Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-30, 18:09   #1201
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Dzięki daliśmy za nią 69 zł to nie tak drogo z racji tego, że przeważnie księga gości jak wpiszesz na all to są po 100 - 130 zł.

A na przesyłkę czekałam bardzo krótko...W poniedziałek wysłałam kasę (i to pocztą więc oni na koncie mieli ją gdzieś wczoraj chyba) ale nie było innej możliwości przesyłki tylko kurier i dlatego tak szybko doszła...Wczoraj dostałam maila, że wysłano a dziś już jest

Coś rzeczywiście długo czekasz i tak jak coś to przyjdą Ci dopiero w poniedziałek
wiem własnie, ze teraz to dopero w poniedziałek. na szczescie nie jest mi to potrzebne na teraz, bo w Polsce bede dopiero za 17 dni, ale sie martwie. za wszystko płaciłam z góry

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 18:33   #1202
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wiem własnie, ze teraz to dopero w poniedziałek. na szczescie nie jest mi to potrzebne na teraz, bo w Polsce bede dopiero za 17 dni, ale sie martwie. za wszystko płaciłam z góry
a sprawdz na aukcji u tego allegrowicza, u ktorego zamawialas zaproszenia jaki est termin oczekiwania
bo ja zamowilam kotyliony na wodke i dopiero po tygodniu od zlozenia zamowienia wyczytalam, ze na te jego wyroby czeka sie az do 3 tygodni :O to byl piatek a w sobote za tydzien slub a tu kotylionow nie mam - polowy... no iw poniedzialek zostaly wyslane, dostalam we wtorek

poza tym, jesli zaplacilas za zwykla paczke/list ekonomiczna nie priorytet to moze isc nawet 2 tygodnie ;]
w pierwszej kolejnosci ida prirytety ;]
Stary 2009-04-30, 18:42   #1203
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłam niedawno księgę gości na allegro i właśnie mi ją pan przywiózł śliczna jest

A oto ona
bardzo ladna
nie pomyslalabym ze to ksiega gosci bardziej mi wyglada na album

Cytat:
sliczna. ile kosztowała??
a ile czekałas na przesyłkę z all?? bo ja czekam aktualnie na 3 przesyłki od czwartku i nic w tym moje hula hop i zaproszenia
ja tez wlasnie czekam na zaproszenia i jestem taka zla
wyslalam im liste gosci w tamtym tyg w srode i dalej cisza dzwonilam wczoraj i oni ze nie zauwazyli no myslalam ze padne
ale obiecali ze dzisiaj wydrukuja i wysla jeszcze przed dlugim weekendem okaze sie ... takie zamieszanie z tym jest ze szok bo najpierw do PL wysle a pozniej mi ciocia do stanow musi odeslac ahh

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 18:53   #1204
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a sprawdz na aukcji u tego allegrowicza, u ktorego zamawialas zaproszenia jaki est termin oczekiwania
bo ja zamowilam kotyliony na wodke i dopiero po tygodniu od zlozenia zamowienia wyczytalam, ze na te jego wyroby czeka sie az do 3 tygodni :O to byl piatek a w sobote za tydzien slub a tu kotylionow nie mam - polowy... no iw poniedzialek zostaly wyslane, dostalam we wtorek

poza tym, jesli zaplacilas za zwykla paczke/list ekonomiczna nie priorytet to moze isc nawet 2 tygodnie ;]
w pierwszej kolejnosci ida prirytety ;]
no wiec zaproszenia były wysłane paczką priorytetową i mialy byc wyslane w ciągu 3 dni roboczych wiec wychodzi na to, ze do poniedzialku powinni wysłąc.
Hula hop zamawiałam w niedziele wieczorem ale to miało isc kurierem. moja mama tez cos zamówiła na all ale nie wiem jaką wysłka

Stary 2009-04-30, 18:55   #1205
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
bardzo ladna
nie pomyslalabym ze to ksiega gosci bardziej mi wyglada na album

ja tez wlasnie czekam na zaproszenia i jestem taka zla
wyslalam im liste gosci w tamtym tyg w srode i dalej cisza dzwonilam wczoraj i oni ze nie zauwazyli no myslalam ze padne
ale obiecali ze dzisiaj wydrukuja i wysla jeszcze przed dlugim weekendem okaze sie ... takie zamieszanie z tym jest ze szok bo najpierw do PL wysle a pozniej mi ciocia do stanow musi odeslac ahh
Bo to jest taki album ale można w nim pisać bo ma kartki z papieru poprzekładane pergaminem
Jak zostanie miejsca a to pewne to oczywiście wkleję tam też zdjęcia i będzie dwa w jednym

Pamiętam raz mama wysyłała mi czapkę i szalik z domu do Katowic (gdzie studiowałam) i czekam i czekam tydzień, dwa a tu nic więc poszłam na pocztę zapytać co jest (a mama wysłała mi to zwykłym listem) i pan na poczcie powiedział, że jak to jeszcze nie doszło to już nie dojdzie i że trzeba było wysłać poleconym więc od tamtej pory jak coś zamawiam na przykład na all to wolę dopłacić 5 zł żeby mi to kurierem wysłali
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 19:04   #1206
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
no wiec zaproszenia były wysłane paczką priorytetową i mialy byc wyslane w ciągu 3 dni roboczych wiec wychodzi na to, ze do poniedzialku powinni wysłąc.
Hula hop zamawiałam w niedziele wieczorem ale to miało isc kurierem. moja mama tez cos zamówiła na all ale nie wiem jaką wysłka
no to moze poprostu jakis taki zastoj;/ na pewno dostaniesz niedlugo
Stary 2009-04-30, 20:04   #1207
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no to moze poprostu jakis taki zastoj;/ na pewno dostaniesz niedlugo
mam nadzieje

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

dziewczyny mam takie pytanko: jak bym jechała do np. Tunezji we wrzesniu to wiadomo, ze trwa tam ramadan. czy w związku z tym, mogą byc pozamykane wszytskie sklepy az do zachodu słonca?? bo przed chwilą na jakims forum tak ktos napisał

Stary 2009-04-30, 20:33   #1208
kasiaher
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
powiedzcie mi cos o tych wyjazdach bo zdecydowalismy z tż że jednak pojedziemy i ja np. chcem jechac do Tunezji i teraz moje pytanie czy będzie mi potrzebny paszport? ile taka wycieczka mnie wyniesie, doradzcie bo ja nigdy po za granice polski nie wyjeżdzałam i nic nie wiem interesuje nas wyjazd za jakies 2000 zł

edit
w gre wchodzi wyjazd na 7 dni
ale to i tak dobrze a nawet świtnie tym bardziej że mieliśmy nigdzie nie jechać

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-04-30 o 20:34
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 20:42   #1209
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
powiedzcie mi cos o tych wyjazdach bo zdecydowalismy z tż że jednak pojedziemy i ja np. chcem jechac do Tunezji i teraz moje pytanie czy będzie mi potrzebny paszport? ile taka wycieczka mnie wyniesie, doradzcie bo ja nigdy po za granice polski nie wyjeżdzałam i nic nie wiem interesuje nas wyjazd za jakies 2000 zł

edit
w gre wchodzi wyjazd na 7 dni
ale to i tak dobrze a nawet świtnie tym bardziej że mieliśmy nigdzie nie jechać
Kasiu wejdz na stronke www.itaka.pl
tam masz wycieczki do tunezji (ja własnie sobie na nie patrze) oraz dokładne opisy, czy wymagany jest paszport itp.

Stary 2009-04-30, 20:43   #1210
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieje

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

dziewczyny mam takie pytanko: jak bym jechała do np. Tunezji we wrzesniu to wiadomo, ze trwa tam ramadan. czy w związku z tym, mogą byc pozamykane wszytskie sklepy az do zachodu słonca?? bo przed chwilą na jakims forum tak ktos napisał
Znalazłam coś takiego apropos ramadanu w Tunezji...Nie wiem może się już na to natknęłaś, ale wkleję

http://przewodnik.onet.pl/1255,1660,...c,artykul.html

po lekturze tego artykułu tak średnio bym chciała tam jechać w tym okresie
Stary 2009-04-30, 20:50   #1211
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam coś takiego apropos ramadanu w Tunezji...Nie wiem może się już na to natknęłaś, ale wkleję

http://przewodnik.onet.pl/1255,1660,...c,artykul.html

po lekturze tego artykułu tak średnio bym chciała tam jechać w tym okresie

akurat w tym roku wypada wtedy kiedy ja bym chciała jechac
sama juz nie wiem. wrrrr

Stary 2009-04-30, 20:57   #1212
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Zamówiłam niedawno księgę gości na allegro i właśnie mi ją pan przywiózł śliczna jest

A oto ona
monarika bardzo ladna ta ksiega gosci i w super cenie
a czy mozesz mi powiedziec na ile to gdzies jest gosci? tzn ile gdzies wpisow tam sie zmiesci wiem, ze to zalezy od weny wpisujacego sie , ale moze wiesz jak to mniej wiecej wyglada?

edit 1
w tym artykule jest napisane, ze od wrzesnia sie rozpoCZOL tam rammadan, i potrwa miesiac, wiec to chyba bylo w zeszlym roku. a nie wiem, czy to ich swieto jest ruchome? mysmy byli w tynezji we wrzesniu i nie trafilismy na ramadan, a co do pogody to to afryka, wiec byla upalna. kasiu paszport jest tam raczej potrzebny (chyba ze cos sie zmienilo teraz), bez paszportu mozna wjechac do panstw bedacych w UE.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-30 o 21:07
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 21:03   #1213
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
dziewczynki pomocy......

mialam strasznie bolesny okres, zemdlałam i TŻ zawiózł mnie do szpitala...po badaniach okazało się, że byłam w ciąży i poroniłam-nie był to ból okresowy, ale maleństwo w brzuszku u mnie zrobili mi mase badań i się okazało, ze mam tarczycę. Maleństwo i tak by nie dotrzymało 9 miesiąca, musieliby usuwać, bo było to zbyt niebezpieczne. 2 lata temu robilam badania i nic nie wykazały, a teraz, przez 2 lata tarczyca mi się rozwinęła i na usg wygląda to tak, jakby ktoś porozsypywał tysiące maleńskich ziarenek ryżu...gorzej-jakby była jedna kulka, to by wycięli, a tak....od razu dostalam hormony, od których niemiłosiernie tyję, lekarz powiedział, żeby trzymać dietę, organizm się przyzwyczai, no ja nie wiem, ciągle chce mi się jeść i płakać na zmianę. Moje włosy i paznokcie są w stanie oplakanym, ale ja i tak wyglądam gorzej.... nie wiem co będzie dalej, ja chce mieć dzieci, lekarz powiedział, żeby być dobrej myśli, ale prawda jest taka, że będzie to strasznie trudne, najpierw czeka mnie terapia jakimiś silnymi lekami, potem ewentualnie operacja i znowu leki...lekarz powiedział, ze to potrwa dość długo... a ja się zastanawiam czy nie odwołać po prostu ślubu........o 16.00 TŻ wroci z pracy i jak ja mam mu to powiedzieć? jestem już w domu, w sumie w szpitalu byłam tylko kilka godzin i na moje błagania, lekarz pozwolił mi iść do domu, pod warunkiem obiecania przyjmowania leków i leżenia w łóżku...chce mi się wyć!!!!!!!!!!!! ((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((

: glasiu::g lasiu::gl asiu:
Niemozesz byc zlej mysli musisz byc silna!!Wiem ze jest to bardzo przykre ale musisz myslec ze nastepnym razem bedzie ok.Z choroba nalezy walczyc i jesli bedziesz naprawde pragnela malenstwa to napewno w pozniejszym czasie zostaniesz szczesliwa mama.Mysle ze powinnas porozmawiac z TZ a nie tak odrazu rezygnowac ze slubu,przeciez napewno bardzo sie kochacie i napewno TZ pomoze ci zwalczyc chorobsko.Milosc,wsparcie i zrozumienie bliskich jest bardzo pomocne i wazne a zwlaszcza ukochanej osoby
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 21:06   #1214
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczynki bardzo Wam dziekuje za dzisiejsze wsparcie

