..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-29, 21:35   #1201
Wiolka525
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez ~Olya~ Pokaż wiadomość
ehhh dziewczyny.... źle u mnie i smutno

dieta ok... ale cała reszta ekhm... szkoda gadać. Chyba będę zmuszona na jakiś czas was opuścić... albo przynajmniej ograniczyć zaglądanie do wizazu

ale myślę o was.... i pamiętam złotka.
Cytat:
ajjj... dzięki dziewczyny ze jestescie

~żle mi z tym jak wyglądam... to jakies chore... ale na serio iezko mi dostrzec jakies pozytywne cechy w sobie... oczywiscie jednego dnia czuje sie pod tym wzgledem lepiej innego dnai gorzej... ale ostatnio to ehhh... chciałabym tyle zmienic. nie chce mi się nawet nigdzie wyłazić...

~żle mi bo tęsknie za kims bezsensownie. tak już od 1,5 roku...

~ale to wszytsko i tak chowa sie przy tym co narozrabiałam. jestem głupia głupia głupia...
narobilam sobie tyle zaległosci i nazbierałam tyle nieobecnosc, że mam na studiach jednym słowem PRZEWALONE... i nie wiem jak to wszytsko ponaprawiac.
jestem nieodpowiedzialna, nierozsądna i zachowuje sie jak dziecko...
najgorzej z jednego przedmiotu i z lektoratu. Bedę starała sobie załatwic zwolnienia z tych godzin... no ale nie wiem jak to będzie.
Az mi głupio pisać o tym... facet mnie z listy skreślił... ratuje mnie to, że jest w miare prostudencki i mam nadzieje, że jakoś sie z nim dogadam... no i musze prezentacje zrobić... ale chyba się ze wstydu spalę. Nawazyłam sobie piwa to teraz.... ehhh....
I to jeszcze na pierwszym roku... przed zbliżająca się wielkimi krokami sesją...

w ogóle ten kierunek to dla mnie jakas pomyłka... ale musze je skończyc

jest mi źle, smutno a najbardziej jestem wściekła an sama siebie...
Głowa do góry, zobaczysz że sobie poradzisz. Nadrobisz zaległości, będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość
nie mogę się ogarnąć
miałam dzisiaj 3 dzień plaży batonikowej.. słodyczowej.. i nie wiem o co chodzi
bo po fakcie czuje, ze to bez sensu tak wpier**** słodycze, a przed zjedzeniem ich nawet nie pomysle..
Wiesz miałam podobnie aż wreszcie wziełam sie w garść. Ty też dasz radę. Wracaj do nas szybko.

Priv może warto skorzystać z pomocy specjalisty. Z tym choróbskiem nie ma żartów. Trzymaj sie i zaglądaj do nas.

U mnie dzis mały grzech, no może troche większy, nie mogłam oprzeć się pokusie zjedzenia loda algida....No cóż, potem pedałowałam 45 minut wiec jestem częściowo rozgrzeszona. Zmykam spać Do jutra.paaaa
Stary 2008-04-29, 21:38   #1202
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
faraula Twoje stylizacje są cuuudne
Ja tez sie zakochalam w stylizacjach Farulki Cudo

U mnie z dietka ok.Gorzej z zyciem osobistym ktore runelo totalnie.Ale napisze cos wiecej jak sie pozbieram z gruzow.

Carmelova piekna kobieta z Ciebie
Gdzie nasz Ahcak Kochany?Pewnie na randkach...

Czy nikt o Nedzie nie pamietal ?

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:45   #1203
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Ja tez sie zakochalam w stylizacjach Farulki Cudo

U mnie z dietka ok.Gorzej z zyciem osobistym ktore runelo totalnie.Ale napisze cos wiecej jak sie pozbieram z gruzow.

Carmelova piekna kobieta z Ciebie
Gdzie nasz Ahcak Kochany?Pewnie na randkach...

Czy nikt o Nedzie nie pamietal ?
a wiesz, że dzisiaj myslalałam o Tobie? Bo koniec miesiąca się zbliża i tym samym koniec umowy... proszę, napisz pozniej co się z tego wykluło.

