|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
gadałam własnie z przyjaciółką która jest w turcji na wymianie(erazmus) tesknie za nią
całe pół roku jej nie będzie, na szczęście moja druga przyjaciółka jest na miejscu i będziemy razem czekac na tego oszołoma
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nie o to chodzi, Sanetko. Spotkania sa 10 niedziel pod rząd, o 13. Ja przez 10 tyg nie zobaczę rodziców i nie będę miała w zasadzie wekenendów. To mnie wkurza.
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to zrobiłaś
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mielismy we wtorki wieczorem. L_V a nie lepiej zaplacic te pare zlotych i zrobic weekendowe. poswiecasz jeden i z glowy
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
u nas sa w środy i dlatego musimy to załatwić do czerwca bo później nie będzie kiedy bo będziemy we wrocku cały czas i tylko w co drugi weekend u nas
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
łeee
szkoda może kiedys wszyscy będę mogli dawać obrazki
|
#1208 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
uffff udalo mi sie jakos odkurzyc to auto....
oddaje pozyczone bo TZ wkoncu zrobil mi mojego nissanka wczoraj odebralismy z pralni i sie suszy dla Anusi
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka fajny awatarek, ładnie wyglądacie
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki jestem
Przezylam koszmar zaliczyl mi ale to byla gehennna![]() Walaczylam po prostu o swoje... Dla mnie to nie byla zwykla proforma |
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko gratulacje !!!
|
|
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Zabieram się za nadrabianie zaległości
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
Kasiu : strasznie powaznie wyszłaś na zdjęciu ![]() Ale fajnie. Kto mi poleci jakieś dbre cienie do powiek - matowe w kolorach brąz lub śliwka? I perfumy: szukam orzeźwiających, seksownych,ale nie w typie chanell. (one są takie duszne) Mogą byćjakies tam aromaty owoców, albo cynamonu..generalnie nie mogą być przesłodzone! Operujecie nazwami, zebym wiedziała co wąchać? szukam swetra, buszowałyście może ostatnio po sklepach? Wczoraj znowu dostałam kwiaty. Kochany Tż
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam wszystkim za kciuki, baaaardzo dziekuje
Edit: Jak Wam to nie przeszkadza to opisze Wam cala sytuacje ![]() Od poczatku facet byl nastawiony na to zebym jeszcze wykupila godziny. Po zadaniu pytania czy gdzies jezdzilam i mojej odpowiedzi/ ze niestety moglam tylko wieczotem bo bylam na szkoleniach itd.../ powiedzial krotko To walcz z szyderczym usmiechem. Przyczepil sie ze za dlugo lusterka ustawiam, auto dostalam wogole jakies najgorsze jakie mogli miec Nie wiem jak to wytumaczyc ale kiedy mialam na liczniku 30 wciskalam do konca sprzeglo mialam trojke a potem chcialam dodac gazu to nie moglam dac wievej jak 40 i wyl samochod... po prostu mimo ze wciskalam gaz predkosciomierz nie szedl do gory... Kazal mi robic wszystkie skrety w lewo jakie tylko sa mozliwe na miescie... Pradzilam sobie z tym bez problemu Oczywiscie zaliczalam wszystkie wzniesienia zeby z recznego ruszac.. Zaczal sie czepiac ze za mala dynamika jazdy a jak mialam dac wiecej jak dodwalam gazu chcialam jechac 50 tam gdzie bylo mozna..i nie moglam.. Potem przyznal mi racje bo przesiadl sie miejscami ze faktycznie jest to auto z defektem.. Po chwili uslyszalam ze musze uwaga musze dokupic jeszcze ze 4 godz... ze on to potraktuje jak zwykla jazde... Wkurzylam sie powiedzialam no to super extra, nie dosc ze daliscie mi beznadzijene auto.. i nie moge jechac dynamicznie...to nie chcesz mi zaliczyc... Robilam wszystko rozwaznie i dobrze... zgodnie z zasadami ruchu drogowego...ale czepial sie nawet do tego ze ustapilam komus kto jezdzie z prawej strony/wymyslil ze ten ktos jest daleko, a byl naprawde niedaleko.. bo widzialam.../zreszta z tym durnym sprzeglem nie dalabym rady tak szybko ruszyc/... Zaczal mi dogadywac ze bedziemy stac do usranej smierci...wogole go nie sluchalam:d jak tylko przejchaly samochody szybko ruszylam i pojechalam na wprost.. Wygarnelam mu wszystko, ze luk pokazano mi na ostatniej godzinie.. ze nie nauczyl mmnie nikt jazdy na wzniesieniu/ nie pokazal/, ze nie pokazano mi parkowan.doslownie wszystko..Pomyslalam sobie, wszystko albo nic...tak latwo sie nie poddam... Powiedzialam ze mimo iz mowilam o tym wczesniej caly czas mi mowiles ze zdaz, ze mamy czas itp.. Powiedzial ze mam jutro przyjsc odebrac papiery i chce mnie widziec przed panstowym na 4 dodatkowych godzinach jazdy... Przytaknelam ale i tak nie mam zamiaru tam isc..Wykupie godziny ale z czlowikiem ktory nauczyl mnie tych wszystkich rzeczy i pomogl uwierzyc w siebie: parkowan, luku jazd na wzniesieniu i innych... Czuje ze ja sobie to wywalczylam po prostu... ale trzeba walczyc o swoje ![]() chyba pojde sie napic po pracy
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anitko gratuluje ![]() a ja wczoraj byłam z TZ w pracy w tej drukarni co i w niedziele, tylko ze na nocną zmiane od 17.30 do 6 rano ale nie było tak źle. dopiero sie obudziłam, TZ jeszcze spi. a cos mnie doszły słuchy ze tak mam chodzic do konca tygodnia (do niedzieli) zobaczym,y![]() L_V ja nauki robiłam tzw kurs przyspieszony. sobota i niedziela i znowu sobota i niedziela. kazde spotkanie po 1,5 godz. a tam raz był tylko ksiadz a tak to psycholog i kobietak z poradni. poszukaj czegos takiego. |
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie jakiś babski temat Co do cieni specjalistką nie jestem bo mam powieki do doopy więc nie inwestuję w cienie, ostatnio zakupiłam zestaw cieni firmy Joko i jestem w SZOKU -chyba dałam 19,90 za zestaw 4 sztuk Joko zmieniło design swoich produktów, a tym samym jakość, reklamuje ich Agnieszka Włodarczyk - może z tego powodu ![]() ![]() Ja mam swoją teorię na ten temat, np. Astor poprawił jakość o 180 stopni od kiedy A. Przybylska jest ich twarzą ![]() Co do perfum ja lubię kilerki, właśnie otulam się moją ukochaną Lolitą Lempicką uwielbiam ![]() Co do swetrów, ostatnio zauroczyła mnie kolekcja Cubusa, i ceny w miarę normalne, właśnie zakupiłam jednego szaraczka od nich, z szalowym kołnierzem, z paseczkiem, na guziczki, taki akurat na wiele kombinacji- świetnie wygladają koszule pod
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie znam ale mi pasuję inglot długo się trzyma, kolory są wyraziste, trochę drogie, ale da się przeżyć
) i też są super
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam paletę Inglota. na bazie Art Deco trzyma sie nei do zdarcia.
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) oczywiście inglot, bo tu są wszystkie możliwe i po przystępnych cenach, kolory jakie tylko wymyślisz 2) dobre bardzo jakościowo i matowe cienie ma bell, chociaż wybór kolorów niewielki, ale mają dwa fajne brązy i ładną śliwkę (kosztując coś koło 10zł) - satine matt się chyba ta seria nazywa, poszukam jeszcze i wkleję ci linka 3) dobre i ładne brązy to paletka clinique teddybear, ale to już więcej kasy 4)mam jeszcze fajne jakieś maty z maybelline, ale one jakościowo nie są za dobre co do perfum, to ja tylko lubię świeżaki, ale niestety nie mam kiedy i nie mam jak popróbować nowości, albo coś znajdę i zapomnę nazwę, więc praktycznie od kilku lat używam naprzemiennie kilku tych samych zapachów , ale jeśli lubisz rześkie i nie słodkie, to znam:-DKNY be delicious - takie w jabłuszku, dość popularny zapach -dolce gabana - light blue (to taki typowy zielony ogórek) a czy są one seksowne, to nie wiem, ale z reguły każdemu podoba się inny zapach, albo jednym się coś podoba a inni nie znoszą danego zapachu. Moim nr 1 od wielu lat pozostaje ciągle Eternity CK do tego stopnia, że moi znajomi kojarzą ten zapach ze mną. Wiem, że niektórzy go nie znoszą, ale ja jestem w nim niezmiennie zakochana i praktycznie zawsze mam buteleczkę |
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
Madlen jeśli chcesz naprawdę matowe cienie to polecam obejrzenie nowej linii wypuszczonej przez Inglot bo same maty zaproponowali. Anitko gratuluję!!
|
|
#1226 | |||||
|
Zadomowienie
|
ja też, ja też!
Cytat:
![]() To muszę pogadać z tatą, żeby ceny podniósł ;-) Cytat:
Cytat:
A TŻ zapomniał i na pewno Ci było przykro, ale sama napisałaś, że obecnie jest w kiepskim stanie, to może warto przymknąć na to oko.Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do moich nowinek, to powiem Wam, że chodzę dumna jak paw. Mój TŻ przeszedł po raz 3ci już 145km szlakami górskimi w niecałe 48h.
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Przejdę się do inglota.
O zapachy was pytam bo jak stanę przy ścianie perfum to za 5 minut węch stracę...dobrze by było wiedzieć co warto powąchać
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
a dużo płaciłaś, bo ja ostanio pszłam z Tadzim do inglota bo chiałam pokazać paletę i sie okazało, że komponujesz sobie sama paletę z 5 cieni z tym, ze jeden cień....35zł
dla mnie za dużo nie będzie na gwaizdkę
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tą największa paletę w systeimie Freedom. Zapłaciłam coś ok 120zł. |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
w inglocie?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

całe pół roku jej nie będzie, na szczęście moja druga przyjaciółka jest na miejscu i będziemy razem czekac na tego oszołoma

jak to zrobiłaś

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie wiem jak to wytumaczyc ale kiedy mialam na liczniku 30 wciskalam do konca sprzeglo mialam trojke a potem chcialam dodac gazu to nie moglam dac wievej jak 40 i wyl samochod... po prostu mimo ze wciskalam gaz predkosciomierz nie szedl do gory... Kazal mi robic wszystkie skrety w lewo jakie tylko sa mozliwe na miescie... Pradzilam sobie z tym bez problemu
ale nie było tak źle. dopiero sie obudziłam, TZ jeszcze spi. a cos mnie doszły słuchy ze tak mam chodzic do konca tygodnia (do niedzieli) zobaczym,y
-chyba dałam 19,90 za zestaw 4 sztuk