ta moja wspolpracownica zachowala sie bardzo w porzadku-az mi oczy wyszly bo myslalam, ze beda krzyki, trzaskanie drzwiami (bo tak sie kiedys zachowala, jak jej zwrocilam uwage, ze ciagle sie spoznia, bo szef oczywiscie sobie tego zyczyl, bym to zrobila). Powiedzialam jej na spokojnie, ze wie ze mamy trudnosci finansowe, spotegowane problemami osobistymi szefostwa i ze niestety klamka zapadla. Mowilam to bardzo spokojnie az nie moglam sie nadziwic, ale chcialam byc delikatna. Ona powiedziala, ze widzi ze mamy problemy, ze sie spodziewala i ze z kazdym miesiacem zastanawiala sie czy to teraz czy pozniej i ze sie nie dziwi, ze ja zostaje, bo mam nad nia te chociazby przewage jezykowa i zawsze ze wszystkim szefostwo lecialo do mnie, wiec sie przyzwyczaila powiedziala, ze nie zostawi mnie tak, ze przez wypowiedzenie bedzie przychodzic i mnie uczyc tylko na koniec ucieknie na zwolnienie, zeby zus placil po wypowiedzeniu
kamien spadl mi z serca .....
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wieczorem bede miala zaproszenia wiec wkleje fotki

ja mam takie
Będziemy bardzo szczęśliwi,
Wiedząc że będziecie obok nas w tym szczególnym dniu,
Kiedy sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich
Przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą życia
I bycia dla siebie na zawsze!

Panna Mloda i Pan Mlody (imiona i nazwiska)
Mają zaszczyt zaprosić
i tu dane osoby

Na swój ślub,
który odbędzie się 06 czerwca 2009 roku o godz. 16.00
w Kościele ........... w .....................

tyle

ja tez mysle o perfumach

trzymaj sie dziecinko..

to juz do ciebie pisze na pv

madzia ale ty masz problem... strasznie ciezki wybor.. mozna naprawde umrzec z zadumy
bierz wycieczke i jedz na madere... tyle..

a ja jade jutro do poznania ale sie ciesze na aly week do przyjaciolki przed nami luga droga ale bardzo bardo sie ciesze
Martucha, ciesze sie ze skorzystalas z mojego tekstu zaproszenia hihihi nawet tu nie zmienilas daty i jest moja - 6 czerwca tylko my ten tekst mielismy tylko na zaproszeniach dla rodziców a na innych jest inaczej
Cytat:
mam nadzieje

ja bylam w egipcie w czasie ramadanu i to polega na tym, ze to jest ich post - arabowie wtedy nie grzesza, wyzbywaja sie wszelkich pokus. A sklepy nie to ze sa zamkniete do zachodu slonca, tylko zamykaja je zaraz po zachodzie slonca, czyli w dzien sa normalnie otwarte oni przez caly dzien nic nie jedza i nie pija - dopiero po zachodzie slonca - swoja droga podziwiam, bo u nich takich skwar a oni kropli wody nie wezma nawet mam filmik, jak bylismy w swiatyni hatshepsut i tz filmowal dookola i zaszlo slonko i 1 arab-ktory tam pracowal, zobaczyl, ze mam wode i podszedl i poprosil, bym mu troche odlala do jego butelki a jak my bylismy to byl skwar 40 stopni
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 21:06   #1215
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
monarika bardzo ladna ta ksiega gosci i w super cenie
a czy mozesz mi powiedziec na ile to gdzies jest gosci? tzn ile gdzies wpisow tam sie zmiesci wiem, ze to zalezy od weny wpisujacego sie , ale moze wiesz jak to mniej wiecej wyglada?
Ta księga ma 50 kartek czyli 100 stron i tak liczę, że średnio 4-5 wpisów na stronę więc wydaje mi się, że dość dużo się zmieści...mam jeszcze zamiar wydzielić z 3 stronki tylko na wpisy tylko od rodziców, tylko od świadków może jeszcze od chrzestnych ale nie wiem jeszcze muszę pomyśleć
Stary 2009-04-30, 21:11   #1216
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Dziewczynki ale dzis z TZ mielismy wpadke : hahaha::h ahaha:poszlismy na nauki przedmalzenskie a tu nic drzwi zamnkniete ale niebylismy samibyly jeszcze dwie pary poszlismy do ksiedza a on mowi hej ale dzis 5 czwartek a nauki sa tylko w 4 pierwsze czwartki: hahaha:ale wstydzior: mur:
Stary 2009-04-30, 21:12   #1217
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo Wam dziekuje za dzisiejsze wsparcie