Moj dzisiejszy:
Ś: jogurt light
II Ś: 2 kromki chleba razowego
O: wnętrze kebaba
P: grzanki z warzywami i polędwicą z kutaka
K: pomidory z pesto oliwkowym

no i ten big milk

edit: blondyneczko wracaj do nas
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:56   #1204
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
a wiesz, że dzisiaj myslalałam o Tobie? Bo koniec miesiąca się zbliża i tym samym koniec umowy... proszę, napisz pozniej co się z tego wykluło.

Moj dzisiejszy:
Ś: jogurt light
II Ś: 2 kromki chleba razowego
O: wnętrze kebaba
P: grzanki z warzywami i polędwicą z kutaka
K: pomidory z pesto oliwkowym

no i ten big milk

edit: blondyneczko wracaj do nas
Dowiedzialam się już po co mojemu "Kochanemu" TZ'byla ta przerwa.

Zeby wrócić do swojej bylej dziewczyny.

Nie mam siły teraz o tym mówić.Bo to żałosne,smutne itd.A on zachowal sie jak zwykla szmata.Nawet nie ma odwagi się ze mną spotkac oko w oko i się przyznać.*******ony tchórz.
3 lata....I po co to wszystko?

Stary 2008-04-29, 22:15   #1205
carmelova
Zakorzenienie

Drań. Nie warto.
Stary 2008-04-29, 22:55   #1206
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

Po pierwsz: dziewczyny dziękuję za słowa otuchy... tak niewiele a jednak o ile lepiej

ja już na jutro wyuoczona... ale i równie bardzo wymęczona i głooooodna...

po drugie:
faraula... śliczne stylizacje

po trzecie: Nedda... olej go. nie warto tracic czasu dla takich facetów. Może to głupio zabrzmi, ale ciesz się, że te 3 lata masz juz za sobą. lepiej dowiedzieć się o kims takich rzeczy wcześniej niz później.

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 06:51   #1207
faraula
Raczkowanie

kama olya nedda dziekuje

nedda
wyslalam ci juz priva wczoraj poprostu padlam ze zmeczenia ale dzis juz wstalam o 6 hehe

a typem sie nie martw. wiekszosc z nich to s****iele a wiem co mowie bo moj byly zniknal z dnia na dzien zostawiajac mnie z malutka 4 miesieczna dzidzia szok nie? nigdy wiecej sie nie odezwal, a tak sie cieszyl na porodzie. ale jest tez druga strona medalu, ze dzieki temu poznalam bartka. ktory jest najwspanialszym mezczyzna na swiecie i super tatuskiem wiec uszy do gory w glebi serca pewnie cos czulas ze tamten nie byl ok tylko udawalas, ze nie slyszysz tych glosow. trzymaj sie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 06:55   #1208
lisekZG
Rozeznanie

dzień dobry wszystkim

Mam dobry humor, choć nie wiem dlaczego, za 3 godziny kolokwium.

Od dziś nowe podejście do II fazy.
Po obiedze nic nie zjem - tylko dzisiaj

Juz jestem po owisance, później może jakiś pomidor, jogurt owocowy light i cos na obiad.

Uciekam wkuwać

Pozdro

Cel 1a - jeść mniejsze porcje
Cel 1b - zrzucić do 15 czerwca 6 kg

1...2...3...4...5...
6 kg

Cel 2 - 69 kg
lisekZG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 06:56   #1209
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry Siostrzyczki

U mnie jeszcze dzień się nie zaczął. Tzn. jestem przed śniadankiem. Nie mam jeszcze żadnych planow jedzeniowych.

Olya jeżeli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, to daj znać w koncu studiujemy na takim samym wydziale
Stary 2008-04-30, 06:59   #1210
Oleńka =)
Rozeznanie

czesc Dziewuchy

Wczorajszy dzien to byla totalna dietetyczna swiadoma porazka. Najpierw lody, a pozniej buleczki, raz jeszczee lody, shake i koniec Rodzice kupili takie fajne urzadzenie do gotowania i trzeba bylo poprobowac. Ale za to bede mogla sobie sama buleczki piec i robic zdrowe jedzonko ( aczkolwiek lody-hmm zobaczymy czy beda dobre na slodziku,jak myslicie???)

