|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja zamowilam kotyliony na wodke i dopiero po tygodniu od zlozenia zamowienia wyczytalam, ze na te jego wyroby czeka sie az do 3 tygodni :O to byl piatek a w sobote za tydzien slub a tu kotylionow nie mam - polowy... no iw poniedzialek zostaly wyslane, dostalam we wtorek poza tym, jesli zaplacilas za zwykla paczke/list ekonomiczna nie priorytet to moze isc nawet 2 tygodnie ;] w pierwszej kolejnosci ida prirytety ;] |
|
|
|
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pomyslalabym ze to ksiega gosci bardziej mi wyglada na album ![]() Cytat:
![]() wyslalam im liste gosci w tamtym tyg w srode i dalej cisza dzwonilam wczoraj i oni ze nie zauwazyli no myslalam ze padne ale obiecali ze dzisiaj wydrukuja i wysla jeszcze przed dlugim weekendem okaze sie ... takie zamieszanie z tym jest ze szok bo najpierw do PL wysle a pozniej mi ciocia do stanow musi odeslac ahh
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hula hop zamawiałam w niedziele wieczorem ale to miało isc kurierem. moja mama tez cos zamówiła na all ale nie wiem jaką wysłka
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak zostanie miejsca a to pewne to oczywiście wkleję tam też zdjęcia i będzie dwa w jednym ![]() Pamiętam raz mama wysyłała mi czapkę i szalik z domu do Katowic (gdzie studiowałam) i czekam i czekam tydzień, dwa a tu nic więc poszłam na pocztę zapytać co jest (a mama wysłała mi to zwykłym listem) i pan na poczcie powiedział, że jak to jeszcze nie doszło to już nie dojdzie i że trzeba było wysłać poleconym więc od tamtej pory jak coś zamawiam na przykład na all to wolę dopłacić 5 zł żeby mi to kurierem wysłali |
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- dziewczyny mam takie pytanko: jak bym jechała do np. Tunezji we wrzesniu to wiadomo, ze trwa tam ramadan. czy w związku z tym, mogą byc pozamykane wszytskie sklepy az do zachodu słonca?? bo przed chwilą na jakims forum tak ktos napisał
|
|
|
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
powiedzcie mi cos o tych wyjazdach bo zdecydowalismy z tż że jednak pojedziemy i ja np. chcem jechac do Tunezji i teraz moje pytanie czy będzie mi potrzebny paszport? ile taka wycieczka mnie wyniesie, doradzcie bo ja nigdy po za granice polski nie wyjeżdzałam i nic nie wiem interesuje nas wyjazd za jakies 2000 zł edit w gre wchodzi wyjazd na 7 dni ale to i tak dobrze a nawet świtnie tym bardziej że mieliśmy nigdzie nie jechać
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-04-30 o 20:34 |
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam masz wycieczki do tunezji (ja własnie sobie na nie patrze) oraz dokładne opisy, czy wymagany jest paszport itp. |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://przewodnik.onet.pl/1255,1660,...c,artykul.html ![]() po lekturze tego artykułu tak średnio bym chciała tam jechać w tym okresie |
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat w tym roku wypada wtedy kiedy ja bym chciała jechac sama juz nie wiem. wrrrr |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a czy mozesz mi powiedziec na ile to gdzies jest gosci? tzn ile gdzies wpisow tam sie zmiesci wiem, ze to zalezy od weny wpisujacego sie , ale moze wiesz jak to mniej wiecej wyglada?edit 1 w tym artykule jest napisane, ze od wrzesnia sie rozpoCZOL tam rammadan, i potrwa miesiac, wiec to chyba bylo w zeszlym roku. a nie wiem, czy to ich swieto jest ruchome? mysmy byli w tynezji we wrzesniu i nie trafilismy na ramadan, a co do pogody to to afryka, wiec byla upalna. kasiu paszport jest tam raczej potrzebny (chyba ze cos sie zmienilo teraz), bez paszportu mozna wjechac do panstw bedacych w UE.
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-30 o 21:07 |
|
|
|
|
#1213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niemozesz byc zlej mysli musisz byc silna!!Wiem ze jest to bardzo przykre ale musisz myslec ze nastepnym razem bedzie ok.Z choroba nalezy walczyc i jesli bedziesz naprawde pragnela malenstwa to napewno w pozniejszym czasie zostaniesz szczesliwa mama.Mysle ze powinnas porozmawiac z TZ a nie tak odrazu rezygnowac ze slubu,przeciez napewno bardzo sie kochacie i napewno TZ pomoze ci zwalczyc chorobsko.Milosc,wsparcie i zrozumienie bliskich jest bardzo pomocne i wazne a zwlaszcza ukochanej osoby |
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki bardzo Wam dziekuje za dzisiejsze wsparcie
ta moja wspolpracownica zachowala sie bardzo w porzadku-az mi oczy wyszly bo myslalam, ze beda krzyki, trzaskanie drzwiami (bo tak sie kiedys zachowala, jak jej zwrocilam uwage, ze ciagle sie spoznia, bo szef oczywiscie sobie tego zyczyl, bym to zrobila). Powiedzialam jej na spokojnie, ze wie ze mamy trudnosci finansowe, spotegowane problemami osobistymi szefostwa i ze niestety klamka zapadla. Mowilam to bardzo spokojnie az nie moglam sie nadziwic, ale chcialam byc delikatna. Ona powiedziala, ze widzi ze mamy problemy, ze sie spodziewala i ze z kazdym miesiacem zastanawiala sie czy to teraz czy pozniej i ze sie nie dziwi, ze ja zostaje, bo mam nad nia te chociazby przewage jezykowa i zawsze ze wszystkim szefostwo lecialo do mnie, wiec sie przyzwyczaila powiedziala, ze nie zostawi mnie tak, ze przez wypowiedzenie bedzie przychodzic i mnie uczyc tylko na koniec ucieknie na zwolnienie, zeby zus placil po wypowiedzeniu kamien spadl mi z serca ..... Cytat:
Cytat:
nawet mam filmik, jak bylismy w swiatyni hatshepsut i tz filmowal dookola i zaszlo slonko i 1 arab-ktory tam pracowal, zobaczyl, ze mam wode i podszedl i poprosil, bym mu troche odlala do jego butelki a jak my bylismy to byl skwar 40 stopni |
||
|
|
|
#1215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ale dzis z TZ mielismy wpadke
byly jeszcze dwie pary poszlismy do ksiedza a on mowi hej ale dzis 5 czwartek a nauki sa tylko w 4 pierwsze czwartki |
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli myslisz, ze w ramadanie normalnie mozna tam spokojnie jechac? nie bedzie zadnych utrudnien przy zwiedzaniu itp?? |
|
|
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze bylismy dzis na Zamojskiego w poradni ale bez terminu bylo tylko wolnych 6 bloczkow a my bylismy 6 i 7
![]() ![]() ![]() :mad : dzis mamy tragiczny dzien
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi ze te zalupy z arabami zbrzydna Ci pierwszego dnia, bo oni sa tacy nachalni, ze sobie nie wyobrazasz
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak po przymiarce? co do zakupow to zgadzam sie z toba. no i trzeba pamietac zeby sie targowac, bo oni to uwielbiaja dlatego napisalam ze majorka, czy grecja to juz bardziej rozwiniete miejsca i tam zakupy mozna zrobic wieksze i na czasie. ale tunezja (bo w egipicie nie bylam) ma wlasnie ten swoj urok (jest inaczej) i warto to przezyc na wlasnej skorze
|
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-04-30 o 21:37 |
||
|
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak troche zrobione smokey-eyes tylko wlasnie na sliwkowo, a ten jasny jest taki ni zloty ni srebrny - bardzo rozjasnia i dodaje tego blasku. W rzeczywistosci mam wrazenie ze ten makijaz jest zdecydowanie mocniejszy, az sie balam ze moze za mocny, ale na zdjeciach wyglada delikatnie
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny co Wy z tą grypą
W Polsce nie ma ani jednego przypadku zachorowania a tam gdzie są okazuje się, że ludzie przechodzą ją dużo lżej niż podejrzewano. Poza tym dzisiaj słyszałam audycję, w której mówili, że cięższe objawy ma 1 na 100 zarażonych osób. Tak więc spokojnie, u nas wszystko jest zawsze strasznie rozdmuchane i robi się panikę z niczego Tak jak było z nieszczęsną ptasią grypą, potworną pumą grasującą po lasach itd.
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Złotko - wyslalam Ci cos na PW, dostalas?? |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
maggie sliczny makijaz
kurcze tak czytam o tych krajach: Tunezja, egipt i większosc opini to"syf". Brudne plaże itp. poza tym łatwo sie zarazić ich wodą i jedzonkiem a wtedy nie fajnie by było. |
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Maggie mi też bardzo podoba się ten makijaż, ślicznie połączone kolorki
|
|
#1230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli twoj na zywo jest jeszcze mocniejszy to moim zdaniem dobrze, bo przeciez ma wytrzymac cala noc. teraz pewnie nie zmywasz makijazu, zeby zobaczyc jaki jest trwaly? czy moge sobie zapisac twoje oczka? bo bardzo mi sie podobaja jak sa pomalowane![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- dziekuje Maggie dostalam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

i tak jak coś to przyjdą Ci dopiero w poniedziałek 

więc od tamtej pory jak coś zamawiam na przykład na all to wolę dopłacić 5 zł żeby mi to kurierem wysłali 

W Polsce nie ma ani jednego przypadku zachorowania a tam gdzie są okazuje się, że ludzie przechodzą ją dużo lżej niż podejrzewano. Poza tym dzisiaj słyszałam audycję, w której mówili, że cięższe objawy ma 1 na 100 zarażonych osób. Tak więc spokojnie, u nas wszystko jest zawsze strasznie rozdmuchane i robi się panikę z niczego