![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
na pewno nie! po 1 może ktoś przyjdzie sam, a po drugie przecież pary nie rozmawiają tylko ze sobą, najczęściej towarzystwo się miesza, panowie gadają o nudach
![]() ![]() ![]() ![]()
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co... coraz bardziej sie przekonuje, ze ta moja uczelnia to kompletna pomyłka i kompromitacja...
Przeciez to jest Uniwersytet Szczecinski, nie istenie od wczoraj, ludzie tam zatrudnieni tez nie pracują od wczoraj a nic nie wiedzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Pani w sekretariacie mowi ze trzeba sie skontaktowac z pania promotor a ta znow zeby sie dowiadywac w sekretariacie - nosz PSIA MAĆ!! W koncu jednak Pani promotor stwierdzila, "ze jej oddaja prace z napisem Praca Dyplomowa wiec niech Pani tez tak wydrukuje" jak tak w ogole mozna sobie olewać studentów, dosc ze dowiaduje sie o obronie 10 dni przed , do uczelni macierzystej mamy ponad 100 km bo jestesmy zaoczni dojazdowi, wiekszosc z nas pracuje, to nawet nie potrafia pomoc!!! No nic! Musze sie sama dowiadywac od innych studentów albo musze wyczytac z regulaminu, ktorego i tak Ci nie dadza tylko musisz znalesc sam. w dodatku jeszcze jeden pieprzniety wykladowca do dnia dzisiejszego nie ocenił naszych referatów! i sluch po nim zaginął! ![]() Tragedia! Chyba, ze oni tylko tak zaocznych traktuja... Bo wiedza ze juz na ostatnim roku tyle kasy wpieprzyli*** ze nie odpuscimy. Ochh... ale mam nerwa!!!
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
szkoda nerwów na uczelnię Freddy złość piękności szkodzi
![]() ![]() ale przyznam,że mnie też denerwują takie rzeczy mega i na mojej uczelni to samo, nikt nic nie wie, czeski film ![]() ![]()
#1204 |
Zadomowienie
|
Jak tak Was słucham to aż mam stracha iść na te studia :P
Wszystko zależy od tego czy tata mi da kasę na wpisowe.. jeśli tak to idę a jak nie to może w semestrze drugim. Hmm.. no to pójdę tam jednak. W ogóle w pon. idę do dermatologa na kontrolę i się normalnie boję jej szczerze mówiąc. Bo nie wiem co mi powie. ![]() Ale trzymajcie kciuki, żeby chociaż do tego 10 Lipca było lepiej niż teraz, bo jadę nad morze jakoś po 10 no i wiadomo tam bym chciała jakoś się prezentować co nie ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Ah tam studia Magic nie takie straszne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do buźki to poradź się lekarza, nic się nie bój, powiedz, że jeszcze coś chcesz, żeby Ci do 10lipca troszkę zeszło itd. na pewno będzie dobrze, nie martw się ![]()
#1206 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry po raz drugi
![]() Choć nie taki dobry bo meczący, duszno było tak że przy składaniu spodni kapało mi z pleców ;/ Kurcze dziewczyny to moje zycie to jakiś oblęd poprostu, przydałby mi sie tak przynajmniej jeden dzień wolny od tego wszytskiego. Tak żeby wyłączyć telefon kompa tv zamknąć sie w pokoju i przelezeć w łózku... Już pogadałam chwilke z Pawłem, oczywiście poprawił mi humor po męczącym dniu w pracy. A teraz ide coś zjeść. Miłego popołudnia ![]() U mnie grzmi już ![]()
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
mogę, jasne, że mogę, ale tamten egzamin miałam w grudniu rok temu, połowy już tej wiedzy nie mam,bo po prostu nie pamiętam, nie mam czasu się na to teraz uczyć. Trochę żałuję, ale jednak pilotem nie będę. Może kiedyś odwidzi mi się i podejdę do egzaminu..
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Aha ja już się powoli szykuję na imprezę ![]() miłego wieczorku dziewczynki ![]() paaaaaa ![]() chyba dopiero jak wstanę dam znać ![]()
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz że jak pary idą na imprezę, to po to żeby przebywać tylko ze sobą? ![]() Zjem coś i śmigam do następnej koleżanki ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
ja już się wyszykowałam, jeszcze wpadłam zobaczyć co u Was słychać, coś chmury mi nie pasują:/ oby nie lało tak jak wczoraj (a była dosłownie ściana deszczu, ulica stała w wodzie!) bo nie wiem jak wyjdę, bo na taką pogodę to parasolkę sobie mogę wiadomo co
![]() ![]() ![]() dobra już nie gadam, uciekam powoli ![]()
#1211 |
Przyczajenie
|
witam
![]() przegladam forum... i nie dało sie nie zauwazyc ![]() zgłasza sie rocznik 87' ![]() pozdrawiam all ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1213 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
zattara witam Cie
![]() U mnie własnie przeszła burza a ja całą ją przelezałam w wannie.. I dalaj pada..nienawidze takiej pogody ![]()
![]() |
#1215 |
Przyczajenie
|
Sabcia87 witaj
ja akurat taka pogode uwielbiam.. wszystkie te wyladowania elektryczne.. tak prawie jak w zyciu ... dluga ta burza? ![]() ja tylko 67 min w wannie dzis lezalam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
zat (bo ja zawsze niki skracam) jakieś 40 min.
Ja dziękuje ja bym chyba tyle w wannie nie wysiedziała ![]() Studiujesz pracujesz singielka czy zajęta??
![]() |
#1217 |
Przyczajenie
|
Sabcia
hmmm.. ja tam raz w tyg musze.. dobra ksiazka do posiadowy w wannie i uplywu czasu nie zauwazam ![]() pracuje .. u siebie ![]() mozna powiedziec, ze zajeta ![]() a u Ciebie? jak to wyglada? |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
Jezu, trafiłaś kula w płot
![]() Dziewczyny by Ci odrazu napisały że dzień by mi zjęło napisanie tego czym ja sie zajmuje. Najwazniejsze: -pracuje -jestem wolna -lubie pic i imprezować -uwielbiam podrywac facetów ![]() he to tyle o mnie ![]() Pracujesz u siebie czyli??
![]() |
#1219 |
Przyczajenie
|
hahhahaha.. lubie kula w plot trafiac
![]() a mam swoja firme.. ![]() ogolnie praca z tekstem sie zajmuje ech.. co to podrywanie facetów ? ![]() hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
zattara witam Cie serdecznie
![]() Sabcia87 a pisalas ze juz nie jestes sama bo masz Pawla ... czyli nie jestescie razem ? czy jak ?
#1221 |
Przyczajenie
|
to teraz juz niktnic nie wie
![]() witaj kasiakitty |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Odnosnie babek z dziekanatu -rzadko sie zdarza zeby te babki cokolwiek wiedzialy. Trzeba pisac maile do wykladowcow, do prodzekana itp. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zattara hej ![]() ![]() ![]() ![]() Snujesz jakies plany na przyszlosc? Rozwijasz sie w jakiejs konkretnej dziedzinie?
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
Kasia bo ja to sie czuje tak jakby go nie było...
Ost napisał mi że niestety przez to że nie wie kiedy przyjedzie nie może mi nic obiecać więc i ja postaowiłam sie nie angazować bo po co ![]() ![]() ![]() Ott cała ja ![]() Zat noo niezle ![]() ![]() Ja własnie pije kakałko i zaraz wlacze film i położe sie do łózka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Przyczajenie
|
hejka
![]() nom.. mol ksiazkowy to tylko zdaniem co niektorych.. ![]() ![]() ![]() czytam wszystko, co pod reke wpadnie ![]() ![]() nie jestem singielka.. mam "faceta" .. choc nie lubie tego terminu ;p co do planow na przyszlosc.. studia... ale kto wie co z tego bedzie.. no i praca, praca, praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chwilunia... to po kiego grzyba są seminaria ![]() wiesz ja sie dowiadywalam... wykladowcy i panie w sekretariacie każa isc do promotora, bo to nie ich dzialka a ta znów ze wszystko dowiemy sie w sekretariacie.., jakies bledne kolo... ech brak słów... na szczescie nie znam i nie slyszalam o takiej osobie, ktora by oblała obrone ze wzgedu na brak wiedzy merytorycznej i formalnej nt pracy. tak wiec skoro mam prace do druku to chyba dla nich malo wazne czy to bedzie praca licencjacka czy dyplomowa. wazne zeby przyjsc wyzakac sie wiedza, dac kwiaty i do widzenia ![]() moze to i dobrze niz ciągly promotor, ktory by nie przepuscił, bo nie ma kropki na koncu zdania. Bo wlasnie sie dowiedzialam od kolezanki ktora osobiscie sie stawila dzis na uczelni i wypytala o co nieco. tak wiec na dzien dzisiejszy potrzeba do druku jedna praca oprawiona i jedna zbindowana. Promotorce i recenzentowi wystarczy to co dalam jako ostatnie do sprawdzenia w skoroszycie. i chwala im za to. Ok dosc juz o tej pracy, bo sie przejelam bardziej niz moim porodem ![]() zatt witamy witamy i o zdrowie pytamy ![]() Tak poza tym studiuje na marnej uczelni pt. Uniwersytet Szczecinski kierunek Finansne i Rachunkowosc. 7 lipca sie bronie ![]() Procz tego mam wspanialego juz dwuletniego synka i faceta, z ktorym mieszkamy na swoim M. Jakby jeszcze malo mi bylo pracuje. Cos mi sie rozpisalo albo moj suwak z boku coś kłamie ![]() zatt a powiedz jaki interes rozkrecilas??? zdradz jakis elemencik swojej tajemnicy ![]() ok spadam robic kanapki Tztowi do pracy.
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-06-26 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Przyczajenie
|
witam, witam
![]() ja tam bez ksiazek zyc bym nie mogla ![]() dlatego praca w tym zakresie ![]() cos blizej odnosnie interesu.. to praca z tekstem, jak juz pisalam.. czesto dla studentow i uczniow... korekty, itd. poza tym oprawa tgo wszystkiego i takie tam ![]() pozazdroscic baby tylko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Wtajemniczenie
|
zatt ooo... to pewnie musisz byc mózg z polskiego... ja niestety zawsze mialam liczby we krwi chociaz o dziwo mature z polaka napisalam nawet nawet i nie wspomne o tescie gimnazjalnym gdzie z humana mialam 45 na 50 punktow
![]() echh nigdy nie zapomne tego wyniku z testu gimnazjalnego i mojego wypracowania nt Rameza XIV ![]() a co do ulozonego zycia... jakas tam minimalna czastka mnie pragnie takiego zycia jakie prowadzi np. nasza sabcia niezalezna, imprezuje, flirtuje... chociaz i tak mam dobrze ze czasem z Tzetem mozemy zaszalec a Malucha oddac jednej albo drugiej babci ![]() Ostatnio mam w koncu okazje pobawic sie do bialego rana na weselu. Zaraz po Obronie 11steg znow mam wesle ![]() ![]() ide w koncu te kanapki zrobic, bo skonczy się na tym, ze Tzet bedzie przymierał głodem w pracy ![]()
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Lejdis
![]() Taaaa, wreszcie weekend gdy nie mam szkoły i mogę spać nawet do południa, a ja budzę się punkt 6.00 rano. Standard ![]() Zattara- ja również witam ciepło i serdecznie ![]() ![]() Też jestem nieuleczalnym molem książkowym, więc myślę, że wspólnych tematów nam nie zabraknie ![]() Freddy- mam na uczelni taki sam bałagan i totalny brak przepływu informacji jako i Ty masz. To już chyba standard na studiach. Może robią nam taką szkołę przetrwania w jakimś konkretnym celu? ![]() Najważniejsze jest to co powiedziałaś- z powodu złego zatytułowania pracy jeszcze nikt nie oblał, więc skup się raczej na nauce tych swoich 20 pytań niż na zamartwianiu się co też napisać na okładce ![]() Moniś- być może pisałaś o ataku mamy, ale ja chyba to przegapiłam... Co się tam u Ciebie dzieje, skarbie? ![]() Trzymaj się cieplutko i gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy (choćby wygadać się trochę...) to wiesz... ![]() Tajlaa- jak poszła obrona? Pochwal się troszeczkę! Princesko- jak było na imprezie? Ciekawa jestem czy w związku z oblewaniem pracy udało Ci się pobić rekord naszej Sabci ![]() ![]() ![]() ![]() Sabciu- też mi się marzy dzień, w którym będę mogła odciąć się od wszystkiego i wszystkich, ale nie wiem kiedy będę mogła sobie na taki luksus pozwolić... Pewnie w przyszłym życiu ![]() Magic- koniecznie idź na imprezę! Dziewczyny mają rację- co z tego, że będą same pary? Ja też częasem spotykam się ze znajomymi na zasadzie same-pary-i-ja i nie widzę z tego tytułu problemu. Przecież to nie jest tak, że wszyscy siedzą i czule patrzą sobie w oczy, bo raczej nie po to przychodzą na imprezę. Powiem Wam, że wczoraj mimo całego mojego negatywnego nastawienia na firmowej imprezie było bardzo nice ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie nie żałuję, że poszłam. Oczywiście ludzie z mojego biura nie przemówili nagle ludzkim głosem, nie myślcie sobie ![]() ![]() No i mój szef coraz pozytywniej mnie zaskakuje. Zecydowanie jest największą zaletą tej pracy, o czym przekonuje mnie z każdym dniem i z każdą sytuacją. Chociażby z uwagi na niego nie chcę na razie stamtąd uciekać, bo mam świadomość, że szybko nie spotkam drugiego takiego człowieka. Oho, mój suwaczek wskazuje chyba jeszcze większą ilość tekstu niż suwaczek Freddy ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień? Pozdrawiam ciepło i już na prawdę znikam ![]()
#1229 |
Zadomowienie
|
Freddy wszytsko jest do czasu
![]() Czasem jak patrze na dziewczyny które maja już dzieci a są w moim wieku tak jak Ty, zazdroszcze im. Wczoraj sie zastanawiałam kiedy ja sie w końcu ustatkuje... Ale chyba nie szybko, bo tak naprawde sama nie wiem czego chce, więc albo dojde do tego czego chce albo poprostu mnie życie do czegoś zmusi... Lim Moja Gwiazdo ![]() ![]() Hehe Cała Ty czyli szalona i baaardzo aktywna kobieta ![]() Dobrze że impreza sie udała ![]() Co na dziś? Do 14 pracuje przyjade do domu obiad prysznic i sru do psiapsiółki... O 18 mamy być na mieście idziemy pić i palić i oczywiście podrywać facetów ![]() ![]() Zat też lubie książki ale nie jak ty ![]() ![]() Wstałam chyba lewą noga ;/ Pawłowi wczoraj coś sie stało, był jakiś rozdrażniony zły o coś ale nie chciał mi napisać o co chodzi, nie zadzwonił jak był w pracy... No ale piątek, miał ruch napewno bo zawsze tak jest. Nie wiem sama... No cóż ide sie wymalować i znikam do pracy. Miłego Dnia Kobietki ![]()
![]() |
#1230 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chlopiec ktorym sie zajmowalam jest zupelnie inny, spokojny, skryty i mowil do mnie mamo czasem...w sumie to mnie to nie dziwi dawalam mu wiecej ciepla niz jego wlasna matka ![]() Cytat:
![]() ja wam powiem ze najlepiej pracuje mi sie w stresie znaczy gdy wszyscy sie stresuja sa zagonieni itd wtedy daje wiecej z siebie i zostalam juz pare razy pochwalona ![]() Spoznione ale szczere. Copy Wszystkiegi Njalpeszego ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
boje sie ze sie nie dostane tutaj jest bardzo skomplikowane musze moje papiery najpierw do berlina poslac i stamtad dostane odpowiedz czy zostalam przyjeta ![]() boje sie ze nie dam rady ech.... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moj facet tez sie wsciekal jak sie spotkalam z kolega ![]() no a teraz u mnie dzis saw miescie sklepy do 24 otwarte ![]() ide sie zrobic na ludzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.