![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
2befree
![]() ![]()
#1202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bravurko ciągle podczytuję co u Was i życzę wszystkiego dobrego ![]() Ja jestem w domu na szczęście obyło się bez szpitala,ale dwa dni było kiepsko źle się czułam ale teraz już dobrze.Strasznie się zdenerwowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odpoczywaj i nimi sie nie martw. Wszystko bedzie dobrze i donosisz ciażę ![]()
![]() |
#1205 | |
BAN stały
|
ja obstawiam dziewczynke
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() dla nas każde maleństwo się liczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
2Befree ja takze obstawiam dziewczynkę, je podobno trudniej zdiagnozować
![]() Marta nie denerwuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
2befree obstawiam chłopca
![]() Marta nie przejmuj się siostrą, takie głupoty świadczą tylko o niej, ja też mam duże problemy ze stawami (4 operacje kolana i jeszcze teraz zespół lędźwiowo-biodrowy) i dokuczają mi bardzo, także wiem jak możesz się czuć. Ale gadaniem innych nie przejmować się, nawet jeśli to bliskie osoby gadają takie głupoty. ![]() Domi piękny brzusio i piżamka ![]() Kolanosiu pięknie wyglądasz ![]() Paczka my też będziemy mieli łóżeczko drewniane i przewijak na nie. Musimy dokupić materac i całą pościel, ale drewniane moim zdaniem jest trwalsze i na dłużej starczy niż turystyczne. Kareninko trzymałam kciuki za egzamin i wierzę, że go zdałaś ![]() Bravurko myślimy o Tobie i informuj nad o Patryczku. Wczorajsze babskie pogaduchy dużo mi dały ![]() Miłego dnia mamusie!
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Marta, wspolczuje przejsc z siostra. Wiem niestety, ze rodzenstwo moze byc nieznosne. Widze to po siostrze mojej mamy i bracie taty. Zreszta z bratem taty bylo wszystko ok do momentu smierci dziadka. Wszyscy mieszkalismy daleko od dziadka, ale jak zmarla babcia, to bywalismy u dziadka przynajmniej raz na miesiac. Wujek odwiedzil go tylko raz, w ciagu 22 lat
![]() ![]()
#1209 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem Martuś ze takie komentarze potrafią być bardzo przykre - szczególnie kiedy się je słyszy od kogoś z rodziny, kto teoretycznie powinien nas najbardziej wspierać... Ale postaraj się nie przejmować tym, co ona mówi... Z tego co piszesz wyraźnie widać, ze siostra jest ostatnią osobą która ma prawo do jakichkolwiek komentarzy na temat ciąży... Bravurko, mnie też oburzył ten Twój wpis o "niepasowaniu"... No wiesz co... Nigdzie się od nas nie ruszaj ![]() Domi, Kolanosiu - śliczne brzuszki ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
Witam Brzuchatkiii!!!
Dziewczyny -piękne brzusie! ![]() Bravurka- jesteś i tak dzielna! ![]() Madzia- na L4 ale już!!! praca nie zając, poczeka jak wrócisz z macierzyńskiego. A teraz najważniejszy jest Dzidź! ![]() Ravenne- babskie pogaduchy są lekarstwem ![]() ![]() ![]() gucia -super wózek!!!! 2befree - chłopak?? Matra, Gusia - czasem to się sprawdza, ze z rodzina najlepiej na zdjęciu się wychodzi. U mnie tez sa takie przypadki, ale lepiej tego nie komentować... Marta- cieszę, się że juz lepiej z Wami ![]() Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-08-05 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
BAN stały
|
o 13 juz wracam do domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no jak widać ona ma coś z głową na pewno, szkoda tylko tego dziecka ,bo rodzice debile naprawde! ja nie uważam ją za siostre,bo siostra się tak nie zachowuje ![]() muszę po prostu przestać się tym wszystkim przejmować ![]() ![]()
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie typy...
Tym razem rację miały gucia, bravurka i magdawikp - podobno ma być dziewczynka ![]() W sobotę na 3D może uda się potwierdzić tę tezę ![]() Tymczasem pozdrawiam Was i znikam się pakować - dziś śmigamy do Warszawki, jutro do Chorzowa na U2, a w sobotę na urlop nad morze. Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I milego odpoczynku ![]() Bravurko, trzymaj sie. Wszystko bedzie dobrze. Teraz musisz byc bardzo dzielna.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-05 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Baw się dobrze na U2 i na urlopie oczywiście też ![]()
![]() |
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie mamusie
![]() własnie trafiłam na to forum - świetny pomysł. Jesli mozna prosze o dopisanie mnie do listy. Planowany poród na 12. 11.2009. Oczekujemy dziewczynki. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zadomowienie
|
o kolejna dziewczynka robi się różowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz idziemy zjeść śniadanko bo dzidzia się chyba domaga ![]()
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
GRATULUJE CÓRCI
Dziś byłam u komornika tylko że u nas chciałam sie dowiedzieć czy oni by mogli zadzwonic tam do PABIANIC do komornika gdzie Nikoli ojciec mieszka i cos załatwic mi z tymi alimentami,ale nic niemogą zrobic z tym bo to ich rewir i już.Jedynie co moge zrobic to przeniesc alimenty na tego w GRYFINIE komornika-ale bedzie mnie to kosztowało.Wiec niewiem co mam robic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BRAVURKA TRZYMAJ SIĘ KOCHANA DZIDZIA JEST POD DOBRA OPIEKĄ PAMIĘTAJ. Później sie odezwe bo teraz musze obiadek zrobić. ![]()
#1222 |
Rozeznanie
|
Hej mamusie!
Gucia6, Konspiracjo, Kakatee, Ravenne, Gish dzięki za miłe słowo za wygląd brzuszka ![]() ![]() Gish dawaj fotę brzuchola! Bravurko kochana trzymaj się dzielnie jak do tej pory, Patryczek z każdym dniem jest silniejszy! Paczka ja chyba kupię drewniane łóżeczko do domu, a turystyczne oprócz tego. Ciągle jesteśmy w drodze, jeżdzimy do rodziców prawie co weekend 300km i na pewno nam się przyda na takie wyjazdy, zwłaszcza że rodzice nie maja obecnie warunków by nas inaczej przenocować. Tylko te koszty mnie przerażają.... Madzia troszkę cię rozumiem z tą pracą bo choć lekarz byłk przeciwny wróciłam i teraz znowu się zastanawiam czy nie pochodzić jeszcze z miesiąc dłużej. W pracy wiadomo lepsze i gorsze dni, ale mam zajęcie, czas szybciej leci......nie wiem co jeszcze postanowię, mam czas do następnej wizyty czyli 14.08. Ale jeśłi nożki puchną to może lepiej idż na l4, kiedy zadbasz o siebie jak nie teraz ![]() Domi ty chudziaku! Śliczny brzucho i rzeczywiście rozmiarowo do mojego podobny ![]() ![]() Marta taką siostrą to ty sie zupełnie nie przejmuj! Zobaczysz z dzidzią będzie ok, ciąże donosisz wzorcowo, a ją i tak los za te głupie gadki w przyszłości pokara! Myśl pozytywnie, nie słuchaj głupot! Dobrze że się już lepij czujesz! 2beefree gratuluję córci! Zazdroszczę urlopiku i koncertu, baw się dobrze i nie przemęczaj się kochana! Dobra, pozdrawiam wszystkie mamy, uciekam szykować się do roboty! Miłego dzionka!
#1223 |
Zakorzenienie
|
2befree gratuluje coreczki
![]() ![]() Dorka83 napisz więcej coś o sobie, skąd jestes i ile masz lat, bo tego mi brakuje na liście ![]() Kochane dziekuje za komplementy dotyczace brzuszka. Co do wagi- to przytyłam (wg mojej wagi w domu) jakies 2,5-3 kg ![]() a w ogóle zauważyłam, że Gucia zawsze płeć zgaduje ![]() ![]() My dzis z Tz mamy w planie jechac ogladac komody, bo z domu wszytskie ciuszki dla Dzidzi przywiozłam te które mama mi pokupowala w ciucholandzie, ale jak wstepnie patrzylam to sa to rozmiary na 80 cm, czyli półroczne dziecko. Ciocia ze Stanow mi podobno paczke wyslala z ciuszkami no i czekam na przesylke od kolezanki. Mam nadzieje, ze z ciuszkow nic mi nie bedzie brakowalo ![]() No a komode w końcu tak bardzo chce, zeby juz móc te rzeczy poukładac ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-05 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak powaznie, to to co napisala 2befree skojarzylo mi sie z historia Zaharii. U niej lekarz tez za pierwszym razem stwierdzil dziewczynke na 90% ![]() Kate, z tym wozkiem to bzdure palnelam. Cyferki mi sie poprzestawialy ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-05 o 11:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj szaleje szaleje...tylko moj malz juz nie moze wytrzymac nerwowo tej gory naplywajacych toreb... Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam slow na temat siostry...ludzka glupota nie zna granic... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Domi, Kolanosiu cudne brzuszki i piekne mamusie ![]() Gucia wozek fajny ![]() Bravurko ciesze sie, ze znalazlas nocleg blisko Patryczka ![]() Ja dzisiaj po dluzszym czasie korzystam z dnia wolnego i probuje zmusic sie do lenistwa, ale co chwile przypomninam sobie, co powinnam jeszcze zrobic... ![]() I co chwila biegam do pokoiku dzidzi i podziwiam nowe nabytki...pozniej wstawie fotki... ![]() Zaczynamy dzisiaj 28 tydzien ! ! ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-05 o 11:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
MartoN a ile Twoja siostra ma lat?ona powaznie pali i pije piwko w ciąży?
![]() ![]() z rodzeństwem to zauwazyłam, czasem tak bywa:/ niestety...mój Tz też ma głupie rodzeństwo, a i mój brat do extra też nie należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bravurka nadal trzymam kciuki i myslami jestem z Wami ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- karenina gratulacje rozpoczecia kolejnego tygodnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Rozeznanie
|
Witam Mamuśki!
Cieszę się, że Patryczek wygrał kolejną noc ![]() kolanosia i domi piękne brzuszki, też jeszcze niedawno miałam taki... ![]() Paczka co do łóżeczka to ja kupię najpierw drewniane, wydaje mi się stabilniejsze i bardziej wytrzymałe. Turystyczne kupimy dopiero na późną wiosnę i lato jak zaczniemy z małym więcej wyjeżdżać. Cytat:
![]() ![]() magdawikp Zgadzam się Konspiracją. Zdrowie Twoje i dzidzi jest najważniejsze dlatego najlepiej idź na zwolnienie i odpoczywaj. Poza tym w domu też zawsze znajdzie coś się do roboty. Jeszcze się napracujesz w życiu. ![]() Ja jestem w Rewalu. Pogoda naprawdę super. Poprzedni tydzień byłam razem z TŻ ale musiał już wrócić do pracy niestety, więc zostałam z mamą i siostrą. Dobrze, że mam tu neta bo nie wiem ile zajęłoby mi nadrobienie tych 2-tygodniowych zaległości na wizażu ![]() ![]() martaN23 Współczuję takiej siostry, niestety rodziny się nie wybiera ![]() ![]() 2befree Gratuluję córeczki!!! Niestety nie zdążyłam obstawić ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
|
Właśnie znalazłam to dla przyszłych mamuś z Poznania:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post13594499 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.