![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
czyli na wizazu znów imprezka
![]() a ja swoje koazki skórzane kupiłam uwaga za 100 zł - powód ostatnia para - to plus miec mały rozmiar nogi ![]() a jutro mam referat na zebraniu instytutu i chodzę cała zestresowana, chyba jednak wole przed obcymi się eksploatowac niż przed swoimi ![]()
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
a ja zmykam na chwilke bo lece na zakupki i moze przy okazji podskocze do jakiegos babskiego sklepu bo mam ochote sobie cosik kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale tu dzis gwarno nie to co w weekend ![]() ![]() Tyle wiesci od Was wiec nie wiem nawe czy dam rade sie do wszystkich ustosunkowac ![]() Marta przepiekna choinka!!! ![]() Agatko ciiiii ![]() Kasienko cena nie wysoka w porownaniu z cenami kozakow ktore mi sie teraz akurat podobaja, ale sa dla mnie nieosiagalne. Raz płace wiecej raz mniej w zaleznosci od tego gdzie je wynajde. W zeszlym roku udalo mi sie kupic kozaczki M&S skórzane za 120 zł! Lilus az promienieje radosc z Twojego posta ![]() Gosia ale z Was pracusie ![]() ![]() Katarzinka a myslalam ze ja to mialam dlugie wlosy ![]() Daget masz jakis nowy image? Marta nie zostaniesz tutaj sama, bynajmniej już się kilka chetnych zglosilo miedzy innymi ja, osobiscie wiem ze nie dalabym rady miec dziecko. Choinki chyba nie ubieramy w tym roku ![]() Kasienka i Daget ![]() Jeszczepanna chcialabym pomoc, ale niestety nie potrafie. ![]() Upiekłam dziś muffinki podwojnie czekoladowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() zakupy= porazka, jaka ja marudna jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. czekamy na wieści ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja poproszę ![]() ![]() ja także po zjeździe ![]() ![]() ![]() ![]() piękna ta piosenka co był link do niej ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-12-15 o 14:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasieńko ja uważam, że kozaki za 290zł to taniocha. Teraz znaleźć długie skórzane kozaki poniżej 350 to cud, no chyba że przeceny trafimy. Ja w tamtym roku upolowałam skórzane buciki za 180zł ale to na butyku za to są super wygodne i przepiękne. Malutka wyglądasz super. Dziewczyny mam super wiadomość, przeprowadziliśmy się w sobotę ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
Agatko tak po cichaczu gratki
![]() a jeśli chodzi o znajomych...cóż podzielam zdanie Kasi-lepiej teraz...i poraża mnie zachowanie rodziny...bo byłaby ustawiona...no comment Dagecik fajnie że prezencior się udał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasieńko ![]() ![]() a kozaki w dobrej cenie myślę-ja za swoje skórzaki dałam 244zł ![]() zabraniam Ci mieć stolca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! co do mądrych Mam-myśllę że nie w sposób uniknąć błędów-wszystko zależy od sposobu ich rozwiązania i w wielkiej sztuce nie powielania błędów ![]() jestem pewna że Twój instykcior któregoś pięknego dzionka zapuka do Twojego serduszka ![]() Martuś ja się stąd nigdzie nie wybieram ![]() ![]() ja choinkę w nowym mieszkaniu ubieram w ten weekend a w domu u mamy w Wigiilię-choć te święta nie należa do moich ulubionych-Mami jedzie do Taty do Francji bo On nie mógł przyjechać i my z moją Sis jedziemy do Bartka Rodziców Sofferko ![]() ![]() i dzięki za namiary ![]() masz rację-naładowałam się pozytywnie u B.i super się czuję ![]() napisz poszę ten przepis na te cudaczne muffinki ![]() Katarzinka przepiękne włosy i cudne fociaki ![]() Niuniuau super wiadomośc ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu tak jak Sofferka twierdzi niezłe pracusie z Was ale wiem jak Wam zależy by być na swoim ![]() ![]() Dzastunia ![]() ![]() rzeczywiście troszkę sobie odpoczniesz Słonko Malutka za buziaki ![]() Kotekk nie smutaj się Izuś wielkie masz serdunio ![]() na studiach byłam w takim kole pomocy:Starszy Brat-Starsza Siostra teraz żal że to zaniedbałam-pójdę spytać na parafię czy takie cosik działa u nas Dagmarko piosenka śliczna a głos przypomina mi Edzię Górniak idę z Psiakiem na spacerek do potem byłam po pracy w kosmetycznym i kupiłam sobie tusz do rzęs i kilka kolorowych kredkaczy do oczu ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-15 o 17:22 Powód: skleroza skleroza skleroza skleroza skleroza starość nie radość |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja po choinkę chciałam jechać wczoraj, ale pokłóciłam się z mężulkiem i lipa ![]() ![]() Co do libido, mi tyż spadło. W ogóle jakoś tak ostatnio źle się czuje w moim małżeństwie, jakaś taka nie atrakcyjna, nie kobieca, nie kochana. Bardziej jak służka domowa, a nie żona.... A mój mężuś za cholerę nie chce mnie posłuchać, w czym rzecz, tylko jakieś swoje dziwne urojenia w głowie, nawet tłumaczenie jak krowie na rowie nic nie daje. Bo "on wie lepiej" i już. Załamana jestem ![]() ![]() Martuś, ja też nigdzie nie znikam, bo dzieciaczka jeszcze nie planujemy, daleko nam do tego. Wręcz rzekłabym że bardzo, bardzo daleko.... Ale Agaciorowi gratuluje z całego serduszka, narazie tak po cichutku Ehhh, no to się wam wyżaliłam i zasmuciłam, przepraszam ![]()
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Aguniu wiem, że Ci smutno i przykro, ale głęboko wierzę że do świąt dojdziecie do porozumienia. to taki magiczny czas.przytulam Cię mocno. jesteś takim Naszym WIzażowym Słoneczkiem, które potrafiło każdej z nas doradzić i pocieszyć.więc prosze nie smuć się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
![]() Właśnie była u mnie koleżanka. Jak to miło jak ktoś Ciebie odwiedzi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() siostrzyczko Ty moja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ![]() ![]() ![]() ad. 3 u mnie tez jakoś ochota nie ta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 no to gratuluję ![]() Cytat:
![]() Się zrobiło imprezowo ![]() smaczniuche ciasteczka ![]() ![]() brzuszek oczywiście jest największy wieczorkiem po całym dniu jedzonka ![]() Cytat:
![]() ![]() Zobaczysz jak się prześpisz z tym i wstaniesz rano to będzie lepiej ![]() Ja powoli zmykam, bo zaraz będzie "Na Wspólnej", a potem "M jak miłość". |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej lachonki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze staram sie kupować buty skórzane, w sztucznych strasznie pocą się nogi. Oczywiście posiadam te tzw śmierdziuchy ale skórka to jednak zupełnie inna bajka. Dzieci - mam prawie tak samo. Jak widzę te bachory i ich głupawych rodziców to w ogóle mi się macierzyństwa odechciewa. Ja poproszę piwko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To parapetówkę mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z mężem postaraj się spokojnie porozmawiać, tak od serca Marcie to pomogło może u Ciebie też zadziała. Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Słońca dzięki za pozytywne wibracje
![]() Cóż, przespałam się już drugą noc z tym, i... jest jeszcze gorzej Pogadać próbowałam od serca, zostało to zlane... Mąż potrafi tylko przejąć się sobą, a moje potrzeby ma, hmmm, niestety, głęboko gdzieś. Nawet się do tego nie odniósł, co ja powiedziałam,tylko znowu wysnuwał swoje teorie, że on wie lepiej co ja myślę, czuje, itp Nie mam już siły i nie wiem, czy mam nadzieję. Ehh chyba zniknę stąd na jakiś czas bo Wam tylko zatruwać będę, a nie chcę Was też przypadkiem dołować ![]()
#1213 | |||||
Zakorzenienie
|
Pobodka o 6:30 i szybciutko na badanie krwi.... Ale ze mnie wampirzyca krwi upuscila i do tego bede miec siniaka....
![]() ![]() Cytat:
Wczoraj kupil mi buciki sylwestrowe w ramach zapomnianych moich imieninek. Wcale nie musial sie rechabilitowac, bo wczesniej zabral mnie na superancka kolacje ale on taki kochany jest. A w czoraj to juz w ogole jak jakas walnieta patrzylam na niego maslanymi oczami jak zakochana 16latka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widze ze nasz Liloszek bedzie trenowac malowanie oczkow ![]() ![]() A co to za przepraszanie Agus? Od tego jestesmy aby sie wyzalic nam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Martus ja sie w sumie nigdzie nie wybieram, bo ekstra babki jestescie. wczoraj jednak dokonalismy pierwszego powaznego zakupu. Napadlismy apteke i kupilismy kwas foliowy ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-16 o 08:26 Powód: bo mi sie przypomnialo |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do zaocznych - ja to znam z drugiej strony, bo mam też zajęcia ze studentami zaocznymi i też nie jestem szczęśliwa, będąc cały tydzień na uczelni, a potem jeszcze w łykend, ale jak mus to mus Cytat:
![]() ale mówię Ci będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() buziaki dla wszystkich 3majcie kciuki za moje wystąpienie dziś - pierwszy raz będę się eksploatować naukowo na forum pod mężowskim nazwiskiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że nadal tacy zakochani jesteście, tak powinno być ![]() Ostatnio jestem tak padnięta, że w ogóle nie mam problemów z zaśnięciem. Kwas foliowy...hmmm... może też pobiorę. Długo przed zajściem trzeba to łykać? Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kwas foliowy powinno sie brac minimum miesiac przed zajsciem, a najlepiej z pol roku przygotowywac organizm. Wiec sadze, ze mozesz polykac ![]() ![]() Katarzinko powalisz ich na kolana zobaczysz ... ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-16 o 09:15 Powód: bo Katarzynka ma wystapienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Rozeznanie
|
hej ho
![]() dziekowac dziewczyny ![]() Cytat:
bedac swinia powiem ze na weselu bym sie pobawila ![]() ![]() stolec powraca ???? ![]() Cytat:
(mam zle doswiadczenie z babeczkami - jedna stwierdzila ze mam raka a okazalo sie ze to zwyczajna nadzerka ![]() dlatego jutro jedziemy do mojego. badania siuskow i krwi dzisiaj poszlam zrobic zeby na jutro byc juz jakos przygotowana... pochwale siem jutro ![]()
![]() |
#1218 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry z rańca
![]() Właśnie wcinamy sobie banana i Monte ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętaj, że do nas możesz walić jak w dym, o każdej porze ![]() Cytat:
![]() no i gratuluję nowej pary butów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Wtajemniczenie
|
wpadam się przywitać
![]() ![]() i zmykam Dagecik Laseczko moja ![]() ![]() ![]() Katarzinka ![]() ![]() Agatka ![]() ![]() ![]() Aguś nie znikaj-jesteśmy tu nie tylko po to by bajdurzyć ale i wspierać się w trudnych chwilach ![]() miłego dzionka Laski p.s a kwasior-3 miesiące przed planowanym zajściem wg mojego gina ![]() ![]() i dzisiaj będę testować moje nowe mazidła ![]() teraz reklamują jakieś nowe cienie do o czu 3 kroki ale skleroza nie pamiętam jak sięzwą ![]() i dziękuję za namiary na te urządzenia do gotowania na parze. może dzisiaj cosik wybiorę ![]() kupiłam sobie depilator brauna-i nie mam odwagi go wypróbować może też dzisiaj ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-16 o 09:54 Powód: bo jak zwykle zapomniałam połowy co miałam napisać |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idź do swojego skoro Ci pasuje, ja chodzę do ordynatora ginekologii i mimo, że pan sam w sobie nie jest miły to w szpitalu cały personel się go boi co przekłada się na dobro jego prywatnych pacjentów ![]() A z tym kwasem skoro min trzy miesiące przed to mam jeszcze czas ![]() Ps. Właśnie zamawiam bielizne na kontri, musze miec cos na nowe mieszkanko, moze kostium pani mikołajowej... ![]() Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2008-12-16 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
Witajcie, wlasnie racze sie sniadankiem a po sniadanku czeka na mnie mufinka
![]() Lilus oto przepis: Muffinki czekoladowe, sa lekkie,puszyste,rozplywaj a sie w ustach. 1 1/2 szklanki maki 3/4 szklanki cukru (wg uznania jak ktos nei lubi mega slodkiego, ja daje mniej) 1 lyzeczka proszku do pieczenia 1 lyzeczka sody Wsypac do miski i wymieszac. 100g czekolady (najciemniejsza najlepsza) 1 szklanka mleka 2 jajka 1/2 szklanki oleju Czekolade pokruszyc,dodac 1/4 szklanki mleka i rozpuscic. Do rozpuszczonej czekolady dodac olej,reszte mleka i jajka. Wsypac sypkie skladniki i wymieszac.Mozna dodac troche pokruszonej czekolady,wtedy beda podwojnie czekoladowe. Mieszac krotko zeby skladniki sie tylko polaczyly. Przelozyc do foremki i piec ok 25 min w 190 C. Dage ulala co za sexi dziewczyna ![]() Agusiu ale glupoty gadasz z tym zniknieciem.... Jak to tesciowie sobie poczynaja? Mieszkacie przeciez osobno.... Katarzinka ![]() Lilus depilator ![]() ![]() ![]() Martus wiem ze sa piekne miejsca we Wroclawiu bo moj maz ma tam rodzine, ale no coz czeka az ja zaplanuje caly nasz czas a ja teraz mam to w nosie! SUper ze juz macie z gorki ![]() Gosiu MIkolajko chyba bedziesz miec super prezent dla meza ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-12-16 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki raz jeszcze
![]() Sofferko, a no poczynają, co z tego że osobno mieszkamy? Wtrącać to oni się uwielbiają, pretensje mieć o byle gówno też... W sobotę mąż się z nimi ostro pokłócił. Mnie na szczęście przy tym nie było, bo chyba bym im ostro nagadała. daguś jak ja Ci zazdraszczam tej miłości, mi mężuś uczucia okazuje baaaaaaaaaaardzo okazjonalnie, żeby nie powiedzieć, że wcale. Starać się o mnie to już mu się w ogóle nie chce. Agatko a to już potwierdzone przez gina? ![]()
#1224 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bielizny jeszcze nie zamówiłam, muszę się jeszcze dzisiaj dokładnie wymierzyć, żeby mieć pewność, że wymiary są ok, zamówię z domu. Cytat:
![]() Aguniu trzymaj się |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
LilStar a jak tam Twoja relacja z szefem?
![]() |
#1226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro idem do gina... brak @ od 7 dni i 2 pozytywne testy do tego turrrbo mdlosci i szczypanie w brzuchu...
![]() |
#1227 |
Wtajemniczenie
|
Martuś rozmiar od 35 do 37 - w zależności od producenta buta
![]() dałam radę ![]() ![]() buziaki dla wszsytkich i dzięki kochane dziewczyny za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||||
Zakorzenienie
|
Czy będzie mi wybaczone, że coś dziś do Was nie piszę??
![]() Przeczytałam wasze skrobanki, ale cosik na pisanie nie mogłam się zebrać. ![]() Cytat:
![]() Ani mi się waż od nas uciekać!!! ![]() Przecież wiesz, że Cię lofkamy i zapłaczemy się na śmierć jak sobie poleziesz od nas ![]() Będzie dobrze koteczku... Myślę, że każda z nas ma takie okresy przejściowe z problemami, które się nawarstwiają ... Święta to rzeczywiście dobry czas <jak to Lilosz nasz fantastyczny pisze> na spokojne rozmowy i pojednanie. Z pewnością się dogadacie... wtedy każdemu z nas mięknie serduszko <nawet takiemu dziadowi jak ja> ![]() Cytat:
![]() Kolejna poczynia przygotowania! Ja też od wczoraj coś zażywam ![]() Błonnik <hahahahaha> na problemy perystaltyczne ![]() Widget... zazdroszczę tego zakochania... ![]() Buzi myszo ![]() Cytat:
![]() Ad.2- Ano tak... fazowy powrót stolca mnie prześladuje... ech... ![]() Cytat:
Musiałam zacytować całość, żeby napisać: Liloszku- mój Ty lokowany oszołomcu!!! Lof
![]() Katarzinko- zacieszam z powodu udanego wygłoszonego przemowionka ![]() ![]() Sofferka- nie kuś, bo baty zbierzesz! ![]() Gosia- no to jest nas dwie: Czarownice antydzieciowate!!! ![]() Martuś- ![]() Malutka i Fasola- ![]() ![]() Kotuś- nie stresuj się - maruda też jestem ![]() Niuniu- super , że się przeprowadziliście ![]() Dżasti- ech... mój Ty naukowcu ![]() A gdzie się Kinior podziewa?? ![]() Czekolada nasza się też gdzieś zawieruszyła?? ![]() Izydor coś mówiła, że nas opuszcza?? ![]() Za 10 minut kończę robociznę ![]() Ciężki dzień dziś... w dodatku dostałam @ ![]() Buźka koty! ![]() DO JUTERA
![]() |
#1229 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej Słonka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katarzinka wiedziałam, ze dasz radę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wiecie co ???? jest superaśnie, że mogę się z Wami cieszyć- mimo, że fizycznie żadnej z Was nie poznałam to i tak jest suuuuper ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.