![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
dobranoc Marcelinko
![]() a ja zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Nikitko wierze w to, ze to apratura szwankowala i ze wszystko bedzie dobrze ze zdrowkiem
![]() Emi ale ladnie Ci w nowej fryzurce ![]() ![]() ![]() Olu ale sie macie z tym fotografem, oby sie odezwal bo nieciekawie by bylo film z takiego pieknego wydarzenia stracic ![]() Marcelko ale fajny telefonik ![]() ![]() Misiu oj wspolczuje tego sklepu i to jeszcze o tej porze ![]() ![]() Kasiasiar ladne imie dugiego kociaka, szkoda, ze nie mozecie go wziac do domku ![]() Kachulko 10 godzinek w pracy to sporo, na szczescie jutro juz krocej ![]() Gusiu a moze malutka juz czasami bedzie zasypiac w lozeczku ![]() Pomidorko na pewno nie bedzie zle, silna kobitka z Ciebie i dasz rade a dzieciaki Cie polubia i uspokoja sie male potworki ![]() ![]() ![]() ![]()
#1203 |
Rozeznanie
|
hej!!co za zien dzisiaj pogoda zmienna,raz deszcz a pozniej upal
![]() ![]() moj M bedzie dopiero co prawda w sobote ale bierzemy sobie wtorek wolny wiec bedziemy chwilke razem oby poszlo dobrze ![]() monia ja tez taka wage jak ty mialam do 27 lat a teraz mi sie przytylo.tez nigdy nie myslalam ze kiedys to nastapi a jednak...czasami marzy mi sie tamta waga ![]() pomidora dasz rade z uczniami...napewno troche inaczej niz w podstawowce ale bedzie dobrze!! nikita oby wyniki byly dobre trzymam ![]() emi fryzura bardzo fajna i dobrze w niej wygladasz ![]() Ray oby z mezem wszystko sie poprawilo i wiecej bylo usmiechu na buzi ![]() ![]() mezatka praca to ajna sprawa..ja jak ponad rok siedzialam sama w domu to myslalam ze zwariuje ![]() ola witam!!a co do fotografa to faktycznie dziwny czlowiek!!!jak jemu nie zalezy na zarobku,dziwne!! kachula narobilas mi ochoty ta salatka z tunczyka...a mozesz dac przepis??? ![]() spijcie smacznie dziewczyny!!!umnie dopiero 7:47 wiec jeszcze troche posiedze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
witam was z rana
![]() Emi bardzo ładnie ci w nowej fryzurce , widziałam też na NK super cię obcieła ![]() Olu sprawa z fotografem nieciekawa rzeczywiście, ale moze cos sie uda i sie gościu odezwie ![]() Kasiu uda wam sie spakowac zobaczysz ![]() ![]() Kasiu bardzo ładna piosenke wybraliscie ![]() Kachula ja od poniedziałku mam M w domku ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Ania pierwsze wrazenia w Tunezji ![]() ![]() Pozdrawiam was i miłego dnia ![]() u nas dzis pochmurno i zimno brrr Misia to do wawy sie widze wybierasz na 3 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że gościu się opamięta, a jak nie, to jego sprawa. Muszę tylko omówić umowę z prawnikiem, żeby nie odwrócił kota ogonem i nie wyszło, że to my zawaliliśmy. Przedwczoraj M wysłał sms-a, żeby nie powiedział że nie próbowaliśmy się z nim skontaktować. ![]()
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już po śniadanku herbatke sobie popijam ![]() i tez małe pakowanko mnie czeka po południu ![]() ![]() ![]() boje sie tylko powrotu w niedziele ![]() ![]() Olu jak oczki sie zamykaja to albo sen albo mocna kawa albo tigera wypij ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
Sen odpada, bo w pracy jestem, kawa właśnie mi sie skończyła, a do sklepu nie mogę wyjść
![]() Mnie pakowanko czeka w przyszłym tygodniu, też na weekend wyjeżdżamy. jedziemy nad morze i nie wiem jakie rzeczy zabrać, pewnie wszystkiego po trochu, bo niewiadomo jaka pogoda będzie. Na drogach faktycznie może być tłok.
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to cięzko jak w pracy kawy brak ![]() ![]() to tez fajnie weekendzik nad morzem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki witam z raaaaaana.dla mnie to prawie srodek nocy bo taki spioch jestem hehe
Wlasnie do pracki wychodze ale oczywiscie nie moglam sobie odmowic zeby odpalic na chwile machine i zyczyc Wam milego dzionka
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciężko bez kawy naprawdę, zaraz pójde komuś podebrać ![]() Kachula miłego dnia ![]()
![]() |
#1212 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam z ranka
![]() Olu to Ty gdzies w sluzbach policyjnych pracujesz?? ![]() Nikitko na 2 dni to malutko ciuszkow bierz, po co sie pozniej zastanawiac co zalozyc ![]() Kachulko oby Ci szybko dzionek w pracy minal ![]() Asiu a moze sie znajdzie cos lekkiego dla Ciebie?? Albo po prostu poczekaj do badan i dopiero pozniej poszukaj zajecia ![]() Wstalam sobie, ale deszczyk pada, sloneczka nie ma i mam ogromna ochote wrocic do wyrka ![]() ![]()
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać Kasiu uzalerznienie ![]() miłej pracki ![]() Cytat:
wow to fajna taka wyprawa ![]() ![]() Olu a długo juz tutaj pracujesz? ja to sie zasiedziałam już 7 lat ale dobrze mi tu i nie szukam innej pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem Marcelko, ale tych małych pierdułek zawsze sie tyle tego nazbiera ze bagażnika brakuje ![]() ![]() a jak tam nowa kom sie sprawuje? ja tez bym polerzała sobie jeszcze w łózeczku ale to morze jutro zrealizuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() W służbie więziennej, można tak powiedzieć, bo ja cywil jestem niestety ![]() Nikita jeszcze rok nie minął, ale w przyszłości też planuje zmienić. Narazie to czekam do kwietnia, aż mi umowę przedłużą, bo wtedy będę mogła pomyśleć o zostaniu mamą ![]()
#1216 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tel właśnie się ładuje i zgrywają się piosenki ![]() ![]() Kurcze, chyba za duzo mam czasu wolnego, bo wcale sie nie moge za nauke zabrac ![]() Czym sie Olu tam zajmujesz?? Praca biurowa??
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na co chciałabys zmienić tą prace? oby przedłużyli ci umowe i byś mogła zostac szczęśliwą mamusią ![]() Marcelko tak to niestety jest z tą nauką ![]() ja kiedys byłam na Policji w wydziale kryminalnym czy jak on sie tam nazywa, byłam przesłuchiwana przez pana w charakterze świadka rozmawialiśmy sobie cąłkim miło ale 2 godz sie zeszło moj M zaczął sie martwic co tak długo mnie nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Olu, moja kuzynka kiedys miala staz w policji i tylko za biurkiem siedziala... Najpowazniejsza rzecza bylo odbieranie telefonow
![]() ![]() Kurcze, jakby byla ladna pogoda to po poludniu ym na rower smignela, ale pada ![]() Chyba musze isc sie najesc, moze jakis pomysl do glowy mi wpadnie, a jak nie to klapa ![]()
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
Nikita mundur mi się marzy i emeryturka szybka hihihi Może za 2-3 lata się uda
![]() Marcelko, myślę, że w policji jest troche inaczej, sceneria trochę mniej szokująca. Mąż jak po mnie do pracy przychodzi, to nigdy nie stoi pod samym wejściem, żeby nikt go tu nie zobaczył ![]() ![]() Narazie jest sezon urlopowy, to mam luz, bo góra się urlopuje ![]()
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak mundur ![]() ![]() ![]() ![]() a co do twojego M to mu sie nie dziwie że nie stoi przy wejściu po ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelko smacznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny piszcie mniej bo jak mam chwilke i wpadam żeby coś napisac to często tylko zdąże przeczytać i nie odpisuje bo Nikola wstaje ![]() ![]() miłego dnia Wam zyczę.
![]() |
#1223 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Olu, kuzynki nie zostawili w policji, a poza tym dla niej to bylo hmmm nie wiem, jak to nazwac, po prostu nie chciala tam pracowac, bo co by koledzy powiedzieli... Wiadomo, jak mlodziez reaguje na policje... Chore, ale tak myslala...
To chcesz w mundurku pomykac?? ![]() Ze mnie J sie smieje, ze powinnam bym polkuwnikiem, bo lubie krzyczec i rozkazywac ![]() ![]() Nikitko dziekuje ![]() Juz wiem co musze zrobic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1224 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam Was serdecznie
![]() U mnie piekna jesienna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Milego dnia Kachulko ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1226 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kasiu to nie za wesoło miał mąż kuzynki , narażał sie a dostał taką nagrode ![]() Cytat:
Własnie ryzyko zawodowe duże a kasa z tego ..... ![]() Olus wysłałam ci zaproszenie na NK ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Rozeznanie
|
Olka zajrzałam na Twego bloga
![]() ![]()
#1229 |
Zakorzenienie
|
No własnie
![]() ![]() ale ciężko jest z takimi mężczyznami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
Wścibska jestem i obejrzałam sobie zdjęcia, śliczne
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.