|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
a obejrze sobie prisona bo juz kilka odcinków przegapiłam..
![]() ![]()
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Mariolciu ale jak to slychac?
a jutro ide po wpis z infy ![]() a teraz w koncu skonczylam z tym dzialem w ksiazce i ide teraz czytac moje notatki z cwiczen. |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
poszłam
![]() ![]() skończyłam geodezje i zaczęłam opracowywać zagadnienia egzaminacyjne na naukę o ziemi. zrobiłam 6 z 45 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama też słyszy takie rzeczy, a jak ją kiedyś o to spytałam, to powiedziała, że jakbym tak często kogoś widziała/słyszała, to już bym na to nie zwracała tak uwagi ![]() Ja jakieś 2 godziny temu poszłam przytulić się do kota. A on taki mioęciutki, cieplutki i... zasnęłam. Jestem jeszcze gorzej w plecy niż byłam ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
yhy, zdążyłam przed 16 tylko wziąć książkę do ręki i na tym się skończyło;P
przyszedł do nas w odwiedziny mój 'nocny przyjaciel' ![]() i dopiero wyszedł razem z moim współlokiem. fajnie było ![]() ![]() ![]() bo wczoraj (dzisiaj) przed zaśnięciem mówiłam, że jak tylko wstane to pójde do sklepu po takie pierogi bo od tygodnia mam na nie ochote ![]() kurczę, do 20 mikro a potem TI... i czeka mnie dłuuuuga noc...
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1207 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobiłam sobie drinka i wracam do książek. trzeba być twardym nie miętkim ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie to go wykorzystam ( ![]() ![]() ![]() a co do ostatniego, to tak! zgadzam się! ja wprawdzie mogę wypić tylko coldrex ale to zawsze coś ![]() ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
juz za 20 20 a ja jak sie nie uczylam tak sie nie ucze
![]() a jutro o 8 egzamin ![]()
#1210 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiaj jest chyba taki antynaukowy dzień, bo mnie też cholernie się nie chciało usiąść przy książkach
![]() na szczęście jutrzejszego kolosa muszę napisać tylko na 0,8/10 pkt, więc myślę, że dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaaaaa, nie mogę się skupić, no nie moge! ![]() ale za to dowiedziałam się, że już 2godziny są w drodze paczki do mnieee z domu ![]() kumpel znowu mi przywiezie od rodziców trochę dobrych rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#1212 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
omg ja tez.. za 2 tyg w piatek!!! ![]() Zetka, mafiozo nasz, aleś Ty pierun niedobry :P:P ![]() no i jak on taki dobry [pierogi :P] to przemysl sytuacje ![]() Mycha, pogadaj z mama.. ![]() Lele & Hula - przyszedl Wam dior iconic juz?? jak sie podoba? bo ja szczerze mowiac mialam nadzieje na lepsze efekty.. ale nie jes zły ![]() ![]() dostałam w piatek 9 na 10 z odp z zadania z fiz!!!! ![]() ![]() nie bylo dlugie wiec nauczylam sie i koniecznie chcialam sie zglosic, a pan powiedzial ze pyta chetnych dopiero od za tydzien :| no ale dał sie przekonac ;] na egz nie bedzie juz tak kolorowo.. zjadłam pierożki ![]() ![]() ![]() dziewczyny ma któraś z Was fajne [zrozumiale] notatki badz skany czy coo z szeregów i granic? bo ja mam tylko ksiazke analiza mat i taką dla politechnik ale szukam ciagle nowych jasnych źródeł.. em i wielka prosba do Ciebie ![]() ![]() możesz mi w skrocie napisac o warunkach? tzn interesuje mnie czy ponosisz za coś oplaty, czy tak jak na nieoszczednosciowych nie, czy przelewy i wyplaty z innych [niz te udostepnione dla mBanku] coś kosztują, jakie obecnie tam jest oprocentowanie i czy jakies warunki są korzystniejsze dla studentów? takie wazniejsze info gdybys mogla mi przekazac bylabym bardzo wdzieczna ![]() nie mam czasu sie przejsc do placowki teraz, ale nie jasno na stronie jest kilka rzeczy.,.. jesli ktos ma gdzies jeszcze konto oszczednosciowe prosze o opinie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
a co z moim pytaniem o cywilistykę? nie miałyście tego ?
![]() ja wracam do nauki... z Tż źle, co dwa dni się kłócimy..jest coraz gorzej i nie wiem co to będzie ![]()
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też pierogi jadłaś? ![]() ja mam jakiś tam wykład z ciągów, szeregów i granic ![]() daj maila to Ci podeśle, może coś tam sobie z niego wybierzesz ![]()
![]() |
#1215 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam oszczędnościowe w banku WBK i jestem zadowolona. Oprocentowanie 5,5% Olunia po sesji to się musimy spotkać normalnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
zetka ja jadlam dzis moje ruskie;D
a nie mowi sie pierogi z truskawkami? z truskawka to jakby wszystkie byly z jedna;D lele, pare razy dzis slyszalam dzis jakies dziwne dzwieki i tz tez. nawet mnie nie straszcie, bo ja strasznie bojazliwa. siedze i ogladam filmy stwierdzilam, ze skoro jutro mam na 10 to jutro 2 godz sie poucze. juz to widze ![]()
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, bo tam w nich była tylko jedna truskawka ^^ a w reszcie były zmiksowane czy jakieś tam ![]() ![]() nie no, pierogi z truskawkami ![]()
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
a ja piję mleko
![]() u Was zaliczenia są od 50 czy od 60%? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
poszedl na prv ;p dziekuje Zetuszko ![]() jakies tam wyklady tez mam.. ale to jest cos jak przepisanie ksiazki... Cytat:
a jak z opłatami w wbk?? (prowadzenie konta, przelewy) i duzo ma bankomatow? ojj po sesji to musowo!!! %) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malgosia, teoretycznie 50, ale w praktyce z 55-60% trzeba miec...
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-01-18 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Olunia poszedł mail. nie wiem czy coś tam sobie w tym znajdziesz ; )
ale może;P Gosia u mnie z ćwiczeń to tak: z matmy 51%, z mikro miało być 65% ale po tym jak zrobili koła to prawdopodobnie zostanie obniżone też do 51% bo nie miałby kto pisać egzaminu ;P
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj, Babuchy niech wiedza.. moze popyt na miesno wzrosnie ( wlasnie czytam wkonomie:P) Cytat:
minimum 60%. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
#1223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie doszlo jeszcze bo poczta na onecie jest bynajmniej dziwna :P ale dziekować jeszcze raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
u mnie wszystko od 65 %
lele napewno nie, bo bardzo wyraznie bylo slychac, ze to u nas. zetka u mnie w szkole na stolowce tez pisalo z truskawka i nie moglam tego zrozumiec ![]()
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty wkońcu chcesz info o koncie oszczędnościowym czy o rachunku ROR?? jeeeeee wygraliśmy z Rosją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o koncie oszczednosciowym. nie o ror i nie o lokacie. ale z niego tez mozna chyba przeciez wyplacac i robic przelewy... no chyba ze w niektorych bankach tylko tak jest ![]() zetka ja szukam tego maila od Ciebie i szukam.. patrze a przenioslo mi go od razu do spam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak można, jedna operacja w miesiącu jest za darmo, później są płatne ale nei wiem ile bo ja tego konta używam właśnie jako oszczędnościowe czyli pieniążki tam leża i się rozmnażają ![]() ![]() a kartę mam tylko do rachunku ror właśnie w WBK ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-01-18 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Hej banany
Oluniu, wiem, ze buciki sa ladne, ach! ![]() Mierzylam je linijka- prawie 12 cm ![]() Jak ja bede w nich chodzic? Sama mam 164cm. lelus, niestety, jesli o krzeselko cioci Wen chodzi, to zostalo w Polsce ![]() Wen sie nawraca i zaczyna chodzic co niedziela do kosciola. Ksiadz daje czadu z ambony. Jezdzi po tych biednych emigrantach, ale ma racje.. Rozmawialam z bratem o sprawach mieszkalno-koscielnych i powiedzial, ze mam dylematy, jak sluchaczka Radia Maryja ![]() I stwierdzilam, ze ani na pokuse sie nie wystawiam, bo jej nie czuje, ani nie grzesze..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zobaczył program, że to matma i ciach z nią na spam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.