![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Jak nadarzy się ponowna okazja,do zastosowania tego tekstu, i o ile się odważę
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Edyto - uwielbiam tę maksymę
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze dziwny (ponoć) nawyk jedzenia frytek ze śmietaną... Specjalnie w celu frytkowania zakupiłam robota z tarczą do frytek- co prawda wychodzą łukowate, ale to mi nie przeszkadza... Cytat:
![]() Ja do Peru się wybieram od 17 lat co najmniej.... ![]() Zaczyna mi się udzielac Scenbarowy noworoczny nastrój...znaczy się dół... Nie mogę się zmobilizowac do roboty , no nie mogę normalnie .... ![]() chciałabym siąść z winkiem i obejrzeć jakiś film... a siedze przed tym kompem i żygac mi się chce...i w sumie siedzę juz któryś dzień i nic nie robie...bo mi sie nie chce. codziennie spóźniam się do roboty bo jak rano otwieram oczy i myślę ze mam tam iść to normalnie czuję jak przyrastam do wyra... Dobra...pogadała:rolleyes : ale jak wszyscy to wszyscy...heh...życie...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-09 o 22:34 Powód: literówki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
O to to!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękne ![]() To ja podobnie - chociaż nie z samą śmietaną - do śmietany dodaję sporo czosnku i małą łyżeczkę majonezu. Pyyycha!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A łukowate to w ogóle jakaś super ekskluzywna wersja - bardziej wyp[aśna niż karbowane. ![]() Cytat:
![]() Za 17 lat bede jeszcze młoda i sprawna. Do tego czasu poćwiczmy zwiedzanie w Chinach i Meksyku na przykład, co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niechże mi ktoś powie, co się dzieje? Jakiś kolejny Czernobyl utajony? Zaraza jaka? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę z nią walczyć, oglądając jakiś serial, a potem pójdę spać, nic tu po mnie. Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie odpoczynku od netu, do forów - mam nadzieję, że dam radę, na pewno by mi się przydało. Czuję się jak antena, która zbiera sygnały, niestety głównie te najgorsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Ja tez się piszę za 17 lat do Peru
![]() ![]() miałam dzisiaj taki nijaki nastrój , nie wiedziec czemu , ale godzinka snu i szklanka cacao pół wody pół ze smietanka 12% i cukrem znakomicie poprawiła mi humor w ciagu 15 minut ![]() może to ten magnez ?
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Aaa! To zupełnie co innego! To jedna z najważniejszych zasad współżycia (sic!) międzyludzkiego, więc zdecydowanie nalezy jej przestrzegać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Staram się i obiecuję starac się bardziej. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czuj się zaproszona. ![]() Rozterko, moja mama powiedziałaby że słodka dziurka z Ciebie (w znaczeniu, że lubisz słodycze) ale ja chyba tak nie powiem, bo brzmi dwuznacznie. ![]() Wiem! Powiedziałam! ![]() Dobrej nocy wszystkim.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety, tak właśnie jest. Nawet jeśli już zbiorę się na odwagę i wyślę światu jakiś sygnał, że coś nie gra, nikt się zwykle nie przejmuje, bo ja i tak zawsze sobie poradzę. I ja wiem, że sobie prawdopodobnie, prędzej czy później, poradzę. Tyle, że z pomocą byłoby mi lepiej, łatwiej, a i zęby czasem od zaciskania aż bolą. Napisać było mi ciężko. W ogóle ostatnio złapać kontakt z ludźmi jest mi ciężko. I wiele innych rzeczy też, ale... Wystarczy. Chciałabym wierzyć, że jeszcze będzie dobrze. A za PW byłabym wdzięczna ![]() Dzięki ![]()
![]() |
#1213 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą - nie widziałaś Madzik odcisku buta na kopercie? ![]() Cytat:
![]() Gdzie się nie spojrzysz - Szatani ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A te atrapy to zawsze potraktuję przed wstawieniem do piekarnika olejem (wlewam trochę bezpośrednio do worka i miętolę) - są trochę lepsze ![]() Cytat:
Kiedyś, przy wódce, wygadał się, że wie o moich przejściach z ojcem od mojego szwagra. W pierwszej chwili byłem zły. Jak to? Ktoś zwierza się za mnie z moich problemów? Później poczułem ulgę. Zapytany, dlaczego nic o tym nie wspominałem, siedziałem tak w tym fotelu z miną dziecka przyłapanego na kłamstwie. I czułem się hipokrytą. Tak już mam, że nie dziele się swoimi problemami. A nie na tym polega chyba obustronna przyjaźń? Piszę tego posta po przerwie. Ale od początku. Zawiozłem kumpla (tego, o którym mowa) na polter. Jego dostawczym samochodem, którym jazda przyprawia mnie o lekką panikę (gaśnie mi cholera i dlatego nie zatrzymałem się nawet na kolejowym Stop, widząc w wyobraźni siebie w tym aucie, stojącym na środku torów i nie chcącym odpalić, gdy z którejś strony nadjeżdża radośnie pociąg). Dzwonię po dwóch godzinach, o której przyjechać. Słyszę, że auto mogę podstawić pod jego dom, a go ktoś odwiezie. OK, nie chodzi przecież o to, że planowałem tego wieczoru "popiwkować", a czekałem jak głupek na telefon. Dzwoni niedawno - "Gdzie jesteś? Rodziców nie ma w domu, a klucze masz u siebie, przy samochodowych". OK, zaraz będę (10 minut spacerkiem). Czy zabolało mnie to "Rusz dupę"? Niespecjalnie, bo przecież nietrzeźwi nie zawsze się kontrolują. Pomogłem wstać, otworzyłem drzwi, pytam "Dasz sobie radę"? Tak, spoko (wypowiedziane z wielkim trudem). Droga powrotna - zbawiciel świata, z którym nie trzeba się liczyć. Cytat:
![]() ![]() --- U znajomych też poważny kryzys małżeński. Cyt. "To może się rozpaść z wielkim hukiem" ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
czasami jak nie mam większych zmartwień to dopada mnie dół, że życia mi zabraknie na zobaczenie wszystkiego co chcę, a uważam że jakoś głupio byłoby odchodzić z tego świata nie wiedząc wcale jak on wygląda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sabbath ![]()
![]() |
#1216 |
BAN stały
|
Fav, po jakich Ty się (ekhem) stronach poruszasz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przepraszaj ![]() ![]() ![]() A co to za książka? ![]() U mnie ostatnio bryndza z pisaniem, nie mogę się za to zabrać ![]() Gryksiu, ja bym się czuła ciut wykorzystywana w tej sytuacji, o której pisałeś - ale faktycznie, alkohol swoje robi ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-01-10 o 00:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
gryxiu
![]() No przecież mówię, że szukałam instrukcji wiązania gorsetu ![]() Swoją drogą, to jestem trochę rozczarowana ( chociaż pewnie powinnam się cieszyć ) kupiłam "S" i ściągnięty na maxa w talii i tak nie tak ciasny jak bym chciała ![]() Sabb. cieszę się, ze już lepiej ![]() Ucałuj te swoje kłopoty numer dwa i trzy ode mnie ![]() ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-01-10 o 01:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |||||||||
Wiedźma
|
Wróciłam. Przynajmniej teraz jestem wykąpana.
![]() Cytat:
Nolu, ja już nie wiem, czy Ty piszesz bardziej o sobie, czy bardziej o mnie. ![]() Choć ja kontakt z ludźmi łapię tak, jak Gryxio. Jestem do dyspozycji i nie potrafię przyjąć pomocy. Z resztą - wiele odmawiania nie mam, bo przeciez ja twarda jestem. ;] Napisałam PW. Na spokojnie pogadamy i obu nam będzie z tym lepiej. ![]() ![]() Cytat:
Ależ to jest świetny sposób! Nie wpadłam na to nigdy - lałam olej na blachę w desperacji, ale wówczas frytki strasznie namakały. Dzięki! ![]() Cytat:
![]() I jeszcze pewnie po takiej akcji mówisz: nie ma sprawy, w razie czego chętnie pomogę, nie krępuj się, po to są kumple etc. Co? ![]() Ja teoretycznie jestem w tej sytuacji, że mam przyjaciół, którzy pomogą. Ale po pierwsze to zwykle nie ci, którzy najwięcej wymagaja ode mnie, a po drugie I TAK NIE POPROSZĘ! ![]() A najbardziej trafia do mnie to zdanie: Bo jak to - ten "wielki doradca" nie potrafi ogarnąć swojego życia? Ano nie potrafię... Jest co do literki tak, jak piszesz. ![]() ![]() Cytat:
za to jedzenie idzie mi doskonale. ![]() Cytat:
![]() To ja tak myślę. ![]() ![]() Mawiam jeszcze, że to, co kupię zestarzeje się , zużyje, albo zepsuje, a tego, co zobaczę nikt mi nie zabierze. Chyba że Alzcheimer. ![]() I chyba o to chodzi. Przeciez praca jest po to, żeby zarabiac na życie, a nie po to, żeby pracować. ![]() Smacznego. ![]() Cytat:
- Teraz XYZ wiedział już, co zrobić. I ciąg dalszy w drugim tomie. Normalnie szlag mnie trafił! dzwonię do niej: Opowiadaj mi tu dalej bo nie zdzierżę! Okazało się, że wydawca podzielił jej książke na tomy, drugi za rok. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestes kochana. ![]() Cytat:
Duuużo gorszy niż pierwszy: "Ogień z niebios", ale i tak czytam. ![]() Teraz to już na 100% dobranoc. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-10 o 01:31 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() nawet głowę umyłam ![]() i jeszcze zapakowałam się w gorset ![]() Teraz tylko czekam na Ciachulca ![]() Jako ciekawska bestia, chciałam zobaczyć na własne oczęta ![]() A Twoje instrukcje okazały się najlepsze - zrobiłam dokładnie tak jak pisałaś ![]() Jest ok. ale .... no mógłby być z 5 cm ciaśniejszy no ![]() ![]() ![]() o tutaj - wiązanie gorsetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pyszny serowy sosik do frytek ![]() Gryksiu, trzymaj dietę, na wiosnę dołożysz jakiś sport i będzie super ![]() Nawet GrekMaki będzie wolno ![]() Sabbath, trzymaj się ciepło, chętnie oddałabym Ci z połowę (albo więcej) swojej obecnej energii i pogody ducha, przesyłam ile się tylko da ![]() Twoje życzenia naprawdę mają niezwykłą moc, nigdy tego nie zapomnę. Dziękuję z całego serca ![]() Jeśli tylko uznasz, że mogę cokolwiek dla Ciebie, wal śmiało na pw czy coś. Nawet tak, że oczy się boją, a ręce robią. Czasem trudno jest inaczej... ![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Vesenko ja tam z niecierpliwością czekam na wszelkie przepisy. Gofrownicy niestety nie mam, szkoda.
Jednogarnkowe przepisy są najlepsze. ![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-10 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() Cytat:
Oj Gryksiu, Gryksiu - nie można stosować takiej samej metody do wszystkich kobiet ![]() ![]() A z tym księdzem to mi się naprawdę "wypsnęło". Tzn wypsnęło zanim pomyślałam ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Jednostki wybitne nie maja łatwego życia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw - co to jest GrekMak? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Jak do człowieka? ![]() ![]() A czemu ty chcesz mnie "podejść"? ![]() ![]() A co do "Maców" - to może GryxMac? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Proponuję pierożki z kasza gryczaną. I będziemy mówiły pieszczotliwie "Ty nasz pierożku" do Gryksia
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.