|
|
#1171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
![]() Zacieków nie zrobił ("przed" zrobiłam sobie porządny masaż syreną , jedynie ten smrodek mi trochę przeszkadza, bo posmarowałam się na dzień, ale od tego nie a się uciec ![]() A w kuszeniu, moja droga, to my jesteśmy najlepsze
|
|
|
#1172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdrajco ![]() helou, czy tylko ja kocham moją białą skórę i nie cierpie się opalać ?
|
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przydałoby się... Przy najbliższej gazetce można by zrobić listę tego, co chciałybyśmy kupić i tę niewydaną kwotę wrzucić do świnki skarbonki Ależ by się tego nazbierało!Cytat:
Zgłaszam kandydaturę mleczka SunOzon w kategorii "Rossmannowskie a dobre"
|
|
|
#1174 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wklejam tu...SKŁAD: aqua, octocrylene,alcohol denat., caprylic/capric trigliceryde, butyl methoxydibenzylomethane, c12-15 alkyl benzoate, ceteareth isononanoate,phenylbenzim idazole sulfonic acid, glycerin, ethylhexyl salicylate, titanium dioxide, polyglyceryl- 2 dipolhydroxystearate, , polyglyceryl-3 polyricinoleate, cera alba, aminomethyl propanol, panthenol, tocopheryl acetate, simethicone, disodium edta, alcohol, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid. Cos w tym skaładzie może mocno uczulić ja jeszcze nie testowałam, ale Yoriko...Cytat:
Cytat:
teraz jest za 4.99![]() Cytat:
ode mnie dostaje 10 gwiazdek...a nie...może róż![]() A co jeszcze ja nominuje żel do golenie skóry wrażliwej Isany
|
|
#1175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Syrenka powinna być numer 1 bezapelacyjnie, prawda? Jeszcze Lirene City Matt, masełka Ziaji, oliwka Hipp ostatnio...hmm
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę,że poszukujesz dobrego pilingu enzymatycznego na buźkę. Mogę ci polecić piling który sama stosuje, jest to piling enzymatyczny który świetnie złuszcza martwy zrogowaciały naskórek i tym samym odblokowywuje ujścia gruczołów łojowych ( nie tworza sie zaskórniki) Nadaje się do każdego rodzaju skóry Mam nadzieję,że Rossmanowiczki mnie nie ukrzyżują bo to nie jest produkt dostepny w Ross .Kup w aptece tabletki " Ananas z zieloną herbatą" firmy Ortis - ok 20 zł.. Najlepiej zmiel je w młynku do kawy (bo niczym innym ich nie rozdrobnisz, takie cholerstwo twarde). Do małej filiżanki nasyp ok. 2 płaskich łyżeczek proszku ( reszte możesz przechować w szczelnie zamkniętym pojemniczku) i dodaj ciepłej wody tyle aby powstała gęsta papka. Nałóż tą paćkę na umyta buzię , możesz też położyc na dekold i plecki-na ok 15- 20 min. Bardzo ważne jest ,żeby w tym czasie nie dopuscić do wyschnięcia buzi, musi być cały czas wilgotna bo tylko wtedy działaja enzymy . Ja nakładam piling podczas kąpieli i żeby nie wysechł spryskuje zwykłym spryskiwaczem do kwiatów wypełnionym przegotowanaą wodą. POLECAM Przed ukrzyżowaniem mnie proszę wypróbujcie a napewno ocaleję |
|
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
Chusteczki Babydream tez sa super
Popieram zel Isana, zwlaszcza zielony Seria Alouette, hehe
|
|
|
|
#1178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz idę pod prysznic z oliwką mam nadzieję, że się sprawdzi, bo nie wiem co innego zrobię z połową litra oliwki EDIT: Aaaa, bym zapomniała! Kosmetyk HR: SERUM EVELINE 3D
|
|
|
#1179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę,że poszukujesz dobrego pilingu enzymatycznego na buźkę. Mogę ci polecić piling który sama stosuje, jest to piling enzymatyczny który świetnie złuszcza martwy zrogowaciały naskórek i tym samym odblokowywuje ujścia gruczołów łojowych ( nie tworza sie zaskórniki) Nadaje się do każdego rodzaju skóry Mam nadzieję,że Rossmanowiczki mnie nie ukrzyżują bo to nie jest produkt dostepny w Ross .Kup w aptece tabletki " Ananas z zieloną herbatą" firmy Ortis - ok 20 zł.. Najlepiej zmiel je w młynku do kawy (bo niczym innym ich nie rozdrobnisz, takie cholerstwo twarde). Do małej filiżanki nasyp ok. 2 płaskich łyżeczek proszku ( reszte możesz przechować w szczelnie zamkniętym pojemniczku) i dodaj ciepłej wody tyle aby powstała gęsta papka. Nałóż tą paćkę na umyta buzię , możesz też położyc na dekold i plecki-na ok 15- 20 min. Bardzo ważne jest ,żeby w tym czasie nie dopuscić do wyschnięcia buzi, musi być cały czas wilgotna bo tylko wtedy działaja enzymy . Ja nakładam piling podczas kąpieli i żeby nie wysechł spryskuje zwykłym spryskiwaczem do kwiatów wypełnionym przegotowanaą wodą. POLECAM Przed ukrzyżowaniem mnie proszę wypróbujcie a napewno ocaleję |
|
|
|
|
#1180 |
|
po prostu Em :)
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7953190]powiem tak, wszyscy sie podniecaja fitellą w tym ja tez
ale jesli nie potrzebujecie jej do pracy, czy gdzies poza dom, to sie po prostu nie oplaca 50 g kosztuje srednio około 1 zł, czyli 250 g( jak zwykle platki to wychodzi 5 zl ) albo 10 opakowan czyli 500 g (10 zl ) bardziej oplaca sie kupic inne platki ale w duzym opakowaniu [/quote]A mi tam się opłaca. Kupuję Nestle Fitness, paczka 250 g kosztuje 6,80 zł. To jest tyle co 5 Fitelli, czyli za takie opakowanie wychodzi. ok. 3,50 zł.
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już jesteśmy przy nagrodach, to dyplom dla Rossmannomaniaczki, która wymysliła mazanie się oliwką pod prysznicem
Super!
|
|
#1182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez jeśli chodzi o stoisko Bielendy w Lbn to nie narzekam-dostałam rożne próbki-tez z serii Morze Martwe(krem pod oczy)ale nie z EcoCare...ale wysmarowałam sie miodkiem z tej serii i pani była bardzo miła, ale o te próbeczki musiałam poprosić
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() będę w lipcu w swojej aptece to się zorientuję i spróbujędzięki wielkie ![]() Cytat:
właśnie wydawało mi się, że ja gdzieś widziałam produkty tej firmy,ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie....może to właśnie w Galerii Centrum było
|
|
#1186 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Ja nominuję do oscara SYRENKE ( wszechi wobec zastępującą peeling ) rewelacja!
nie wiem czemu (może mam skórę jak wieloryb ale mnie skóra nie boli jka się nią tre) ale za to jest oszczędność na peelingu hehehe |
|
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ja tez się nie opalam. Filtru 50+ używam cały rok . Chociaż przyznam, ze ostatnio troche zdradzam naszą bladość, kupiłam mleczko samoopalające sun ozon , coby nad morzem nie straszyć ludzi , a pozatym przeokropnie nie lubię białych nóg ![]() Co do HR to ja nominuję : żel sernikowy Isany i póki co tyle.
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak na zwykłe wyjścia czyli jak mam krótki rękaw lub spodenki używam Sorai 30, ale zamierzam ją zmienić bo jestem coraz bardziej przybrązowiona w tamtym roku będąc na wakacjach w Grecji moja skóra była nawet nie tknięta słońcem i trochę się obawiałam, jednak usłyszałam tyle miłych opinii co do mojej skóry, że postanowiłam nadal trzymać się zasad i sama polubiłam moją bladość łącznie z nogami, rękami i pupą oczywiście kto się ze mnie śmiał i wyszydzał ? Polki nasłuchałam się różnych docinek typu " o Boże, na twoim lakierze do paznokci nie pisze, że jest z filtrem, co ty teraz zrobisz' itd.szkoda, że niektórym tak ciężko pojąć, że ktoś może mieć swoje zdanie i nie chce być identycznie opalonym klonem i nie chce być jak wszyscy. co do HR to ja nominuję Syrenkę i piankę do golenia |
|
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
ja również polecam mleczko samoopalające sun ozon
Według mnie rewelacja za małe pieniądze (nawet bardzo małe) zero zacieków i ładny kolorek Brawo.
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
kurcze kusicie tymi samoopalaczami sun ozone . Po ile one teraz są w rossie ? nie chce mi się czekac na otwieranie strony , może teraz któraś kupiła?
|
|
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7956694]popieram ^^ ale w jakich proporcjach dokladnie to dodalas?
a pieni sie dobrze zel? [/quote]Ja najpierw umyłam się masełkiem kakaowym w płynie, a potem przed wyjściem spod prysznica tą oliwką się pomazałam W proporcjach na oko Ręcznikiem się wytarłam delikatnie, praktycznie tylko podotykałam i poszłam spać pachnąca dzidziusiem Dziś mam mięciusią skórę
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Mnie kiedys Mama pogonila za uzywanie oliwki, bo potem reczniki byly tluste i nie daly sie wyprac
I tak samo wkurzyla sie, jak na recznikach zostaly nieestetyczne "brudne" plamy po balsamie brazujacym, ktore tez nie chcialy sie sprac Jak sobie z tym radzicie??? A moze tak sie Wam nie robi? Kurcze, bo jak spytalam kolezanki, to one nie maja takich problemow...
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
znów byłam na targach. Dzisiaj było zdecydowanie lepiej. Cierpliwie czekałam sobie na wszelkie badania. Niestety nie wygrałam w konkursie, coż nie dopisało mi szczęście ale i tak było bardzo fajnie.
Dużo dowiedziałam się o skórze i mam mase kosmetyków do wypróbowania. Lista już się pisze co trza kupić przy następnej wizycie w ross ![]() *Dziewcyny, do czego używacie oliwki HiPP do ciała czy do twarzy??
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-06-22 o 14:07 |
|
|
|
#1196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?
|
||
|
|
|
#1197 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co dziwne sprawdzałam skład jaki podałaś Ani@1987 - ja mam troche inny. Nie wiem czy to może mieć wpływ na ocenę mleczka, albo tego co mogło uczulić. Oto skład: aqua, c12-15 alkyl benzoate, octocrylene, alcohol denat., butyl methoxydibenzoylmethane, glyceryn, titanium dioxide, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, cetyl dimethicone, tricontanyl pvp, phenoxyethanol, panthenol, tocopheryl acetate, parfum, decyl glucoside, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, cocoglucoside, simethicone, disodium etda, aminomethyl propanol, propylene glycol, xantan gum. Uff przepisałam ![]() Taak chusteczki Babydream, żel do mycia też jest super. Ja używam do ciała i do twarzy Żelu oczywiście ![]() Filtry do kawy ![]() Syrena oczywiście też
|
|
#1198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to wina balsamu A po oliwce... nie zauważyłam Ale też zrezygnuje raczej z wycierania się...
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech![]() A po oliwce nic tlustego sie nie odbija na koszuli czy pizamie? Mi nawet zwykle balsamy zostaja troszke na materiale... Kurcze, ja mam jakos dziwnie... |
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

, jedynie ten smrodek mi trochę przeszkadza, bo posmarowałam się na dzień, ale od tego nie a się uciec 

mam tyle kosmetyków...ciężko mi to pomieścić-ostatnio wpakowała "zapasowe" żele, mleczka, odżywki, szamponom, dezodoranty itp.itd...do dużej torby i schowałam pod parapet za łózko...bo w łazience juz nie ma miejsca
ja jeszcze nie testowałam, ale Yoriko...
.

Super! 

nasłuchałam się różnych docinek typu " o Boże, na twoim lakierze do paznokci nie pisze, że jest z filtrem, co ty teraz zrobisz' itd.