Chyba troche przytlam Az boje sie dzisiaj zwazyc
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 07:22   #1211
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:
i coraz rzadziej do nas zaglądasz Weź się w garść !!!
Cytat:
Napisane przez lisekZG Pokaż wiadomość
ja tez ostatnie 2 dni zawaliłam.

Bierzemy się od jutra we dwie ostro do roboty???? ;D
tak.. się biorę do roboty, w garść, czy jak to ma być
lisekZG jedziemy z tym koksem

przeanalizowałam co nieco i doszłam do wniosku, że zajadam emocje. Albo ich brak. no i że jedzenie to taka moja strategia unikowa. I że jem te batoniki w magicznym międzyczasie. Jak czytam. Albo jak cos przy kompie tworzę. To jem. Hahaha świadomość- pierwszy krok do sukcesu Bóle brzucha wieczorem- drugi. Sadłozwis- trzeci 3 aspekty motywacji wg Kaszellka będą o tym uczyć studentów psychologii

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
no to jestesmy umowione wyslij mi na priva tel to ci wysle smsa z danymi studia no i wkleje tu zdjecia zebys byla spokojna

aha tu zobacz wynik mojej ostatniej pracy z tymi fotografami:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=249182

i tu jeszcze tez moje makijaze i to samo studio foto:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post7132315
o cholera.... jakie piękne są Twoje stylizacje ... cuuuddddoooo, mają dusze i klimat i takie wszystko jest dopracowane .. pikne
mogę się do Ciebie w kolejce ustawić jak będziesz szukać osób ??

Cytat:

Nie mam siły teraz o tym mówić.Bo to żałosne,smutne itd.A on zachowal sie jak zwykla szmata.Nawet nie ma odwagi się ze mną spotkac oko w oko i się przyznać.*******ony tchórz.
dupek. a po co?? będziesz teraz silniejsza kochana
ściskam!!!

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
czesc Dziewuchy

Wczorajszy dzien to byla totalna dietetyczna swiadoma porazka. Najpierw lody, a pozniej buleczki, raz jeszczee lody, shake i koniec Rodzice kupili takie fajne urzadzenie do gotowania i trzeba bylo poprobowac. Ale za to bede mogla sobie sama buleczki piec i robic zdrowe jedzonko ( aczkolwiek lody-hmm zobaczymy czy beda dobre na slodziku,jak myslicie???)

Chyba troche przytlam Az boje sie dzisiaj zwazyc
co to za maszynka??
a na słodziku też pyszka będą
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 08:00   #1212
Oleńka =)
Rozeznanie

To takie urzadzenie do gotowania na parze + gotowania, mieszania, siekania, itp . Bardzo funkcjonalne i pomyslowe i wogole Tylko te lody kusza strasznie. Na cukrze sa pyszne, dzis wyprobuje na slodziku.
Stary 2008-04-30, 08:05   #1213
carmelova
Zakorzenienie

Oleńko mozesz napisać nazwę tego urządzenia ?
Stary 2008-04-30, 08:11   #1214
carmelova
Zakorzenienie

przepraszam, ze post pod postem

Sałatka Nigelli, II faza :

Składniki:
  • 1 mała czerwona cebula
  • 2-4 limonki, w zależności od soczystości
  • 1,5 kg słodkiego, dojrzałego arbuza
  • 250 g sera feta
  • świeża natka pietruszki
  • pęczek mięty, siekanej
  • 3-4 łyżki oliwy z oliwek Extra Virgin
  • 100 g drylowanych czarnych oliwek
  • czarny pieprz
Przygotowanie:

Obieramy i przekrajamy na pół czerwoną cebulę, następnie zaś kroimy ją na bardzo cieniutkie półksiężyce i wkładamy do niewielkiej salaterki, namaczając sokiem z limonki, tak aby zrobiły się bardziej przezroczyste i by wyciągnąć z nich troszkę ostrości. Dwie cytryny powinny wystarczyć chyba, że będą one wyjątkowo mało soczyste. Usuwamy skórę i pestki z arbuza i kroimy w niewielkie trójkąty. Kroimy fetę na kawałki o podobnych rozmiarach i wszystko wkładamy do dużej, szerokiej i płytkiej miski. Odrywamy łodyżki z pietruszki, tak by pełniła rolę bardziej liści w sałatce niż przybrania i dodajemy ją do miski wraz z siekaną miętą. Wylewamy teraz cebule, w pięknym brązowo-fioletowym kolorze, wraz z różowym sokiem na sałatkę, dodajemy oliwę i oliwki, a następnie dłońmi delikatnie mieszamy sałatkę, tak aby feta i arbuz nie straciły swych kształtów. Dodajemy porządną szczyptę świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Na koniec, do dressingu możemy dodać jeszcze odrobinę limonki. Hava Nagila! Oto smak Słońca z Tel Awiwu! - 8 porcj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1008_w253.jpg (19,0 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-04-30, 08:17   #1215
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Po pierwsz: dziewczyny dziękuję za słowa otuchy... tak niewiele a jednak o ile lepiej

ja już na jutro wyuoczona... ale i równie bardzo wymęczona i głooooodna...

po drugie:
faraula... śliczne stylizacje

po trzecie: Nedda... olej go. nie warto tracic czasu dla takich facetów. Może to głupio zabrzmi, ale ciesz się, że te 3 lata masz juz za sobą. lepiej dowiedzieć się o kims takich rzeczy wcześniej niz później.

Dziękuje...Wiesz jestem już tym wszystkim tak zmęczona,że mam tego serdecznie dosyć...

Cytat:
kama olya nedda dziekuje

nedda
wyslalam ci juz priva wczoraj poprostu padlam ze zmeczenia ale dzis juz wstalam o 6 hehe

a typem sie nie martw. wiekszosc z nich to s****iele a wiem co mowie bo moj byly zniknal z dnia na dzien zostawiajac mnie z malutka 4 miesieczna dzidzia szok nie? nigdy wiecej sie nie odezwal, a tak sie cieszyl na porodzie. ale jest tez druga strona medalu, ze dzieki temu poznalam bartka. ktory jest najwspanialszym mezczyzna na swiecie i super tatuskiem wiec uszy do gory w glebi serca pewnie cos czulas ze tamten nie byl ok tylko udawalas, ze nie slyszysz tych glosow. trzymaj sie
Kochanie wiesz co jesteś moją motywacją Dziekuje za te slowa...Moze rzeczywiscie cos sie musi skonczyc zeby cos nowego,piekniejszego moglo sie zaczac?

Cytat:
Dzień dobry Siostrzyczki

U mnie jeszcze dzień się nie zaczął. Tzn. jestem przed śniadankiem. Nie mam jeszcze żadnych planow jedzeniowych.

Olya jeżeli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, to daj znać w koncu studiujemy na takim samym wydziale
Carmi Kotuś a może omlet?Bo ja tez przed sniadankiem i go planuje

Stary 2008-04-30, 08:24   #1216
Oleńka =)
Rozeznanie

to urządzonko to termomix tylko piszesz to przez "th"- mi się gwiazdki pojawialy tu w poscie jak wpisywalam cala nazwe

ciezko mi byc na tej drugiej fazie wszystko kusi i wogole mam wrazenie ze nie dam rady osiagnac wymarzonej wagi 55 kg i plaskiego brzuszka

Zmotywujcie mnie prosze.
Stary 2008-04-30, 08:44   #1217
carmelova
Zakorzenienie

Muszki moje słodkie !!! Dzisiaj mam wolne, ale wstąpił we mnie jakiś diabeł i mam tyyyyle energii !!! Więc biegnę (!!) na pocztę i do apteki po thermline dla koleżanki (za 20 zl). Najpierw jogging, pozniej zakupy spożywcze i na koniec solarium (stojące żeby paszki wyrównać). A jutro jacuzzi, sauny, wody termalne, rury, zjeżdzalnie, bicze wodne, achhh....

A śniadanko zjadlam (jem) szybciutkie - grzanka i jogurt

WIELKIE EDIT: Laski mam 13/15 p z kolokwium Jak z drugiego dostane 11 to bede miala 5 z egzaminu !!! Happy happy happy

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2008-04-30 o 09:05
Stary 2008-04-30, 09:24   #1218
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hi

widze ze na plazy dzieje się oj dzieje

NeddaGłupi głupek z tego TZta jednak lepiej ze wiesz o tym teraz a nie po ślubie na przykład
Faraula rispecta dla Twojej pracy, cudne stylizacje
Kasiaczek telik czeka na artykuł
Kama wymiatasz kochana
kaszelku nie dostałam zakładek od Ciebie

a telik tonie w smarkach i w gorączce... w pracy oczywiscie
Stary 2008-04-30, 10:11   #1219
Nedda
Zadomowienie

Dzien Dobry moje Kochane i Jakze piekne
Wiecie co coś dziwnego jest ze mną...Bo ja jestem szcześliwa!
Kurcze moze to przejsciowe,ale przez te 3 tygodnie niepewnosc,strach...Co bedzie jutro...Ogromna tesknota za nim.A teraz?Czuję,że mi ogromny kamień spadł z serca...Ze moge zaczac cos nowego.Lepszego.Ze stac mnie na wiecej.O wiele wiecej.
I z dietka się uspokoiło-ładnie jem

Na sniadanko byla piękna jajecznica z jajka i dwoch bialek plus pomidorki plus szczypiorek Oczywiscie tradycyjnie przed sniadeniem siemie lniane z cynamonem i skusilam sie na 1,5 ciastka z platkow owsianych,maki zytniej,miodu i musli bez cukru.Pycha-Kocham JE
No i oczywiscie za radą naszej Ahcak pije wode malymi lyczkami przez caly dzien.

Wogole chcialam sie pochwalic ,że nadaje sie na matke polke bo dzisiaj wybralam moje male rodzenstwo do szkoly/przedszkola.Zrobilismy sobie maly spacer rano.Taka sliczna pogoda na dworze

Przesylam Wam mnostwo dobrego humoru i wiosennego Sloneczka

Malymi kroczkami dogonimy marzenia!

Ps.Dzisiaj o 15 mam rozmowę w sprawie nowej pracy,także trzymajcie mocno Kciuki

PS2.Wlasnie sobie uswiaomilam,że bede chodzic na randki!O matko ja od 3 lat nie bylam na randce :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 10:12   #1220
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A ja też już dziś po śniadanku, dla urozmaicenia (od omletów) sałatka z warzywek z mocarellą i jajkiem a teraz popijam kawkę. Wiecie co, pomino pogody za oknem (chmury zabrały słonko i coś kropi) to jakiś mam taki radosny nastrój bo waga znowu pokazała pół kilo w dół
Wiem, wiem .... powiecie, że się za często ważę ale nie moge wytrzymać i bardzo mnie to motywuje ....bardzo.... więc to już 58

Nedda - wiem, że w takiej sytuacji każde słowa typu "nie był Ciebie wart", "znajdziesz lepszego" itp. brzmią szablonowo i niezbyt przekonujaco ... teraz potrzebny Ci czas, żeby spojrzeć na wszytsko z dystansem i znowu się cieszyć z małych rzeczy, zobaczyć promyk słońca za oknem .....
RudyAniołek powiedział mi, że jak zobaczę młode listki i że wszytko rozkwita to będzie znaczyło, że mi przeszło .... i tak było ... Będzie dobrze

EDIT: Widzę, że mój post się już nie wpasował ... SUPER TAK TRZYMAJ
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:18   #1221
Wiolka525
Rozeznanie

Witajcie Siostry. Zrobiłam zakupy bo pokończyło sie wszystko co dozwolone. Jakoś tak dziwnie sie czuje, chyba początki przeziebienia.

Nedda wiem że to nie jest latwe ale ten facet naprawdę nie jest Ciebie wart. Postąpił szczeniacko, ręce opadają na takie coś...Trzymaj sie Kochana
Carmelova sałatka wyglada obłędnie. żałuje że nie mam obecnie składnków żeby ja wypróbować. Ale co ma wisieć nie utonie
Faraula przepiękne stylizacje,jestem zachwycona
Teliczku zdrowiej szybko.
Stary 2008-04-30, 10:23   #1222
styska
Rozeznanie

Cytat:

Mam nadzieje,ze jakos sie z tego otrząśniesz i w końcu dojdziesz do wniosku,że dobrze, że tak sie stało. Byłam w podobnej sytuacji,ale nie z takim stażem. Wyjechalam do rodziców na tydzien a tu smsa dostałam,że z nami koniec. Na początku wielki szok bo znalazł sobie jakąś gówniare młodszą od siebie o 10 lat i ból ale nie z rostania tylko z sposobu w jaki skończył nasz związek. Uświadomiłam sobie,że to po prostu kawał gnidy. Zaczęłam miec więcej czasu dla siebie i tak jakoś wykreśliłam go z pamieci, wszystko byłoby pieknie gdyby nie to,że jego zachowanie odbiło mi sie na psychice. Zaczełam sie głodowac i strasznie schudłam. Moja kolezanka na basen wstydziła sie ze mna chodzic. Potem poznałam obecnego TŻ-ta,który pomalutku mnie dokarmiał az w końcu musiałam się znaleźć na SB by zgubic troche centymetrów. Jednak w głowie została głupia myśl,ze jak dieta nie poskutkuje zawsze mozna ograniczyc jedzenie i schudnać

Piszę to by Ci pokazać,iż to nie koniec świata i nie tylko Ciebie takie cos spotyka. Postaraj sie o tym pomału zapomnieć i zyć dalej bo w każdej chwili pojawi sie słońce. I niech Cie nie kusi do żadnych głupstw jak mnie.

A tak wracajac do tematu diety, 1,5 tyg temu sie zwazylam i bylo ok 58.5kg zmienilam menu swojej 2 fazy, wiecej ruchu i dzisiaj mimo ze jestem w polowie okresu waga wskazuje 56kg! Jak sie ciesze, teraz jeszcze mam wieksza motywacje do dietki i cwiczen. A ja juz myslalam,ze tylko nieliczni chudna na 2 fazie
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:26   #1223
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Hi

widze ze na plazy dzieje się oj dzieje

NeddaGłupi głupek z tego TZta jednak lepiej ze wiesz o tym teraz a nie po ślubie na przykład
Faraula rispecta dla Twojej pracy, cudne stylizacje
Kasiaczek telik czeka na artykuł
Kama wymiatasz kochana
kaszelku nie dostałam zakładek od Ciebie

a telik tonie w smarkach i w gorączce... w pracy oczywiscie
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7398519]A ja też już dziś po śniadanku, dla urozmaicenia (od omletów) sałatka z warzywek z mocarellą i jajkiem a teraz popijam kawkę. Wiecie co, pomino pogody za oknem (chmury zabrały słonko i coś kropi) to jakiś mam taki radosny nastrój bo waga znowu pokazała pół kilo w dół
Wiem, wiem .... powiecie, że się za często ważę ale nie moge wytrzymać i bardzo mnie to motywuje ....bardzo.... więc to już 58

Nedda - wiem, że w takiej sytuacji każde słowa typu "nie był Ciebie wart", "znajdziesz lepszego" itp. brzmią szablonowo i niezbyt przekonujaco ... teraz potrzebny Ci czas, żeby spojrzeć na wszytsko z dystansem i znowu się cieszyć z małych rzeczy, zobaczyć promyk słońca za oknem .....
RudyAniołek powiedział mi, że jak zobaczę młode listki i że wszytko rozkwita to będzie znaczyło, że mi przeszło .... i tak było ... Będzie dobrze

EDIT: Widzę, że mój post się już nie wpasował ... SUPER TAK TRZYMAJ [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Wiolka525 Pokaż wiadomość
Witajcie Siostry. Zrobiłam zakupy bo pokończyło sie wszystko co dozwolone. Jakoś tak dziwnie sie czuje, chyba początki przeziebienia.

Nedda wiem że to nie jest latwe ale ten facet naprawdę nie jest Ciebie wart. Postąpił szczeniacko, ręce opadają na takie coś...Trzymaj sie Kochana
Carmelova sałatka wyglada obłędnie. żałuje że nie mam obecnie składnków żeby ja wypróbować. Ale co ma wisieć nie utonie
Faraula przepiękne stylizacje,jestem zachwycona
Teliczku zdrowiej szybko.
Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Mam nadzieje,ze jakos sie z tego otrząśniesz i w końcu dojdziesz do wniosku,że dobrze, że tak sie stało. Byłam w podobnej sytuacji,ale nie z takim stażem. Wyjechalam do rodziców na tydzien a tu smsa dostałam,że z nami koniec. Na początku wielki szok bo znalazł sobie jakąś gówniare młodszą od siebie o 10 lat i ból ale nie z rostania tylko z sposobu w jaki skończył nasz związek. Uświadomiłam sobie,że to po prostu kawał gnidy. Zaczęłam miec więcej czasu dla siebie i tak jakoś wykreśliłam go z pamieci, wszystko byłoby pieknie gdyby nie to,że jego zachowanie odbiło mi sie na psychice. Zaczełam sie głodowac i strasznie schudłam. Moja kolezanka na basen wstydziła sie ze mna chodzic. Potem poznałam obecnego TŻ-ta,który pomalutku mnie dokarmiał az w końcu musiałam się znaleźć na SB by zgubic troche centymetrów. Jednak w głowie została głupia myśl,ze jak dieta nie poskutkuje zawsze mozna ograniczyc jedzenie i schudnać

Piszę to by Ci pokazać,iż to nie koniec świata i nie tylko Ciebie takie cos spotyka. Postaraj sie o tym pomału zapomnieć i zyć dalej bo w każdej chwili pojawi sie słońce. I niech Cie nie kusi do żadnych głupstw jak mnie.

A tak wracajac do tematu diety, 1,5 tyg temu sie zwazylam i bylo ok 58.5kg zmienilam menu swojej 2 fazy, wiecej ruchu i dzisiaj mimo ze jestem w polowie okresu waga wskazuje 56kg! Jak sie ciesze, teraz jeszcze mam wieksza motywacje do dietki i cwiczen. A ja juz myslalam,ze tylko nieliczni chudna na 2 fazie

Kochane nie wiem co powiedziec... Dziekuje Wam wszystkim za Cieple Slowa jestescie cudowne i madre kobietki
Caluje wszystkie i kazda z osobna i Dziekuje

Stary 2008-04-30, 10:30   #1224
styska
Rozeznanie

Cytat:
Kochane nie wiem co powiedziec... Dziekuje Wam wszystkim za Cieple Slowa jestescie cudowne i madre kobietki
Ech moj post widzę,że też był zbyteczny w pocieszaniu. Ciesze sie,że tak do tego podeszłaś. Z Ciebie też jest mądra kobietka
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:34   #1225
Marzeniatko
Zakorzenienie

dopiero, co leń wstał, dopiero co się rozbudzam, więc proszę o wyrozumiałość podczas czytania zdań, bo mogą być chaotyczne i bezsensu.
z góry przepraszam i dziękuję.

---
łeee.
tak przeglądam 3 strony wątku, od mojego ostatniego postu.
i nic, nic o mnie nie ma.
nie tęsknicie, ani nie pamiętacie.
siostry be-be.
Cytat:
no to jestesmy umowione wyslij mi na priva tel to ci wysle smsa z danymi studia no i wkleje tu zdjecia zebys byla spokojna

aha tu zobacz wynik mojej ostatniej pracy z tymi fotografami:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=249182

i tu jeszcze tez moje makijaze i to samo studio foto:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post7132315
jajks, ale śliczne ja też takie chceeee..

Cytat:
WIELKIE EDIT: Laski mam 13/15 p z kolokwium Jak z drugiego dostane 11 to bede miala 5 z egzaminu !!! Happy happy happy
graaaaaatuluję

a ja muszę się pochwalić, bo wczoraj byłam najpierw na zakupach w manufakturze, a później na takie z lekka majowe zakupy, ok. 23 pojechaliśmy do TESCO,
tak robimy te zakupy, robimy ja już taaaka głodna, [5 godzin nic w pysku nie miałam ] idziemy do kas, a tam kolejka na całą szeeeeerokość hipermarketu..
i 2 kasy otwarte.
w samej kolejce staliśmy z godzinę i jak wracaliśmy, to mój brat jadł chrupki i mnie tak częstował, żebym cokolwiek zjadła, a ja 'nie, dziękuję '
nawet na jednego się nie skusiłam

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:38   #1226
lolly_girl
BAN stały

dzien dobry
ja juz po sniadanku (2 kromki razowego posmarowane serkiem , na to szynka i papryka)
niestety coś mnie wziela i stanelam na wage.. i kurde okazalo sie ze wcale nie schudlam ;( na pierwszej fazie jakos zlecialo a teraz;( ;( nic ;(
może wrócę z powrotem do pierwszej??
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:40   #1227
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość

a jak zmieniłaś menu

Cytat:
Dzien Dobry moje Kochane i Jakze piekne
Wiecie co coś dziwnego jest ze mną...Bo ja jestem szcześliwa!
Kurcze moze to przejsciowe,ale przez te 3 tygodnie niepewnosc,strach...Co bedzie jutro...Ogromna tesknota za nim.A teraz?Czuję,że mi ogromny kamień spadł z serca...Ze moge zaczac cos nowego.Lepszego.Ze stac mnie na wiecej.O wiele wiecej.
I z dietka się uspokoiło-ładnie jem

Na sniadanko byla piękna jajecznica z jajka i dwoch bialek plus pomidorki plus szczypiorek Oczywiscie tradycyjnie przed sniadeniem siemie lniane z cynamonem i skusilam sie na 1,5 ciastka z platkow owsianych,maki zytniej,miodu i musli bez cukru.Pycha-Kocham JE
No i oczywiscie za radą naszej Ahcak pije wode malymi lyczkami przez caly dzien.

Wogole chcialam sie pochwalic ,że nadaje sie na matke polke bo dzisiaj wybralam moje male rodzenstwo do szkoly/przedszkola.Zrobilismy sobie maly spacer rano.Taka sliczna pogoda na dworze

Przesylam Wam mnostwo dobrego humoru i wiosennego Sloneczka

Malymi kroczkami dogonimy marzenia!

Ps.Dzisiaj o 15 mam rozmowę w sprawie nowej pracy,także trzymajcie mocno Kciuki

PS2.Wlasnie sobie uswiaomilam,że bede chodzic na randki!O matko ja od 3 lat nie bylam na randce :P
cudowne podejście. Jesteś fantastyczną i mądrą osóbką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 10:41   #1228
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Dzien dobry Wam

oficjalnie oswiadczam ,ze jutro startuję z SB.. Powiedzcie mi plażowiczki, co powinnam kupić,tak,zeby mi niczcego w lodówce sb nie brakowało..?:ro lleyes:

Nedda
: Mam nadzieję ,ze tak szybko zniknie z twojej głowy jak zniknął z życia, worek na buraki jeden. Nie ma nic gorszego niż rozpamiętywanie w kółko i w kółko(zna to-bardzo bolało przez 2 lata(!) )

Carmelova- Co Ty studiujesz? gratuluję wyników

Teliku - życzę mniej smarków

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:46   #1229
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Kochana powiem Ci jeszcze tyle,że czasem strata czegoś oznacza początek czegoś lepszego .Właśnie tego z całego serducha Ci życzę.

Wracając do tematu wątku zjadłam dziś rybke w panierce meksykańskiej. Wiem że to niezbyt SB ale pachniało w całym domu i nie mogłam sie oprzeć. Taki 1 kawałek pewnie nie zaszkodzi. Lepsze to niż jakaś słodka megakaloryczna pokusa
Stary 2008-04-30, 10:49   #1230
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
Dzien dobry Wam

oficjalnie oswiadczam ,ze jutro startuję z SB.. Powiedzcie mi plażowiczki, co powinnam kupić,tak,zeby mi niczcego w lodówce sb nie brakowało..?:ro lleyes:

Nedda
: Mam nadzieję ,ze tak szybko zniknie z twojej głowy jak zniknął z życia, worek na buraki jeden. Nie ma nic gorszego niż rozpamiętywanie w kółko i w kółko(zna to-bardzo bolało przez 2 lata(!) )

Carmelova- Co Ty studiujesz? gratuluję wyników

Teliku - życzę mniej smarków

Worek na buraki??!! Umarlam...Co za cudowne okreslenie

: rotfl:

A wiec lodówka Neddy
Warzywka
mleko 0,5%
serek wiejski 3%
chudy twarog
Activia naturalna
Serek homo Tescowy
Ser feta chuderlakowy :P)
Jaja
Pan Kutak a dokladniej Piersi z Niego

Polka Neddy-
1)I nic go nie zdejmnie z tej pozycji! SIEMIE LNIANE
2)Cynamon
3)Zelatyna do ptasiego
4)Slodzik
5)ziola,przypray
6)Zielona herbata

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości