być idealna na wieczór, więc nie masz się o co martiwć już ona zna takie triki śpij dobrze i niczym się nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez blue_mysecka Pokaż wiadomość
rybcia2309 niestresuj sie bedzie dobrze
a ja chyba tez mam mini paranoje... wlasnie odprulam tę koronkę co ją sama przyszylam do sukienki xD powod - zmienilam zdanie mam nadzieje ze w srode albo czwartek mi sie nieodmieni i niebede jej spowrotem doszywac hehe
kobieta ziemną jest jak pójdziesz bez, to na Twoim miejscu wzięlabym tą koronkę na wszelki wypadek do torebki na studniówkę
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-01-04, 23:49   #1222
Samanthaa
Raczkowanie

już jutro studniówka:/ strasznie się boję:/ brak pomysłu na makijaż:/ jej..wy też macie takiego stresa?? udanej zabawy ) lecę bo muszę jeszcze sie wysmarować balsamem opalizującym <taa...bladzioch ze mnie> papa

Samanthaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 23:56   #1223
lineczka1989
Zakorzenienie

jejkuuuuuuuuuu obejrzałam tyle zdjęć z fryzurami a nadal nie wiem co chce
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 23:59   #1224
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Ja też spać nie mogę.Chociaż pocieszyło mnie dzisiaj to że przymiarke mam we wtorek i zobacze jak wygląda okrojona ta sukienkai czy bedzie ładnie.Tylko niestety chyba bede musiala zrezygnowac z tańczenia poloneza,bo nie mam z kim.Mój TŻ ze mna nie zatańczy(to też jego studniówka) ze względu na schylanie się po mostem,bo on nie może i w ogole nie wiem co robic i ogolnie to mi przykro.

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 00:08   #1225
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sanaa Pokaż wiadomość
Ja też spać nie mogę.Chociaż pocieszyło mnie dzisiaj to że przymiarke mam we wtorek i zobacze jak wygląda okrojona ta sukienkai czy bedzie ładnie.Tylko niestety chyba bede musiala zrezygnowac z tańczenia poloneza,bo nie mam z kim.Mój TŻ ze mna nie zatańczy(to też jego studniówka) ze względu na schylanie się po mostem,bo on nie może i w ogole nie wiem co robic i ogolnie to mi przykro.
ojej a może jakiś nauczyciel nie ma z kim tańczyć? albo kolega z innej klasy idzie sam? Na pewno wszystko się poukłada
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-01-05, 00:17   #1226
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
ojej a może jakiś nauczyciel nie ma z kim tańczyć? albo kolega z innej klasy idzie sam? Na pewno wszystko się poukłada
u nas nauczyciele nie tańczą,a z tego co się dzisiaj pytałam,każda osoba ma już patrtnera az się dzisiaj spytałam kolezanki czy ze mną nie zatańczy.Mam nadzieje ze zdołam kogoś znaleść.

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 00:43   #1227
OlaBulBul
Zakorzenienie

evi_motylek przypominasz mi Christinę Ricci nie wiem czemu a sukienka..taka inna niz wszystkie..kojarzy mi sie z taką indyjską

Odebrałam dzisiaj sukienkę (nareszcie:P)kurcze mogła ją bardziej zwężyc bo mam dużo luzu w biodrach ale kij z tym

Sylwiaa18
pierscionek rzeczywiscie sliczny nie oddawaj ps. tego makijażu zbytnio nie widać, chyba ze miał być delikatny fajny ten domestos
Stary 2008-01-05, 04:34   #1228
kinix21
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez evi_motylek Pokaż wiadomość
evi_motylek, gratuluję wyboru, bo kiecka jest fantastyczna, a przede wszystkim oryginalna!
kinix21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 09:03   #1229
losux
Zadomowienie

to już dzis fryzjera mam o 12 wiec zaraz ide na najostatniejsze [xd] zakupy bo poniej z fryzurą po sklapach latac nie bede przeciez:P ale mam strasa ;D butow niestety nie znalazlam fajnych dlatego ide w takich z balu gim, na szczescie sa czarne i pasują mi do kreacji ;D sa niziutkie i wiele w nich przetanczylam dlatego mam pewnosc ze wroce bez otarc i odciskow, moze nawet przetancze w nich cala noc az do rana jesczez musze odebrac od krawcowej wstazke do mojej sukienki, bo wczoraj mi wpadlo do glowy ze fajnie bylo by miec i polecialam do niej z prosba czy by nie zdarzyla na dzis zgodzila sie na szczescie na studniowke zawozi nas moj tata wiec kazalam mu umyc samochód xDDDD hahahha sprzeciwiel sie mowil ze za zimno i mu wszystko pozamarza ale wczoraj wieczorem przyszedl i powiedzial, ze ok, niech mi bedzie xDD aah! i zaraz jeszce musze isc kupic jakis szal, bo nie mam nic na ramiona, a na pwno bedzie zimno. i jescze jedno: mowicie ze niewypada isc bez rajstop, a ja mam sandalki. szczerze? pewnei dziewczyny beda mialay krzykliwe sukienki, za krotki, dekoldy duże, diademy, ktore tez na pewno nie wypadają, wiec przy tym wszystkim nikt nie zwroci uwagi na moj brak rajstop!! jestem tego pewna )))))))) to lece dziewczyny jak wroce od fryzjera na pewno cos naskrobie

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 09:11   #1230
koma88
BAN stały

dziewczyny pomożcie 3 czy 4 dni temu wydepilowalam kawalek pach depilatorem ale tylko kawałek bo reszty nie dałam rady bo mnie bolało jak zwykle zreszta, więc resztę wziełam zwykłą maszynka no i byłam na oplaniu natryskowym przedwczoraj i w miejscach gdzie używalam depilatora są ciemne w plamy a dziś studniowka, jak ja zatancze poloneza?? probowalam to zmyc kwaskiem cytrynowym i woda utleniona ale mnie piecze wiec wczoraj nalozylam na to masc witamionowa gojącą i teraz jest takie różowe mniej widoczne ale tak będzie to widac:/
koma88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości