|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
te mam ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...opalajace.html samoopalacz fajny jest dobry dla laika
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
a co, kupiłas w kremie?
Może nie będzie tak źle Tylko wystarczy dobrze zaaplikować
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najlepiej jakbyś zdobyła jakąś próbkę bo opakowanie jest baaaardzo wydajne i ja zapłaciłam coś koło 40 zł więc szkoda tej kasy wyrzucać w błoto |
|
|
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mleczko jest obecnie w promocji - tyle mam na swoją obronę ![]() Ja wczoraj się posmarowałam mleczkiem, a dziś leżałam na słońcu (niedługo i po południu) Mam nadzieję, że nie będę w łatki
|
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sama poprosiłam o próbki, bo akurat te dwie serie mnie interesują, wprowadzili je niedawno i chciałam wypróbować.Z Morza Martwego dostałam: krem nawilżający na dzień SPF10, rozświetlający krem pod oczy, balsam do ciała i krem odżywczy na noc. Eco Care: zabieg wyszczuplający z borowiną i torfem oraz krem dzień/noc z torfem i wodorostami. Cytat:
Można i do tego i do tego Cytat:
|
|
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uff![]() Z Rossmannowskich hitow bardzo dobra jest jeszcze pomadka ochronna Alterra Kusicie ta oliwka Hipp, skonczyla mi sie ta balsamowa oliwka Nivei i chyba kupie ta, bo mam taki patent na mieszanie balsamow z oliwka, zeby lepszy efekt dawaly - tak pozuzywalam marnie nawilzajace balsamy Avonowe Naturals No i na skorki wokol paznokci uzywam czasem.
|
|
|
|
|
#1211 |
|
po prostu Em :)
|
Do twarzy.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
bo jakoś mam mieszane uczucia, co do stosowania opalacza a potem opalania się na normalnym słonku... ale jeśli nie ma takiego ryzyka to jestem spokojna
|
|
#1213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. No i póki co to mam 100 ml mleczka Avene więc mam co używać ![]() a Ty stosujesz w celu nie świecenia się skóry? bo własnie sie zastanawiam, czy to by działałało za pierwszym razem czy dopiero po kilku użyciach. Ja raz spróbowałam i niestety tragedia . nie wiem czy mam dłużej próbować czy dać sobie spokój ..
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
[quote=dygotka8;7956878]ooo....a czy te tabl to nie są na ochudzanie
![]() ![]() będę w lipcu w swojej aptece to się zorientuję i spróbujędzięki wielkie ![]() Tak ,masz rację co do tych tabletek one sa na odchudzanie Jak masz delikatną skórę to możesz spróbować zamiast wody dodać mleko w proszku lub jogurt naturalny ( o temp. pokojowej, nie zimny z lodówy )- np. łyżeczka "proszku ananasowego"+ 1/2 łyżeczki jogurtu. Sama po jakims czasie dojdziesz do tego jakie proporcje są dla ciebie najlepsze. Może na początek nałóż na 10 min. i jak będzie ok. to następnym razem wydłużysz czas. Mam jeszcze kilka sprawdzonych pomysłów na takie wynalazki, jak ktoś bedzie chciał wypróbować to chętnie zdradzę Szkoda,że w Rossie nie ma tabl. z ananasem .Dziewuszki jak mogę zrobić wielocytat, bo ciemnota jestem w te klocki.
|
|
|
|
#1215 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny niektóre nasze hity(syrenka, serum Eveline, oliwka...)to nie takie hity rossmanowe bo można je kupić w innych miejscach, a takie jak ta pomadka, czy samoopalacz SunOzon tylko w Rossamnie więc robimy listę hitów rossmanowych czy rossmanomaniaczek ?Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może kup sobie dwa ciemne np. granatowe lub brazowe reczniki i używaj je tylko wtedy gdy sie oliwkujesz lub brązowisz, albo wycieraj się po oliwkowaniu tylko jednorazowym papierowym ręcznikiem. Nie zużyjesz jednorazowych ręczników zbyt dużo jeżeli zamiast mocno trzeć będziesz delikatnie dociskać do skóry A mamę rozumię ,bo sama dostawałam piany na ustach jak się ręczniki nie dopierały ![]() Dzięki za instrukcję ,na pewno będę próbowac i mam nadzieję że głupot nie narobię. |
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do wlosow po farbowaniu tez mam taki specjalny jeden Bo np. po czerwonej Ferii przez dluuugi czas wlosy mi farbowaly, a np. po Poly Brillance nie, ale na wszelki wypadek na poczatku siegam po ten specjalny recznik![]() Wpadlo mi jeszcze do glowy, ze seria do stop Rossmannowska jest niezla, uzywam dezodorantu --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html, a ostatnio kupilam Mamie zelowe poduszeczki. |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupuje ten dezodorant dla mojego TŻ i naprawdę jest bardzo skuteczny. Oprócz dezodorantu mam też wkładki odświeżające do butów i chłodzący żel do nóg. Ostatnio coraz częściej mam problemy z obolałymi nogami,pewno to rezultat mojej pracy- cały czas na nogach . Więc jak wracam do domu to żel na kopytka i kopytka na ścianę
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Konto usunięte
|
cześć kochane Rossmannomaniaczki.
![]() poszłam dziś wreszcie do R. i przyniosłam: *serum Eveline *oliwkę Hipp *balsam brązujący Dove w komplecie z kremem do twarzy- kosztował 17.29, miałam kupon ze SU, więc zapłaciłam 14.29. ![]() półki ogołocone. Fitelli brak. muszę się wrócić po to mleczko samoopalające Sun Ozon. w sumie to nie pamiętam, czemu go nie wzięłam.
|
|
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
No mleczko SunOzon ja sobię chwalę
![]() Ja muszę w tygodniu namówic tatę by ze mną pojechał, musze mieć fitelle, no i na szampony koloryzujace spojrzec , ostatnim razem zapomnialam. Ja myślę, że moze warto by bylo zrobić listę produktów Rossmanowych ale to drugie...tez chyba :PJa osattnio jak nie było oliwki Babydreama ani Hippa wzięłam mleczko BD fajne jest, świetnie nawilża
|
#1223 |
|
Konto usunięte
|
Umbra no wlasnie, jak czasem ide do mojego R. to jak w PRL-u wygladaja polki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do SU to u mnie jeżeli chodzi o Wibo to ebz probolemu dostalam błyszczyk
![]() Syrene tez moglam wziac ale zwykla... A z pedigree dawali, te jednorazowe karmy mokre sama mialam!badanie cery w ziaji tez mialam , pomoglo mi to duzo ![]() Właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze jak będe w R. to musze kupic receptury natury jeśli będą - nie wiem czy je tam sprzedają.Na figurę - bo jest super smak i na odproność - zoabczymy czy to pic na wodę
|
#1225 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może właśnie dlatego miałaś tłuste ręczniki? Też tak kiedyś miałam, ostatnio też się zdarzyło, ze oliwka się nie wchłonęła i była tylko gruba, tłusta warstwa oliwki. Smaruję ją od razu po wyjsciu z wanny, anwet jeszcze przed wyjściem- tylo wstaję z wody cała cieknąć jeszcze, i jak najszybciej smaruję oliwką. Oliwka tworzy warstewkę ochroną na skórze, pozwalając jej wchłonąć całą wodę jaka jest na skórze. Ponieważ ciało jest mokre, wystarczy jedna kropelka olwki, ładnie rozsmarowana- a potem albo odczekać aż się wchłonie, albo tylko przyłożyć ręcznik, nie wycierać. Nigdy się nie wycieram ręcznikiem, to też takie przyzwyczajenie- tylko go delikatnie przykladam do skóry żeby zebrać nadmiar wody, reszta się osusza sama (podczas rytuału tonik, krem, bla bla ![]() [quote=Nanusia76;7961060] Cytat:
Ojej, Nanusia! Nobla Ci przyznaję za ten pomysł z peelingiem ananasowym! Takie proste i oczywiste Mua ![]() Masz jeszcze jakieś tego tpu pomysły? Bardzo proszę ![]() Cytat:
![]() a co do HR; proponuję żeby były to produkty dostępne tylko w rossmannie. a jeszcze co do SU; nie wiem na ile wiarygodne były te badania, ja podeszłam do nich jak do chwytu marketingowego... i nie bardzo wierze w to, co usłyszałam. Bo usłyszałam na przykład coś zupełnie odwrotnego od tego, co wiem o swojej skórze. Czyżbym jej nie znała czy.. Aj, i tak nie będę używać "przeznaczonych dla mnie" produktów OLAY czy PANTENE- w życiu! :P
|
|
#1226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro wypróbuje ten patent. Cytat:
to tak jak ja , bladzioch blond włosy , niebieskie oczy i troche piegów , ale teraz chce się trochę "opalić" samoopalaczem, jednak latem kiedy nie używam podkładu to praktyczniejsze
|
||
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, Nanusia! Nobla Ci przyznaję za ten pomysł z peelingiem ananasowym! Takie proste i oczywiste
Mua ![]() Masz jeszcze jakieś tego tpu pomysły? Bardzo proszę Niestety ten Nobel nie należy się mnie bo nie jest to mój pomysł , przeczytałam gdzieś o tym specyfiku , wypróbowałam i przekazuje dalej. Po co wydawac kasę na kolejne kosmetyki i nacierać się chemią skoro mozna pięknieć bardziej naturalnie. Kolejna propozycja : "ulepszona" oliwka HIPP - do oliwki Hipp (zakupionej oczywiście w Roosie ) dodaje kilka kropel wit.E lub wit. A+E lub wyciskam kapsułkę wiesiołka lub ogórecznika, w zależności od tego na co mam ochotę i co mi wpadnie pod rękę . Witaminę E kupuję w kropelkach bo fajnie się łączy z oliwką, wit.A+E, ogórecznik i wiesiołek są w kaps. Nakłuwam igłą i wyciskam zawartość na dłoń, rozcieram paluchem, dolewam oliwki i nacieram mokrą jeszcze skórę.Chociaż teraz latem raczej nie powinno się uzywać wit. A, chyba że ktoś jest sumienny w nakładaniu filtrów- ja do takich nie należę
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to z balsamami... no nie wiem, nie znam sie, dolewalam troche oliwki do marnego balsamu i nie wysuszalo mi skory, a czy to zly patent to nie wiem, byc moze Teraz przerzucilam sie na sprawdzone balsamy, bo doszlam do wniosku, ze szkoda kasy na te buble, wiec problemu nie ma![]() A jesli chodzi o wycieranie - no coz, kazdy ma swoj sposob, ja niestety nie potrafie sie lekko osuszac, tylko sie tre, moze to zle dla skory, ale kurcze przyzwyczajenie druga natura czlowieka
|
|
|
|
|
#1229 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam sie z Tobą Agacior...ja tez większość z tych wszystkich Festiwalowych "badań" których doświadczyłam potraktowałam z przymrużeniem oka ![]() A co do HR tez jestem właśnie za takimi produktami które mamy jedynie dzięki rossmannowi a więc moje 3 HR:-samoopalacz w mleczku SunOzon -żel do golenia ISANA -pomadka Alterra
|
|
#1230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż odkryłam magiczny plusik ![]() Dziewczyny, jutro wyjezdzam na 3 dni i aż się boję ile będę miała zaległości w tym wątku!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

a właściwie on mnie

najlepiej jakbyś zdobyła jakąś próbkę bo opakowanie jest baaaardzo wydajne i ja zapłaciłam coś koło 40 zł więc szkoda tej kasy wyrzucać w błoto
Mleczko jest obecnie w promocji - tyle mam na swoją obronę 

Ech