Scent Bar IV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-09, 17:13   #1201
rachela
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Agnysko, ja ze swoim kiedyś jechałam tramwajem - on oczywiście coś tam opowiadał, gestykulując. Tramwaj miał skręcać, więc mówię do niego "trzymaj się czegoś".
No cóż, możecie zgadywać za co ochoczo złapał

---

Kolejna porcja (ja się oczywiście uczę).

POST NA FORUM:
Mieliście jakieś wpadki przy konfsjonale?

FORUM ZWIERZA SIĘ OCHOCZO:
***Mialam chyba z 17 lat, spowiadalam sie u proboszcza:mowie mu te moje zberezne grzechy dotyczace seksu z chlopakiem a xiadz do mnie: "a co tam w szkole?"

***Poszlam kiedys do spowiedzi, przede mną spowiadal sie chlopak ok. 20-25 lat, i w pewnym momencie ksiadz stary przygluchy pyta: co??? ile razy???? a chlopak mu na caly glos wypalil: ja sie przyszedlem wyspowiadac a nie chwalic , wstal i odszedl od konfesjonalu i momentalnie kolejka do tego ksiedza zanikla hehehe

***Wpadka przed konfesjonałem: dzieńdobry
ksiądz do mnie przed ślubem:
K: a jak z 6 przykazaniem?
JA:... a jakie jest szóste ?
K: nie cudzołóż?
Ja: a co z nim ma być?

POST NA FORUM:
Czy ciąża w piątym dniu miesiączki jest możliwa, czy krew "wypłucze" nasienie? dodam ze miesiączka skończyła mi sie już szóstego dnia.

FORUM INFORMUJE RZECZOWO:
***Oczywiście że wypłucze, z siłą wodospadu.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:32   #1202
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
---

Kolejna porcja (ja się oczywiście uczę).

POST NA FORUM:
Mieliście jakieś wpadki przy konfsjonale?

FORUM ZWIERZA SIĘ OCHOCZO:
***Mialam chyba z 17 lat, spowiadalam sie u proboszcza:mowie mu te moje zberezne grzechy dotyczace seksu z chlopakiem a xiadz do mnie: "a co tam w szkole?"

***Poszlam kiedys do spowiedzi, przede mną spowiadal sie chlopak ok. 20-25 lat, i w pewnym momencie ksiadz stary przygluchy pyta: co??? ile razy???? a chlopak mu na caly glos wypalil: ja sie przyszedlem wyspowiadac a nie chwalic , wstal i odszedl od konfesjonalu i momentalnie kolejka do tego ksiedza zanikla hehehe

***Wpadka przed konfesjonałem: dzieńdobry
ksiądz do mnie przed ślubem:
K: a jak z 6 przykazaniem?
JA:... a jakie jest szóste ?
K: nie cudzołóż?
Ja: a co z nim ma być?

POST NA FORUM:
Czy ciąża w piątym dniu miesiączki jest możliwa, czy krew "wypłucze" nasienie? dodam ze miesiączka skończyła mi sie już szóstego dnia.

Ja sie oczywiście też uczę
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:40   #1203
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Taka.. zwyczajna... A jak z zapachem- taki jak był, czy inny?
Zwyczajna, prosta, ale w końcu najważniejsze kryje się w środku

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Myszko, zaoferowałam się, bo pamiętam jedną Twoją wiadomość z prośbą o pomoc w zakupie tego flakonika No - w każdym razie super, że już go masz

Cytat:
Flakonik, kurczę najzwyklejszy w świecie... (nie w moim stylu )
Zanim kupiłam, widziałam zdjęciach i wówczas mi się nie podobał, ale kiedy rozpakowałam przesyłkę i złapałam w swoje łapki, jakoś tak zmieniłam zdanie i chociaż to skromna buteleczka, to uznałam, że jest nawet ładna

Cytat:
Ale to na 100% EDP a nie EDT, prawda?
Owszem, nowa OI to woda perfumowana, żadne EDT tylko EDP
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:49   #1204
dominikaha
Zadomowienie

Dziewczyny, a ja chciałam prosić o radę Pewnie powinnam pytać o to w innym temacie, ale jakoś na Perfumach najlepiej się czuję
A mianowicie, po moich różnych perypetiach ze studiami, od października tego roku planuję zacząć jakiś nowy kierunek. Przejrzałam dokładnie oferty uczelni, wymagania i ubiegłoroczne progi punktowe. Wśród kierunków, na które mam realną szansę dostania się zainteresowały mnie szczególnie dwa - położnictwo i pielęgniarstwo. Oba wydają mi się ciekawe i sama już nie wiem który bym wolała. Może któraś ma jakieś doświadczenia w tych dziedzinach, albo ogólnie w służbie zdrowia? Albo nawet i nie ma doświadczeń, ale mogłaby mi coś poradzić?
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:55   #1205
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość

Kochana Daguś bardzo dziękuję ci za propozycję, ale już mam limitowaną OI, pewna Dobra Dusza () kupiła ją dla mnie i od pewnego czasu cieszę się swoim nowym skarbem
Niemniej jednak dziękuję, że pomyślałaś o mojej skromnej osobie i ewentualniej pomocy w zakupach

Jeżeli ktoś jest ciekawy jak wygląda nowa OI to załączam zdjęcia mojego flakonika
Myszko gratuluję zakupu. OI to śliczny zapach. Czy jesteś pewna, że zużyjesz całą butelkę ?

Cytat:
Jutro mam egzamin; więc oczywiście robię wszystko byleby nie tknąć notatek. Np. płaczę ze śmiechu czytając bloga "Masz problem? Napisz na forum...", o którym już kiedyś była mowa.

(...)
*** Nooo tak. Ach ci mężczyźni. Mój ostatnio na USG zapytał lekarza czy widać zęby.

*** Zrobiłam test wieczorem w łazience i naprawdę wynik mnie zaszokował chociaż staraliśmy się o dziecko już od paru miesięcy. Wzięłam do ręki test, a oprócz tego opakowanie od niego, jakieś te porozrywane folijki,ulotkę i pozostałe szpargały od kompletu, wchodzę do pokoju z tym wszystkim w ramionach i mówię słabym głosem "Misiu..." A on patrzy na te rzeczy i mówi z wyrzutem " Tylko mi nie mów,że znowu się kibel zapchał,bo nawrzucałaś tam niechcący tych swoich pierdół..."

*** Wychodze po usg dopochwowym ze zdjeciem w dloni (nowoczesny aparat wiec na zdjeciu widac miniaturowa fasolke z rekami i glowa, jakis 9 tc), wreczam mu zdjecie i ide jeszcze po recepty. wychodze po paru minutach, a on gapi sie na to zdjecie bidulek, pytam:
- fajne co?
- super. masz kamienie w watrobie?

rachela, rozbawiłaś mnie do łez, oplułam laptopa. Ciekawe dlaczego mi się takie sytuacje nie zdarzają
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 18:05   #1206
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
No tak. Miałam na myśli 2 mecze-szanse na wyjście z grupy.

Hehe...A za 4 lata Euro u nas
taaa... mecz o wszystko i o honor?

euro 2012 w Polsce... to jest dopiero megaoptymizm wierzyc, ze sie uda...

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Co do dzisiejszego meczu Polaków - nie liczyłam na to, że wygrają. Obstawiałam 1:0 lub 2:0 właśnie.
To, co cieszy w tej sytuacji to fakt, że nie było wstydu. Grali dobrze, walecznie i do tego z głową. Na boisku byli zorganizowani, ustawieni, ich akcje, nawet nie zakończone strzałem na bramkę, miały ręce i nogi, podania nie były rozpaczliwe. Ogólnie: nadal widzę (chcę widzieć?) szanse na wyjście z grupy. Szczególnie po tym, po pokazała Austria i Chorwacja.
po tym co pokazala austria i chorwacja to ja sie wlasnie zaczęłam obawiać...

Cytat:

A teraz zapachowo - zaskoczyły mnie wczoraj erfumy Naomi Campbell Kat de Lux At Night - przede wszystkim trwałością - od 16:30-20, potem prysznic i o 23 nadal były wyczuwalne. Do tego całkiem przyjemny zapach, choć może nie rozwija się jakoś rewelacyjnie, ale jest całkiem przyjemny, nie plastikowo stały.
Choć nie ukrywam, że gość, który stał przy stoisku (Festiwal Skarby Urody) i co chwilę nawijał o zapaszkach, tak mnie w końcu wkurzył, że mu powiedziałam, że zraża ludzi. Ale nie docierało niestety. Jedna dziewczyna była całkiem kumata, więc chociaż ona ratowała sytuację

Napisałam, że pojadę, acz wyżyłam się już na blogu, więc ciut mi przeszło Ale powiem Wam, że jak na aparacie do mierzenia skóry 10-letniej dziewczynce wyszła zbyt mała gęstość skóry, to zeszłam tam na miejscu po prostu
Rozwaliła mnie też Soraya, w której najpierw pani zignorowała mnie (rozumiem, że stała przy części z kosmetykami dla gabinetów, ale chyba na pytania można odpowiadać?), a potem inne panie, z części dla klientów, na pytanie czy szminki zawierają parafinę (takie mnie uczulają), stwierdziły, że nie wiedzą i żebym poszła do drogerii "pomaziać się" to zobaczę czy mnie uczuli czy nie

Ale były i profesjonalne stoiska. Bardzo fajne było Olay, gdzie całkiem inaczej (niż na innych) badali stan skóry. Zobaczyłam np. tworzący się na skórze pieg (jeszcze nie widoczny na naskórku) Bardzo otwarte osoby były na dziecięcych stoiskach - i wiedzące o czym mówią (a to ważne).
Natomiast z przykrością dowiedziałam się, że Bielenda wycofuje się z dwufazowego zmywacza (mojego ulubionego ) i całej serii różanej i prawdopodobnie z całej Spa. A to co w zamian wprowadzają nie zachwyciło mnie - ot, jeszcze jedna seria na fali mody ekologicznej.

Z perfum niestety bardzo niewiele - Coty i... kurcze, coś jeszcze - Be-Es chyba. Nic z górnej półki, z Coty zresztą też nie za wiele...
Kotek jest śliczny Mam 30tkę i uzywam od czasu do czasu

festiwal wiadomo... jedne formy lepiej przygotowane, inne gorzej ale mnie się bardzo podobało!

Cytat:

A dzisiaj kolejny dzień emocji, mecz Włochy ( ) - Holandia o 20:35
na pewno bedzie emocjonuący mecz zresztą 1 polowa ruminia-francja tez niczego sobie

Cytat:

Co paczek - wróciłam... z paczkami. Obeszłam 3 poczty - wszędzie siedzą z tymi przesyłkami, które przyjmowali w ub. tygodniu w poniedziałek (potem przestali), bo transport jak stał, tak stoi

Acz pani na "mojej" poczcie dała mi nadzieję, bo ponoć listonosze u nas zaczynają mieć dość i zaczynają się naciski także z ich strony - wizja rozniesienia wszystkiego, co zalega w momencie jak strajk się skończy staje się coraz gorsza. Poza tym ponoć masę listonoszy wróciło do pracy (tylko nosić za bardzo nie mają czego, bo na rozdzielni dalej sporo strajkuje)... Może jutro Wam wyślę (kurcze, strasznie bym chciała...).
rozumiem, ze to nasze cacao uziemione?

Wracają do wczorajszego meczu: czytałyście?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...dolskiemu.html

Nóż sie w kieszeni otwiera....

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 18:12   #1207
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość

Ja proponuję, żeby Orzechowskiemu odebrać obywatelstwo, jak to dziś przeczytałam to się we mnie zagotowało

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-09, 18:13   #1208
rachela
Zakorzenienie

Jego zdaniem prezydent Lecha Kaczyński powinien natychmiast przystąpić do procedury pozbawienia ich obywatelstwa polskiego.

No tak, toż przecież sprawa najwyższej wagi! I jaki szczytny cel!

Kto w ogóle słucha tego palanta [Orzechowskiego]? Kto mu dał prawo głosu?
Żałosne i smutne.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 18:15   #1209
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Myszko gratuluję zakupu. OI to śliczny zapach. Czy jesteś pewna, że zużyjesz całą butelkę ?
Hmmm... pewnie tak...

Cytat:
na pewno bedzie emocjonuący mecz zresztą 1 polowa ruminia-francja tez niczego sobie
Niby tak, ale ja nie przepadam za Francuzami...

Stary 2008-06-09, 18:23   #1210
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
POST NA FORUM:

I kto mi teraz wyczyści monitor z resztek kawy i sucharka, no...?

Żeby był komplet w kwestii nieszczęść i problemów, chyba się czymś przytrułam
Stary 2008-06-09, 18:25   #1211
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm... pewnie tak...
Hmmm szkoda, że pewnie tak
Stary 2008-06-09, 18:28   #1212
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie przepadam

bardzo się cieszę na dzisiejszy mecz Holendrów z Włochami, nawet czas na oglądanie znalazłam
mam nadzieję, że Holendrzy wygrają , na wszelki wypadek, nie będę się wypowiadać w Barze
wczoraj wszyskie (prawie) kibicowałyśmy jednej drużynie, a dyskusja zrobiła się i tak nadmiernie gorąca, a co dopiero dziś, kiedy nie jesteśmy już za jedną drużyną
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 18:32   #1213
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
ja też nie przepadam

bardzo się cieszę na dzisiejszy mecz Holendrów z Włochami, nawet czas na oglądanie znalazłam
mam nadzieję, że Holendrzy wygrają , na wszelki wypadek, nie będę się wypowiadać w Barze
wczoraj wszyskie (prawie) kibicowałyśmy jednej drużynie, a dyskusja zrobiła się i tak nadmiernie gorąca, a co dopiero dziś, kiedy nie jesteśmy już za jedną drużyną
Ja też będę kibicować Holendrom

Teraz oglądam mecz Francja-Rumunia i jakoś bez emocji, nie zachwycają ani jedni ani drudzy.

Stary 2008-06-09, 18:33   #1214
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Ja proponuję, żeby Orzechowskiemu odebrać obywatelstwo, jak to dziś przeczytałam to się we mnie zagotowało
Cytat:
Jego zdaniem prezydent Lecha Kaczyński powinien natychmiast przystąpić do procedury pozbawienia ich obywatelstwa polskiego.

No tak, toż przecież sprawa najwyższej wagi! I jaki szczytny cel!

Kto w ogóle słucha tego palanta [Orzechowskiego]? Kto mu dał prawo głosu?
Żałosne i smutne.
trzeba miec tupet, zeby cos takiego zaproponowac....

Cytat:

łaj?

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Żeby był komplet w kwestii nieszczęść i problemów, chyba się czymś przytrułam
kurcze, ja tez sie dzis od rana źle czułam. pewnie po wczorajszym wieczornym szalenstwie w czasie meczu zjadlam małą paczke chipsów (chyba pierwszy raz od 2 lat) a po meczu pół czekolady... nie przewidziałam skutków....
teraz juz na szczęście lepiej, wypiłam pół litra zielonej herbaty i wracam do normalności

Cytat:
ja też nie przepadam

ja kibicuję Włochom, bo mam słabośc do Wloch... do pewnego Włocha tez kiedys mialam

Stary 2008-06-09, 18:37   #1215
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też będę kibicować Holendrom
to jednak będę się odzywać, jak jestem z Irkax, to niczego i nikogo się nie boję
Stary 2008-06-09, 18:43   #1216
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
to jednak będę się odzywać, jak jestem z Irkax, to niczego i nikogo się nie boję

Wnioskuję, że to komplement

Stary 2008-06-09, 18:44   #1217
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
kurcze, ja tez sie dzis od rana źle czułam. pewnie po wczorajszym wieczornym szalenstwie w czasie meczu zjadlam małą paczke chipsów (chyba pierwszy raz od 2 lat) a po meczu pół czekolady... nie przewidziałam skutków....
teraz juz na szczęście lepiej, wypiłam pół litra zielonej herbaty i wracam do normalności
Zielona herbata, powiadasz? Moze to jest i myśl to ja uciekam pod prysznic i wrócę z herbatką za pół godzinki - tylko już pewne nikogo w Barze nie będzie, wszyscy na meczu...
Stary 2008-06-09, 18:46   #1218
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona herbata, powiadasz? Moze to jest i myśl to ja uciekam pod prysznic i wrócę z herbatką za pół godzinki - tylko już pewne nikogo w Barze nie będzie, wszyscy na meczu...
Ja będę i tu i tu
Przyjmę moją ulubioną pozycję do oglądania; na kanapie z nogami wyciągniętymi na krześle, z lapkiem na kolanach

Stary 2008-06-09, 18:46   #1219
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm szkoda, że pewnie tak
No coż...
Byłabym zapomniała - dziękuję za gratulacje

Cytat:
(...) mam nadzieję, że Holendrzy wygrają

Cytat:
łaj?
Po prostu nie lubię i już, nie przepadam od zawsze i jakoś tak trwam w tej niechęci

Usiadłam i trochę popatrzyłam na ten mecz, matko - jakie nuuudy
Miejmy nadzieję, że następny mecz dostarczy jakichkolwiek wrażeń, bo spotkanie Rumunia - Francja jest nieciekawe

Cytat:
ja kibicuję Włochom (...)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-09, 18:47   #1220
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:

Oszołomstwo po prostu. Brak słów.
Cytat:
ja nie przepadam za Francuzami...
Cytat:
ja też nie przepadam
I ja za nimi nie przepadam, odkąd Zidane zakończył karierę

W dzisiejszym meczu będę za Holendrami, bo nie przepadam za Włochami. Ich stylem gry konkretnie
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 18:48   #1221
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
mecz sie zaczyna dopiero za godzine
zycze zdrówka

Stary 2008-06-09, 18:53   #1222
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Ja tez za Holendrami z taka jedna bede ogladac i bedziemy komentowaly prawda Irenko.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 18:55   #1223
Kagan
Wtajemniczenie

Ja kibicem nie byłam i pewnie nie będę, więc wyciągnęłam deskę do prasowania i ubrania do prasowania i razem z córką oglądamy czerwonego psa Znaczy się ona ogląda, a ja prasuję.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-09, 18:55   #1224
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

Usiadłam i trochę popatrzyłam na ten mecz, matko - jakie nuuudy
Miejmy nadzieję, że następny mecz dostarczy jakichkolwiek wrażeń, bo spotkanie Rumunia - Francja jest nieciekawe
Właśnie się skończył. Ależ kopanina.
I jedni i drudzy bali się wychylić, coby przypadkiem bramki nie stracić.
W efekcie czego mecz absolutnie nieemocjonujący był
Nuuudy....

Cytat:
Napisane przez Tereska
Ja tez za Holendrami z taka jedna bede ogladac i bedziemy komentowaly prawda Irenko.

NO BA! Teresko oglądanie meczów z Tobą to sama przyjemność
I te komentarze akcja po akcji

Stary 2008-06-09, 18:59   #1225
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Ja kibicem nie byłam i pewnie nie będę, więc wyciągnęłam deskę do prasowania i ubrania do prasowania i razem z córką oglądamy czerwonego psa Znaczy się ona ogląda, a ja prasuję.

moge Ci podrzucić pare rzeczy do uprasowania?

Stary 2008-06-09, 18:59   #1226
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Zuziu, a z taką taką to nie?
Stary 2008-06-09, 19:03   #1227
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
moge Ci podrzucić pare rzeczy do uprasowania?
Pod warunkiem, że nie są to męskie koszule, to możesz Nie cierpię prasować męskich koszul. Brrr
Stary 2008-06-09, 19:08   #1228
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

NO BA! Teresko oglądanie meczów z Tobą to sama przyjemność
I te komentarze akcja po akcji
smiej sie a ja potem meliske popijam na uspokojenie

Cytat:
Zuziu, a z taką taką to nie?
taka taka hurrrra z przyjemnoscia bede z Toba ogladac
.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 19:16   #1229
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
taka taka hurrrra z przyjemnoscia bede z Toba ogladac
.
teraz czuję się już zupełnie bezpieczna
Stary 2008-06-09, 19:17   #1230
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Pod warunkiem, że nie są to męskie koszule, to możesz Nie cierpię prasować męskich koszul. Brrr
nie są

o matko jak gorąco... niech juz zajdzie to slońce, musze przewietrzyc mieszkanie, bo za chwile nie bede miala czym oddychac...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości