![]() |
#1201 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Rano... Z Potarganymi włosami,Znów poczuć się kochaną!
uczyć się na pamięć pieprzonego szczęścia. Przewidujemy najgorsze, że nie dojdziemy do happy endu ... Posklejać to na nowo i zacząć jakby sie nie stało nic. <3. ciebie. jak nigdy nikogo.
![]() |
#1202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby nie było off: Powiedzieć coś bym chciała, po prostu tak bez słów. tak wiele dróg, zawiłych dróg...żeby zrozumieć co jest ważne... zostawmy wszystko, niech mówi serce...tak mało trzeba by znaleźć szczęście... znajdziesz mnie znowu, zatrzymasz przy sobie, że niebo błękitne zakocha sie w Tobie.. Wspomnieniem lata ze snu obudzona wraz z Tobą nieśmiało zamarzy.. Potem stanąć sercem przy sercu i usłyszeć.. kocham cię.. W słonecznej powodzi dnia błądzimy i Ty.. i ja.. Jak zatrzymać w oczach blask, aby serce mogło bić.. Kto mi potowarzyszy tego wieczoru ? Odwracam się i widzę ludzi których kocham a zarazem nienawidzę..* i wiercę się i kręcę.. bo doczekać się nie mogę czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.. nasze spojrzenia sie spotkaly i nagle zaczela mnie interesowac podloga bol w sercu...ciche lzy... zle wspomnienie... no i TY nie masz drugiej szansy! w tej grze nie ma "przebacz"! Na twardej ławce kilka słów.. będe tracić czas, szukać dobrych gwiazd, gapić się na dziury w niebie i patrzymy na tą samą gwiazdę każdego wieczora... Trzeba przestać się w końcu przywiązywać do rzeczy i do ludzi... :[ ...Jest w Jego oczach coś co porywa Mnie...Jest w Nim nadzieja... Pozostaje spojrzeć w niebo,wybić się i jak anioł lecieć...Do lepszego jutra... Nic się nie dzieje przypadkiem, nawet samotność to tylko nasz wybór... Na to, co naprawdę chcemy robić, zawsze znajdujemy czas I nie będzie jak ma być.Będzie po mojemu! i znów stanie przed Tobą z kwiatami kłamiąc w żywe oczy, że był z kolegami One day your name just didn't make me smile. // Któregoś dnia twoje imię nie wywołało uśmiechu na mojej twarzy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
dziękuję.
![]()
Przyjaciele to ludzie, którzy pytają jak minął dzień, którzy podają Ci paczkę chusteczek gdy płaczesz, którzy o północy wpuszczają Cię do swojego mieszkania, piją z Tobą wódkę, a potem ścielą dla Ciebie łóżko na nocleg, którzy przed podróżą mówią Ci "Uważaj na siebie" którzy o 2 nad ranem podnoszą słuchawkę telefonu i słuchają jak przeklinasz życie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
"Zdecydowałam się na życie z chudszym portfelem, ale moje ideały to nie są puste hasła..."
"...dla Ciebie usta moje i ciepło moich dni..." "Ja też Cię lubie, ale ani kroku dalej.." Jest taka sprawa...Pewien chłopak zdaje się być niezdecydowany, raz się na mną "ugania", a później przez tydzień milczy, mogłabym prosić o jakieś opisy w związku z tą sytuacją? Może jakies pytania retoryczne dotyczące niezdecydowania ![]()
#1205 |
Zakorzenienie
|
Jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy?
Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych? Jak oddzielić nagle serce od rozumu? Jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu? Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję? A macie coś o tym, że zaczynam kręcić z chłopakiem i chciałabym, żeby coś z tego wyszło? ![]() ![]() ![]()
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponawiam. Mam ten sam problem... ![]() *Może wszytsko jest bez sensu... ale nic bez znaczenia *Jeszcze nie jedna lza splynie zanim wszystko zrozumiem... *i znów me serce przeszywa ból *Upiłeś sobą moje serce, a teraz każesz mu trzeźwieć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
BAN stały
|
1. Tyle chciał powiedzieć, ale (...) ich usta się łączą bez słów.
2. Pamiętam wciąż zabawy w białej pościeli.. 3. A gdy zadzwonie i powiem że pomyliłam numer, nie odkładaj słuchawki... 4.The best things in life are unseen - that's why we close our eyes when we KISS, CRY and DREAM.. /najważniejsze/najlepsze rzeczy w zyciu są 'niewidoczne' dlatego zamykamy oczy całując, płacząc i marząc.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------------------------------- "Gdybyś był, a nie bywał...raz na jakiś czas." "Byłabym wreszcie 'czyjaś' . Nie bezpańska. Aż tak." Wybrałam Cię spośród milionów. <3 "Czy myślałeś, o tym, co się stać może między nami dwojgiem? Tu stać się może coś dobrego!"
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponawiam prośbę!! Bardzo mi zależy na tym... Moze jednak któraś coś znajdzie ![]() ![]() ![]() ![]() --- ~~ A mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem, gestem... dopóki jestem ~~ Dróg jest tak wiele, lecz nie każda z nich prowadzi do celu ~~ Zmęczona noc, wymięta biel i słońce choć blade, tak pali mnie ~~ Ufność w poranek odmienia zmierzch... ~~ Na krańcach świadomości dotykają się cienie naszych postaci.. ~~ ...istnieją jeszcze oczy, które inaczej patrzą na ten świat ![]() ~~ Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic... a nic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Stojąc gdzieś między prawdą i kłamstwem.
stos porzuconych marzeń. Noc przytula mnie, zamykam oczy. Składam ręce w pięść nie poddaję się. Z niepokojem chwytaj każdą dobrą chwilę. Będzie Cię na wszystko stać, przyjaciele nie opuszczą Cię, nie. Nienasycenie jest jak głód. Jak kamienie wciąż wpadamy w życia studnie. Żyje tym co czuję, z życia biorę to co mi smakuje. Lubie, siebie lubię, co chce robie i co myslę mówię.
#1212 |
Zadomowienie
|
Potrzebuję pomocy. Wiem, że takich opisów było dużo, ale jakoś mi nie pasują do mojej sytuacji. Ma może któraś w zbiorze swym opisy, że Go okłamałam, że już nie chcę [tzn. rok temu bylismy razem, mogliśmy znowu być, ale ja powiedziałam nie, bo myślałam, że tak będzie lepiej. A ni chuja nie jest]. Coś takiego, że wspomnienia wróciły i wogle chce żeby wszystko wróciło. Mam nadzieję, że rozumiecie i pomożecie. Buziaki
![]() Gdybym Ciebie nie poznała, to bym Ciebie wymyśliła.
#1213 |
Raczkowanie
|
ajĆ. dawno nie dodawałam nic więc może dziś coś skrobnę.
![]() '.i powrócił ten, który wraca zawsze... smutek. Im bardziej pozwala się kobiecie tęsknić, tym większym się jest idiotą. '.bądź ponad. to mnie niszczy, lecz to kocham... '. Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałych sześć cudów świata. Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Releases life in me / Uwolnione życie we mnie
To blind them from the truth / Zaślepieni przez prawdę When the darkness fades away / Kiedy ciemność zaniknie Screaming in our hearts / Wrzask w naszych sercach My love for you still grows / Moja miłość do ciebie wciąż rośnie We're supposed to try and be real / Mieliśmy próbować być prawdziwi Hold and speak to me / Stój i mów do mnie Naked in the cold sun / nadzy w chłodnym słońcu Theres only you and everyday I need more / Jesteś tylko Ty i każdego dnia potrzebuję Cię bardziej Ill be, everything you need / Będę wszystkim czego potrzebujesz Dear my love, haven't you wanted to be with me? / Droga moja miłości, czy nie chciałeś być ze mną ?
#1215 |
Zakorzenienie
|
`Urzeczywistnienie moich marzeń, tyle wrażeń, tyle niepotrzebnych zdarzeń
`Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoja żadne drogowskazy. `Kiedy bliżej Nam do siebie bliskość dzieli Nas na pół </3.
#1216 |
Raczkowanie
|
Powiedziała cicho: 'dotknij ręką nieba'.
Rozrzuciła karty wkoło, ja wybrałem jedną z nich, Skąd wiedziałem, że tej jednej tylko trzeba?... Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, Niewiele mam, tak mało, a przecież tyle, Już wiedziałem, nigdy, nigdy się nie zmienię. Każdy rok i każdy dzień ma jakiś sens. Każdy śmiech i cichy płacz nie dziwią mnie. Bez słów, bez żadnych zbędnych słów Harlem - Kora |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
dziewczyna gangstera xD
Może po prostu dasz mi buzi?? ![]() If I could turn back time you'd be mine 4ever // gdybym mogła cofnąć czas byłbyś mój na zawsze
#1218 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie coś może w stylu, że już nie oczekuję tego co kiedyś, tylko zwykłej przyjacielskiej rozmowy.. bo mi jej zwyczajnie potrzeba, i czy to aż tak wiele, że trzeba się wykręcać i unikać jak ognia?
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
Spojrzeniem nieraz kobieta bardziej grzeszy niż czynem...
Zgubiłam klucz od rzeczywistości. Nieosiagalna - przepraszam - bez odbioru. Rzeczywistość mnie powaliła, na szczęście beton zamortyzował upadek. Nie umrzesz. Ludzie, którym wyrwano serca, są chyba nieśmiertelni. a coś na sobotnie imprezy: Najlepsze w niedzieli jest sobota wieczor.. ![]() Ranki z nagłym brakiem tchu, noce bez godziny snu... ![]() Wszyscy powinni lokować pieniądze w alkoholu - jest zdecydowanie najlepiej oprocentowany. ![]() Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2008-06-22 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Drogie serce, proszę nigdy więcej nie rób ze mnie głupka. Przestań go kochać. Jesteś wszystkim, czego chcę, ale nie w ten sposób Widzę, jak znikasz, ale Ciebie, Ciebie tu nigdy nie było To tylko twój cień, nigdy Ty I pomyślisz pewnego dnia "gdybym mógł cofnąć czas" dlaczego jesteś daleko?... Wiem że on jest, i też mnie szuka. Pytanie: Gdzie? Bo nie ma go tutaj! bo są dookoła wszyscy, tylko nie Ty... nie wiem czy o to chodziło ![]() **** Ja również mam prośbę ... niedawno dowiedziałam sie, że jestem chora i... mam zamiar zrobić dla mojego TŻeta album ... o Nas ... żeby o mnie nie zapomniał ... i poszukuję jakiś opisów, tekstów, cytatów do zdjęć... z tym, że nic banalnego. Z góry dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
a coś takiego że jest kilku panów Fajnych, którzy niby coś tam do mnie, ale jednak niewiele.? no, żeby się postaralii. ;dd bo nie wiem którego wybrac
![]() happysadowa daarykaa 12 Stonka pomożecie ? ![]() zwracam się do Was z ta prośbąą, bo kocham Wasze opisy <333 ![]() Opis : poszukuję chłopca , co by ze mną na spacery chodził. ![]()
![]() |
#1222 |
Konto usunięte
|
a macie moze jakies o tym ze; nie mam na nic ochoty, nie chce nikogo sluchac, nie chce aby ktos mi mowil co mam robic i mam wszystkiego dosc najlepiej bym zniknela, czy cos w tym stylu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Skazana na samotność.! :[
Spijaj z ust gorącą czekoladę.! ;* W symfonii szczęścia.! <3 A ja nadal chce mieć na ustach błogi dziecka uśmiech.! Bo nie jesteś sam.! <33 Poszłam narysować sobie szczęście.! Kredkami.!
![]() |
#1224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej Panie serce w sługę zamień... A ja chce tak niewiele.. Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi... I'm just trying to breathe and you're just all over me.. // Po prostu próbuję oddychać, a ty jesteś wszędzie wokół mnie You're about to barely be my boyfriend. // Masz być zaledwie moim chłopakiem Zaciągam sie tobą chociaż nie pale wcale Wytłumacz sercu że bić znow powinno If you wanna make a move - make it. If loving me is worth the risk - take it. Jeśli chcesz zrobić krok - zrób go. Jeśli kochanie mnie jest warte ryzyka - podejmij je |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękiii, są świetne ![]() "Gdzieś szalony sabat trwa w imię szczytnych ideałów..." "Marzenia ktoś mi skradł i nie mam żadnych wspomnień..." "Sprzedać swój poranny uśmiech, byle komu, byle gdzie..." "...podobno wszyscy tego chcą, by łączył ich vicotrii znak..." 'Wołali na nią, ej "Słodka"...'
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
zawsze pójdę w Twoją stronę więc nie oglądaj się za chwilę Cię dogonie
tak wiele jest zgubionych dni , porzuconych mysli zapomnianych chwil tak chcialabym pozbierac je , poskladac jak mozaike w jeden sen ;D taki co osusza wszystkie łzy a w nim jestes ze mna tylko Ty ;D I zamkne jednym słowem wszystkie drzwi .. za nimi dla mnie bedziesz tylko Ty ![]() ale mnie wzielo na ich troje ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cos tam ; There is no reason, there is no logic to feelings / nie ma powodu , nie ma logiki w uczuciach/ sa niedorzeczne. [?] And when youre not here, I just cry ../ i gdy Ciebie tu nie ma poprostu placze.. And when youre not here, I could die ../ i gdy nie ma tu Ciebie moglabym umrzeć Sugerujesz 'nie', chcę zrobić 'tak' ;] I znowu szukam słów, By wykrzyczeć wszystko .
![]() |
#1228 |
BAN stały
|
"Cokolwiek robisz lub marzysz, że możesz to zrobić - zacznij tylko."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo , są świetne ! ![]() <33 [..]gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd[..]
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
|
pełnym żaglem chłonąć każdą z chwil...
czelam na mały znak... tylko tego tu brak dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień... Każda noc, nagi księżyc i jego czuły wzrok... tylko w snach powraca myśl... z utworów P. Markowskiej ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.