![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
ja miałam i mam do teraz kuracja dalej tez u mnie trwa..... włoski a wszedzie nawet na dekolcie i piesiach .... to jest jedyny skutek uboczny ktory mnie wykoleil
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Parę razy próbowałaś odstawić izo? I wracałaś? Ile razy przechodziłaś kurację? I jak długie?
![]() |
#1203 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
tak juz dawno przyjelam dawke ktora powinnam ... odawiam a moja skora robi sie o wiele gorsza... pojawialo sie duzo takich roznych syfków... nawet w niektorych miejscach nie nazwalabym tego pryszczem tylko takie zgrubienia bliznowate pod ktorymi jest jakis syf ale chyba gleboko... jem bardzo niska dawke teraz i tez skora jet gorsza niz np w polowie kuracji... derma mi przepisuje na podtrzymanie niby ale chyba stracila rachube ile paczek juz wzielam... a ja boje sie odstawic zwlaszcza teraz jak jest lato. umarlabym gdyby mi zaczelo cos nagle mocno wylazic. Mam tak zwichrowana psyche od tego paroletniego pernmentnego tradziku....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
kurcze, ale tego leku nie można ciągle brać!!! Po wybraniu pełnej skumulowanej dawki należy zrobić min 8 tygodni przerwy i jeśli coś będzie źle to wtedy dopiero można brać kolejną serię.....porozmawiaj z lekarzem o bo bez sensu łykać to ciągle organizm sobie wyniszczysz....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Mnie też ostatnio przyłamało - jestem na 3 opak w dawce 30 mg i przed @ mnie nieźle wysypało :/ dodatkowo to co miało zniknąc i nigdy więcej się nie pojawić wyskoczyło ponownie i na obydwu policzkach (jakby mi ktoś czerwone pinezki wbił)
![]() Nie mogę sobie poradzić z mega zasuszoną albo ususzoną lub jeszcze inaczej złuszczającą się skórą wokół ust i skrzydełek nosa- to co dawało rade w nawilżaniu tych miejsc (isana,cepathil, la roche) nie daje już rady. jak się posmaruje jest super, ale po umyciu twarzy znów to samo. Po 8 godz z makijażem, skóra w tym obrębie wygląda jak serwetka papierowa (taka fruwająca) ;(( Już nie mówią o fakcie jak się czuje "atrakcyjnie" leżąc w łóżku z nasmarowaną mordką jak silnik w samochodzie obok swojego faceta. Widok pewnie porywający.... :// Druga rzecz, że mój dermatolog chyba wyprawił sobie urlop a mnie sie izotek kończy - no i jest wielki klops bo inni dermatolodzy mają poumawiane już wizyty :/ Czy któraś z Was korzystała z porady internisty w celu powtórzenia przez tego lekarza recepty? Będę próbowac ale boje się że zostanę bez leków :/ a to nie jest fajna wizja... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 |
Addicted of makeup.
|
W mojej rodzinie dziewczyna brała izotek... Zaczęło się od suchości ust, potem problemy z cholesterolem, krwią, potem osłabiło jej organizm do tego stopnia, że co chwilę choruje na zapalenia płuc/oskrzeli, następnie zaatakowało oczy (zapalenie spojówek i jeszcze cos innego) i tak oto młoda dziewczyna po izoteku chodzi od lekarza do lekarza, ktory rozwalił jej całkowicie organizm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Fakt,lekarz rodziny opakowanie powinien dac,ja tak bralam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Hej, ja tez jestem właśnie na 3 opakowaniu, dzien 62. Dermatolog zmniejszył mi dawke z 30 na 20 mg. Od wczoraj mam wiekszy problem z oczami i z suchością ust, naokoło ust i górna wargą. Do tej pory byl problem z tym ale bylo ok. Teraz jakby sie nasililo niestety. Jeśli chodzi o twarz to jest dużo ładniejsza nic nowego juz nie wyskakuje. Mam kilka malutenkich krosteczek na policzkach ale jest ich malo i niezbyt widoczne no ale czekam az calkowicie wszystko zniknie. Natomiast bardzo ciesze sie z tego ze do tej pory bylam bardzo czerwona(rumien, pekające naczynka i do tego teraz przy tych tabletkach przez podrazniona skore). Jak ktos mnie dluzej nie widzial to sa zdziwnieni ze nie jestem juz taka czerwona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
dzięki za podpowiedź ale mam właśnie mleczko/balsam z Isany z tym mocznikiem (urea) i właśnie skubany przestał pomagać na okolice okołoustną. :[
Teraz próbuje smarować się non stop kremem nawilżającym Rive loop (jakos tak ) też z rossmanna. Ten zawsze stosuje pod podkład i można powiedzieć, że jest naprawdę dobry do nawilżenia skóry. A Alantan spróbuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Efekt "podtrzymujący" po kuracji izotkiem
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
BAN stały
|
Edytowane przez Antymionka Czas edycji: 2014-06-26 o 23:48 Powód: Próba sprzedaży leku |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie i nawilża i natłuszcza też bo ma treściwą konsystencje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1217 |
Rozeznanie
|
Hej.
Rozpoczynam 19 tydzień kuracji. pierwsze 6 tyg brałam 40mg/doba kolejne 60mg od na dzisiejszej konsultacji lekarz zdecydował się na 100mg/doba Buzia o wiele czystsza. Pod okiem wyskoczył mi jeszcze duży ropny pryszcz (około 8. czerwca) i cały czas go mam, ale nie ruszam. dużo naczynek na wierzchu, ale doktor mówi, że trzeba ciągnąć kurację. Usta suche, w głowie rozkojarzona, spojówki suche czasem mi łzy polecą ze względu na jakiś ostry zapach. Ale sesje zdałam w pierwszym podejściu, ale przyznać muszę, że w naukę włożyłam większy wysiłek niż zwykle. ![]()
#1218 |
Raczkowanie
|
ile kosztuje opakowanie izoteku?
#1219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Rozeznanie
|
tez sie zdziwiłam. unikam słonca, bo sie boje... moja waga to 52kg
#1221 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,po jakim czasie pojawiły się u was pierwsze skutki uboczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Wow strasznie duzo ma sak ra.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po tygodniu lub dwóch suchość ust. Dziewczyny, tak się ostatnio cieszyłam, że moja buzia znormalniała ![]() ![]() Macie jakieś sposoby? Myślałam o peelingu, ale się boję. No ale chyba jakoś się pozbyć muszę tej skóry...
20.05.2017 ŚLUBUJEMY ![]() ![]() Edytowane przez HelenaTrojańska Czas edycji: 2014-07-01 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Nie peelinguj. Moze umyj delikatnie paszcze i naloz duuuuzo kremu jak bedziesz szla spac mi pomagalo.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Efekt "podtrzymujący" po kuracji izotkiem
[/COLOR]
Cytat:
Dziekuje ci za opowiedz. Edytowane przez ola220 Czas edycji: 2014-07-02 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Przyczajenie
|
No cóż, co do łuszczenia skóry mi niezmiennie pomaga tylko i wyłącznie Emollium krem specjalny. Ostatnio sądząc, że przesuszona skóra to już nie mój problem, po skończeniu opakowania emollium smarowałam się innym kremem - już po 2 dniach na buzi masakra. Natychmiast pobiegłam po swój krem i po kilku użyciach znów mam spokój. Jedynie raz na jakiś czas lekkie łuszczenie występuje pod dolną wargą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A jaką dawkę przyjmujesz dziennie? Ja miałam 30 mg przy wadze 52 kg ![]() Może dawka dzienna była zbyt niska? Najlepiej porozmawiać z lekarzem, a może skonsultuj się z innym lekarzem? Ja tak zrobiłam po miesiącu, kiedy uczulenie nie chciało przejśc:/ Pozdrawiam i trzymam kciuki! K. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.