![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
a mi odpadła fizyka,biologia,chemia,ge ografia
![]() mam w ty roku tylko polski,francuski,matmę,wo s,historię,pp,angielski,w f,religię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Ale super
![]() Plan jest genialny... ![]() Lekcji nie mam właściwie... żadnych ![]() Mam tylko: polski, matmę, historię, wos, angielski, niemiecki, po, wok (czyli śmiechu warte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ksh a fajny ten chłopaczyna? ![]() Cytat:
![]() O taka wygląda Nomileczka a witamy nową maturzystkę ![]() Cytat:
Be ale Ci fajnie :P Ja mam: ang pol geo wos rel mat fiz pp wf ros
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 28 godzin tygodniowo.
Ale wolę nie myśleć, ile dodatkowych polskich. ![]() ![]()
#1205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I po co ja poszłam na 4-letnie ![]() Do tego dyrektorka przyszła się tłumaczyć :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
widze że ktoś w technikum do mnie dołączy ;] bo widze ze tu same licealistki.... ja niewiem ile mam ejszcze ale wam to dobrze, a ja mam jeszcze przedmioty zawodowe, esh co do okienek u mnie też są, zazwyczaj na w-f facetów i na odwrót |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Rozeznanie
|
Ja też się melduję!
Poszliśmy na klasowe piwo o 9 rano. Mina ekspedientki w sklepie zachwycająca ![]() Plan nawet niezły [5/8/5/4/6=28], chociaż przerażają mnie dwie geografie :/ I fizyyyka = nawet mi się śniło, że nie mogłam rozwiązać zadania na sprawdzianie i nawet moja mama [fizyczna noga] wiedziała, co trzeba było w nim zrobić! Ja się chyba jeszcze zastanowię chyba ![]() Zmienili mi anglistkę [dzięki Bogu] i właściwie to tyle. Jest OK ![]()
#1208 |
Rozeznanie
|
A ja mam 32godz na tydz
![]() I normalnie strasznie beznadziejny plan, gdyż iż ponieważ musze długo po szkole czekac na autobus. No i właśnie dzis sie wkurzyłam na PKS-y bo zlikwidowali mi 2 autobusy którymi zazwyczaj jedziłam po szkole do domu ![]() Eh....i jaki ja mam jutro beznadziejne lekcje: najpierw 2 matmy a potem 2 polaki, normalnie i jesczez angol i niemiec ![]() Że tak owiem, beznadziejny jest dzień dziś ![]() Sorki Dziewczyny, ale dzis jest taki dzień że musze ponarzekać, więc mi chyba wybaczycie te narzekania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() widze że ktoś w technikum do mnie dołączy ;] bo widze ze tu same licealistki.... ja niewiem ile mam ejszcze ale wam to dobrze, a ja mam jeszcze przedmioty zawodowe, esh co do okienek u mnie też są, zazwyczaj na w-f facetów i na odwrót[/quote] a ja widzę że nie tylko ja jako(rocznikowo) 20-latka będę zdawać maturę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
mój plan jest cudowny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
hmm, macie zamiar się przygotowywać z pomocą kalendarzy z operonu?
*do matury oczywiście ![]()
![]() |
#1212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie chce jej tego mówić, bo ja wiem, że mało umiem teraz, a ona by mnie złośliwie pytała od razu z całego materiału. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
plan mi sie tak srednio podoba...7/6/7/7/6, w sumie wychodzi 33 a w tamtym roku mialam 37... odeszlo mi tylko pp i po...a i jedna godzina angielskiego... moze nie jest tak zle ale nie zawsze mam na 8 i np jutro bede musiala czekac 2 godziny na lekcje, a w srode godzine bo autobus mam tylko o 7;/ no i na powrotne autobusy tez musze przez ten plan czekac. pocieszajace jest to ze we wtorek i piatek koncze religia ![]() ehh... nie chce do szkoly... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Konto usunięte
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8847662]polaka * -> czasem mam słowotok i przestawiam literki w trkcie pisania
![]() widze że ktoś w technikum do mnie dołączy ;] bo widze ze tu same licealistki.... ja niewiem ile mam ejszcze ale wam to dobrze, a ja mam jeszcze przedmioty zawodowe, esh co do okienek u mnie też są, zazwyczaj na w-f facetów i na odwrót[/QUOTE] A jaki kierunek oblegasz? Ja ekonomiczny. Ja nie mam okienek, ze względu, ze mam klase dojeżdzajacą. Jest więcej dziewczyn 20-stek z maturką w ręku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
widze, że tu wszyscy piwo pili
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Bogu nie będę się męczyła z fiz, chem, bio, geo, po ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż do 11.09 muszę przejść przyspieszony kurs powtórki z chemii bo już jest spr. powtórzeniowy z 2 lat ![]() ![]() Ja dziś nie piłam bo odpoczywam po wczoraj, poza tym czas zejść na dobrą drogę, wydorośleć, zacząć się uczyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Spóźnione dzień dobry!
