![]() |
#1171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej Laseczki
![]() właśnie wróciłam od Męża ![]() całą sobotę skręcaliśmy meble do duzęgo pokoju i nie skończyliśmy, a jeszcze została sypialnia. na szczęście kuchnia już gotowa-zdążyłam co nie co poukładać i coraz bardziej podoba mi się to "moje krółestwo" strasznie męczące to składanie-tylu śrubek wkrętów i innych wynalazków to w życiu nie widziałam. ![]() oczywiście odwiedziliśmy wrocłąwskie bielany i zrobilismy zakupy:dywany 2, kocyki 2, telewizor 1, relingi i koszyki do kuchni i jeszcze masę rzeczy do kuchni-większość z ikei bo lubię ich praktyczne rozwiązania, niestety lamp i lampek nie kupiliśmy bo mój mężuś stwsierdził że dopiero jak wszystko będzie poskręcane i poustawawiane na miejscach to wstedy pokombinujemy co gdzie ma stać-początkowo się nafuczyłam ale potem przyznałam rację.fotela nie było-będzie po nowym roku ![]() i jeszcze chcę kupić taki gar do gotowania na parze-proszę pomóżcie ![]() naładowałam baterie i jestem gotowa stawić czoło jutrzejszemu dniu ![]() ![]() Kinuś ![]() ![]() Malutka ![]() ![]() ![]() Katey podobnie jak Ty wolę przeczytać książkę niż najpierw oglądnąć wersję filmową-nic mi nie zaburza mojego obrazu ![]() Izuś nastęnym razem pisze się na naleśniki ![]() Dagmarko ![]() Martuś cieszę się że powoli sytuacja się normuje-wierzę że teraz F. będzie zwracał uwagę na Twoje-Wasze potrzeby ![]() ![]() a choinka piękna-niestety u mnie nędzna w porównaniuz wrocławską. Jeszczepanna w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam do spanka.Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki. Wypiłam szatana
![]() ![]() Poza tym to pracowity weekend - kupiłam garnki do indukcji w makro, oświetlenia nie wybraliśmy ale już wiem, że będzie ono kosztowało więcej niż przewidywałam ![]() ![]() Wczoraj lakierowałam listwy podłogowe i pomalowaliśmy dwie ściany. Sporo tego i zmęczona juz jestem, chyba pójdę na urlop ![]() Cytat:
![]() Z tym remontem to masz szczęście, że mąż z tatą zrobią większość. Fachowcom słono trzeba płacić a jeszcze ile nerwów potrafią Ci napsuć...wiem z własnego doświadczenia. Fajny brzusio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Choinka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Libido - przepraszam ale cieszę się że macie podobnie ![]() Mam nadzieję, że po przeprowadzce będzie ok. U kotka może w pracy sie poluźni i też będzie ok ![]() Cytat:
Gar do gotowania na parze... ![]() Dziewczyny a ja potrzebuję żyrandol - jedno podczepienie do sufitu podłączone do drążka a od tego drążka odchodzą trzy czerwone (koniecznie) lampki. Jak coś znajdziecie przypadkiem to dajcie namiar ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||
Rozeznanie
|
hejka dziewczyny
mam dobre i zle wiadomosci... co najpierw??? zla... znajomi do ktorych mielismy isc na wesele w lipcu... coz... ona znalazla sobie innego... i jak twierdzi nie wie ktorego kocha i tyle... co najdziwniejsze sa ze soba a z 8 lat od podstawowki i nigdy nie przechodzili powazniejszej klotni (a przynajmniej robili to tak ze nikt nie wiedzial ![]() moral taki ze ona nie chce tego slubu narazie bo nie jest pewna ( nie dziwie sie) a on jest zgruzgotany. dodatkowo dziewczyna ma mega problem bo wszyscy absolutnie WSZYSCY po niej jada... rodzice dziadkowie znajomi... on bogaty ona nie i wszyscy mysleli ze juz dziewczyna ma zycie ulozone... bach trach i sie we łbie poprzewracalo... a ja nie wiem co jej doradzic... a teraz dobra... @ spozniala sie 3 dni... zrobilam test i bach sa 2 kreski ![]() dzisiaj jadem do gina ciekawe co on powie to bylby ok 3 tydz juz... tylko ciiiiii ladny prezent rodzicom pod choinke przyniesiemy ![]() Cytat:
![]() wiec jak chcesz usiasc to bierzcie sie do roboty ![]() Cytat:
![]() ... juz wygladasz... ![]()
![]() |
#1174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą moja kuzynka tak zrobiła, ten jej "właściwy" chłopak najpierw się starał, a później odpuścił i co...i szybko okazało się kogo ona tak na serio kocha bo bardzo szybko zaczęło jej brakować tego pierwszego i co...i są dziś szczęśliwym małżeństwem ![]() ![]() Dwie kreski - takie ciiiiii....gratulacje, ale bardzo bardzo ciiiii, że by nie zapeszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Wtajemniczenie
|
malutka z brzuszkiem, a w zasadzie brzuszek wygląda przeuroczo - bo Ciebie trochę nie widać.
Agata - trzymam kciuki i gratulacje dzasta110 dla Ciebie fociak moich włosków z pierwszym w życiu farbowaniem, a w zasadzie z pasemkami i dla wszsytkich jeszcze mały prezencik - 2 fociaki ślubne ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-15 o 07:55 Powód: uzupelnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Wtajemniczenie
|
Włoski fantastyczne Katarzinko
![]() No niezła niespodziankę nam przygotowałaś. Dziękujemy i prosimy o więcej ![]() ![]() Co do pomocy- moje kumpele działają tam cały czas a ja tylko z doskoku im pomagam i odciążam. One uczestniczą w programie "Starszy brat, starsza siostra" a ja jak potrzebuja pomocy z nauk "ściśniętych" to się udzielam bo one typowe humanistki ![]() Wiecie... ja widzę z boku jak to co Ewelina i Magda daje tym dzieciom. I jestem pod wrażeniem. W lutym gdy dziewczyny przystąpiły do programu dzieci były nieokiełznane. Jak zadawalam im zadania potrafiły puścić taką wiązankę, że uszy więdną . Miały problemy ze skupieniem uwagi. Teraz to jest zupełnie inna praca. Owszem nie zawsze jest idealnie ( np w sobote jedna dziewczynka mi sie zdradziła że z 6 zadanych przez panią zadać zrobiła tylko 5 bo jednego nie umiała i ze strachu... wcale nie poszła do szkoły) ale muszę przyznać że jestem zaskoczona efektami. Agatka.... po ciiiichu trzymam kciuki ![]()
#1177 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i superaśnie, że Ci się w twoim królestwie podoba, w końcu to my tam rządzimy - ja też uwielbiam swoją kuchnię i dzięki temu, że mi się tam podoba to ciągle robię jakieś eksperymenty kulinarne, a mąż zachwycony ![]() Cytat:
![]() Izka jesteś wielka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Witam przy poniedzialku Kochane...
Widze, ze mnostwo sie tu dzialo jak mnie nie bylo. Malutka brzuszek miodzio, brak jednak jego wlascicielki ![]() Agatko super wiadomosc, doskonaly prezent na swieta ![]() ![]() Katazinko wooow. Normalnie przypomnialas mi moje czasy lat nastu kiedy mialam takie dlugie wlosy <marzyciel>. A fotki super Jeszczepanna ekstra ze sie odezwalas. A co do libido to podpisuje sie do teorii Liloszka za duzo pracy, za duzo stresow. Wiem bo to normalne, trudno sie mysli o checiach na sex jesli organizm domaga sie odpoczynku. Musicie znalezc czas tylko dla siebie, maly relaksik i duzo spontanicznosci ![]() Remontowiczki gratuluje takiego owocnego i pracowitego weekendu ![]() My znowu wrocilismy z zapakowanym po brzegi kartonami autem. W koncu przewiezlismy nasze prezenty slubne. Poza tym bylismy u fryzjera ![]() a na domiar zlego pekla nam przednia szyba w aucie. I musimy ja przed swietami wymienic. Kiedys dostalismy kamyczkiem z piaskarki i zrobil sie maly pajaczek na szybie, a teraz mroz i cieple powietrze na szybe od srodka spowodowalo ze zaczelo w przerazajacym tempie piekac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ciii trzymam kciuki ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 śliczne foteczki ![]() Na razie uciekam, trzeba jakieś śniadanko wszamać ![]() Do wieczorka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny brzusio z fasolką. Mój rośnie do podobnych rozmiarów, kiedy mam problemy wzdęciowe lub gdy jestem przed @. Aż strach pomyśleć jaki będę miała brzuch w ciąży. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ej dziewczyny nie zostawiajcie mnie tutaj samej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że te pasemka są strasznie drobniutkie prawie niewidoczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pasemka są male, bo pani fryzjreka powiedziała, że mam zdrowe włoski i ładny kolor to mi nnie będzie ich niszczyć, a tylkoje troszkę na ślubek rozjaśniała i ja myślę, że jak będę mamą to też tu będę i nie ucieknę więc nie zostaniesz tu sama ![]() malutka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
M.a.r.t.a ja sie nigdzie nie przenoszę
![]() ![]() A co do zmian decyzji przed ślubem uważam że lepiej przed się dobrze zastanowić niż potem całe życie żalować ![]() Moja mama miala narzeczonego. Fakt daty ślubu nie było ale sam fakt. poznala mojego tatę no i sie zakochala. Po 6 m-cach znajomości wzięli ślub. szaleństwo ![]()
#1183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Wtajemniczenie
|
Uważam ze wszystko sie dobrze ułożyło bo do byłej narzeczonej taty całą rodziną jeździliśmy w odwiedziny a narzeczony taty to teraz przyjaciel rodziny
![]() ![]()
#1185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny że tak pozwolę sobie zmienić temat na świąteczny, kiedy ubieracie choinki? Bo ja myślałam, żeby już na ten weekend.
![]()
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MartusFotelik superasny... Moja mama sie smieje ze ja cala sie w nim mieszcze bo kupilam wiekszy z uwagi na to ze moj Skarb ma 182 cm wzrostu a ja tylko 163. A co do choinki to u mnie w domu jesttradycja ubierania jej w wigilie a u tesciow to sie dopiero dowiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Wtajemniczenie
|
u mnie było zawsze tradycyjnie w wigilię, ale niestety mój mąż pracuje w wilgię wiec chyba ubierzemy w sobotę lub niedzielę jak TŻ wróci z pracy i nie będzie wykończony, bo chcielibyśmy jak i w poprzednich latach ubrać i postroić razem, samemu to nie to samo ;/
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-15 o 10:45 Powód: bom strzeliła byka |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Wtajemniczenie
|
Hehe ale sie porobilo
![]() ![]() A my choinki nie stroimy ![]() ![]() A w domu jak przyjadę pewnie bedzie ustrojona ![]()
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izazusia ale się porobiło z tym narzeczonym Taty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my w pokoiku nie bedziemy miec choineczki tylko jemiole.... Juz od kilku lat kultywuje takiego wielkiego szkodnika pod sufitem ustrojonego w niebieskie lampki i slomiane ozdobki.... Teraz bedzie wisial nad fotelem mego meza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |||||
Zakorzenienie
|
hej kotki
![]() Dzięki wszystkim misiakom za miłe słowa co do mojego grzywkensa ![]() Mła ![]() Cytat:
![]() Poważnie to dla Was tak drogo za skórzane kozaki?? Wg mnie 290 zł to wcale nie dużo! Kupiłam je w Magnolii we Wrocławiu, a u nas w mniejszym mieście za skórzane kozorki <nie wiem co to za firma ![]() Ja za swoje skórzane botki dałam 220 zł, więc za kozaki wg mnie to nie dużo. A nie chciałam kupować kolejnych "śmierdzieli" na jeden sezon. ![]() Myślę, że to dobra inwestycja- bo są mega wygodne. Ale teraz mnie zaciekawiłyście jakie ceny skórzanych butów są u Was, skoro te moje takie drogie wg Was?? ![]() Supcio ten fotelik ![]() Cytat:
![]() Ja mam odwyk słodyczowy ![]() ![]() ![]() 2. Dobra duszyczka ![]() Cytat:
brzuszeczek z fasoliną bardzo przystojny! ![]() a gdzie śliczna buźka mamusi? ![]() Cytat:
![]() A choina bossska, jeszcze nie widziałam jej osobiście, ale może małżon mnie do niej zabierze ![]() Cytat:
![]() Słonko ja też czuję się nieco pocieszona, że nie jestem sama w tym moim braku ochotki ![]() I też mnie to martwi ![]() I też nie wiem co tu czynić... ![]() Widzę, ze mojemu dziubkowi smutno jest z tego powodu, a mi smutno ze jemu smutno... Ale zamajszałam.. ajm sorry wery ![]() Ad.1- zła- Wg mnie to lepiej , że przed niż po... ![]() Popatrz na nasze dziewczynki <Kakusia ![]() ![]() Ad.2- dobra- rzekłabym- bardzo dobra- ale ciiiiiii ![]() Uwaga uwaga: Mój stolec powraca ![]() Ale co tam ![]() Buzi misie ![]()
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wczoraj uslyszalam ja w radiu i..... i sie zakochalam w tekscie
![]() posuchajcie jak leci.... doskonala na pierwszy taniec hihii, szkoda ze tak pozno sie ukazala ![]() Kasienko ![]() Jej minelam 1000 postow i nie zauwazylam tego.... ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-15 o 11:45 Powód: bo minelam 1000 |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Wtajemniczenie
|
Skórzane kozaczki za 290 zł to naprawdę niewiele. Okazja jednym słowem.
Ja za swoje 5 lat temu tyle zapłaciłam ![]() ![]() Hmm gdybym znalazla kozaczki które nie wygladalyby pokracznie na mojej nóżce i kosztowaly ponizej 400zł to brałabym bez zastanowienia ![]() A z tym narzeczonym taty...hmmm chrześniak taty ma narzeczonego więc może coś w tym jest ![]()
#1194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ja mierzylam juz tyle par kozaków i odchodziłam z kwitkiem że głowa mała. Ja mam łydkę wysoko więc tuż nad kostka nie ma co buta wypełnić i wygląda to koszmarnie- wszystko się marszczy. Wysokich kozaków ze skórki nie widziałam za 200zł. Botki i owszem. Ale w botkach tym bardziej wyglądam jak kot w butach ![]() Daget przekroczyłaś 1000 postów ![]()
#1196 |
Zakorzenienie
|
witanko
![]() izus ![]() agatko - ciiiii ale fajowo, jak bedzie potwierdzone bedziemy gratulowac na calego m.a.r.t.u.s - ja sie nigdzie nie wybieram, a bociana to pewnie gdzies w okolicach 2010r bedziemy lapac za nogi...no niestety musimy wrocic do kraju, ja musze znalesc prace, troche popracowac i dopiero zaczniemy staranko...to chyba bede ostatnia z Was ![]() kasienka - 290 zl za buty ze skory to nie duzo, ja mialam na oku za.... 250...ale funtow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Szykujcie się na następną imprezę, jak mi stuknie ale 10. 000
![]()
![]() |
#1198 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wnikam w narzeczonego taty
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratki z powodu przejścia na dobrą stronę mocy ![]() Postaram się Ciebie dogonić niebawem ![]() Cytat:
![]() Ad.1- Ja również nigdzie się nie wybieram, cały czas pracuje, mieszkania nie mamy własnego, ale to nie to jest powodem braku dzidziusia! Ja po prostu dzidziora nie kce! ![]() Nie jestem na to gotowa pod żadnym względem... ![]() Przyznam Wam szczerze <wstyd mi ![]() ![]() ![]() Podziwiam wszystkie matki dobrze wychowujące swoje dzieci ![]() ![]() Ad.2- ja też mam często problem z rozmiarem, mam 38- a to najbardziej chodliwy rozmiar ![]() niestety, jak juz znajdzie sie fajne butki to trzeba za nie zaplacic ... a ze ja rzadko znajduje fajne <wybrednioch> to kupuje i tyle. ![]() A tak poza tym, to uwierzcie lub nie ... w tym roku kozory jakieś takie paskudniaki są ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-12-15 o 12:49 Powód: eeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... kto nie zauważył mojego 1000 posta??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko rybeńko zatem świętujemy podwójnie
![]() Hip hip hurra za nasze pościary ![]() ![]()
#1200 |
Zakorzenienie
|
dagus , kasienka moje gratulacje z powodu osiagniecia wyzszego poziomu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.