![]() |
#1201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
R:
I. Owsianka z trzech łyżek płatków owsianych, dwóch łyżek otrębów, banana i połowy opakowania serka wiejskiego. II. 1,5 kromki grahama z twarożkiem i papryką. III. Serek homo z garstką pestek słonecznika i cynamonem, jabłko. IV.Dwa pierogi z kapustą i grzybami ( Wiem, że to biała mąka... ale raz na jakiś czas...? ) dużo surówki, trochę fasoli szparagowej. V. Sałatka z jednego jajka na twardo, dwóch ogórków kiszonych, cebuli i połowy opakowania serka wiejskiego. I jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Rozeznanie
|
boże, jak mi dobrze słyszeć takie pochwały
![]() ![]() i dziewczyny , mam pytanie jak to jest z ćwiczeniami? mogę sobie pojeździć przy takim jadło na rowerku z 20-25 minut ? bo lubię bardzo i mimo wszystko nie chciałabym rezygnować, ale też żeby to tak nie było , że spalę te tłuszcze i moja praca wyszła na marne? sorry, za taaaaki OT, ale nie wiem gdzie się poradzić ![]() ah, i vana , jeżeli będziesz kupowała znowu ten jogurt w liddlu to bym prosiła baardzo o nazwę ![]()
175, 83/62/89 Edytowane przez gorzkakawa Czas edycji: 2009-02-24 o 17:28 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() rany, dziewczyny płakac mi sie chce ;( jak chodze do szkoly to w ogole nie moge sie (za przeproszeniem) załatwić ;( mam tak nadęty brzuch, czuje jak wszystko to we mnie siedzi, wyglądam autentycznie jakbym byla w 5 msc ciazy, przez co czuje sie ociezale, nie chce mi sie w ogole ruszac ... nie czuje tez głodu, ciagle jestem pełna, nie wiem juz co mam robić ;( w weekend i wolne dni jest wszystko ok (np w ferie) a w tygodniu szkolnym załatwiam sie moze raz czy dwa ;( a w dodatku praktycznie co 2 dzien jadam owsianke (wczesniej mi pomagała, ale ostatnio moja psycho powiedziala ze owsianka albo pomaga albo wrecz przeciwnie, wiec ograniczam), jabłka, duzo owocow, jogurty, co 2-3 dni jadam miche surowki z buraka i nic ;( jem róznorodnie... a jak rano codziennie zjadam duuuże sniadanie, wypijam wielki kubas kawy z mlekiem to potem przez cały dzien czuje sie jak wielki balon ![]() przepraszam za OT, ale czuje sie okropnie
fucking eating disorders Edytowane przez mongan75 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze R:
Śniadanie: dwie grzanki, jedna z dżemem ( słodzonym fruktozą a nie cukrem) druga z plastrem chudej wędliny, papryką, pomidorem, ogórkiem, szczypiorkiem + marchewka II Śniadanie(w szkole): kanapka z chudą wędliną, pomidorem, ogórkiem, szczypiorkiem, papryką Obiad: miska grochówki ( chyba nie najlepiej ale pocieszałam się że nie była zaprawiana śmietaną) Kolacja: serek wiejski Proszę o ocenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też przepraszam za ot ![]()
![]() |
#1207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
osobiście to moja siostra też miała problemy z wizytacją w WC ale zawsze rano jadła jabłko i popijała je kawą .. podobno rewelacyjny sposób ( nie wiem nigdy nie stosowałam) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
GummyKammy dziękuję za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() ![]()
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
ciagle Rrrrrrrrrrrrrr ale wydaje mi sie ze dzis za duzo jak na R ![]() S 2 kawalki serrniczka SB (ok 200 kcal),pomarancz,kawka z mlekiem II tortilla zawijana z salata,papryka,plasterkie m serka i szynki,male cappucino bez cukru lunch salatka z mieszanki fasolek i 100 gram tofu naturalnego,jablko IV tortilla jak na II sniad obiadokol 2 talerze zupy fasolowej(z mieszanymi fasolami). czuje ze zaraz po tych talerzach zupy pekne.. A ogolnie mi sie wydaje ze tu jest z 1500 kcal a na R to zz duzo ![]()
#1215 |
Raczkowanie
|
Cóż, moje dzisiejsze R...
