|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
wszystkie są na jedno kopyto, przymierzałam dzisiaj dużo... i nie wybrałam ani jednej, a jak juz mi się spodobała...to nie pasowała mi do butów ... co za nie fart Aga założę worek na śmieci i będzie że niby taka bombka ... hihi pobije wszystkich na kolana
|
|
#1202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Twój strój rzeczywiście śliczny Wszystko idealnie dopasowane Cytat:
ja w ramach solidarności nałożę taki worek po ziemniakach i będziemy śmigać we dwie
|
|
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
cholera jasna, masakra... bylam u krawcowej odebrac kiecke i jak ja mierzylam i mi zasuwała zamek to sie rozwalil !! :| urwalo sie to co sie ciagnie za to, a potem sie okazalo ze byl fabrycznie spieprzony bo niedoszyty dokladnie(ciezko to opisac) i jakby sie nie rozleciał dzis to jutro, jakbym sie np. schylila to by pekł, wiec w sumie dobrze wyszlo ze to dzis sie stalo, no ale nie mam kiecki, bede miec na jutro, popoludniu bo krawcowa do 13 jest w pracy.. masakra i tak mam malo czasu jutro a jeszce musze leciec po zamek rano i potem po kiecke :/
zmienilam pomysl na fryzure, bo nie che miec takich spietych do tylu bo glupio wygladam, przyzwyczailam sie ze mam taka szope na glowie wiec zrobie cos takiego: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6204287 tylko bardziej puszyste u gory i wieksze loki na dole:P wy tez kupujecie kwiaty dla wychowawcy i dyrektora?? plakietek nie mamy, nawet nie iwem czy ktos tokupi na jutro hehe, planowalismy kupic takie wstazeczki specjalne z jakimis rozyczkami ale nie wiem czy na planowaniu se nie skonczy:P najwyzej kamerzysta bedzie wiedzialzeby filmowac tych ktorzy nie maja zadnych duperelkow przypietych ![]() ja_kasia podziwiam cie, tez bym chicala miec tyle optymizmu w sobie mam nadzieje ze sie bedziesz super bawic![]() lideczka pieeekny gorset, spodnica mi sie mneij podoba, ale to ze wzgledu na kolor bo nie lubie takiego pomaranczowego, ogolnie projekt swietny, napewno zrobisz furore ![]() k@sienka nie przejmuj sie wzrostem, moj partner tez bedzie nizszy, ale pocieszam sie tym ze jest swietny z charakteru,super sie dogadujemy i bawimy razem wiec bedzie ok. tylko martwie sie ze bede duzo wyzsza od niego(nie stalam kolo niego w szilkach nigdy i nie wiem jak to bedzie wygladac) heh najwyzej sie bede czuc jak np. katie holmes, czy jakas modelka u boku kurduplowatego gangstera:P nie iwem czemu mam takie skojarzenie bo ani nie wygladam jakmodelka ani on nie jest gangsterem :P
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzięki
zawsze we dwie to raźniej! Sylwia lepiej że Ci się to teraz stało niż na studniówce...Ty to i tak jeszcze dobrze masz, bo przynajmniej sukienka prawie gotowa...a mojej to ja nawet jeszcze na oczy nie widziałam :/ Co do fryzury ... sama nie wiem, ale Aga chyba skorzystam z Twoich propozycji! Mogłabyś tą fryzurkę mi tutaj zamieścić, bo oczywiście skasowała sie w archiwum
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
lideczka, z jakiego materiału miałaś szytą tą sukienkę ?
![]() Kochane raz jeszcze proszę o fryzurki takie dla włosków mniej więcej do ramion, najlepiej by było trochę podpiętyc, trochę rozpuszczonych
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
pochwale sie moją sukienką wydajcie opinie z tym ze zdjecia sa niezbyt wyrazne bo robione telefonem
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko ze kolor to ciemny fiolet i trochę inaczej leży
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
DsC a moze znajdzie sie jakas krawcowa ktora ci to uszyje, taka wiesz- nieoblegana, ktora potrafi szyc ale nie ma duzo zlecen to napewno zdazy...albo poszukaj jeszce w sklepach moze cos znajdziesz ciekawego, tyle kiecek jest wszedzie, mozesz tez kupic zwykla prosta czarna i kombinowac z dodatkami.. a jaka ty masz ta wymarzona ??
|
|
|
|
#1210 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam takie wieśniackie kwiatki to wyglądają jak pogrzebowe... jutro zrobie zdjęcie i wkleję bo aparat mi się na jutro ładuje ![]() Cytat:
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
tak szczerze to mi się nie podoba ;p
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 |
|
Rozeznanie
|
piekny mam pierscionek prawda?
pozyczony od kolezanki ale chyba jej nie oddam bo sie zakochalam na zywo jest jeszce ladniejszy ma mocno rozowy kolor i slicznie sie mieni. i ja w makijazu, wygladam troche jak matol przez te spiete włosy, ale na 100dn bedzie lepiej bo bede miec takie szopowate (na 3 fotce widac-- niestety czarno biala-- ale chce miec bardziej puszyste jutro i fale na dole) aha i usta nie beda takie matowe jak na 2 zdjeciu bo wymaluje jeszce blyszczykiem, tzn beda blade ale jakby mokre.(3)wandzik-a moja mama tez idzie jako opiekun, stroi sie conajmniej jakby to byla jej 100dn:P a zaproszenie todam partnerowi jutro:P albo mu nie dam, zostawie na pamiatke.. hehe zobacze jeszce.
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jakiej długości masz włoski nawet któraś z dziewczyn na wcześniejszych stronach podawała link do studniówkowych fryzur Cytat:
|
|
|
#1214 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszcze, ze lubi tanczyc, moj partner niestesty nie lubi![]() Cytat:
U nas tez nie mamy zadnych zaproszen- jedynie nauczyciele dostali. My także płacimy za nauczycieli z os towarzyszacymi
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie śpi ktoś jeszcze?? bo ja mam stresa i nie mogę zasnąć
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie śpie
i jakoś widze, że ucichło tu nagle a Ty Rybcia, meliska i spać bo jutro nie wskazane jest mieć na buźce oznak zmęczenia
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadam w paranoje, chyba... a na 7:30 fryzjer, dupa, dupa, dupa zła jestem, bo chciałabym żeby włosy dotrzymały chociaż do 20 :/ bo o tej sie zaczyna bal...
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra zmobilizowałaś mnie, kładę się, do jutra :P pojawię się pewnie koło 10 ze zdjęciami fryzury hehhehe ale i tak mało co robie z włosami więc nie ma czym się chwalić :P
Dobranoc
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
rybcia2309 niestresuj sie bedzie dobrze
a ja chyba tez mam mini paranoje... wlasnie odprulam tę koronkę co ją sama przyszylam do sukienki xD powod - zmienilam zdanie mam nadzieje ze w srode albo czwartek mi sie nieodmieni i niebede jej spowrotem doszywac hehe
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
ja nei śpie
podejrzewam że ja za tydzien taki stres i do mnie sie przyczepi![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1221 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już ona zna takie triki Cytat:
jak pójdziesz bez, to na Twoim miejscu wzięlabym tą koronkę na wszelki wypadek do torebki na studniówkę
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
już jutro studniówka:/ strasznie się boję:/ brak pomysłu na makijaż:/ jej..wy też macie takiego stresa?? udanej zabawy
) lecę bo muszę jeszcze sie wysmarować balsamem opalizującym <taa...bladzioch ze mnie> papa
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
jejkuuuuuuuuuu
obejrzałam tyle zdjęć z fryzurami a nadal nie wiem co chce
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Ja też spać nie mogę.Chociaż pocieszyło mnie dzisiaj to że przymiarke mam we wtorek i zobacze jak wygląda okrojona ta sukienkai czy bedzie ładnie.Tylko niestety chyba bede musiala zrezygnowac z tańczenia poloneza,bo nie mam z kim.Mój TŻ ze mna nie zatańczy(to też jego studniówka) ze względu na schylanie się po mostem,bo on nie może
i w ogole nie wiem co robic i ogolnie to mi przykro.
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może jakiś nauczyciel nie ma z kim tańczyć? albo kolega z innej klasy idzie sam? Na pewno wszystko się poukłada
|
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
az się dzisiaj spytałam kolezanki czy ze mną nie zatańczy.Mam nadzieje ze zdołam kogoś znaleść.
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
evi_motylek przypominasz mi Christinę Ricci nie wiem czemu
a sukienka..taka inna niz wszystkie..kojarzy mi sie z taką indyjską![]() Odebrałam dzisiaj sukienkę (nareszcie:P)kurcze mogła ją bardziej zwężyc bo mam dużo luzu w biodrach ale kij z tym ![]() Sylwiaa18pierscionek rzeczywiscie sliczny nie oddawaj ps. tego makijażu zbytnio nie widać, chyba ze miał być delikatny fajny ten domestos
|
#1228 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
to już dzis
fryzjera mam o 12 wiec zaraz ide na najostatniejsze [xd] zakupy bo poniej z fryzurą po sklapach latac nie bede przeciez:P ale mam strasa ;D butow niestety nie znalazlam fajnych dlatego ide w takich z balu gim, na szczescie sa czarne i pasują mi do kreacji ;D sa niziutkie i wiele w nich przetanczylam dlatego mam pewnosc ze wroce bez otarc i odciskow, moze nawet przetancze w nich cala noc az do rana jesczez musze odebrac od krawcowej wstazke do mojej sukienki, bo wczoraj mi wpadlo do glowy ze fajnie bylo by miec i polecialam do niej z prosba czy by nie zdarzyla na dzis zgodzila sie na szczescie na studniowke zawozi nas moj tata wiec kazalam mu umyc samochód xDDDD hahahha sprzeciwiel sie mowil ze za zimno i mu wszystko pozamarza ale wczoraj wieczorem przyszedl i powiedzial, ze ok, niech mi bedzie xDD aah! i zaraz jeszce musze isc kupic jakis szal, bo nie mam nic na ramiona, a na pwno bedzie zimno. i jescze jedno: mowicie ze niewypada isc bez rajstop, a ja mam sandalki. szczerze? pewnei dziewczyny beda mialay krzykliwe sukienki, za krotki, dekoldy duże, diademy, ktore tez na pewno nie wypadają, wiec przy tym wszystkim nikt nie zwroci uwagi na moj brak rajstop!! jestem tego pewna )))))))) to lece dziewczyny ![]() jak wroce od fryzjera na pewno cos naskrobie
|
#1230 |
|
BAN stały
|
dziewczyny pomożcie 3 czy 4 dni temu wydepilowalam kawalek pach depilatorem ale tylko kawałek bo reszty nie dałam rady bo mnie bolało jak zwykle zreszta, więc resztę wziełam zwykłą maszynka no i byłam na oplaniu natryskowym przedwczoraj i w miejscach gdzie używalam depilatora są ciemne w plamy
a dziś studniowka, jak ja zatancze poloneza?? probowalam to zmyc kwaskiem cytrynowym i woda utleniona ale mnie piecze wiec wczoraj nalozylam na to masc witamionowa gojącą i teraz jest takie różowe mniej widoczne ale tak będzie to widac:/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

wszystkie są na jedno kopyto, przymierzałam dzisiaj dużo... i nie wybrałam ani jednej, a jak juz mi się spodobała...to nie pasowała mi do butów ... co za nie fart
... hihi pobije wszystkich na kolana 

a Ty Rybcia, meliska i spać bo jutro nie wskazane jest mieć na buźce oznak zmęczenia 

51-50-49-48-47-46-45-...
34-33-32-32-30..
27-25-23-21...