|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
moja mama ma tarczyce miala probmel z ciaza zanim si e urodizlam a pozniej poszlo i jestem wszytko bedize ok Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2009-04-30 o 14:09 |
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie odwoluj slubu ! |
|
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam dylemat. Miała byc chorwacja, samochodem na 2 tygodnie.
a moja mama dzis zadzwoniła i powiedziała, ze jakbysmy chcieli to oni z tatą moga nam w prezencie slubnym wykupic wycieczke (samolotem) gdzie tylko chcemy np. na maderę (tam była ostatnio jej znajoma, no i chyba tam był kręcony serial z TVN wiecie który) i teraz juz nie wiem ![]() Tz powiedział,z e nawet spoko by było. do chorwacji bysmy pojechali w nasza pierwsza rocznice slubu-bo jest taniej, a teraz bysmy mogli wziać jakąs wycieczke droższą z wersją all inclusiv. ale sama nie wiem. chorwacja to było moje marzenie. jednak wpogoda we wrzesniu nie jest tam pewna. w pierwsza roczniec- sierpien będzie tam napewno gorące. co byscie zrobiły?? |
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz by mi mieli cos wykupic to nie chce w chorwacji. tam sami chcielismy wukupic sobie noclegi w super hotelu z basenem i innymi bajerami. jak juz by mieli cos nam wykupic to tam, gdzie sami bysmy potem nie pojechali.
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Strobli przykro mi z powodu dzidziusia
ale z tarczyca można mieć dzieci moja teściowa też jest chora i ma 3 zdrowych dzieci
|
#1180 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehe nio nawet byl i jest chetny mimo ze niesyety nie ma sluchu muzycznego ale dAJE RADE i nawet naowilam go na kosmetyczke ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
madzia bez zastanowienia wziela bym wqycieczke od rodzicow..
do chorwacji w ciemno na prawde nie jest az tak super jechac, trzeba miec chociazby noclegi zalatwione, a przez neta mozna wiele rzeczy zalatwic, tylko, to musielibyscie juz teraz uczynic, zarezerwowac pokoj jak pojedziecie w czarno moze byc ciezko wybierzcie sobie jakis inny kraj lub wyspe ![]() a do chorwacji pojedziecie za rok, na rocznice |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko teraz wybrac miejsce resztą mają sie zając rodzice
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
Madzia zalezy, czego ty chcesz... ja osobiscie nie przepadam za dalekimi podrozami samochodem, dlatego preferuje wczasy z mozliwoscia dolotu
![]() moim zdaniem jest to oszczednosc czasu, mozna gdzies dalej sie wybrac i nie zmieczyc sie ja na twoim miejscu wybralabym madere niczym nie musicie sie martwic no moze tylko tym jak spedzic kolejny, wolny, beztroski dzien![]() oczywiscie nie neguje wycieczek samochodowych, bo kazdy spedza swoj wolny czas w taki sposob jaki mu najbardziej odpowiada
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle nad Maderą, Tunezją... moze jeszcze cos innego. ktos był gdzies i moze polecic?? egiptu nie chce, bo tam jest ta klątwa faraona
|
|
|
|
|
#1185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będziemy bardzo szczęśliwi, Wiedząc że będziecie obok nas w tym szczególnym dniu, Kiedy sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich Przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą życia I bycia dla siebie na zawsze! Panna Mloda i Pan Mlody (imiona i nazwiska) Mają zaszczyt zaprosić i tu dane osoby Na swój ślub, który odbędzie się 06 czerwca 2009 roku o godz. 16.00 w Kościele ........... w ..................... tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mozna naprawde umrzec z zadumy![]() bierz wycieczke i jedz na madere... tyle.. a ja jade jutro do poznania ale sie ciesze na aly week do przyjaciolki przed nami luga droga ale bardzo bardo sie ciesze
|
|
|
#1187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super prezencik Wam rodzice podaruja ja jesli moge polecic to polecalabym majorke (czysto, cywilizowana), zreszta rodos to samo, a co do tunezji - tez polecam, bo jest to inny swat niz u nas (wiadomo). mozna sobie wykupic sprosrod wielu wycieczek np. wycieczke na sahare (2 dniowa), a tam jazda samochodami terenowymi i jazda na wielbladach po pustyni i nocleg w ekstra hotelu na pustyni z basenem, gdzie wypoczywaja gwiazdy z dala od tlumow, zwiedza sie wioski koczownikow na pustyni, mozna sprobowac ich jakis plackow, zjesc kaktusa. no i ci arabowie , zreszta wszedzie oferuja dodatkowo platne wycieczki, wieczorki arabskie, greckie, hiszpanskie, rejsy statkami. na maderze nie bylam, ale chyba jest tam bajecznie. my tez zastanawiamy sie nad nasza podroza poslubna, ale nie mamy jeszcze wybranego miejsca.
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo super. jedziesz z TZ?? tez bym sobie gdzies pojechała. a narazie mój TZ lezy chory ![]() Cytat:
![]() tak sobie własnie oglądam te kraje i sie zastanawiam cos trzeba wybrac
|
||
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
PM z 8 sierpnia, dziś nasza 100-dniówka
|
|
|
|
#1190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak szaleć to szaleć ![]() ![]() ![]() Edit: Sorki nie doczytałam, że Złotko już Ci Majorkę polecała
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-04-30 o 17:06 |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie zachwyca mnie Tunezja ![]() tylko ja bym nie chciała jakiejs takiej wycieczki ze tego dnia tu jedziemy, tego tu. ja sama wole sobie juz tam cos wykupic, bo przede wszytskim chce sie polenic na plazy z mężem |
|
|
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym leciała tam gdzie nie ma tej grypy.
słyszycie co sie dzieje na świecie? że jakaś pandemia wybucha ![]() ![]() ja sie tego boje osobiście. |
|
|
|
#1193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez bym plecala wykupienie wycieczek na miejscu, nie trzeba oczywiscie ich wszystkich kupowac tylko wybrac to co pasuje, by miec czas na leniuchowanie , ale sahare polecam, bo jest co wspominac, tylko, ze sa to az 2 dni, takze jesli wczasy sa tygodniowe, to jak dla mnie malo czasu zostaje na leniuchowanie, ale przy wakacjach 2-tygodniowych to jak najbardziej.daj znac na co sie zdecydujesz ![]() a tej pandemii to tez sie masakrycznie boje... caly czas cos czytam w necie na ten temat. az strach sie bac. mam nadzieje, ze medycyna wymysli cos na ta chorobe, ale ponoc trzeba czekac 4 miechy na szczepionke
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-30 o 17:20 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A patrzyłaś na www.easygo.pl ? Mają tam ofertę z różnych biur podróży zebraną i można sobie fajnie porównać
|
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli o swinska grype chodzi ... to powiem Ci tak ze troszke przeraza mnieta mysl .. ale staram sie nie popadac w panikie bo to by bylo chyba najgorsze co moge zrobic ![]() tresc zawiadomienia bardzo ladna i absolutnie nie jest nachalna Cytat:
jejku tak mi przykro kochana nie napisze ze wiem co czujesz , bo nie mam pojecia ale zobaczysz wszytko sie jakos ulozy najwazniejsze zebys w to mocno wierzyla i sie nie poddawala a dlaczego chcesz odwolac slub? dlatego ze bedziesz miala trudnosci z urodzeniem dziecka? przeciez TZet bede Ci slubowal ze bedzie z Toba " na dobre i na zle " wiec napewno szybko wypije Ci z glowy taki pomysl a ja wlasnie dostalam zaproszenie na slub od kolezanki na 13 czerwca .... bardzo chce jechac ... tylko ze to straaasznie daleko jest
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedziemy zawiesc nasze 1 zaproszenie na slub bo poznan daleko i w czerwcu napewno niebedziemy mieli okazji zeby pojechac wiec jedziemy juz teraz ale sie niemoge doczekac zobacze swoja psiapsiole ktorej juz rok niewidzialam ciagle tylko gg albo telefon a teraz ja wysciskam![]() a wogole to ona mieszka w kamienicy przy samym starym rynku wiec wogole super, moj tz bedzie w poznaniu dopiero 2 raz wiec jak pogoda dopisze to wezme go nad malte i ctam do zoo i wogole.. bo ja juz wszytko widzialam chyba![]() tak wiem dokladnie 100 dni ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam niedawno księgę gości na allegro i właśnie mi ją pan przywiózł
![]() A oto ona
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile czekałas na przesyłkę z all?? bo ja czekam aktualnie na 3 przesyłki od czwartku i nic w tym moje hula hop i zaproszenia |
|
|
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na przesyłkę czekałam bardzo krótko...W poniedziałek wysłałam kasę (i to pocztą więc oni na koncie mieli ją gdzieś wczoraj chyba) ale nie było innej możliwości przesyłki tylko kurier i dlatego tak szybko doszła...Wczoraj dostałam maila, że wysłano a dziś już jest ![]() ![]() Coś rzeczywiście długo czekasz i tak jak coś to przyjdą Ci dopiero w poniedziałek ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((

Gratuluje tż bo moj o lekcjach tanca słyszec nie chce
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, zreszta wszedzie oferuja dodatkowo platne wycieczki, wieczorki arabskie, greckie, hiszpanskie, rejsy statkami. na maderze nie bylam, ale chyba jest tam bajecznie. my tez zastanawiamy sie nad nasza podroza poslubna, ale nie mamy jeszcze wybranego miejsca.