Seksodietowiczki...część 3!!! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 16:57   #1201
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!

Witajcie jestem....ja troszkę źle zrobiłam bo rano zjadłam jajko...no a miało być węglowodanowe no ale trudno. Teraz zjadłam dopiero strogonowa.

Ogólnie jestem załamana,bo cholera mierzyłam się w przychodni i mam tylko 155 cm wzrostu! a nie 158 cm
Czyli dobrze mówiłam ,że muszę ważyć 45 kilo
Eh....wody też nie piłam bo nie miałam kiedy...dopiero wróciłam...

Dziuba...ja sobie nie zazdroszczę bo mam na tyłku w biodrach w najszerszym miejscu tylko 80 cm,za mało! A za dużo gdzie indziej

Jestem kurdupel!!!!
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 17:36   #1202
dziuba85
Zakorzenienie

Blondi hm, to nieźle. 3 cm to sporo.
I gdzie masz za dużo?? Kobietooo!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam ponad 100!!! a w cyckach 94cm. Jestem wielka dupa z wielkimi udami

Wiesz Kochana jakbyś wyglądała, jak ja, to też nie byłabyś zadowolona Mama ost. mi powiedziała, że około 70 ważę super... więc nic nie widać...

Jestem zmęczona tym odchudzaniem, które jest mało efektowne już I jak się wnerwię, to pal licho, ale zakupię coś z subiturminą...czy jak to tam i polecę w dół spokojnie do 60kg, może wtedy ktoś zauważy...

Córcia 21.04.2018 <3

Edytowane przez dziuba85
Czas edycji: 2009-09-08 o 17:38
dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 17:46   #1203
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Blondi hm, to nieźle. 3 cm to sporo.
I gdzie masz za dużo?? Kobietooo!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam ponad 100!!! a w cyckach 94cm. Jestem wielka dupa z wielkimi udami

Wiesz Kochana jakbyś wyglądała, jak ja, to też nie byłabyś zadowolona Mama ost. mi powiedziała, że około 70 ważę super... więc nic nie widać...

Jestem zmęczona tym odchudzaniem, które jest mało efektowne już I jak się wnerwię, to pal licho, ale zakupię coś z subiturminą...czy jak to tam i polecę w dół spokojnie do 60kg, może wtedy ktoś zauważy...
Ale to nie o to chodzi aby ktoś widział Tylko abyś Ty się dobrze ze sobą czuła, co do bioder, ja mam za małe Ty za duże, nie masz problemu z udami masz szczuplutkie a że masz takie biodra niewiele z tym zrobisz bo taką masz budowę kości.

Nie przesadzaj piękna, zlecisz powoli.
A ja po fotkach w życiu bym Ci nie dała 70 kilo co to to na pewno nie
Stary 2009-09-08, 17:53   #1204
Maliniarka
Zakorzenienie

Hej

Blondasku gratulacje!!! U Ciebie zaś nowa dieta? Niecierpliwa jesteś strasznie czasem na efekty trzeba poczekać...

Moniczku dziękuję za info cieszę się z Tobą ja też cem

A ja wczoraj znów byłam na próbie i potem spotkałam się z koleżanką, a potem ze znajomym w efekcie czego wróciłam do domu koło 2giej znów nie mam sił...

Piszecie, że u mnie depresja...jakby to naprawdę była depresja to wątpię, że wyszłabym z domu, gdybym nie musiała...
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 17:55   #1205
dziuba85
Zakorzenienie

Blondasku z bioderek mogę jeszcze trochę zejść, całe szczęście... W ogóle ręką mogę złapać sporo tłuszczu, więc wiem, że mogę się jeszcze pozbyć tych 5kg... Ale chyba nie dam rady
Ale psychicznie już nie wydołam. Mój TŻ powiedział, jak znajdziemy się w Wawie, to praca ze mnie wyciągnie te kg... i schudnę. Tylko nie zawsze tak się dzieje...Niestety. Ud nie mam szczupłuch, czy 57-58 cm to mało?? U mnie nad kolanami i do stóp mam dość szczupłe, ale uda mam pelne, bo do bioder się musiały cholery dopasowac

Malinko, to może chandra - depresja za dużo jednak powiedziane, ale zapewne minie Dobrze, że spotykasz się ze znajomymi Aż zazdroszczę...

Ja to 15 września obrona... A w czwartek jedziemy oglądać mieszkanie, podobno super i 50 m od metra!!!!!! w samym centrum, jupi!!! ''O fuck to jak będę jeździć to przytyję a nie schudnę... grr

btw. prróbowałam to ONZ, jeden dzien... ja pitole ale kijowa dieta ;/ no nie mogę jeden raz białko przez 2 dni??????? nie dla mnie... wolę już warzyw nie jeść, ale białko musi być:P

Córcia 21.04.2018 <3

Edytowane przez dziuba85
Czas edycji: 2009-09-08 o 18:01
Stary 2009-09-08, 17:58   #1206
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Hej

Blondasku gratulacje!!! U Ciebie zaś nowa dieta? Niecierpliwa jesteś strasznie czasem na efekty trzeba poczekać...

Moniczku dziękuję za info cieszę się z Tobą ja też cem

A ja wczoraj znów byłam na próbie i potem spotkałam się z koleżanką, a potem ze znajomym w efekcie czego wróciłam do domu koło 2giej znów nie mam sił...

Piszecie, że u mnie depresja...jakby to naprawdę była depresja to wątpię, że wyszłabym z domu, gdybym nie musiała...
Niecierpliwa...a Ty byś była jakbyś po 5 dniach diety i po @ jeszcze utyła? wątpię.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Blondasku z bioderek mogę jeszcze trochę zejść, całe szczęście... W ogóle ręką mogę złapać sporo tłuszczu, więc wiem, że mogę się jeszcze pozbyć tych 5kg... Ale chyba nie dam rady
Ale psychicznie już nie wydołam. Mój TŻ powiedział, jak znajdziemy się w Wawie, to praca ze mnie wyciągnie te kg... i schudnę. Tylko nie zawsze tak się dzieje...Niestety. Ud nie mam szczupłuch, czy 57-58 cm to mało?? U mnie nad kolanami i do stóp mam dość szczupłe, ale uda mam pelne, bo do bioder się musiały cholery dopasowac
To ja powinnam mieć super chude a mam lekko szczupłe uda dopiero...a biodra malutkie...eh...
No to prawda ja też mam zamiar szybko pracować i się zająć czymś...bo siedzenie w domu kompletnie mi nie sprzyja...
Dasz radę tylko tak jak Ci mówi Tż...spokojnie...i będziesz miała więcej zajęć to na pewno ruszy
Stary 2009-09-08, 17:58   #1207
mona2007
Wtajemniczenie

hej kobietki!!!!

dziuba mam to samo nic u nie sie nierusza, i mam juz dosyc , tez juz myslaam na d tabletkami ale mam problem bo mi rodzinny nie chce wypisać, totalna przeciwniczka jest tych leków. a ja mam juz wielkeigo dola.boziu

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 18:06   #1208
dziuba85
Zakorzenienie

Blondi masz rację, nie poddawać się!!! A ja ost. sobie podjadam co chcę. W ogóle dwa dni miałam na maksa obżerkę... Ale piłam herbatki i ważyłam się po dniu wyżery i było 64,9 kg:P Ale czemu ja nie czuję spadku. I czemu wcale spodnie nie są za duże? tylko lekko luźne?? Wprawdzie kupiłam rozmiar 30/32 ale różne są rozmiary kicha..

mona
jak troszkę więcej ważyłam, to załatwiałam recepty dla siebie i siostry. Ale niestety już się wyprowadziłam z miejsca studiowania... Więc niestety nie pomogę teraz... Ale idź do ginekologa. Albo zapytaj koleżanki, koleżanki może one mają jakąś lepszą lekarkę - na recepty co daje lekką ręką... Na serio Albo po aptekach popytaj...

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-09-08, 18:29   #1209
Maliniarka
Zakorzenienie

Ja przestałam się ważyć codziennie i lepiej mi z tym wczoraj zjadłam lody, kawę latte, potem jeszcze pół pizzy i drinka wypiłam

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

za dwa dni mam poprawkę z francuskiego, właśnie się dowiedziałam..

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Dziubku, ludzie z którymi teraz się spotykam, to w większości prawie obce mi osoby z kumpelą ostatnio widziałam się nie pamiętam kiedy a tak w ogóle, to chyba nie mam prawdziwego przyjaciela...
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2009-09-08, 18:33   #1210
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Ja przestałam się ważyć codziennie i lepiej mi z tym wczoraj zjadłam lody, kawę latte, potem jeszcze pół pizzy i drinka wypiłam

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

za dwa dni mam poprawkę z francuskiego, właśnie się dowiedziałam..

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Dziubku, ludzie z którymi teraz się spotykam, to w większości prawie obce mi osoby z kumpelą ostatnio widziałam się nie pamiętam kiedy a tak w ogóle, to chyba nie mam prawdziwego przyjaciela...
Ja jakbym sobie jeszcze tak podjadła to od razu bym utyła
Ja trzymam dietę i tyję, a na to już sobie nie pozwolę...

Mona...może jak radzi Dziuba, spróbuj u innej pani?
Stary 2009-09-08, 18:52   #1211
dziuba85
Zakorzenienie

Malinko ale znajdź dobra stronę tego. Masz z kim w ogóle się spotkać, chodzisz śpiewać... A ja nie mam kolezanek z którymi mogę się spotkać. Moim ost. towarzykami, jak jestem w domu są siostra która ma 12 lat i chrześniaczka 1,3 roku...
Ost. zadzw. do mnie koleżanka ze studiów, to normalnie tak mi się miło zrobiło... że ktoś pamięta o mnie
A moje dwie bliższe koleżanki to jedna w UK na stałe a druga pracuje w jakiejś pipidówie 50 km od mojej wiochy... No i takie życie. Ale mam co robić to pójdę do Babci, to rano kanapki młodej zrobię do szkoły, to popilnuje siostrzenicę... to na zakupy. Jakoś się kręci. Bynajmniej wieczorem padam do łóżka Ale za bardzo gęby nie mam do kogo otworzyć a wyjść z kimś na imprezę????

Córcia 21.04.2018 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 18:56   #1212
Maliniarka
Zakorzenienie

Pojedziesz do Wawy Dziubasku to wszystko będzie inaczej, jeśli zechcesz Zamieniłabym wszystki znajomych-nieznajomych na TŻa ;(

Blondasku, no pozwoliłam sobie ale cóż, czasem trzeba. Ja w ogóle na co dzień to mało grzeszków, ale była okazja

Mam nadzieję, że zejdziesz do upragnionej wagi. Powodzenia Skarbku

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

AAAAA!!! muszę się pochwalić, mój uczeń chwilę temu napisał, że zdał tę poprawkę odniosłam sukces pedagogiczny
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2009-09-08, 19:05   #1213
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Dzięki Malinka, będzie dobrze, i gratuluję że zdał mądra z Ciebie nauczycielka

Dziuba...w Warszawie będzie inaczej na pewno Ja też nie mam koleżanek w sumie i żyję
Stary 2009-09-08, 19:18   #1214
dziuba85
Zakorzenienie

A ja właśnie wsuwam płatki Fitness, to małe opakowanie, bo mam ochotkę pochrupać.

Malinko rozumiem o co Ci chodzi. Ale jak już się ma TŻa to też czasem chciałoby się spotkać z jakimiś babkami - poplotkować. Chociaż ja wolę towarzystwo męskie na studiach przez 4 lata z chłopakami trzymałam... a teraz nie gadam prawie z Nimi... phi
A musi być inaczej... muszę dupsko russzyć. A w ogóle dzięki moniczorkowi zaczęłam się zastanawiać nad jogą.

Blondi no co TY?

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-09-08, 19:20   #1215
megwink
Rozeznanie

GG do megwink

Powiem Wam, ze mam dość! Mój stary znowu zaczyna! Wkurza mnie i myśli, że zareaguje na jego durne wiadomości
megwink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 19:36   #1216
Maliniarka
Zakorzenienie

Joga ponoć jest świetna, ale czasy kiedy kładłam głowę na kolanach bezpowrotnie minęły przez ten durny kręgosłup...

Dziubku, ja znacznie lepiej dogaduję się z facetami, ale trudno te znajomości nazwać przyjaźnią...

Meg?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2009-09-08, 19:41   #1217
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
A ja właśnie wsuwam płatki Fitness, to małe opakowanie, bo mam ochotkę pochrupać.

Malinko rozumiem o co Ci chodzi. Ale jak już się ma TŻa to też czasem chciałoby się spotkać z jakimiś babkami - poplotkować. Chociaż ja wolę towarzystwo męskie na studiach przez 4 lata z chłopakami trzymałam... a teraz nie gadam prawie z Nimi... phi
A musi być inaczej... muszę dupsko russzyć. A w ogóle dzięki moniczorkowi zaczęłam się zastanawiać nad jogą.

Blondi no co TY?
No ja nie mam, mam jedną przyjaciółkę i koleżanek ale to tylko na cześć cześć i tyle nie spotykamy się same, jedynie w 4 z naszymi chłopakami.
Tak więc widzisz Mnie w liceum nikt nie lubił czemu? nie wiem... miałam swój styl i po prostu nie podlizywałam się żadnej dlatego byłam nie lubiana, plus gruba
Cytat:
Napisane przez megwink Pokaż wiadomość
Powiem Wam, ze mam dość! Mój stary znowu zaczyna! Wkurza mnie i myśli, że zareaguje na jego durne wiadomości
Jakie wiadomości?

Dziewczynki ja idę wziąć kąpiel
Stary 2009-09-08, 19:48   #1218
dziuba85
Zakorzenienie

Malinko ale po co od razu przyjaźń??? Ja tam nie wierzę w tą całą przyjaźń... nie wiem, nie umiem zaufać ... Z facetem, którym jestem mogę się jakoś zaprzyjaźnić, ale to wynika z tego, że jesteśmy razem... Ale tak bez miłości - wynikającej z przyjaźni bądź odwrtonie nie wierzę...

Blondi ja byłam lubiana, ale nie byłam zapraszana na imprezy, bo gruba... a potem jakoś sie wyrobiłam pomimo tego, że byłam tęga, bo koleżankom chłopaków zarywałam a sama niestety odchodziłam z ''niczym''.

Córcia 21.04.2018 <3

Edytowane przez dziuba85
Czas edycji: 2009-09-08 o 19:49
Stary 2009-09-08, 19:55   #1219
Maliniarka
Zakorzenienie

Dziubku kupiłaś te botki?

Mnie nikt nie lubi, bo sama siebie nie lubię. Koniec kropka
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2009-09-08, 20:11   #1220
megwink
Rozeznanie

GG do megwink

Pisze do mnie wiadomości na nk, wypisuje głupoty, tylko po to, zeby mnie zdenerwować. Że płacić nie będzie, że ja się nie staram (swoją drogą ciekawe o co chodzi, bo te wiadomości nie trzymają się ani kupy ani).
Stary 2009-09-08, 20:20   #1221
dziuba85
Zakorzenienie

Malinko Niet, ale kupiłam inne buty :P na obcasie i ciuszki, ale słaba jakość jutro może lepszej wrzucę...

A botki chcę jeszcze kupić

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-09-08, 20:26   #1222
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Pisze do mnie wiadomości na nk, wypisuje głupoty, tylko po to, zeby mnie zdenerwować. Że płacić nie będzie, że ja się nie staram (swoją drogą ciekawe o co chodzi, bo te wiadomości nie trzymają się ani kupy ani).
Ale kto?
Cytat:
Malinko Niet, ale kupiłam inne buty :P na obcasie i ciuszki, ale słaba jakość jutro może lepszej wrzucę...

A botki chcę jeszcze kupić
super wyglądasz ślicznie

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

P.s masz nóżki jak patyczki
Stary 2009-09-08, 20:26   #1223
megwink
Rozeznanie

GG do megwink

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Ale kto?
Mój stary
Stary 2009-09-08, 20:28   #1224
Maliniarka
Zakorzenienie

Podoba mi się tylko nie widać, czy mają jakąś klamerkę czy guziczek

Wyglądasz bardzo szczupło Kochana

Chciałabym założyć jasne dżiny, ale się wstydzę nóg

Meg, ja chyba nie rozumiem...
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2009-09-08, 20:32   #1225
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Mój stary
Ja też nie rozumiem...
Stary 2009-09-08, 20:38   #1226
dziuba85
Zakorzenienie

Megwink kiedyś pisała, że ma poważne problemy z ojcem. Kłótnie, nie chce płacić alimentów (bodajże) i że truje Jej strasznie - psychicznie męczy... No i teraz męczy Ją na nk...

Malinko i Blondyneczko no to zrobię foto, jak siedzę, dopiero moje uda szczupło wyglądają :P A ja pierdziele w końcu czy chude, czy nie - fajnie spodnie znalazłam w Reserved i nie mogłam się oprzeć.
A nietoperek z bazarku

Buty mają klamerkę

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-09-08, 20:52   #1227
Maliniarka
Zakorzenienie

Musisz się koniecznie obfotografować z każdej strony

Meg, nie wiem co poradzić...moi Opiekunowie robią mi inne jazdy...

U mnie nie ma Reserveda a w Poznaniu takie ładne ciuszki tam były... może następnym razem jak będę w Lbn to zaciągne Misię na zakupy...

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A ja się zastanawiam nad pełnymi pantoflami (półbotkami) lakierowane, stylizowane na męskie, z cienką sznurówką na słupku, nie na szpilce

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

albo nie, takie lepsze

http://www.nikoletta.pl/public/image...4612_3_big.jpg
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 20:53   #1228
dziuba85
Zakorzenienie

Malinko a wiem, jakie Właśnie takie modne są
Hmhm... w Lublinie???

U mnie w Białej Podl. jest Reserved :P zrobili w końcu jakieś centrum handlowe, hehe
Obfotografuję się i wrzucę fotki, same zobaczycie, że mam jeszcze sporo do zrzucenia

O FUCK, ale buty a ta baba wygląda jak rozjechany kot!!!

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-09-08, 20:56   #1229
mona2007
Wtajemniczenie

jestem juz wolna, odwiedziła mnie kumpela i tak sie przedłużyły pogaduchy.

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 20:57   #1230
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Musisz się koniecznie obfotografować z każdej strony

Meg, nie wiem co poradzić...moi Opiekunowie robią mi inne jazdy...

U mnie nie ma Reserveda a w Poznaniu takie ładne ciuszki tam były... może następnym razem jak będę w Lbn to zaciągne Misię na zakupy...

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A ja się zastanawiam nad pełnymi pantoflami (półbotkami) lakierowane, stylizowane na męskie, z cienką sznurówką na słupku, nie na szpilce

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

albo nie, takie lepsze

http://www.nikoletta.pl/public/image...4612_3_big.jpg
Malina ale dowaliłaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości