|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!
Witajcie jestem....ja troszkę źle zrobiłam bo rano zjadłam jajko...no a miało być węglowodanowe no ale trudno. Teraz zjadłam dopiero strogonowa.
Ogólnie jestem załamana,bo cholera mierzyłam się w przychodni i mam tylko 155 cm wzrostu! a nie 158 cm Czyli dobrze mówiłam ,że muszę ważyć 45 kilo Eh....wody też nie piłam bo nie miałam kiedy...dopiero wróciłam... Dziuba...ja sobie nie zazdroszczę bo mam na tyłku w biodrach w najszerszym miejscu tylko 80 cm,za mało! A za dużo gdzie indziej ![]() Jestem kurdupel!!!! |
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi hm, to nieźle. 3 cm to sporo.
I gdzie masz za dużo?? Kobietooo!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam ponad 100!!! a w cyckach 94cm. Jestem wielka dupa z wielkimi udami ![]() Wiesz Kochana jakbyś wyglądała, jak ja, to też nie byłabyś zadowolona Mama ost. mi powiedziała, że około 70 ważę super... więc nic nie widać... Jestem zmęczona tym odchudzaniem, które jest mało efektowne już I jak się wnerwię, to pal licho, ale zakupię coś z subiturminą...czy jak to tam i polecę w dół spokojnie do 60kg, może wtedy ktoś zauważy...
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-09-08 o 17:38 |
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko abyś Ty się dobrze ze sobą czuła, co do bioder, ja mam za małe Ty za duże, nie masz problemu z udami masz szczuplutkie a że masz takie biodra niewiele z tym zrobisz bo taką masz budowę kości.Nie przesadzaj piękna, zlecisz powoli. A ja po fotkach w życiu bym Ci nie dała 70 kilo co to to na pewno nie |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Blondasku gratulacje!!! czasem na efekty trzeba poczekać...Moniczku dziękuję za info cieszę się z Tobą ja też cem ![]() A ja wczoraj znów byłam na próbie i potem spotkałam się z koleżanką, a potem ze znajomym w efekcie czego wróciłam do domu koło 2giej znów nie mam sił...Piszecie, że u mnie depresja...jakby to naprawdę była depresja to wątpię, że wyszłabym z domu, gdybym nie musiała...
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Blondasku z bioderek mogę jeszcze trochę zejść, całe szczęście... W ogóle ręką mogę złapać sporo tłuszczu, więc wiem, że mogę się jeszcze pozbyć tych 5kg...
Ale chyba nie dam rady Ale psychicznie już nie wydołam. Mój TŻ powiedział, jak znajdziemy się w Wawie, to praca ze mnie wyciągnie te kg... i schudnę. Tylko nie zawsze tak się dzieje...Niestety. Ud nie mam szczupłuch, czy 57-58 cm to mało?? U mnie nad kolanami i do stóp mam dość szczupłe, ale uda mam pelne, bo do bioder się musiały cholery dopasowac ![]() Malinko, to może chandra - depresja za dużo jednak powiedziane, ale zapewne minie Dobrze, że spotykasz się ze znajomymi Aż zazdroszczę... Ja to 15 września obrona... A w czwartek jedziemy oglądać mieszkanie, podobno super i 50 m od metra!!!!!! w samym centrum, jupi!!! ''O fuck to jak będę jeździć to przytyję a nie schudnę... grr btw. prróbowałam to ONZ, jeden dzien... ja pitole ale kijowa dieta ;/ no nie mogę jeden raz białko przez 2 dni??????? nie dla mnie... wolę już warzyw nie jeść, ale białko musi być:P
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-09-08 o 18:01 |
|
|
|
#1206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
No to prawda ja też mam zamiar szybko pracować i się zająć czymś...bo siedzenie w domu kompletnie mi nie sprzyja... Dasz radę tylko tak jak Ci mówi Tż...spokojnie...i będziesz miała więcej zajęć to na pewno ruszy |
||
|
|
|
#1207 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kobietki!!!!
dziuba mam to samo nic u nie sie nierusza, i mam juz dosyc , tez juz myslaam na d tabletkami ale mam problem bo mi rodzinny nie chce wypisać, totalna przeciwniczka jest tych leków. a ja mam juz wielkeigo dola.boziu
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi masz rację, nie poddawać się!!! A ja ost. sobie podjadam co chcę. W ogóle dwa dni miałam na maksa obżerkę... Ale piłam herbatki i ważyłam się po dniu wyżery i było 64,9 kg:P Ale czemu ja nie czuję spadku. I czemu wcale spodnie nie są za duże? tylko lekko luźne?? Wprawdzie kupiłam rozmiar 30/32 ale różne są rozmiary
kicha..mona jak troszkę więcej ważyłam, to załatwiałam recepty dla siebie i siostry. Ale niestety już się wyprowadziłam z miejsca studiowania... Więc niestety nie pomogę teraz... Ale idź do ginekologa. Albo zapytaj koleżanki, koleżanki może one mają jakąś lepszą lekarkę - na recepty co daje lekką ręką... Na serio Albo po aptekach popytaj...
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przestałam się ważyć codziennie i lepiej mi z tym
wczoraj zjadłam lody, kawę latte, potem jeszcze pół pizzy i drinka wypiłam ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- za dwa dni mam poprawkę z francuskiego, właśnie się dowiedziałam.. ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Dziubku, ludzie z którymi teraz się spotykam, to w większości prawie obce mi osoby z kumpelą ostatnio widziałam się nie pamiętam kiedy a tak w ogóle, to chyba nie mam prawdziwego przyjaciela...
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja trzymam dietę i tyję, a na to już sobie nie pozwolę... Mona...może jak radzi Dziuba, spróbuj u innej pani? |
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko ale znajdź dobra stronę tego. Masz z kim w ogóle się spotkać, chodzisz śpiewać... A ja nie mam kolezanek z którymi mogę się spotkać. Moim ost. towarzykami, jak jestem w domu są siostra która ma 12 lat i chrześniaczka 1,3 roku...
Ost. zadzw. do mnie koleżanka ze studiów, to normalnie tak mi się miło zrobiło... że ktoś pamięta o mnie ![]() A moje dwie bliższe koleżanki to jedna w UK na stałe a druga pracuje w jakiejś pipidówie 50 km od mojej wiochy... No i takie życie. Ale mam co robić to pójdę do Babci, to rano kanapki młodej zrobię do szkoły, to popilnuje siostrzenicę... to na zakupy. Jakoś się kręci. Bynajmniej wieczorem padam do łóżka Ale za bardzo gęby nie mam do kogo otworzyć a wyjść z kimś na imprezę???? ![]()
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Pojedziesz do Wawy Dziubasku to wszystko będzie inaczej, jeśli zechcesz
Zamieniłabym wszystki znajomych-nieznajomych na TŻa ;(Blondasku, no pozwoliłam sobie ale cóż, czasem trzeba. Ja w ogóle na co dzień to mało grzeszków, ale była okazja Mam nadzieję, że zejdziesz do upragnionej wagi. Powodzenia Skarbku ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- AAAAA!!! muszę się pochwalić, mój uczeń chwilę temu napisał, że zdał tę poprawkę odniosłam sukces pedagogiczny
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Dziuba...w Warszawie będzie inaczej na pewno
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wsuwam płatki Fitness, to małe opakowanie, bo mam ochotkę pochrupać.
![]() Malinko rozumiem o co Ci chodzi. Ale jak już się ma TŻa to też czasem chciałoby się spotkać z jakimiś babkami - poplotkować. Chociaż ja wolę towarzystwo męskie na studiach przez 4 lata z chłopakami trzymałam... a teraz nie gadam prawie z Nimi... phi A musi być inaczej... muszę dupsko russzyć. A w ogóle dzięki moniczorkowi zaczęłam się zastanawiać nad jogą. Blondi no co TY?
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Wam, ze mam dość! Mój stary znowu zaczyna! Wkurza mnie i myśli, że zareaguje na jego durne wiadomości
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Joga ponoć jest świetna, ale czasy kiedy kładłam głowę na kolanach bezpowrotnie minęły przez ten durny kręgosłup...
Dziubku, ja znacznie lepiej dogaduję się z facetami, ale trudno te znajomości nazwać przyjaźnią... Meg?
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak więc widzisz Mnie w liceum nikt nie lubił czemu? nie wiem... miałam swój styl i po prostu nie podlizywałam się żadnej dlatego byłam nie lubiana, plus grubaCytat:
Dziewczynki ja idę wziąć kąpiel
|
||
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko ale po co od razu przyjaźń??? Ja tam nie wierzę w tą całą przyjaźń... nie wiem, nie umiem zaufać ... Z facetem, którym jestem mogę się jakoś zaprzyjaźnić, ale to wynika z tego, że jesteśmy razem... Ale tak bez miłości - wynikającej z przyjaźni bądź odwrtonie nie wierzę...
Blondi ja byłam lubiana, ale nie byłam zapraszana na imprezy, bo gruba... a potem jakoś sie wyrobiłam pomimo tego, że byłam tęga, bo koleżankom chłopaków zarywałam a sama niestety odchodziłam z ''niczym''.
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-09-08 o 19:49 |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Dziubku kupiłaś te botki?
![]() Mnie nikt nie lubi, bo sama siebie nie lubię. Koniec kropka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Rozeznanie
|
Pisze do mnie wiadomości na nk, wypisuje głupoty, tylko po to, zeby mnie zdenerwować. Że płacić nie będzie, że ja się nie staram (swoją drogą ciekawe o co chodzi, bo te wiadomości nie trzymają się ani kupy ani
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko Niet, ale kupiłam inne buty :P na obcasie
i ciuszki, ale słaba jakość jutro może lepszej wrzucę...A botki chcę jeszcze kupić
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- P.s masz nóżki jak patyczki |
||
|
|
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
tylko nie widać, czy mają jakąś klamerkę czy guziczek ![]() Wyglądasz bardzo szczupło Kochana Chciałabym założyć jasne dżiny, ale się wstydzę nóg ![]() ![]() Meg, ja chyba nie rozumiem...
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Megwink kiedyś pisała, że ma poważne problemy z ojcem. Kłótnie, nie chce płacić alimentów (bodajże) i że truje Jej strasznie - psychicznie męczy... No i teraz męczy Ją na nk...
Malinko i Blondyneczko no to zrobię foto, jak siedzę, dopiero moje uda szczupło wyglądają :P A ja pierdziele w końcu czy chude, czy nie - fajnie spodnie znalazłam w Reserved i nie mogłam się oprzeć. A nietoperek z bazarku ![]() Buty mają klamerkę
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz się koniecznie obfotografować z każdej strony
![]() Meg, nie wiem co poradzić...moi Opiekunowie robią mi inne jazdy... U mnie nie ma Reserveda może następnym razem jak będę w Lbn to zaciągne Misię na zakupy...---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A ja się zastanawiam nad pełnymi pantoflami (półbotkami) lakierowane, stylizowane na męskie, z cienką sznurówką na słupku, nie na szpilce ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- albo nie, takie lepsze http://www.nikoletta.pl/public/image...4612_3_big.jpg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko a wiem, jakie
Właśnie takie modne są Hmhm... w Lublinie??? U mnie w Białej Podl. jest Reserved :P zrobili w końcu jakieś centrum handlowe, hehe Obfotografuję się i wrzucę fotki, same zobaczycie, że mam jeszcze sporo do zrzucenia ![]() O FUCK, ale buty a ta baba wygląda jak rozjechany kot!!!
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem juz wolna, odwiedziła mnie kumpela i tak sie przedłużyły pogaduchy.
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

I jak się wnerwię, to pal licho, ale zakupię coś z subiturminą...czy jak to tam i polecę w dół spokojnie do 60kg, może wtedy ktoś zauważy... 
Tylko abyś Ty się dobrze ze sobą czuła, co do bioder, ja mam za małe Ty za duże, nie masz problemu z udami masz szczuplutkie a że masz takie biodra niewiele z tym zrobisz bo taką masz budowę kości.
ja też cem
nie mam sił...
Ale chyba nie dam rady
Dobrze, że spotykasz się ze znajomymi