![]() Ja dzisiaj w busie do Lublina ( jechałam do WORDu ustalić nowy termin egzaminu - mam 30 września o 7.15!!! ![]() ![]() ![]() No i ja też wczoraj nie piłam - ukulturalniałam się się przy filiżance pyyyysznej czekolady... ![]() ![]() ![]() Idę sie gdzieś zwalić na łóżko i poczytać "Mistrza i Małgorzatę", niewiele zostało do konca, a chciałabym doczytać, zanim zacznie brakować czasu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
No i od jutra się zacznie...
![]() Ale jeszcze dziś wpadnie do mnie koleżanka na herbatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo w sumie sama nie jestem jeszcze pewna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jest! ![]() no to 3mam kciukensy że coś z tego będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do mojego planu to jest wporządku chociaż wolałabym wcześniej kończyć a nie tak jak teraz,że codziennie na 8:45 ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj wypożyczyłam przedwiośnie i granice ![]() ja jutro mam 2 polskie ![]() ![]()
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
Mój facet od pol przyszedł do Nas do klasy i z uśmiechem na twarzy pełny zadowolenia przypomniał nam, że na 1lekcji jęz.pol czyli w środe już nie będzie leckji organizacyjnej czytani PSO tylko od razu wkraczamy w wir pracy i zaczynamy omawiać "zbrodnie i kare'. Też nie mógł sobie darować....
Miałam iść ze znajomymi do jakiejś knajpki, ale tak mnie bolała głowa, że zasnęłam. Teraz już wsio odeszło w niepamięć, ale nie wiem czy iść czy nie... Zadzwonię do nich zob w jakim są stanie ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry/dobry wieczór
![]() wyszłam z domu o 8:45 a wróciłam o 17:15 ![]() najpierw rozpoczęcie na 9:30, do 10:20 na sali, potem do klas a później z kumpelą na piwko razem z kumpelami ale z innej szkoły.. wypiłyśmy po 3 piwa potem poszłyśmy do parku.. było super po za tym że żyłam tylko na śniadaniu i tych piwach.. jeszcze musiałam iść z buta do domu 4 km ![]() pierwszy raz podoba mi się plan! ![]() codziennie prócz piątku mam na 8:50 ![]() ![]() i jeszcze myślałam że będzie z 10 matematyk a tu tylko 4.. i to po 2 w czwartek i piątek czyli 5 dni razem z weekendem nie bede musiała oglądać tego palanta ![]() do tego mam tylko po 1h historii, WOSu, fizyki czyli tych które najmniej lubię ![]() jedyne co mi się nie podoba to to że mam na 8:50 a autobus mam o 7:15 :/ więc i tak się nie wyśpię.. na jedno dobrze bo będę się mogła pouczyć jak wieczorem nie będzie mi się chciało ![]() ale super, ide się jeszcze napić piwka ![]() ![]() ![]() KOCHAM WAS ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Wtajemniczenie
|
Renia90 też Cię kochamy hehehe
Ja jednak nie idę, bo nie mam dla kogo tam iść, ale za to idę na spacer...
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że pojadę w miare prosto hehe :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
maszyna, nie człowiek
|
Skoro już się po kłótni z mamą uspokoiłam, to zacznę o moim planie lekcji :P
Nie jest zły, chociaż środy będą dobijające -_-' Wraz z językiem rusjańskim;p wyjdzie mi 30h :O
#1229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8847662]polaka * -> czasem mam słowotok i przestawiam literki w trkcie pisania ![]() Że też się sama nie zorientowałam że to o polaka chodzi! Cytat:
A Renia to nasza wzorowa uczennica - szczęśliwa! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.