|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Priv może warto skorzystać z pomocy specjalisty. Z tym choróbskiem nie ma żartów. Trzymaj sie i zaglądaj do nas. ![]() U mnie dzis mały grzech, no może troche większy, nie mogłam oprzeć się pokusie zjedzenia loda algida....No cóż, potem pedałowałam 45 minut wiec jestem częściowo rozgrzeszona. Zmykam spać Do jutra.paaaa
![]() |
#1202 |
Zadomowienie
|
Ja tez sie zakochalam w stylizacjach Farulki
![]() ![]() U mnie z dietka ok.Gorzej z zyciem osobistym ktore runelo totalnie.Ale napisze cos wiecej jak sie pozbieram z gruzow. Carmelova piekna kobieta z Ciebie ![]() Gdzie nasz Ahcak Kochany?Pewnie na randkach... ![]() Czy nikt o Nedzie nie pamietal ? ![]()
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj dzisiejszy: Ś: jogurt light II Ś: 2 kromki chleba razowego O: wnętrze kebaba P: grzanki z warzywami i polędwicą z kutaka K: pomidory z pesto oliwkowym no i ten big milk ![]() edit: blondyneczko wracaj do nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zeby wrócić do swojej bylej dziewczyny. Nie mam siły teraz o tym mówić.Bo to żałosne,smutne itd.A on zachowal sie jak zwykla szmata.Nawet nie ma odwagi się ze mną spotkac oko w oko i się przyznać.*******ony tchórz. 3 lata....I po co to wszystko?
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Drań. Nie warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
Po pierwsz: dziewczyny dziękuję za słowa otuchy... tak niewiele a jednak o ile lepiej
![]() ja już na jutro wyuoczona... ale i równie bardzo wymęczona i głooooodna... ![]() po drugie: faraula... śliczne stylizacje ![]() po trzecie: Nedda... olej go. nie warto tracic czasu dla takich facetów. Może to głupio zabrzmi, ale ciesz się, że te 3 lata masz juz za sobą. lepiej dowiedzieć się o kims takich rzeczy wcześniej niz później. ![]()
#1207 |
Raczkowanie
|
kama olya nedda dziekuje
![]() nedda wyslalam ci juz priva wczoraj poprostu padlam ze zmeczenia ale dzis juz wstalam o 6 hehe a typem sie nie martw. wiekszosc z nich to s****iele a wiem co mowie bo moj byly zniknal z dnia na dzien zostawiajac mnie z malutka 4 miesieczna dzidzia szok nie? nigdy wiecej sie nie odezwal, a tak sie cieszyl na porodzie. ale jest tez druga strona medalu, ze dzieki temu poznalam bartka. ktory jest najwspanialszym mezczyzna na swiecie i super tatuskiem ![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
dzień dobry wszystkim
![]() Mam dobry humor, choć nie wiem dlaczego, za 3 godziny kolokwium. Od dziś nowe podejście do II fazy. Po obiedze nic nie zjem - tylko dzisiaj Juz jestem po owisance, później może jakiś pomidor, jogurt owocowy light i cos na obiad. Uciekam wkuwać Pozdro _______________________ II faza dzień 28 Cel 1a - jeść mniejsze porcje Cel 1b - zrzucić do 15 czerwca 6 kg 1...2...3...4...5...6 kg Cel 2 - 69 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Siostrzyczki
![]() U mnie jeszcze dzień się nie zaczął. Tzn. jestem przed śniadankiem. Nie mam jeszcze żadnych planow jedzeniowych. Olya jeżeli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, to daj znać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
czesc Dziewuchy
![]() Wczorajszy dzien to byla totalna dietetyczna swiadoma porazka. Najpierw lody, a pozniej buleczki, raz jeszczee lody, shake i koniec ![]() Chyba troche przytlam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lisekZG jedziemy z tym koksem ![]() przeanalizowałam co nieco i doszłam do wniosku, że zajadam emocje. Albo ich brak. no i że jedzenie to taka moja strategia unikowa. I że jem te batoniki w magicznym międzyczasie. Jak czytam. Albo jak cos przy kompie tworzę. To jem. Hahaha świadomość- pierwszy krok do sukcesu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mogę się do Ciebie w kolejce ustawić jak będziesz szukać osób ?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ściskam!!! ![]() Cytat:
![]() a na słodziku też pyszka będą ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
To takie urzadzenie do gotowania na parze + gotowania, mieszania, siekania, itp . Bardzo funkcjonalne i pomyslowe i wogole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Oleńko mozesz napisać nazwę tego urządzenia ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze post pod postem
![]() Sałatka Nigelli, II faza : Składniki:
Obieramy i przekrajamy na pół czerwoną cebulę, następnie zaś kroimy ją na bardzo cieniutkie półksiężyce i wkładamy do niewielkiej salaterki, namaczając sokiem z limonki, tak aby zrobiły się bardziej przezroczyste i by wyciągnąć z nich troszkę ostrości. Dwie cytryny powinny wystarczyć chyba, że będą one wyjątkowo mało soczyste. Usuwamy skórę i pestki z arbuza i kroimy w niewielkie trójkąty. Kroimy fetę na kawałki o podobnych rozmiarach i wszystko wkładamy do dużej, szerokiej i płytkiej miski. Odrywamy łodyżki z pietruszki, tak by pełniła rolę bardziej liści w sałatce niż przybrania i dodajemy ją do miski wraz z siekaną miętą. Wylewamy teraz cebule, w pięknym brązowo-fioletowym kolorze, wraz z różowym sokiem na sałatkę, dodajemy oliwę i oliwki, a następnie dłońmi delikatnie mieszamy sałatkę, tak aby feta i arbuz nie straciły swych kształtów. Dodajemy porządną szczyptę świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Na koniec, do dressingu możemy dodać jeszcze odrobinę limonki. Hava Nagila! Oto smak Słońca z Tel Awiwu! - 8 porcj |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
to urządzonko to termomix tylko piszesz to przez "th"- mi się gwiazdki pojawialy tu w poscie jak wpisywalam cala nazwe
![]() ciezko mi byc na tej drugiej fazie ![]() ![]() Zmotywujcie mnie prosze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Muszki moje słodkie !!! Dzisiaj mam wolne, ale wstąpił we mnie jakiś diabeł i mam tyyyyle energii !!! Więc biegnę (!!) na pocztę i do apteki po thermline dla koleżanki (za 20 zl). Najpierw jogging, pozniej zakupy spożywcze i na koniec solarium (stojące żeby paszki wyrównać). A jutro jacuzzi, sauny, wody termalne, rury, zjeżdzalnie, bicze wodne, achhh....
A śniadanko zjadlam (jem) szybciutkie - grzanka i jogurt ![]() WIELKIE EDIT: Laski mam 13/15 p z kolokwium ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2008-04-30 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Wtajemniczenie
|
Hi
widze ze na plazy dzieje się oj dzieje ![]() Nedda ![]() Faraula rispecta dla Twojej pracy, cudne stylizacje Kasiaczek telik czeka na artykuł Kama ![]() ![]() ![]() ![]() kaszelku nie dostałam zakładek od Ciebie ![]() a telik tonie w smarkach i w gorączce... w pracy oczywiscie ![]()
#1219 |
Zadomowienie
|
Dzien Dobry moje Kochane i Jakze piekne
![]() Wiecie co coś dziwnego jest ze mną...Bo ja jestem szcześliwa! Kurcze moze to przejsciowe,ale przez te 3 tygodnie niepewnosc,strach...Co bedzie jutro...Ogromna tesknota za nim.A teraz?Czuję,że mi ogromny kamień spadł z serca...Ze moge zaczac cos nowego.Lepszego.Ze stac mnie na wiecej.O wiele wiecej. I z dietka się uspokoiło-ładnie jem ![]() Na sniadanko byla piękna jajecznica z jajka i dwoch bialek plus pomidorki plus szczypiorek ![]() ![]() No i oczywiscie za radą naszej Ahcak pije wode malymi lyczkami przez caly dzien. Wogole chcialam sie pochwalic ,że nadaje sie na matke polke bo dzisiaj wybralam moje male rodzenstwo do szkoly/przedszkola.Zrobilismy sobie maly spacer rano.Taka sliczna pogoda na dworze ![]() Przesylam Wam mnostwo dobrego humoru i wiosennego Sloneczka ![]() Malymi kroczkami dogonimy marzenia! Ps.Dzisiaj o 15 mam rozmowę w sprawie nowej pracy,także trzymajcie mocno Kciuki ![]() PS2.Wlasnie sobie uswiaomilam,że bede chodzic na randki!O matko ja od 3 lat nie bylam na randce :P ![]()
#1220 |
Konto usunięte
|
A ja też już dziś po śniadanku, dla urozmaicenia (od omletów) sałatka z warzywek z mocarellą i jajkiem
![]() ![]() Wiem, wiem .... powiecie, że się za często ważę ale nie moge wytrzymać i bardzo mnie to motywuje ....bardzo.... więc to już 58 ![]() Nedda - wiem, że w takiej sytuacji każde słowa typu "nie był Ciebie wart", "znajdziesz lepszego" itp. brzmią szablonowo i niezbyt przekonujaco ... teraz potrzebny Ci czas, żeby spojrzeć na wszytsko z dystansem i znowu się cieszyć z małych rzeczy, zobaczyć promyk słońca za oknem ..... RudyAniołek powiedział mi, że jak zobaczę młode listki i że wszytko rozkwita to będzie znaczyło, że mi przeszło .... i tak było ... ![]() ![]() EDIT: Widzę, że mój post się już nie wpasował ... SUPER TAK TRZYMAJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
Witajcie Siostry. Zrobiłam zakupy bo pokończyło sie wszystko co dozwolone. Jakoś tak dziwnie sie czuje, chyba początki przeziebienia.
Nedda wiem że to nie jest latwe ale ten facet naprawdę nie jest Ciebie wart. Postąpił szczeniacko, ręce opadają na takie coś...Trzymaj sie Kochana ![]() Carmelova sałatka wyglada obłędnie. żałuje że nie mam obecnie składnków żeby ja wypróbować. Ale co ma wisieć nie utonie ![]() ![]() Faraula przepiękne stylizacje,jestem zachwycona ![]() Teliczku zdrowiej szybko.
#1222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piszę to by Ci pokazać,iż to nie koniec świata i nie tylko Ciebie takie cos spotyka. Postaraj sie o tym pomału zapomnieć i zyć dalej bo w każdej chwili pojawi sie słońce. I niech Cie nie kusi do żadnych głupstw jak mnie. A tak wracajac do tematu diety, 1,5 tyg temu sie zwazylam i bylo ok 58.5kg zmienilam menu swojej 2 fazy, wiecej ruchu i dzisiaj mimo ze jestem w polowie okresu waga wskazuje 56kg! Jak sie ciesze, teraz jeszcze mam wieksza motywacje do dietki i cwiczen. A ja juz myslalam,ze tylko nieliczni chudna na 2 fazie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, wiem .... powiecie, że się za często ważę ale nie moge wytrzymać i bardzo mnie to motywuje ....bardzo.... więc to już 58 ![]() Nedda - wiem, że w takiej sytuacji każde słowa typu "nie był Ciebie wart", "znajdziesz lepszego" itp. brzmią szablonowo i niezbyt przekonujaco ... teraz potrzebny Ci czas, żeby spojrzeć na wszytsko z dystansem i znowu się cieszyć z małych rzeczy, zobaczyć promyk słońca za oknem ..... RudyAniołek powiedział mi, że jak zobaczę młode listki i że wszytko rozkwita to będzie znaczyło, że mi przeszło .... i tak było ... ![]() ![]() EDIT: Widzę, że mój post się już nie wpasował ... SUPER TAK TRZYMAJ ![]() Cytat:
Cytat:
Kochane nie wiem co powiedziec... ![]() ![]() Caluje wszystkie i kazda z osobna i Dziekuje ![]()
![]() |
#1224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Zakorzenienie
|
dopiero, co leń wstał, dopiero co się rozbudzam, więc proszę o wyrozumiałość podczas czytania zdań, bo mogą być chaotyczne i bezsensu.
z góry przepraszam i dziękuję. ![]() ![]() --- łeee. tak przeglądam 3 strony wątku, od mojego ostatniego postu. i nic, nic o mnie nie ma. ![]() nie tęsknicie, ani nie pamiętacie. siostry be-be. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja muszę się pochwalić, bo wczoraj byłam najpierw na zakupach w manufakturze, a później na takie z lekka majowe zakupy, ok. 23 pojechaliśmy do TESCO, tak robimy te zakupy, robimy ja już taaaka głodna, [5 godzin nic w pysku nie miałam ![]() i 2 kasy otwarte. ![]() w samej kolejce staliśmy z godzinę i jak wracaliśmy, to mój brat jadł chrupki i mnie tak częstował, żebym cokolwiek zjadła, a ja 'nie, dziękuję ![]() nawet na jednego się nie skusiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
BAN stały
|
dzien dobry
![]() ja juz po sniadanku (2 kromki razowego posmarowane serkiem , na to szynka i papryka) niestety coś mnie wziela i stanelam na wage.. i kurde okazalo sie ze wcale nie schudlam ;( na pierwszej fazie jakos zlecialo a teraz;( ;( nic ;( może wrócę z powrotem do pierwszej?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry Wam
![]() oficjalnie oswiadczam ,ze jutro startuję z SB.. ![]() ![]() Nedda: Mam nadzieję ,ze tak szybko zniknie z twojej głowy jak zniknął z życia, worek na buraki jeden. ![]() ![]() Carmelova- Co Ty studiujesz? ![]() ![]() Teliku - życzę mniej smarków ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wracając do tematu wątku zjadłam dziś rybke w panierce meksykańskiej. Wiem że to niezbyt SB ale pachniało w całym domu i nie mogłam sie oprzeć. Taki 1 kawałek pewnie nie zaszkodzi. Lepsze to niż jakaś słodka megakaloryczna pokusa ![]()
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Worek na buraki??!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wiec lodówka Neddy ![]() Warzywka mleko 0,5% serek wiejski 3% chudy twarog Activia naturalna Serek homo Tescowy Ser feta chuderlakowy :P) Jaja Pan Kutak a dokladniej Piersi z Niego Polka Neddy- 1)I nic go nie zdejmnie z tej pozycji! SIEMIE LNIANE ![]() 2)Cynamon 3)Zelatyna do ptasiego 4)Slodzik 5)ziola,przypray 6)Zielona herbata
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.