![]() |
#1201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
- dla mamy: krem pod oczy, rękawiczki i perfumy
- dla taty: kalendarz, perfumy, balsam po goleniu - dla TŻ-a - mam dopiero jedną część prezentu :/ czyli grę komputerową, muszę coś jeszcze dokupić - dla brata - budzik (bo ma ogromne problemy ze wstawaniem rano) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Ja jestem jeszcze w lesie, w środę dopiero ogarnę się z prezentami, albo w czwartek tak konkretnie. To zależy od tego ile wyniesie mnie wizyta u dentysty.
Więc póki co mam tylko tak: Tż: portfel skórzany i chyba dokupię jeszcze kosmetyki do twarzy jakiś krem nawilżający, bo ma strasznie suchą cerę a teraz zimą to już w ogóle. Chrześniaczka: ręcznik z dedykacją i haftem, słodycze, bransoletka, karty do grania w Piotrusia z myszką miki. Dla mamy prezent odpada, bo to kupują siostry ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Mama - elegancki czerwony kalendarz książkowy
![]() Tata - najnowsza płyta Sandry - Stay In Touch ![]() Brat - koszula i elegancka papierośnica ![]() Siostra - płyta Mr Vegas - Sweet Jamaica (w Polsce jej jeszcze nie ma,także zamawiałam z Anglii i jeszcze czekam ![]() Babcia - litrowy Biovital i kubek z sercem ![]() Tż - książkę-album "Legendarne postacie futbolu" i kufel z jego ukochanym Realem Madryt ![]() Chrześniak Tż'a - chyba kupimy mu taką matę do zabawy dla maluchów i jakąś kolorową,pluszową zawieszkę do wózka ![]() i jeszcze dla taty i brata będzie zdjęcie moje i siostry w ramce,bo niestety są za granicą i nie mają naszych wspólnych nowych zdjęć.. ![]()
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Mama - krem z kwasem glikolowym, kurtka wiatrówka bo w obecnej zepsuł jej się suwak i nie może przeboleć tej straty
![]() Tato - płyty Kultu, golarka Brauna Brat i bratowa - ramka cyfrowa, śmieszne piżamki Bratanek (11mies.) - śliczny sweterek ![]() Chrześniak - helikopter zdalnie sterowany Co można kupił chłopakowi 15 lat ? Jest to mojego taty chrześniak i nie mamy pojęcia co mu kupić ![]()
![]() |
#1205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie Rosji, to może mapę do powieszenia na ścianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
MAMA: Nie mam pomysłu jeszcze (może jakiś zestaw kosmetyków + bluzka, bądź sweter)
TATO: 3 bluzy polarowe + zestaw Nivea + nowa torba do pracy na śniadanie BABCIA: Sweterek + zestaw Pani Walewskiej TŻ: Brak pomysłu... ;/ Chyba pierwszy raz, nie wiem co mu kupić. ![]() Rodzeństwa nie mam, więc to tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
hejYou - a wiesz może mniej więcej chociaż co go interesuje,co lubi robić w wolnym czasie? jest raczej aktywny, uprawia jakieś sporty, czy woli TV,filmy książki, czy może gry? I do jakiej kwoty ? Napisz, to coś wymyślimy
![]()
![]() |
![]() |
#1211 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
koszulka z nadrukiem po rosyjsku produkty spożywcze z Rosji (w Wwie są Delikatesy Rosyjskie ![]() bilet na koncert/sztukę ros. wykonawcy książka - klasyk lit. ros. w tymże języku kolacja w restauracji rosyjskiej uff... dużo pomysłów można znaleźć ![]() czemu nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Były różne plany a ostatecznie wyszło tak:
Mama: krem na dzień, krem na noc, serum, szminka, śliwki w czekoladzie Tata: koszula, czekolada Brat: książka, piwa z różnych stron świata Bratowa: paletka cieni, szminka Chrześniak: kolejka z torem rajdowym Pies: dwie duże paczki suszonych wątróbek ![]() Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Też miałam obawy co do prezentów zamawianych przez internet, ale wszystko przyszło na czas ![]() Dla babci - sweterek, kalendarz i piękny szal (w jej stylu) ![]() Dla bratanicy - rękawiczki na sznureczku i koń na biegunach (na życzenie) ![]() Dla mamy - w tym roku wspólna inicjatywa bo prezent konkretny - zamówiliśmy prasowacz parowy - bo już kiedyś o nim wspominała a zawsze inne wydatki, więc się doczeka ![]() Mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
Co nie co moich pomysłów. :
MAMA - zmiotka do kurzu haha ![]() TATA - nie wiem jeszcze? TZ- pudełko na kluczyk, ciepłe skarpety BABCIA - żel pod prysznic No i wszyscy po zdrapce z Lotto ![]() Owieecka piwa z roznych stron swiata? brzmi bardzo ciekawie, może wykorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście doszła dzisiaj poduszka, którą zamówiłam da TŻ-a z naszym wspólnym zdjęciem
![]() Dla taty dokupiłam maszynkę do golenia z dodatkowymi wkładami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Mama - maszyna do szycia, zawsze chciała, ale były inne wydatki
Ojciec - książki, zestaw kosmetyków Siostra - gra 'postaw w ciemno + jeszcze jakiś drobiazg dla narzeczonego ![]() Pies ![]() Mama Tż - kuferek na biżuterię z Apartu jego bracia: pierwszy - książka o piłce nożnej druga - koszulka trzeci - nie mam pojęcia, nie mamy z nim zbyt dobrego kontaktu... co można kupić osobie, której się kompletnie nie zna, a spędza się z nią święta przy jednym stole? ich dziewczyny: wszystkie dostają termofory w pięknych sweterkach ![]() dziecko 1: ciapy ze Spidermanem, książkę + śmieszną zakładkę dziecko 2: koszulka, kolorowanki, kredki i gra Pozostały mi jeszcze prezenty dla Tż i słodycze dla wszystkich ![]() trochę tego w tym roku wyszło...
![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
ahmily, a TŻ nie może czegoś wybrać? Przecież to jego brat.
![]()
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Raczkowanie
|
Mama - zestaw kremow revitalift, błyszczyk, tusz do rzęs, bombka do kolekcji
Tata - zestaw drewniany pojemnik na orzechy z ruchomą częścią na łupiny i dwoma dziadkami do orzechów, pianka i balsam po goleniu, maszynka gillette z wkładami, 1,5-kg słoik jelly beans ![]() dla rodziców jeszcze duże pudełko cukierków czekoladowych chłopak - komiks, woda toaletowa lacoste essential sport, woda po goleniu, zel do golenia i krem nawilżający l'oreal man expert, słodycze kusi mnie żeby dokupić jeszcze coś małego każdemu ale już za dużo wydałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Mama: masło do ciała Love2mix Organic, scrub do stóp Pervoe Reshenie, bardzo ciepłe łapcie-buty takie za kostkę w uroczy wzorek
![]() Tata: kilka książek, pewnie coś z fantastyki, ale jeszcze nie wybrałam. TŻ: nie kupiłam jeszcze nic. Jutro idę wybrać, ale pewnie klawiatura do gier, coś napominał ostatnio, że chciałby ![]() Pies: jakaś zabawka i smakołyki ![]() I to wszystko ![]()
![]() |
#1225 |
Wtajemniczenie
|
Muszę przyznać, iż w tym roku nie miałam czasu myśleć o prezentach gwiazdkowych, co prawda pomysły jakieś wpadły ale zaraz wypadły. Śmierć obojga dziadków nie przyprawia mnie o radość ale o smutek i gorycz. W każdym bądź razie moje pomysły na świąteczne upominki nie są wyszukane i aż tak dziwnie się czuję, zazwyczaj już w wakacje miałam wszystko rozplanowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze ten nieszczęsny pies został mi do obkupienia, a tak już wszyscy są
![]() tż - parowar, książka "Gotowanie na parze", 2 książki historyczne, dzisiaj rano dokupiłam mu jeszcze śmieszne skarpetki "Super chłopak" i krem do twarzy oraz balsam - jęczy ciągle że moje balsamy pachną mało męsko, a on chce się smarować ![]() mama - 2 książki + płyta tata - nalewka miodowa siostra starsza - książka + notes siostra młodsza - książka + płyta dziadkowie tż - herbatka rozwijająca się w kwiat i czekoladki Lindt rodzice tż - czekoladki Lindt w tym roku swojej rodzinie daję mniejsze prezenty niż zawsze, bo później jestem zawiedziona tym co ja dostaję.. z tż umówiliśmy się na bogate prezenty, na Mikołajki były drobiazgi ![]()
![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
ja po raz pierwszy mam problemy z prezentami..
dla brata kupiłam wode po goleniu adidasa, dla taty razem z bratem składamy się na płyte Marcina Wasilewskiego dla mamy mam póki co jedwab do włosów ale jeszcze coś musze dokupić.. z tym, że nie wiem co dla przyjaciela.. nie wiem.. zastanawiam się nad perfumami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
dla mamy-telefon stacjonarny,rekawica kuchenna,migdały i kupon lotka
dla siostry- książka i doładowanie konta dla babci-ciepłe wełniane skarpetki dla przyjaciółki-maskara astora,swieczka zapachowa i 2 pary kolczyków dla psiaków-kupa żarełka,psich przysmaków,poduszka(dla mojego maleństwa) dla królika-kolby orzechowe. Nie wiem może jeszcze coś dokupie
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
U nas od 2 lat funkcjonuje losowanie (każda para losuje 2 dorosłych i jedno lub dwójkę dzieci) i dzięki temu mam mniej prezentów do kupienia i więcej czasu do zastanowienia się nad czymś fajnym.
W tym roku wylosowaliśmy z Lubym: Moją mamę- dostanie zegarek z pastelowym paskiem i dobrą herbatę w puszce Bratanicę (11 lat)- szal typu komin (chciała) + książka o koszykówce + słuchawki młodzieżowe ![]() Bratanicę (6lat)-Magiczny pamiętnik z kodem i niewidzialnym pisakiem ![]() Lubego ![]() Poza tym mój własny prezent dla Lubego- perfumy Hugo Boss Orange I drobiazgi: Teściowie brata- filiżanka i kubek do której włożę sypane świąteczne herbaty Mama lubego i jej mąż- Własnoręcznie zrobiona nalewka pomarańczowa +czekoladki Brat i jego żona- własnoręcznie zrobiona konfitura pomarańczowa+czekoladki
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
dla mamy- broszka, kosmetyki
dla taty-skrzynka na narzędzia brat-słuchawki brat2 - Lego, klocki, autko facet - pościel, kosmetyki siostra- portfel, wisior koleżanka-zestaw lakierów do paznokci Poza tym dla najbliższych wszystkich własnoręcznie robione choinki z makaronu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.