ta moja wspolpracownica zachowala sie bardzo w porzadku-az mi oczy wyszly bo myslalam, ze beda krzyki, trzaskanie drzwiami (bo tak sie kiedys zachowala, jak jej zwrocilam uwage, ze ciagle sie spoznia, bo szef oczywiscie sobie tego zyczyl, bym to zrobila). Powiedzialam jej na spokojnie, ze wie ze mamy trudnosci finansowe, spotegowane problemami osobistymi szefostwa i ze niestety klamka zapadla. Mowilam to bardzo spokojnie az nie moglam sie nadziwic, ale chcialam byc delikatna. Ona powiedziala, ze widzi ze mamy problemy, ze sie spodziewala i ze z kazdym miesiacem zastanawiala sie czy to teraz czy pozniej i ze sie nie dziwi, ze ja zostaje, bo mam nad nia te chociazby przewage jezykowa i zawsze ze wszystkim szefostwo lecialo do mnie, wiec sie przyzwyczaila powiedziala, ze nie zostawi mnie tak, ze przez wypowiedzenie bedzie przychodzic i mnie uczyc tylko na koniec ucieknie na zwolnienie, zeby zus placil po wypowiedzeniu
kamien spadl mi z serca .....

Martucha, ciesze sie ze skorzystalas z mojego tekstu zaproszenia hihihi nawet tu nie zmienilas daty i jest moja - 6 czerwca tylko my ten tekst mielismy tylko na zaproszeniach dla rodziców a na innych jest inaczej

ja bylam w egipcie w czasie ramadanu i to polega na tym, ze to jest ich post - arabowie wtedy nie grzesza, wyzbywaja sie wszelkich pokus. A sklepy nie to ze sa zamkniete do zachodu slonca, tylko zamykaja je zaraz po zachodzie slonca, czyli w dzien sa normalnie otwarte oni przez caly dzien nic nie jedza i nie pija - dopiero po zachodzie slonca - swoja droga podziwiam, bo u nich takich skwar a oni kropli wody nie wezma nawet mam filmik, jak bylismy w swiatyni hatshepsut i tz filmowal dookola i zaszlo slonko i 1 arab-ktory tam pracowal, zobaczyl, ze mam wode i podszedl i poprosil, bym mu troche odlala do jego butelki a jak my bylismy to byl skwar 40 stopni
oo to dobrze, ze tak sie zachowała. widac, przwidywała to.
czyli myslisz, ze w ramadanie normalnie mozna tam spokojnie jechac? nie bedzie zadnych utrudnien przy zwiedzaniu itp??

Stary 2009-04-30, 21:13   #1218
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

jeszcze bylismy dzis na Zamojskiego w poradni ale bez terminu bylo tylko wolnych 6 bloczkow a my bylismy 6 i 7:mad :dzis mamy tragiczny dzien
Stary 2009-04-30, 21:22   #1219
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
oo to dobrze, ze tak sie zachowała. widac, przwidywała to.
czyli myslisz, ze w ramadanie normalnie mozna tam spokojnie jechac? nie bedzie zadnych utrudnien przy zwiedzaniu itp??
u nas jedynym utrudnieniem bylo to ze myslelismy ze przez ramadan nie wejdziemy do meczetu, ale i tak nas wpuscili po prostu sklepy beda zamykane po zmroku, bo oni sa padnieci, ale u nas w PL sklepy tez nie sa czynne cala dobe, poza tym jak jedziecie do miasteczka typowo turystycznego to oni robia wszystko, by turystow sciagnac, bo z tego zyja. Poza tym zastanow sie, czy bedziesz chciala caly urlop latac po sklepach, czy polezec na plazy z drinkiem z parasolka uwierz mi ze te zalupy z arabami zbrzydna Ci pierwszego dnia, bo oni sa tacy nachalni, ze sobie nie wyobrazasz
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-04-30, 21:26   #1220
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
u nas jedynym utrudnieniem bylo to ze myslelismy ze przez ramadan nie wejdziemy do meczetu, ale i tak nas wpuscili po prostu sklepy beda zamykane po zmroku, bo oni sa padnieci, ale u nas w PL sklepy tez nie sa czynne cala dobe, poza tym jak jedziecie do miasteczka typowo turystycznego to oni robia wszystko, by turystow sciagnac, bo z tego zyja. Poza tym zastanow sie, czy bedziesz chciala caly urlop latac po sklepach, czy polezec na plazy z drinkiem z parasolka uwierz mi ze te zalupy z arabami zbrzydna Ci pierwszego dnia, bo oni sa tacy nachalni, ze sobie nie wyobrazasz
aha czyli rano normalnie mogę sobie pozwiedzac, porobic zakupy itp tak?? a wieczorkiem pobawic sie w hotelu lub gdzies na terenie jego.

Stary 2009-04-30, 21:29   #1221
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
maggie ciesze sie, ze rozmowa poszla tak gladko
a jak po przymiarce?

co do zakupow to zgadzam sie z toba. no i trzeba pamietac zeby sie targowac, bo oni to uwielbiaja poza tym, ja nie wiem czy jest tam co kupowac, kilka pamiatek owszem, ale ciuchy (same podrobki). chyba, ze chodzi o sklep spozywczy, to my dla pewnosci tam kupowalismy wode mineralna do lazienki, zeby nia plukac zeby. wolelismy nie ryzykowac z ta ich woda z kranu dlatego napisalam ze majorka, czy grecja to juz bardziej rozwiniete miejsca i tam zakupy mozna zrobic wieksze i na czasie. ale tunezja (bo w egipicie nie bylam) ma wlasnie ten swoj urok (jest inaczej) i warto to przezyc na wlasnej skorze

Stary 2009-04-30, 21:36   #1222
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
aha czyli rano normalnie mogę sobie pozwiedzac, porobic zakupy itp tak?? a wieczorkiem pobawic sie w hotelu lub gdzies na terenie jego.
nie chce Cie wprowadzac w zaden sposob w blad, zeby pozniej nie bylo na mnie ja ramadanu jakos nie odczulam - w hotelu byly normalnie animacje urzadzane i tez jakies dyskoteki raz w tygodniu. Ja tam pojechalam odpoczac, wygrzac stare kosci na slonku, cieszyc sie morzem, basenikiem i zdecydowanie to tam odnalazlam i to byly jedne z najpiekniejszych wakacji i zwiedzalismy tez normalnie
Cytat:
maggie ciesze sie, ze rozmowa poszla tak gladko
a jak po przymiarce?

co do zakupow to zgadzam sie z toba. no i trzeba pamietac zeby sie targowac, bo oni to uwielbiaja poza tym, ja nie wiem czy jest tam co kupowac, kilka pamiatek owszem, ale ciuchy (same podrobki). chyba, ze chodzi o sklep spozywczy, to my dla pewnosci tam kupowalismy wode mineralna do lazienki, zeby nia plukac zeby. wolelismy nie ryzykowac z ta ich woda z kranu dlatego napisalam ze majorka, czy grecja to juz bardziej rozwiniete miejsca i tam zakupy mozna zrobic wieksze i na czasie. ale tunezja (bo w egipicie nie bylam) ma wlasnie ten swoj urok (jest inaczej) i warto to przezyc na wlasnej skorze
czytasz mi w myslach wlasnie zgralam zdjecia-musimy tylko popracowac nad moimi niesfornymi brewkami i wasikiem :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0517-1.jpg (22,8 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0518-1.jpg (17,4 KB, 83 załadowań)

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-04-30 o 21:37
Stary 2009-04-30, 21:48   #1223
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
czytasz mi w myslach wlasnie zgralam zdjecia-musimy tylko popracowac nad moimi niesfornymi brewkami i wasikiem :
jej slicznie wyszedl ten makijaz, ciesze sie super kolorki. a ty jestes zadowolona? nie jestes blondynka, a ja tez chcialabym cos w takiej tonacji, ciekawe, czy do mnie bedzie pasowac. to jest jakis fiolet/sliwka? i srebrny/szary?

Stary 2009-04-30, 21:53   #1224
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
jej slicznie wyszedl ten makijaz, ciesze sie super kolorki. a ty jestes zadowolona? nie jestes blondynka, a ja tez chcialabym cos w takiej tonacji, ciekawe, czy do mnie bedzie pasowac. to jest jakis fiolet/sliwka? i srebrny/szary?
ja chcialam tonacje fioletowo-rozowe, by pasowaly do bukietu wzorowalysmy sie na zalacznikach ja mam tak troche zrobione smokey-eyes tylko wlasnie na sliwkowo, a ten jasny jest taki ni zloty ni srebrny - bardzo rozjasnia i dodaje tego blasku. W rzeczywistosci mam wrazenie ze ten makijaz jest zdecydowanie mocniejszy, az sie balam ze moze za mocny, ale na zdjeciach wyglada delikatnie malowala mnie 1 godzine i 20 min, ale bylo warto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moj.jpg (14,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mega wachlarz.jpg (14,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-04-30, 21:57   #1225
motley
Zadomowienie

Hej dziewczyny co Wy z tą grypą W Polsce nie ma ani jednego przypadku zachorowania a tam gdzie są okazuje się, że ludzie przechodzą ją dużo lżej niż podejrzewano. Poza tym dzisiaj słyszałam audycję, w której mówili, że cięższe objawy ma 1 na 100 zarażonych osób. Tak więc spokojnie, u nas wszystko jest zawsze strasznie rozdmuchane i robi się panikę z niczego Tak jak było z nieszczęsną ptasią grypą, potworną pumą grasującą po lasach itd.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 21:59   #1226
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
nie chce Cie wprowadzac w zaden sposob w blad, zeby pozniej nie bylo na mnie ja ramadanu jakos nie odczulam - w hotelu byly normalnie animacje urzadzane i tez jakies dyskoteki raz w tygodniu. Ja tam pojechalam odpoczac, wygrzac stare kosci na slonku, cieszyc sie morzem, basenikiem i zdecydowanie to tam odnalazlam i to byly jedne z najpiekniejszych wakacji i zwiedzalismy tez normalnie

Śliczny wyszedł ten makijaż, bardzo ładne kolorki
Stary 2009-04-30, 22:00   #1227
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Śliczny wyszedł ten makijaż, bardzo ładne kolorki

Złotko - wyslalam Ci cos na PW, dostalas??
Stary 2009-04-30, 22:05   #1228
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

maggie sliczny makijaz
kurcze tak czytam o tych krajach: Tunezja, egipt i większosc opini to"syf". Brudne plaże itp. poza tym łatwo sie zarazić ich wodą i jedzonkiem a wtedy nie fajnie by było.

Stary 2009-04-30, 22:06   #1229
motley
Zadomowienie

Maggie mi też bardzo podoba się ten makijaż, ślicznie połączone kolorki

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 22:11   #1230
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
ja chcialam tonacje fioletowo-rozowe, by pasowaly do bukietu wzorowalysmy sie na zalacznikach ja mam tak troche zrobione smokey-eyes tylko wlasnie na sliwkowo, a ten jasny jest taki ni zloty ni srebrny - bardzo rozjasnia i dodaje tego blasku. W rzeczywistosci mam wrazenie ze ten makijaz jest zdecydowanie mocniejszy, az sie balam ze moze za mocny, ale na zdjeciach wyglada delikatnie malowala mnie 1 godzine i 20 min, ale bylo warto
makijaz tej modelki tez mam w swoich zasobach jesli twoj na zywo jest jeszcze mocniejszy to moim zdaniem dobrze, bo przeciez ma wytrzymac cala noc. teraz pewnie nie zmywasz makijazu, zeby zobaczyc jaki jest trwaly? czy moge sobie zapisac twoje oczka? bo bardzo mi sie podobaja jak sa pomalowane

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:

Złotko - wyslalam Ci cos na PW, dostalas??
dziekuje Maggie dostalam i odpisalam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości