![]() |
#1201 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Idę umyć włosy i zrobić kompres z Kallosa Latte - sprawdzę czy faktycznie włosy mi się do niego przyzwyczaiły (w końcu to już drugie opakowanie 1000ml ![]() A z cerą dalej nic nie wydumałam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
po prostu Em :)
|
To fakt.
![]()
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanowiłam się co zamówię z BU: żel hialuronowy i egzotyczny olejek myjący ECO. Nie będę szaleć, bo muszę jeszcze kupić jakiś krem brązujący do twarzy i tusz do rzęs, bo Collosal Maybelline niedługo może mi zaschnąć i muszę mieć coś w zapasie.
![]() |
#1204 |
po prostu Em :)
|
Według mnie Jessica była jednak lepsza.
![]() Po "wg" nie stawia się kropki. ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Jeszcze chwila i oszaleję nad tym hiszpańskim, siedzę nad nim od kilku dni..
![]() |
#1205 |
|
Ja drugi raz kupiłam tusz Bell Push Up - to mój absolutny faworyt wśród tuszy.
![]() ![]() A tak w ogóle, to skończyłam mój odwyk kosmetyczny. ![]() ![]() Teraz muszę popracować nad przemyślanymi zakupami. [To nic, że muszę wymienić całą pielęgnację twarzy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
Mi też Jessica się podobała ![]() ![]() ale jednak najlepszy show zrobił Kony uśmiałam się jak ![]() a co do Hiszpańskiego właśnie też siedze nad zadaniem ![]() Wyszłam wczoraj do apteki po zwykły ibuprom a wróciłam z zestawem himalaya maska z miodla + zel do mycia twarzy i olejkiem rycynowym a ibupromu nie kupiłam ![]() Nosku gratuluje mieszkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
emuś, ups fakt
![]() ![]() Kony był świetny ![]() W zeszłym odcinku za to podobał mi się bardzo Patenciarz ![]()
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów i poszalałam, ale tym razem kupiłam nowe nabytki do domu, piekne donice i kwiaty, dywanik do łazienki, ozdoby bożonarodzeniowe [już!], przyprawy w młynkach kamisa [sole, gotowe mieszanki, przyprawy do kawy, cynamon w niteczkach do mielenia- taki pierwszy raz spotkałam!]
A jutro muszę iść na zakupy kosmetyczne, skończył mi się krem, kupię znowu purezone loreala bo mi służy więc nie ma co kombinować, jakis samoopalacz i balsam brązujący. Nosku gratuluję mieszkanka, co to za radość ![]()
#1210 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ale róże Delice już zostały wycofane chyba? te nowe z puzzlem mają podobną konsystencję na szczęście
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tusz manhattanu jest fajowy, zupełnie inny niż do tej pory robili- gęściejszy, mniej smierdzi, nie skleja a wręcz rozczesuje jak gumiaki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Popełniłam lakierowy grzech a włąściwie 3 na allegro, nie powiem z kim ![]() ![]() ![]() Em- do makijazu w końcu nie użyłam zadnego triku bo mi czasu nei starczyło, dałam odrobinkę więcej bazy inglota i się przyczepiło ![]() Jutro ciężki dzień, dochodzą mi jedne zajęcia, muszę iśc na wykład na 8 rano jeszcze żeby o tym zwolnieniu z ćwiczen z profesorką pogadać. Skończę po 14stej i na 15.30 lece do pracy na szkolenie i po nim popracuję do 21. Chyba będe musiała zrobić 10 kanapek rano ![]()
![]() |
#1211 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę poszukać jak będę następny raz na zakupach. ![]() Pogrubiający, ale jak dla mnie to też wydłuża. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fuksjaa, to już nie masz w ogóle zapasów? ![]() Cytat:
Kochanie, dziękuję za opinie dot. pędzli EDM. Uważasz, że lepiej żebym poczekała, a nie brała te bez logo z All? Z zamówienia bezpośrednio wyjdzie jeszcze taniej niż 26,50 z przesyłką? czy w najbliższej przyszłości będziecie zamawiać coś z EDM? Potrzebny by mi był raczej do pudru i do różu,(raczej kabuki chyba niż flat top) w mineraly jeszcze nie wsiąkłam, ale kto wie, jak kiedyś wypróbuję. ![]() ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-15 o 22:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Siostra przywiozła mi szampon piwny Guhl. Ciekawa jestem jego działania, ale musi poczekać, bo niedawno kupiłam Pantene Gęste i Mocne i wolę go zużyć najpierw. A teraz zajęła mi łazienkę, będę totalnie niewyspana jutro na praktykach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Tak mi się zdaje ż ejuz na kilku stoiskach ich nie było ani testerów...
Wiem który wiem ![]() Co do zagranicznyhc szamponów to strasznei mam ochotę na Pantene ten taki Natural czy jak mu tam ![]()
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś policzyłam i z ok 360kosmetyków chciałabym zejść do 120szt. (pielęgnacja, kolorówka, zapachy) nie wiem czy to możliwe ![]()
![]() |
#1217 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właściwie swojego mieszkania nie mam, ale mieszkam sama w mieszkaniu mojej siostry. Wspaniałe uczucie, swoboda, miejsce gdzie nikt ci nie przeszkadza. Już nie wyobrażam sobie mieszkania znów z rodzicami ![]() Cytat:
A najbardziej to chciałabym aby znów była promocja na tusze Max Factora; w grudniu w wielu perfumeriach(np SP) można było kupić dwa tusze(2000 calorie+masterpiece) za 40zl. Cytat:
![]() ![]() Kusi mnie też formuła glo z EDM. I pędzelki. Ale ja nie ogarniam zamówień z ich strony i najchętniej bym się przyłączyła do większego zamówienia.
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-11-16 o 09:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tak samo z 200 calorie - on niby jest do pogrubiania, ale jak się postaram, to super wydłuża
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie za kilka dni mam robić zamówienie, zaraz napiszę Ci PW ![]() Wiesz, słyszałam, że Essence jako nieliczna drogeryjna firma ma prawdziwe minerały. Myślę, że to, jak je odczuwasz to w duuuużej mierze kwestia pędzla - posłużę się przykładem Lzzie (jeśli można ![]() ![]() A pędzla do różu już nie ma ![]() ![]() Rety rety, moja skóra wygląda i swędzi coraz piękniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie ogarniam tych zamówień, dlatego zdam sie na kogoś doświadczonego w tej kwestii, kochanie ![]() ![]() Cytat:
![]() W takim razie czekam na priv i wolę mieć sprawdzony i z logo ![]() Bardzo Ci dziękuję ![]() A propos, to chyba dziś wypiorę pędzle ![]() W ogóle to byłam po dokumentację z praktyki, super opinie mam wystawione, no i strasznie sie cieszę, bo mój brat dziś załatwił sobie staż i ma szanse duże na prace po nim ![]() ![]()
![]() |
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
Wysłałam
![]() Dziewczyny, dostałam SMSa od Sephroy -20% Czy oni powariowali? Kusić odwykującą osobę, powinni tego zabronić ![]() Ktoś chce ![]()
#1223 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które mają minerały z EDM:
właśnie szperam na ich stronie i wybrałam odcień Medium Beige Neutral -miała któraś z was i może powiedzieć jaki to kolor na żywo? (Mam dość ciemną karnację z odcieniem żółtym) No i coś pisałyście o różu waffle cone pamiętam?możecie polecić jakiś brzoskwiniowo-różowy odcień?
#1225 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kochanie, a może poczekać z tym zamówieniem, aż pędzel znowu się pojawi? Nie wiem jak dziewczynom, ale mi się w ogóle nie spieszy, mam jeszcze trochę tej próbki, która się nie chce skończyć, jest diabelsko wydajna, mimo, że używam praktycznie codziennie. Więc jakby coś można by przełożyć zamówienie na później, no chyba, że komuś bardzo zależy na czasie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to przepraszam dziewczyny, że was ostatnio bardzo zaniedbałam, ale mam w tej chwili gorący okres w życiu i w środę możliwe że zmieni się moje życie na kilka kolejnych lat. Bardzo bym prosiła o kciuki, oczywiście jeśli wszystko się uda, to się wam pochwalę, na co się porwałam ![]() No i życzę zdrowia wszystkim chorym, mniej stresu w pracy i polepszenia stanu cery ![]() ![]()
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ufff... wreszcie mogę spokojnie napić się herbaty i odpocząć, bo od rana gonię. Najpierw wpadłam na 15 minut do pracy, potem do biblioteki na Rajskiej (wypożyczyłam 4 książki i jestem z siebie dumna ![]() ![]() Jutro za to jadę do Kazia na zakupy ![]() Cytat:
![]() Jeszcze go mam ![]() ![]() Teraz na zimę kupię znów mineralnego L`Oreala True Match, bo on kryje lepiej i mam wrażenie, że będzie lepiej chronił cerę przed mrozami. EDIT: Szykują mi się dość duże zakupy kosmetyczne: dziś zamawiam z BU żel hialuronowy i olejek myjący egzotyczny a jutro lub we środę kupić jeszcze muszę: - żel do golenia Nivea for men (bo ostatnio zapomniałam ![]() - podkład mineralny L`Oreal True Match - krem brązujący do twarzy (chyba też z L`Oreala wezmę) - tusz do rzęs (prawdopodobnie znów Maybelline Volum` Express Curved Brush, bo to mój ulubieniec). lizzie masz moje ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-16 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A róż Waffle Cone to mój ulubiony róż, mój pierwszy w życiu, który mi się podoba i używam prawie codziennie. Jest brązowy maleńkimi drobinkami. Ale Tobie raczej nie polecam - jest dosyć jasny, a jak masz ciemną karnację, to go w ogóle nie będzie widać. Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W końcu wybrałam się do apteki i kupiłam Lipidię - w zeszłym roku mi pomogła, to może w tym też... Najwyżej będę ją mieszać z tym kwasem hialuronowym i tamanu. Musi mi przejść ![]() A maseczka YR na mnie nie działa ![]() ![]() ![]() Kciuki oczywiście, wiesz, że ja też trzymam ![]() O, a miałaś już jakiś olejek myjący od nich? Bo do tej pory w ogóle się tym tematem nie interesowałam, a może to byłby dobry sposób na przetrwanie zimy...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
kochanie miałam w zeszłym roku olejek myjący z pomarańczą. Bardzo fajny był i dlatego teraz zamówiłam ten egzotyczny. Trochę dziwnie się myje tymi olejkami, bo są tłustawe, ale ten pomarańczowy na prawdę dobrze oczyszczał cerę i nie była potem ściągnięta jak po żelach czy piankach
![]() Mam nadzieję, że z tego egzotycznego będę też zadowolona. Ciekawa jestem zapachu, bo pomarańczowy pachniał na prawdę realistycznie ![]()
#1229 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.