śniadanie - dość urozmaicona owsianka; z łyżeczka rodzynek, słonecznika, otrębów. posłodzona łyżeczką miodu i cynamonem; pól średniego grejpfruta; zielona herbata drugie śniadanie (11:00) - kanapka, czyli 2 kromki razowca z pasztetem sojowym sałatą i pomidorem; pomarańcza trzecie śniadanie? przekąska? (14:00) - 2 pełnoziarniste wafle ryżowe z twarożkiem śmietankowym i papryką obiad - makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem (tak jak wczoraj, bo została mi kostka szpinaku); zielona herbata kolacja - jajko na miękko, dwie małe kromki razowca z twarożkiem śmietankowym, sałatą, pomidorem, papryką i szczypiorkiem. I właśnie nie wiem czy nie za dużo na kolacje... poza tym te wszystkie warzywa mają tak ładne, soczyste kolory, że tam więcej chemii pewnie jest :P
![]() |
#1216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wywal wafle pełnoziarniste pozostań przy razowcu kolacja: raczej na r czysto białkowa
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
no to moje R :
S: 2 kromki chleba z twarogiem i jogurtem, 2 rzodkiewki O:kluski z piersia z kurczaka i gotowane małe marchewki P:serek wiejski i sok pomaranczowy K:Gotowane brokuły wsumie to nie wiem czy nie jem za mało. może ktos oceni? |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
Dobry Wieczór
![]() ![]() śniadanie: dwie kromki słonecznikowego z masłem ![]() II śniadanie: kanapka z dwóch kromek razowca z masłem, twarożkiem domowym, ogórkiem, 0,5l herbaty owocowej. obiad: gruby kawałek schabu chyba na oliwie, kasza gryczana - chyba pół woreczka też tam do oliwy wrzucona, cała micha brokułów z kalafiorem i z marchewką chyba z masłem gotowane, jabłko <-- prawie pękłam! podwieczorek: skromny z powodu ilości obiadu. trochę orzechów z mieszanki orzechowej, dwie śliwki suszone. kolacja: 4 kromki słonecznika z TAAKĄ FURĄ masła ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o ocenkę.! ![]()
My Sweet November.. Can you breathe what I breathe? Edytowane przez moniczkaaSnk Czas edycji: 2009-02-25 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze p
![]() [na wadze ujzalam dzis wiecej a ja zamiast sie cieszyc kompletnie sie zalamalam, a myslalam ze juz wszystko jest ok, ze jest duzo lepiej ![]() s; 90g platkow nesquick z mlekiem 3,2%, jogurt grecki z wkrojonym bananem + 2 male kromki swiezej chałki z sosem toffi. 2s(w szkole); podwojna kanapka z pasztetem pomidorowym,ok 15 cukierkow owocowych z wit.C, 2 mandarynki, 2 chupa chupsy, kubus malinowy. ob; duza micha zabielanej pomidorowki z fura makaronu, gotowana marchewka i mieskiem. d; kawalek ciasta drozdzowego z kruszonka, czekolada biala na goraco. p; 150g paluszkow slonych,czekolada krowkowa na goraco, jogurt waniliowy z kawalkami czekolady + pol wkrojonego banana. k; pol ![]() oceni ktos? ![]()
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
U:
Śn : herbata z cytryną, owsianka: 40g płatków, banan, 2 łyżki mieszanki orzechów,40gr musli crunchy, pół szklanki mleka2% II śn : (szkoła) - grahamka (100g) z masłem,serem białym, ogórkiem kiszonym III śn : (w drodze ze szkoły) grahamka (100g) z masłem orzechowym (2 łyżeczki) w międzyczasie : kawa z mlekiem i pianką O: (na mieście)parę gryzów pizzy, mięso drobiowe opiekane, frytki z ketchupem, jakieś surówki po: cappucino K: 2 jajka gotowane+ dużo warzyw z mrożonki , polane oliwą, ogórki kiszone , marchewka, kromka orkiszowego z masłem , kubek inki z mlekiem Edytowane przez sailormoon00011 Czas edycji: 2009-02-24 o 20:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Redukcja:
śniadanie: kromka razowca z plasterkiem szynki, papryką{3 paski}, pomidorem{3 plastry} i ogórkiem {3 plastry}, 250 ml zielonej herbaty. drugie śniadanie: kromka razowca z szynką, woda. obiad: pół woreczka ryżu brązowego, ćwiartka dużego talerza warzyw mrożonych gotowanych na łyżce oleju {wiem, olej, ale mama się uparła..}. kolacja: 100g wieśniaka z dwoma łyżkami dużymi słonecznika, 250 ml zielonej herbaty.
#1224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo tak przeczytałam że dażysz do 45 kg ? jesli nie chcesz, mozesz nie odpowiadac, ja własnie zamirzam troche przytyc, na poczatek do 45 kg podczytuje wasze jadłospisy,i wychwytuje pomysły, co mozna zjeść wartościowego, i dobrego hehe, choć redykcyjne mnie raczej nie inetersują fajny wątek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
wczorajsze:
I - dwie grahamki - cztery połówki ![]() ![]() II - jogurcik naturalny z musli morelowym, kubuś i kilka ciastek owsianych ^^ III - wielowarzywna zabielana z ryżem, ziemniaczki, piers z kurczaka z serem w srodku, surówki d: duzy kawalek sernika z brzoskwiniami IV - kakao, drożdżówka z budyniem V - trzy kromki żytniego z serem & szynką & keczupem, dwa jabłka
![]() |
#1229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny! tak mi narobilyscie ochoty na to maslo orzechowe ze zaraz jak pojade na zakupy to musze je kupic! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.