Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-05, 09:37   #1201
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

2befree hmmm.... dziewczynka?
Stary 2009-08-05, 09:41   #1202
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ciekawe co sie dzieje z MartaN23? bo ona pisala, ze ja brzuch boli i moze iśc do spzitala. I juz nic nie pisze, mam nadzieje, ze wszytsko ok
Mi sie osobiscie MartaN23 myli z Maria2008

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1249410953
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1249410887
Witajcie Domi bardzo dziękuję za pamięć
Bravurko ciągle podczytuję co u Was i życzę wszystkiego dobrego
Ja jestem w domu na szczęście obyło się bez szpitala,ale dwa dni było kiepsko źle się czułam ale teraz już dobrze.Strasznie się zdenerwowałam moja siostra też ciężarna roznosi plotki że nie donoszę ciąży bo mam chore biodra bardzo mnie to zabolało bo to nie pierwsze takie teksty na mój temat i mojej chorobySama jest w ciąży jara faje pije piwko i takie tam miedzy nami jest normalnie przepaść a o mnie gada takie rzeczymusiałam się Wam wygadać bo strasznie mnie to boliTak długo czekaliśmy na to żeby móc mieć dziecko,nie mogę się doczekać kiedy je w końcu przytulimyJuż nie smuce odpoczywam żeby bóle nie wróciły
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:43   #1203
2befree
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
2befree hmmm.... dziewczynka?
Dzięki gucia, bo już się bałam, że nikt się nie zainteresuje płcią mojego maleństwa

Ktoś jeszcze obstawia?
2befree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:47   #1204
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2befree Pokaż wiadomość
A teraz mogę zdradzić, że znamy płeć... Wprawdzie lekarz nie był do końca pewien, ale obstawiał na 90%...
jak nei był pewien, to cos tam musial dojrzec... stawiam na chłopaka

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Ja jestem w domu na szczęście obyło się bez szpitala,ale dwa dni było kiepsko źle się czułam ale teraz już dobrze.Strasznie się zdenerwowałam moja siostra też ciężarna roznosi plotki że nie donoszę ciąży bo mam chore biodra bardzo mnie to zabolało bo to nie pierwsze takie teksty na mój temat i mojej chorobySama jest w ciąży jara faje pije piwko i takie tam miedzy nami jest normalnie przepaść a o mnie gada takie rzeczymusiałam się Wam wygadać bo strasznie mnie to boliTak długo czekaliśmy na to żeby móc mieć dziecko,nie mogę się doczekać kiedy je w końcu przytulimyJuż nie smuce odpoczywam żeby bóle nie wróciły
ale masz siostrę
Odpoczywaj i nimi sie nie martw. Wszystko bedzie dobrze i donosisz ciażę

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:52   #1205
bravurka
BAN stały

ja obstawiam dziewczynke

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Dzięki gucia, bo już się bałam, że nikt się nie zainteresuje płcią mojego maleństwa

Ktoś jeszcze obstawia?
jak mogłaś pomysleć ze nikt sie nie zainteresuje
dla nas każde maleństwo się liczy
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:56   #1206
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

2Befree ja takze obstawiam dziewczynkę, je podobno trudniej zdiagnozować

Marta nie denerwuj się szkoda myśli na taką osobę, siostra nie siostra ale małpa - podejdź do tego tak, ze musi sie czuć niedowartościowana skoro stać ja na takie teksty i to względem własnej siostry, ale ja tez mam taka siostrunię i wiem jak to jest, no cóż ....
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:57   #1207
Ravenne
Raczkowanie

2befree obstawiam chłopca

Marta nie przejmuj się siostrą, takie głupoty świadczą tylko o niej, ja też mam duże problemy ze stawami (4 operacje kolana i jeszcze teraz zespół lędźwiowo-biodrowy) i dokuczają mi bardzo, także wiem jak możesz się czuć. Ale gadaniem innych nie przejmować się, nawet jeśli to bliskie osoby gadają takie głupoty.

Domi piękny brzusio i piżamka

Kolanosiu pięknie wyglądasz

Paczka my też będziemy mieli łóżeczko drewniane i przewijak na nie. Musimy dokupić materac i całą pościel, ale drewniane moim zdaniem jest trwalsze i na dłużej starczy niż turystyczne.

Kareninko
trzymałam kciuki za egzamin i wierzę, że go zdałaś

Bravurko myślimy o Tobie i informuj nad o Patryczku.

Wczorajsze babskie pogaduchy dużo mi dały Moja mam wpadła w szał zakupów i dostałam wczoraj całą reklamówkę ubranek dla małej, w sumie mamy już wszystko dla niej, oprócz kosmetyków, wanienki, materaca do łóżeczka i pościeli oraz wózka.

Miłego dnia mamusie!
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:10   #1208
gucia6
Zakorzenienie

Marta, wspolczuje przejsc z siostra. Wiem niestety, ze rodzenstwo moze byc nieznosne. Widze to po siostrze mojej mamy i bracie taty. Zreszta z bratem taty bylo wszystko ok do momentu smierci dziadka. Wszyscy mieszkalismy daleko od dziadka, ale jak zmarla babcia, to bywalismy u dziadka przynajmniej raz na miesiac. Wujek odwiedzil go tylko raz, w ciagu 22 lat . A po smierci dziadka, gdy okazalo sie, ze jestem jedyna spadkobierczynia w testamencie (dla mnie bylo to wielkie zaskoczenie), to zaczal mnie po sadach ciagac i zadac zwrotow spraw . Niestety przegral wszystko. Nie mial prawa zadac ode mnie zaplaty, gdy ja jeszcze studiowalam i nie zarabialam wlasnych pieniedzy. Od tamtego czasu tata nie rozmawia z wujkiem, a ja powiedzialam, ze nie zycze sobie widziec go na moim slubie i nawet zawiadomienia im nie wyslalismy.
Stary 2009-08-05, 10:13   #1209
gissh
Raczkowanie

Cytat:
A teraz mogę zdradzić, że znamy płeć... Wprawdzie lekarz nie był do końca pewien, ale obstawiał na 90%...
2befree... Hmm... Syneczek?

Cytat:
Strasznie się zdenerwowałam moja siostra też ciężarna roznosi plotki że nie donoszę ciąży bo mam chore biodra bardzo mnie to zabolało bo to nie pierwsze takie teksty na mój temat i mojej chorobySama jest w ciąży jara faje pije piwko i takie tam miedzy nami jest normalnie przepaść a o mnie gada takie rzeczy
Jak w ogóle ktoś może opowiadać takie rzeczy, a tym bardziej rodzona siostra i to sama też w ciąży??? To bynajmniej nie swiadczy o niej dobrze... I na dodatek jeszcze to, co napisałaś o jej postępowaniu w ciąży - palenie, picie... Żadnej kobiecie w ciąży nie życzę źle, ale jak słyszę że jakaś tak się zachowuje to Pal licho że szkodzi sobie, ale to trzeba mieć naprawdę pusto w głowie żeby tak traktować swoje własne nienarodzone dziecko...
Wiem Martuś ze takie komentarze potrafią być bardzo przykre - szczególnie kiedy się je słyszy od kogoś z rodziny, kto teoretycznie powinien nas najbardziej wspierać... Ale postaraj się nie przejmować tym, co ona mówi... Z tego co piszesz wyraźnie widać, ze siostra jest ostatnią osobą która ma prawo do jakichkolwiek komentarzy na temat ciąży...

Bravurko, mnie też oburzył ten Twój wpis o "niepasowaniu"... No wiesz co... Nigdzie się od nas nie ruszaj

Domi, Kolanosiu - śliczne brzuszki Może później wrzucę i swój

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:17   #1210
elalank
Zadomowienie

Witam Brzuchatkiii!!!

Dziewczyny -piękne brzusie!

Bravurka- jesteś i tak dzielna! Tak jak Twój Synuś!! Będzie dobrze, z dnia na dzień będzie coraz lepiej, wszystkie w to wierzymy!!

Madzia- na L4 ale już!!! praca nie zając, poczeka jak wrócisz z macierzyńskiego. A teraz najważniejszy jest Dzidź!

Ravenne- babskie pogaduchy są lekarstwem Od tego mamy też wizaz i nasz wątek! Gdzie indziej byśmy się tak wygadały i kto lepiej by nas zrozumiał??

gucia -super wózek!!!!

2befree - chłopak??

Matra, Gusia
- czasem to się sprawdza, ze z rodzina najlepiej na zdjęciu się wychodzi. U mnie tez sa takie przypadki, ale lepiej tego nie komentować...

Marta- cieszę, się że juz lepiej z Wami

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-08-05 o 10:35
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:26   #1211
bravurka
BAN stały

o 13 juz wracam do domu ehhh
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:30   #1212
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
2befree... Hmm... Syneczek?

Jak w ogóle ktoś może opowiadać takie rzeczy, a tym bardziej rodzona siostra i to sama też w ciąży??? To bynajmniej nie swiadczy o niej dobrze... I na dodatek jeszcze to, co napisałaś o jej postępowaniu w ciąży - palenie, picie... Żadnej kobiecie w ciąży nie życzę źle, ale jak słyszę że jakaś tak się zachowuje to Pal licho że szkodzi sobie, ale to trzeba mieć naprawdę pusto w głowie żeby tak traktować swoje własne nienarodzone dziecko...
Wiem Martuś ze takie komentarze potrafią być bardzo przykre - szczególnie kiedy się je słyszy od kogoś z rodziny, kto teoretycznie powinien nas najbardziej wspierać... Ale postaraj się nie przejmować tym, co ona mówi... Z tego co piszesz wyraźnie widać, ze siostra jest ostatnią osobą która ma prawo do jakichkolwiek komentarzy na temat ciąży...

Bravurko, mnie też oburzył ten Twój wpis o "niepasowaniu"... No wiesz co... Nigdzie się od nas nie ruszaj

Domi, Kolanosiu - śliczne brzuszki Może później wrzucę i swój

no jak widać ona ma coś z głową na pewno, szkoda tylko tego dziecka ,bo rodzice debile naprawde! ja nie uważam ją za siostre,bo siostra się tak nie zachowuje
muszę po prostu przestać się tym wszystkim przejmowaćale jak się słyszy takie rzeczy to trudno się nie przejąć
Stary 2009-08-05, 10:37   #1213
2befree
Raczkowanie

Dziękuję za wszystkie typy...

Tym razem rację miały gucia, bravurka i magdawikp - podobno ma być dziewczynka Także Domi możesz mnie zaznaczyć na różowo.

W sobotę na 3D może uda się potwierdzić tę tezę

Tymczasem pozdrawiam Was i znikam się pakować - dziś śmigamy do Warszawki, jutro do Chorzowa na U2, a w sobotę na urlop nad morze.

Pozdrowionka
2befree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:40   #1214
katekatee
Zadomowienie

Cytat:

Tym razem rację miały gucia, bravurka i magdawikp - podobno ma być dziewczynka Także Domi możesz mnie zaznaczyć na różowo.

Tymczasem pozdrawiam Was i znikam się pakować - dziś śmigamy do Warszawki, jutro do Chorzowa na U2, a w sobotę na urlop nad morze.

Pozdrowionka
Nie zdjążyłam A chciałam napisać że napewno dziewczynka bo coś się grudzień za bardzo różowy robi

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:45   #1215
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrowionka
Gratulacje corci
I milego odpoczynku

Bravurko, trzymaj sie. Wszystko bedzie dobrze. Teraz musisz byc bardzo dzielna.

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-08-05 o 10:47
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 10:49   #1216
gissh
Raczkowanie

Cytat:
muszę po prostu przestać się tym wszystkim przejmowaćale jak się słyszy takie rzeczy to trudno się nie przejąć
Rozumiem Cię... Cieżko jest takie słowa puszczać mimo uszu. Ale trzeba próbować bo My jesteśmy mądre Mamusie i wiemy że w naszym stanie stresy niewskazane

Cytat:

Tym razem rację miały gucia, bravurka i magdawikp - podobno ma być dziewczynka Także Domi możesz mnie zaznaczyć na różowo.W sobotę na 3D może uda się potwierdzić tę tezę Tymczasem pozdrawiam Was i znikam się pakować - dziś śmigamy do Warszawki, jutro do Chorzowa na U2, a w sobotę na urlop nad morze. Pozdrowionka
No to tym razem nie trafiłam Niemniej jednak bardzo serdecznie gratuluję córeczki
Baw się dobrze na U2 i na urlopie oczywiście też

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:53   #1217
elalank
Zadomowienie

Cytat:

Pozdrowionka
i znów nie zgadłam!! Ale gratuluję oczywiście córci!! i na koncercie proszę na siebie uważać!! i miłych wakacji!!

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:57   #1218
Dorka83
Rozeznanie

Witam wszystkie mamusie
własnie trafiłam na to forum - świetny pomysł. Jesli mozna prosze o dopisanie mnie do listy. Planowany poród na 12. 11.2009. Oczekujemy dziewczynki.
pozdrawiam
Dorka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:59   #1219
martaN23
Zadomowienie

o kolejna dziewczynka robi się różowomy może 20 sierpnia poznamy wreszcie płećja nie mam przeczuć bo bardzo marzy mi się dziewczynka ale wróżą mi chłopca ale czy będzie chłopiec czy dziewczynka to bez różnicy będzie supertż marzy się syn wiem o tym dobrze
teraz idziemy zjeść śniadanko bo dzidzia się chyba domaga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 11:00   #1220
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka83 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie
własnie trafiłam na to forum - świetny pomysł. Jesli mozna prosze o dopisanie mnie do listy. Planowany poród na 12. 11.2009. Oczekujemy dziewczynki.
pozdrawiam
Witamy nowa mamusie i kolejna dziewczynke
Stary 2009-08-05, 11:01   #1221
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

GRATULUJE CÓRCI

Dziś byłam u komornika tylko że u nas chciałam sie dowiedzieć czy oni by mogli zadzwonic tam do PABIANIC do komornika gdzie Nikoli ojciec mieszka i cos załatwic mi z tymi alimentami,ale nic niemogą zrobic z tym bo to ich rewir i już.Jedynie co moge zrobic to przeniesc alimenty na tego w GRYFINIE komornika-ale bedzie mnie to kosztowało.Wiec niewiem co mam robic Moja tesciowa wtrąca sie do tego że poszłam zobaczyć łóżeczka dziś do sklepu powiedziała że po co tak wczesnie chce coś kupować jak jeszcze 4 miechy.Wkurzyła mnie totalnie. .Ja lubie chodzic i popatrzeć sobie dowiadywać sie bo we wrześniu już chce kupić łóżeczko itp.

BRAVURKA TRZYMAJ SIĘ KOCHANA DZIDZIA JEST POD DOBRA OPIEKĄ PAMIĘTAJ.

Później sie odezwe bo teraz musze obiadek zrobić.
Stary 2009-08-05, 11:05   #1222
kolanosia
Rozeznanie

Hej mamusie!

Gucia6, Konspiracjo, Kakatee, Ravenne, Gish dzięki za miłe słowo za wygląd brzuszka Dziś na wadze pokazał się kolejny pełny kg i choc dalej mi się z nimi trudno pogodzić dobrze słyszeć,że się jeszcze szafy nie przypomina (TŻ zapewnia oczywiście że nawet szafę będzie kochał nad życie, ale im póżniej tym lepiej)
Gish dawaj fotę brzuchola!

Bravurko kochana trzymaj się dzielnie jak do tej pory, Patryczek z każdym dniem jest silniejszy!

Paczka ja chyba kupię drewniane łóżeczko do domu, a turystyczne oprócz tego. Ciągle jesteśmy w drodze, jeżdzimy do rodziców prawie co weekend 300km i na pewno nam się przyda na takie wyjazdy, zwłaszcza że rodzice nie maja obecnie warunków by nas inaczej przenocować. Tylko te koszty mnie przerażają....

Madzia troszkę cię rozumiem z tą pracą bo choć lekarz byłk przeciwny wróciłam i teraz znowu się zastanawiam czy nie pochodzić jeszcze z miesiąc dłużej. W pracy wiadomo lepsze i gorsze dni, ale mam zajęcie, czas szybciej leci......nie wiem co jeszcze postanowię, mam czas do następnej wizyty czyli 14.08. Ale jeśłi nożki puchną to może lepiej idż na l4, kiedy zadbasz o siebie jak nie teraz

Domi ty chudziaku! Śliczny brzucho i rzeczywiście rozmiarowo do mojego podobny Ile przytyłaś od początku ciąży, bo mam wrażenie że waga stoi Ci zupełnie w miejscu, a brzuś jak balonik niewiele waży

Marta taką siostrą to ty sie zupełnie nie przejmuj! Zobaczysz z dzidzią będzie ok, ciąże donosisz wzorcowo, a ją i tak los za te głupie gadki w przyszłości pokara! Myśl pozytywnie, nie słuchaj głupot! Dobrze że się już lepij czujesz!

2beefree gratuluję córci! Zazdroszczę urlopiku i koncertu, baw się dobrze i nie przemęczaj się kochana!

Dobra, pozdrawiam wszystkie mamy, uciekam szykować się do roboty!
Miłego dzionka!
Stary 2009-08-05, 11:11   #1223
domi7ks
Zakorzenienie

2befree gratuluje coreczki i tak jak myslalam (i wróżyłam) grudniowa lista robi sie rózowa

Dorka83
napisz więcej coś o sobie, skąd jestes i ile masz lat, bo tego mi brakuje na liście

Kochane dziekuje za komplementy dotyczace brzuszka. Co do wagi- to przytyłam (wg mojej wagi w domu) jakies 2,5-3 kg ale moja waga zupelnie inaczej wazy niz lekarza i podejrzewam, ze to lekarz ma jakąs nie teges:P

a w ogóle zauważyłam, że Gucia zawsze płeć zgaduje ciekawe jaka kawe pije, że jej fusy sa takie nieomylne

My dzis z Tz mamy w planie jechac ogladac komody, bo z domu wszytskie ciuszki dla Dzidzi przywiozłam te które mama mi pokupowala w ciucholandzie, ale jak wstepnie patrzylam to sa to rozmiary na 80 cm, czyli półroczne dziecko. Ciocia ze Stanow mi podobno paczke wyslala z ciuszkami no i czekam na przesylke od kolezanki. Mam nadzieje, ze z ciuszkow nic mi nie bedzie brakowalo
No a komode w końcu tak bardzo chce, zeby juz móc te rzeczy poukładac

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-08-05 o 11:15
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:12   #1224
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
GRATULUJE CÓRCI

Dziś byłam u komornika tylko że u nas chciałam sie dowiedzieć czy oni by mogli zadzwonic tam do PABIANIC do komornika gdzie Nikoli ojciec mieszka i cos załatwic mi z tymi alimentami,ale nic niemogą zrobic z tym bo to ich rewir i już.Jedynie co moge zrobic to przeniesc alimenty na tego w GRYFINIE komornika-ale bedzie mnie to kosztowało.Wiec niewiem co mam robic Moja tesciowa wtrąca sie do tego że poszłam zobaczyć łóżeczka dziś do sklepu powiedziała że po co tak wczesnie chce coś kupować jak jeszcze 4 miechy.Wkurzyła mnie totalnie. .Ja lubie chodzic i popatrzeć sobie dowiadywać sie bo we wrześniu już chce kupić łóżeczko itp.

BRAVURKA TRZYMAJ SIĘ KOCHANA DZIDZIA JEST POD DOBRA OPIEKĄ PAMIĘTAJ.

Później sie odezwe bo teraz musze obiadek zrobić.
Nie za wiele moge powiedziec nt. alimentow, ale co do tesciowej, to sie nie przyejmuj i rob swoje. Rozgladac sie zawsze mozna, bo w tej chwili taki jest wybor, ze glowa boli. A potem z wielkim brzuchem trzeba bedzie szybko sie decydowac i dojda nerwy.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a w ogóle zauważyłam, że Gucia zawsze płeć zgaduje ciekawe jaka kawe pije, że jej fusy sa takie nieomylne
Bo ja czarownica jestem
A tak powaznie, to to co napisala 2befree skojarzylo mi sie z historia Zaharii. U niej lekarz tez za pierwszym razem stwierdzil dziewczynke na 90%

Kate, z tym wozkiem to bzdure palnelam. Cyferki mi sie poprzestawialy . Wozek kosztowal 1200zl.

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-08-05 o 11:38
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:41   #1225
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Karenino, twoja mama szaleje na punkcie wnuka, a moi rodzice postanowili zrobic generalny remont calego mieszkania. Teraz maja tylko nadzieje, ze zdaza przed przyjazdem mojego brata i moim. Inaczej bedziemy mieszkac na dzialce, i ktos bedzie spac w namiocie

Oj szaleje szaleje...tylko moj malz juz nie moze wytrzymac nerwowo tej gory naplywajacych toreb...

Cytat:
U nas wszystko dobrze. Wczoraj byliśmy u lekarza. Po całej tej historii z toxo trochę byłam poddenerwowana i bałam się, czy wszystko z dzidzią dobrze. Ale nasze dziecko fikało wczoraj jak szalone (pojechaliśmy prosto po obiedzie, więc miało dużo energii). Obecnie jest ułożone nóżkami do dołu i dlatego dokucza mi pęcherz - po prostu maleństwo kopie sobie po nim w najlepsze

Łożysko mam od początku ciąży wysoko, więc lekarz zadowolony. Potwierdził, żebym brała magnez, skoro skurcze i drętwienie kończyn nie przestają mi towarzyszyć. A poza tym wszystko dobrze. Serduszko działa jak należy.
Ciesze sie, ze wszystko jest dobrze

Cytat:

Nie mam slow na temat siostry...ludzka glupota nie zna granic... A co do bioder to ja tez mam problemy z biodrami i bylam operowana w wieku 15 i 16 lat...z tego powodu tez bede miala cc...takze damy rade kochana...

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Kareninko trzymałam kciuki za egzamin i wierzę, że go zdałaś
Eehhhh...dobrze, ze ktos wierzy...bo ja raczej nie...

Cytat:
podobno ma być dziewczynka Także Domi możesz mnie zaznaczyć na różowo.
Rozowe gratulacje

Cytat:
Witam wszystkie mamusie
pozdrawiam
Witam

Domi, Kolanosiu cudne brzuszki i piekne mamusie

Gucia wozek fajny

Bravurko ciesze sie, ze znalazlas nocleg blisko Patryczka

Ja dzisiaj po dluzszym czasie korzystam z dnia wolnego i probuje zmusic sie do lenistwa, ale co chwile przypomninam sobie, co powinnam jeszcze zrobic... Pewnie spalabym dzisiaj do 10 gdyby kolezanka nie obudzila mnie i nie wpadla na kawe wczesniej...

I co chwila biegam do pokoiku dzidzi i podziwiam nowe nabytki...pozniej wstawie fotki...

Zaczynamy dzisiaj 28 tydzien ! !

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2009-08-05 o 11:44
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:46   #1226
domi7ks
Zakorzenienie

MartoN a ile Twoja siostra ma lat?ona powaznie pali i pije piwko w ciąży? czy ona aby jest normalna?
z rodzeństwem to zauwazyłam, czasem tak bywa:/ niestety...mój Tz też ma głupie rodzeństwo, a i mój brat do extra też nie należy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:57   #1227
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

Pozdrowionka
Gratulacje dziewczynki

bravurka nadal trzymam kciuki i myslami jestem z Wami

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

karenina gratulacje rozpoczecia kolejnego tygodnia

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 12:07   #1228
kamilla123
Rozeznanie

Witam Mamuśki!

Cieszę się, że Patryczek wygrał kolejną noc

kolanosia i domi piękne brzuszki, też jeszcze niedawno miałam taki...

Paczka co do łóżeczka to ja kupię najpierw drewniane, wydaje mi się stabilniejsze i bardziej wytrzymałe. Turystyczne kupimy dopiero na późną wiosnę i lato jak zaczniemy z małym więcej wyjeżdżać.

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Dostalam wczoraj wieczorkiem paczke od mamy z ubrankami dla André, z grajaca owieczka i jeszcze mama kupila nam takie cos co pozwala sluchac, co dzieje sie w brzuszku - jak bije serduszko dzidzi itp... Ja ja zamorduje jak bedzie tak wydawala pieniadze na takie *******ki...I jeszcze kupila takiego duzego misia...ciekawe, gdzie ja gomsobie postawie...chyba na glowie... Jak moj tz go zobaczy to mnie
Babcia nieźle szleje, widać że to jej pierwszy wnuk Andre koniecznie musi znać polski, żeby jej w przyszłości podziękować

magdawikp
Zgadzam się Konspiracją. Zdrowie Twoje i dzidzi jest najważniejsze dlatego najlepiej idź na zwolnienie i odpoczywaj. Poza tym w domu też zawsze znajdzie coś się do roboty. Jeszcze się napracujesz w życiu.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Brombusiu i Kamila 123 - gdzi ejesteście nad tym morzem?
Ja jestem w Rewalu. Pogoda naprawdę super. Poprzedni tydzień byłam razem z TŻ ale musiał już wrócić do pracy niestety, więc zostałam z mamą i siostrą. Dobrze, że mam tu neta bo nie wiem ile zajęłoby mi nadrobienie tych 2-tygodniowych zaległości na wizażu

martaN23 Współczuję takiej siostry, niestety rodziny się nie wybiera Żal mi tylko tego maluszka, którego nosi pod sercem i które truje zanim jeszcze się urodzi.

2befree Gratuluję córeczki!!! Niestety nie zdążyłam obstawić Udanych wyjazdów życzę! Uważaj na siebie

Cytat:
Witam wszystkie mamusie
pozdrawiam
Witamy
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 12:07   #1229
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Katekate moj mały wazył wczoraj 1120 g
Mario a za usg z pelna ocena anatomii placilam 130 zł ale my chcielismy jeszcze plytke zeby nam ginka nagrala z usg to razem wyszło 150zł

Zaraz nadrobie co naskrobałyscie
No to powiem że tanio u mnie takie badanie 250zł w 3d a to kolorowe4d 300zł z płytka 330zł masakra w porównaniu do tej kwoty co podałas
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 12:17   #1230
kamilla123
Rozeznanie

Właśnie znalazłam to dla przyszłych mamuś z Poznania:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post13594499
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości