Tableciary plotkary V - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-28, 22:18   #1201
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dot.: Tableciary plotkary V

dobranoc Marcelinko

a ja zmykam
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 22:35   #1202
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitko wierze w to, ze to apratura szwankowala i ze wszystko bedzie dobrze ze zdrowkiem

Emi ale ladnie Ci w nowej fryzurce ozywia Cie bardzo tylko wiecej usmiechu prosze

Olu ale sie macie z tym fotografem, oby sie odezwal bo nieciekawie by bylo film z takiego pieknego wydarzenia stracic

Marcelko ale fajny telefonik oby sie fajnie dzwonilo

Misiu oj wspolczuje tego sklepu i to jeszcze o tej porze a taka praca z pieskiem to nie wiem czy mi sie kiedykolwiek jeszcze trafi

Kasiasiar ladne imie dugiego kociaka, szkoda, ze nie mozecie go wziac do domku

Kachulko 10 godzinek w pracy to sporo, na szczescie jutro juz krocej

Gusiu a moze malutka juz czasami bedzie zasypiac w lozeczku

Pomidorko na pewno nie bedzie zle, silna kobitka z Ciebie i dasz rade a dzieciaki Cie polubia i uspokoja sie male potworki oj jak ja nienawidze pakowania straaasznie dlugo sie z tym schodzi i tez zawsze jakis sentyment pozostaje
Stary 2008-08-29, 01:47   #1203
anieze
Rozeznanie

hej!!co za zien dzisiaj pogoda zmienna,raz deszcz a pozniej upaljak zwykle w pracy dobrych kilka godzin ale minelo i jutro znowu!!!a ja teraz siedze sama w domciu i pije piwko z soczkiem tak mi sie zahcialo...male a juz jestem czerwona
moj M bedzie dopiero co prawda w sobote ale bierzemy sobie wtorek wolny wiec bedziemy chwilke razem oby poszlo dobrze

monia ja tez taka wage jak ty mialam do 27 lat a teraz mi sie przytylo.tez nigdy nie myslalam ze kiedys to nastapi a jednak...czasami marzy mi sie tamta waga

pomidora dasz rade z uczniami...napewno troche inaczej niz w podstawowce ale bedzie dobrze!!

nikita oby wyniki byly dobre trzymamnapewno bedzie dobrze a zly wynik byl tylko bledem aparatury..

emi fryzura bardzo fajna i dobrze w niej wygladaszmusze powiedziec ze masz ciekawy kolor wloso..jezeli moge wiedziec,jaki to kolor?

Ray oby z mezem wszystko sie poprawilo i wiecej bylo usmiechu na buzigratuluje spadku wagi....wytrwala jestes

mezatka praca to ajna sprawa..ja jak ponad rok siedzialam sama w domu to myslalam ze zwariujemoze znajdziesz cos odpowiedniego...ale jak ecydujecie sie na leczenie to faktycznie moze lepiej poczekac chwilke...moze cos lekkiego !!

ola witam!!a co do fotografa to faktycznie dziwny czlowiek!!!jak jemu nie zalezy na zarobku,dziwne!!

kachula narobilas mi ochoty ta salatka z tunczyka...a mozesz dac przepis???

spijcie smacznie dziewczyny!!!umnie dopiero 7:47 wiec jeszcze troche posiedze
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 06:08   #1204
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
reszta bede sie martwila jak ustalimy termin w USCchociaz korci mnie zeby zamowic ta sukienke z netu,wiec chyba to bedzie przed majembo jak bedzie paskudna na zywo to bede miala czas cos znalesc
Olu to dobrze ze macie chociaz fotki
Misia, ja moja suknię ślubną kupiłam na allegro za śmieszne pieniądze, ale najpierw pochodziłam z Kasią po salonach , żeby zobaczyć w czym mi dobrze. Też kupiłam wcześniej, bo już pół roku przed ślubem Właściwie, to przygotowania do ślubu zaczęłam od poszukiwania sukni
Stary 2008-08-29, 06:15   #1205
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

witam was z rana

Emi bardzo ładnie ci w nowej fryzurce , widziałam też na NK super cię obcieła

Olu sprawa z fotografem nieciekawa rzeczywiście, ale moze cos sie uda i sie gościu odezwie

Kasiu uda wam sie spakowac zobaczysz . Moja szwagierka jak kupili mieszkanko i sie pakowali bo wczesniej wynajmowali to myslała ze nie wiele rzeczy mają a pakowania i przewożenia nie było końca

Kasiu bardzo ładna piosenke wybraliscie

Kachula ja od poniedziałku mam M w domku i do 03.09. jest a na weekend kolega jedzie w trase za niego a my dzisiaj śmigniemy do teściów na mazurki

Ciekawe jak tam Ania pierwsze wrazenia w Tunezji dzis ma urodzinki wiec na pewno jej TŻ cos fajnego wymysli

Pozdrawiam was i miłego dnia

u nas dzis pochmurno i zimno brrr

Misia to do wawy sie widze wybierasz na 3 dni
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 06:27   #1206
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
witam was z rana

Olu sprawa z fotografem nieciekawa rzeczywiście, ale moze cos sie uda i sie gościu odezwie

Pozdrawiam was i miłego dnia

u nas dzis pochmurno i zimno brrr
Jeszcze jeden ranny ptaszek. U nas dzisiaj tak ponuro, że przy zapalonym swietle siedzę . Oczy same się zamykają.

Mam nadzieję, że gościu się opamięta, a jak nie, to jego sprawa. Muszę tylko omówić umowę z prawnikiem, żeby nie odwrócił kota ogonem i nie wyszło, że to my zawaliliśmy. Przedwczoraj M wysłał sms-a, żeby nie powiedział że nie próbowaliśmy się z nim skontaktować.
Stary 2008-08-29, 06:40   #1207
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka222 Pokaż wiadomość
Jeszcze jeden ranny ptaszek. U nas dzisiaj tak ponuro, że przy zapalonym swietle siedzę . Oczy same się zamykają.

Mam nadzieję, że gościu się opamięta, a jak nie, to jego sprawa. Muszę tylko omówić umowę z prawnikiem, żeby nie odwrócił kota ogonem i nie wyszło, że to my zawaliliśmy. Przedwczoraj M wysłał sms-a, żeby nie powiedział że nie próbowaliśmy się z nim skontaktować.
Niom jeszcze jeden ale Kasiasiar tez zawsze z rana była, ale dzis ma wolne wiec pewnie spi sobie
ja już po śniadanku herbatke sobie popijam
i tez małe pakowanko mnie czeka po południu morze by tak ciężarówką jechać bo za dużo rzeczy by sie chciało wziąśc a to raptem dwa dni tylko
boje sie tylko powrotu w niedziele bo to koniec wakacji bedzie i wszyscy beda wracac

Olu jak oczki sie zamykaja to albo sen albo mocna kawa albo tigera wypij

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 06:54   #1208
olka222
Zadomowienie

Sen odpada, bo w pracy jestem, kawa właśnie mi sie skończyła, a do sklepu nie mogę wyjść Herbatkę mocną piję, może postawi mnie na nogi.
Mnie pakowanko czeka w przyszłym tygodniu, też na weekend wyjeżdżamy. jedziemy nad morze i nie wiem jakie rzeczy zabrać, pewnie wszystkiego po trochu, bo niewiadomo jaka pogoda będzie.

Na drogach faktycznie może być tłok.
Stary 2008-08-29, 07:02   #1209
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Sen odpada, bo w pracy jestem, kawa właśnie mi sie skończyła, a do sklepu nie mogę wyjść Herbatkę mocną piję, może postawi mnie na nogi.
Mnie pakowanko czeka w przyszłym tygodniu, też na weekend wyjeżdżamy. jedziemy nad morze i nie wiem jakie rzeczy zabrać, pewnie wszystkiego po trochu, bo niewiadomo jaka pogoda będzie.

Na drogach faktycznie może być tłok.

Oj to cięzko jak w pracy kawy brak ja nie pijam wogule kawy
to tez fajnie weekendzik nad morzem a z pakowaniem niestety lepiej wziąść coś ciepłego i cos lekkiego bo różnie moze byc a czym jedziecie samochodem czy pociągiem?
Stary 2008-08-29, 07:24   #1210
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki witam z raaaaaana.dla mnie to prawie srodek nocy bo taki spioch jestem hehe
Wlasnie do pracki wychodze ale oczywiscie nie moglam sobie odmowic zeby odpalic na chwile machine i zyczyc Wam milego dzionka

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 07:32   #1211
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Oj to cięzko jak w pracy kawy brak ja nie pijam wogule kawy
to tez fajnie weekendzik nad morzem a z pakowaniem niestety lepiej wziąść coś ciepłego i cos lekkiego bo różnie moze byc a czym jedziecie samochodem czy pociągiem?
Samochodem jedziemy, a właściwie to kilkoma, bo uzbierała się nas mała kolonia 14 osób jedzie

Ciężko bez kawy naprawdę, zaraz pójde komuś podebrać

Kachula miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 07:40   #1212
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam z ranka

Olu to Ty gdzies w sluzbach policyjnych pracujesz??
Nikitko na 2 dni to malutko ciuszkow bierz, po co sie pozniej zastanawiac co zalozyc
Kachulko oby Ci szybko dzionek w pracy minal
Asiu a moze sie znajdzie cos lekkiego dla Ciebie?? Albo po prostu poczekaj do badan i dopiero pozniej poszukaj zajecia

Wstalam sobie, ale deszczyk pada, sloneczka nie ma i mam ogromna ochote wrocic do wyrka ale to moze dopiero,jak juz wszystko na dzis zalatwie

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 07:42   #1213
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dziewczynki witam z raaaaaana.dla mnie to prawie srodek nocy bo taki spioch jestem hehe
Wlasnie do pracki wychodze ale oczywiscie nie moglam sobie odmowic zeby odpalic na chwile machine i zyczyc Wam milego dzionka

Widać Kasiu uzalerznienie

miłej pracki

Cytat:
Samochodem jedziemy, a właściwie to kilkoma, bo uzbierała się nas mała kolonia 14 osób jedzie

Ciężko bez kawy naprawdę, zaraz pójde komuś podebrać

Kachula miłego dnia

wow to fajna taka wyprawa niech cie w pracy ktoś poratuje kawą potem się zrewanzujesz
Olu a długo juz tutaj pracujesz?
ja to sie zasiedziałam już 7 lat ale dobrze mi tu i nie szukam innej pracy
Stary 2008-08-29, 07:44   #1214
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Witam z ranka

Nikitko na 2 dni to malutko ciuszkow bierz, po co sie pozniej zastanawiac co zalozyc
Kachulko oby Ci szybko dzionek w pracy minal
Asiu a moze sie znajdzie cos lekkiego dla Ciebie?? Albo po prostu poczekaj do badan i dopiero pozniej poszukaj zajecia

Wstalam sobie, ale deszczyk pada, sloneczka nie ma i mam ogromna ochote wrocic do wyrka ale to moze dopiero,jak juz wszystko na dzis zalatwie

no wiem Marcelko, ale tych małych pierdułek zawsze sie tyle tego nazbiera ze bagażnika brakuje i sie zawsze śmieja ze mnie
a jak tam nowa kom sie sprawuje?
ja tez bym polerzała sobie jeszcze w łózeczku ale to morze jutro zrealizuje
Stary 2008-08-29, 07:50   #1215
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Witam z ranka

Witam

W służbie więziennej, można tak powiedzieć, bo ja cywil jestem niestety

Nikita jeszcze rok nie minął, ale w przyszłości też planuje zmienić. Narazie to czekam do kwietnia, aż mi umowę przedłużą, bo wtedy będę mogła pomyśleć o zostaniu mamą
Stary 2008-08-29, 07:51   #1216
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem Marcelko, ale tych małych pierdułek zawsze sie tyle tego nazbiera ze bagażnika brakuje i sie zawsze śmieja ze mnie
a jak tam nowa kom sie sprawuje?
ja tez bym polerzała sobie jeszcze w łózeczku ale to morze jutro zrealizuje
Odpoczniesz, odpoczniesz

Tel właśnie się ładuje i zgrywają się piosenki wiec jeszcze troszke to potrwa

Kurcze, chyba za duzo mam czasu wolnego, bo wcale sie nie moge za nauke zabrac ... Jak wiem, ze nie mam za duzo czasu w ciagu dnia to usiade i sie ucze, ale jak wiem, ze mam go wiecej, to przekladam i przekladam, az do nastepnego dnia i znowu powtorka z rozrywki ehhhh

Czym sie Olu tam zajmujesz?? Praca biurowa??

Stary 2008-08-29, 07:57   #1217
olka222
Zadomowienie

Cytat:

Czym sie Olu tam zajmujesz?? Praca biurowa??
Stary 2008-08-29, 07:58   #1218
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

W służbie więziennej, można tak powiedzieć, bo ja cywil jestem niestety

Nikita jeszcze rok nie minął, ale w przyszłości też planuje zmienić. Narazie to czekam do kwietnia, aż mi umowę przedłużą, bo wtedy będę mogła pomyśleć o zostaniu mamą
tak tez sie domyslałam
a na co chciałabys zmienić tą prace? oby przedłużyli ci umowe i byś mogła zostac szczęśliwą mamusią

Marcelko tak to niestety jest z tą nauką

ja kiedys byłam na Policji w wydziale kryminalnym czy jak on sie tam nazywa, byłam przesłuchiwana przez pana w charakterze świadka rozmawialiśmy sobie cąłkim miło ale 2 godz sie zeszło moj M zaczął sie martwic co tak długo mnie nie ma.
Stary 2008-08-29, 08:00   #1219
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Olu, moja kuzynka kiedys miala staz w policji i tylko za biurkiem siedziala... Najpowazniejsza rzecza bylo odbieranie telefonow ale staz to staz, u Ciebie zapewne obowiazki sa powaniejsze

Kurcze, jakby byla ladna pogoda to po poludniu ym na rower smignela, ale pada

Chyba musze isc sie najesc, moze jakis pomysl do glowy mi wpadnie, a jak nie to klapa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 08:08   #1220
olka222
Zadomowienie

Nikita mundur mi się marzy i emeryturka szybka hihihi Może za 2-3 lata się uda

Marcelko, myślę, że w policji jest troche inaczej, sceneria trochę mniej szokująca. Mąż jak po mnie do pracy przychodzi, to nigdy nie stoi pod samym wejściem, żeby nikt go tu nie zobaczył A kuzynka została po stażu w policji? Mnie tam nie chcieli
Narazie jest sezon urlopowy, to mam luz, bo góra się urlopuje
Stary 2008-08-29, 08:16   #1221
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

Marcelko, myślę, że w policji jest troche inaczej, sceneria trochę mniej szokująca. Mąż jak po mnie do pracy przychodzi, to nigdy nie stoi pod samym wejściem, żeby nikt go tu nie zobaczył A kuzynka została po stażu w policji? Mnie tam nie chcieli

No tak mundur fajna sprawa ale morze sie uda mój wujek pracował w drukarni wojskowej i tez szybko poszedł na emeryture
a co do twojego M to mu sie nie dziwie że nie stoi przy wejściu po ciebie ja po sąsiedzku mam komende Policji i z widzenia pare babeczek znam i Policjantów też bo często sie spotykaliśmy w pobliskim sklepie spożywczym którego już niestety nie ma

Marcelko smacznego
Stary 2008-08-29, 08:25   #1222
gusia..
Rozeznanie

Cytat:

Nie wiem czy w policji sceneria jest mniej szokująca Ja bym siebie też widziała w mundurze ale dwie osoby w domu o tym samym fachu to nie wróży nic dobrego:/ No i ta emeryturka...

Dziewczyny piszcie mniej bo jak mam chwilke i wpadam żeby coś napisac to często tylko zdąże przeczytać i nie odpisuje bo Nikola wstaje Ale to już niedługo mam nadzieję się zmieni jak zakupimy laptopa

miłego dnia Wam zyczę.
Stary 2008-08-29, 08:27   #1223
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Olu, kuzynki nie zostawili w policji, a poza tym dla niej to bylo hmmm nie wiem, jak to nazwac, po prostu nie chciala tam pracowac, bo co by koledzy powiedzieli... Wiadomo, jak mlodziez reaguje na policje... Chore, ale tak myslala...
To chcesz w mundurku pomykac??
Ze mnie J sie smieje, ze powinnam bym polkuwnikiem, bo lubie krzyczec i rozkazywac Moze kiedys smigne do wojska hihi

Nikitko dziekuje

Juz wiem co musze zrobic Posprzatac nie ma to, jak sie cieszyc ze sprzatania

Stary 2008-08-29, 08:35   #1224
kasiasiar
Zakorzenienie

Witam Was serdecznie

U mnie piekna jesienna pogoda Niebo caaale niebieskie i slonko swieci ale czuc juz jesień Ale ja lubie taka pogode taka pogoda, zeby pojść na grzyby Może w weekend cos wykombinujemy z TZ, ale to jeszcze zobaczymy bo ja chce jutro na zakupy a w niedziel TZ chce na basen jechac

Cytat:
Kasiasiarku sliczna piosenka,wlasnie jej slucham i az sie rozmarzylam,a pamietasz Kasiu jaka Kinia wkoncu wybrala piosenke na pierwszy taniec?
Kasiu dokładnie nie pamietam ale najpierw wybrali Kancelarie a potem chyba jednak zmienili na cos Simply Red jejciu to juz jutro ten ich wielki dzien. Ciekawe jak Kinia sie trzyma

Cytat:
Niom jeszcze jeden ale Kasiasiar tez zawsze z rana była, ale dzis ma wolne wiec pewnie spi sobie
No własnie pospalam sobie do 8 a potem troszke sie ogarnełam i pranie robie

Cytat:

Milego dnia Kachulko
Cytat:
Mąż kuzynki jest straznikiem wiziennym, na poczatku był zafascynowany ta pracą. Ostatnio złapał dwóch jak nie wrocili z przepustki , gdzieś ich miedzy garazami zlapał.A potem sie w glowe juz po wszystkim puknaął bo mogło sie to inaczej skończyć , gorzej dla niego. Dpostał 100 zł nagrody
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 08:50   #1225
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość

Mąż kuzynki jest straznikiem wiziennym, na poczatku był zafascynowany ta pracą. Ostatnio złapał dwóch jak nie wrocili z przepustki , gdzieś ich miedzy garazami zlapał.A potem sie w glowe juz po wszystkim puknaął bo mogło sie to inaczej skończyć , gorzej dla niego. Dpostał 100 zł nagrody
No, jak ich dwóch było i niewiele do stracenia mieli to faktycznie mogło się źle skończyć. A do tego byłoby się czym chwalić, że strażnikowi się dokopało. To go nagrodzili za nażenie życia
Stary 2008-08-29, 09:02   #1226
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Nie wiem czy w policji sceneria jest mniej szokująca Ja bym siebie też widziała w mundurze ale dwie osoby w domu o tym samym fachu to nie wróży nic dobrego:/ No i ta emeryturka...

Dziewczyny piszcie mniej bo jak mam chwilke i wpadam żeby coś napisac to często tylko zdąże przeczytać i nie odpisuje bo Nikola wstaje Ale to już niedługo mam nadzieję się zmieni jak zakupimy laptopa

miłego dnia Wam zyczę.
gusia to twój M tez pracuje w mundurze?

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie

U mnie piekna jesienna pogoda Niebo caaale niebieskie i slonko swieci ale czuc juz jesień Ale ja lubie taka pogode taka pogoda, zeby pojść na grzyby Może w weekend cos wykombinujemy z TZ, ale to jeszcze zobaczymy bo ja chce jutro na zakupy a w niedziel TZ chce na basen jechac

Kasiu dokładnie nie pamietam ale najpierw wybrali Kancelarie a potem chyba jednak zmienili na cos Simply Red jejciu to juz jutro ten ich wielki dzien. Ciekawe jak Kinia sie trzyma

No własnie pospalam sobie do 8 a potem troszke sie ogarnełam i pranie robie

Milego dnia Kachulko

Kasiu to nie za wesoło miał mąż kuzynki , narażał sie a dostał taką nagrode

Cytat:
No, jak ich dwóch było i niewiele do stracenia mieli to faktycznie mogło się źle skończyć. A do tego byłoby się czym chwalić, że strażnikowi się dokopało. To go nagrodzili za nażenie życia

Własnie ryzyko zawodowe duże a kasa z tego .....

Olus wysłałam ci zaproszenie na NK
Stary 2008-08-29, 09:04   #1227
gusia..
Rozeznanie

Olka zajrzałam na Twego bloga Fajnie piszesz, masz do tego lekką rękę. No i nie darowałabym sobie gdybym nie zobaczyła zdjęć ślubnych. Piękne i śliczna z Was para
Stary 2008-08-29, 09:06   #1228
gusia..
Rozeznanie

Cytat:
gusia to twój M tez pracuje w mundurze?
Tak Nikitko, mój mąż jest policjantem.
Stary 2008-08-29, 09:10   #1229
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Tak Nikitko, mój mąż jest policjantem.
No własnie i chyba dlatego tak z małą chce bys zawsze była przy niej na karzde jej zawołanie, a ty masz instykt macierzyński i wiesz kiedy jej coś jest a kiedy musi posiedziec sama i sobie pomarudzić troche
ale ciężko jest z takimi mężczyznami ale na pewno dajesz sobie i z nim jakos rade
Stary 2008-08-29, 09:10   #1230
olka222
Zadomowienie

Wścibska jestem i obejrzałam sobie zdjęcia, śliczne

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości