|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Najlepsze było to, że babka od biologii na poczatku powiedziała dziewczynie, że nie ma takiej opcji, by jej podniosła ocenę, bo za nic nie wychodzi jej lepsza. A co ta zrobiła? poszła do dyrektorki na skargę. Dyrektorka wzięła nauczycielkę na stronę i dziewczyna dostała bez odpytywania lepszą ocenę. I od tamtej pory, laska jedzie na opinii. Kolejny przykład? Jako jedyna nie była pytana. Nauczycielka powiedziała jej, żeby się przygotowała, bo ją może zapytać niedługo. Za jakiś czas bierze ją do odpowiedzi, ona mówi, że nie umie. A polonistka: "rozumie, zapytam Cię jutro" i nic jej nie wstawiła ![]() Ja sobie obiecałam, że jak zostanę nauczycielką a ktoś będzie chciał podnieść sobie ocenę, będę pytała od razu, zamiast mówić z czego ma się nauczyć. Jeśli czuje się ktoś na siłach, by mieć tą 5 to powinien umieć na wyrywki wszystkie tematy, a nie wykuć na pamięć ![]() teraz ciągle patrzy w dziennik i sprawdza kto ośmiela się mieć lepsze oceny od niej. Ale miała gula jak się okazało, że najlepiej napisałam ostatnie wypracowanie z polskiego ![]() Dzisiaj uderzyłam mojego pana od wfu piłka w twarz ![]() Nie moja wina, że nie potrafię dobrze serwować a on nie uważał na lekcji. Jego reakcja jak dowiedział sie, że to byłam ja: "to TY??? Mogłem sie domyślić" ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-10-30 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15007212]sprawdzałam notatki i mam bardzo skąpe ;]
u mnie aż tak mocnego podziału nie ma. tylko najbardziej wkurza to że nauczyciele traktują ich inaczej niż pozostałych;] w du.pie pomęczę się jeszcze troszkę i bedę miała spokój z nimi ;] też mam książkę z tego wyd, ![]() idę dziewczyny już spac, bo jakoś zmęczona jestem. ;*[/QUOTE] Też nie widzę sensu robienia obszernej notatki z takiego banalnego zagadnienia. Ale ok. tym razem zrobie, bo wczoraj też nie widziałam sensu i co - laska. pomęczymy się już na prawdę niewiele... czasem mam wrażenie ze czas w tym budynku marnuję ![]() a to już jest chamskie traktować innych inaczej, i to dlaczego? ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba książkę do 3kl :P my też 2cz. 2 kl. kończyliśmy, w przyszłym tyg. zaczynamy 3 kl :P
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
no to skoro wy się żalicie to może i ja tak zrobię.
Mam w klasie taką Asię- uznana przez nauczycieli za mądrą uczennice, której nie warto pytać, bo przecież na pewno to wie, lepiej kogoś innego. Otóż cała prawda jest taka, że ona wszystko kuje na pamięć i wcale nie posiada wiedzy. Wyrecytuje coś z pamięci i cała happy. A gdy dostanie 4 to ze zdziwieniem i oburzeniem "Jak to się stało?" (nie wykułam wystarczająco) . Ostatnio na WOSie mieliśmy każdy osobno podać w jakiej sprawie napiszemy do Rzecznika Praw Obywatelskich i nie pamiętam jaki podała przykład, no ale był tak głupi, że wręcz padłam ze śmiechu. To jedynie świadczy o tym, że nie myśli. No cóż ale tego wykuć nie mogła.Ona mnie dobija.
#1205 |
Zakorzenienie
|
Marta, jutro spr. tą notatkę, bo dzisiaj nie kontaktuję i lecę w kimę :P
kolorowych ![]()
#1206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dla przeciwstawienia mam jeszcze jedną taką w klasie. Za opis jej inteligencji wystarczy dialog: ( J - ja K - koleżanka) J: jedna część tej książki kosztuje 15 zł K: a ile dwie??? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadaj ! pójdziemy w sobotę na piwo ! ![]() no jak. nie ma prostych kalkulatorów bez pierwiastków ![]() Cytat:
a ja sobie jem zaje.biste krówki z Lidla ![]() ![]() a tak serio - ja też nienawidzę tej szkoły. Cytat:
![]() można ! ![]() Cytat:
ale ja też mam w klasie taką A. irytuje mnie to bardzo.. bo wcale nie jest mądra.. w sumie niekoniecznie potrafi złożyć zdanie po polsku, ale z polaka ma co? SZÓSTKĘ. zazwyczaj jest tak, że nie da dojść do glosu dla reszty ludzi z klasy, przekrzyczy, ale swoje powie, choćby to największa głupota była. a babka jej przytakuje. jak już A. czegoś nie wie i przestaje się odzywać to wtedy baba się przysadza do reszty klasy.. i cóż, zonk. a nie daj Boże dostań lepszą ocenę niż A. przez tydzień się odzywać do Ciebie nie będzie. ach, szkoda gadać. byłam dzisiaj u przyjaciółki bo się rozchorowała. kupiłam jej cukierki jej ulubione i pocisnęłam w odwiedziny bez zapowiedzi ![]() Riddim, tęskno będzie ;* dobra, idę spać Żbiczki ;* buzi ;**
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta Asia jeszcze stara się być "fajna", taka luzie, super, cool -.- tylko po prostu jej to nie wychodzi. Drażni większość i tyle. ![]() no ale właśnie są ludzie i prawie ludzie. albo wkurza mnie niesamowicie jak wiem, że dana osoba wykuta jest na blaszkę i na 100% dostanie 5, pytam ją "Umiesz?" a ona "Niee, co ty...bla bla". Ja nie wiem czy to wstyd, że ktoś się uczył? Jak jak wiem, że nie umiem to mówię NIE UCZYŁAM SIĘ i raczej źle mi pójdzie i odwrotnie gdy się nauczę. Dziwni są ludzie.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-30 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej, gdy ktoś Ci w jej wyrobieniu pomagał i samemu nie włozyło się w to żadnej pracy. bardzo dobrze że napisałaś je najlepiej. haha, jesteś 5-tkąwą uczennica z wfu ![]() ![]() Cytat:
![]() ja 3 może zaczne w... nie wiem kiedy. już zwątpiłam w to, że ZiK przerobimy. no cóż... korki, korki, korki. Cytat:
i tyle własnie sa czasem warte oceny... ktos sie wykuje i ma 5, a przyjdzie sprawdzian gdzie trzeba troszke pomyslec, ktos zada pytanie na myslenie i co? i faktycznie, straszne to jest, tylko isc sie zabić, gdy dostaje sie 4 zamiast 5. ![]() na ocenach to mi zależało w podstawówce i w gim, teraz zalezy mi na wiedzy... dlatego nienawidze dyktowania notatek, nie wyjasniania, nie zmuszania do myslenia, nudzenia na lekcjach. nienawidze tego. nienawidze faworyzowania, bo ktos jest synem, wnukiem, czy kim tam, kogos waznego w szkole, nienawidze faworyzowania osob, które kiedys coś mądrego powiedziały 2 razy. INNE OSOBY TEZ MYŚLĄ! tylko trzeba zwrocic na nie swoja uwage, a nie wciaz faworyzowac jedna i tą samą osobę. nienawidze gdy ktos jest typowym kujonem - tylko kuje na te 5 i 4, a potem okazuje się, że... NIE MYŚLI. bo kucie da wiedze na zasadzie ZZZ, bo wykutą wiedzę można odtworzyć, a nie ją wykorzystać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o mamo ![]() już nie bede komentowała, bo bym sie tylko powtórzyła... ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() na wino za czy zote ![]() ej, a to sie rowna temu ze do Ciebie nikt nie może wpaść ![]() eej, ale jesteś kochana ![]() ![]() ![]() ej bo, jak moglas dostac lepsza ocene od niej ![]() Cytat:
jak ja nienawidze takich ludzi. mam szkolę pełną takich. (no moze pelną to przesada, ale jednak...) oooo dokladnie z ust mi wyjelas to! mialam taka jedna sytuacje w 2 kl... z geo sie nic a nic nie uczylam - dostalam wiec jakas 2 z kartkowki... inni - jeju, dostane 1, NIC nie uczylam/łem sie! co podostawali? 4 i 5. ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo na polskim nikt nie kupuje ostatniej części książki, bo nam się nie opłaca. I jak polonistka kazała nam na zadanie domowe znaleźć jakieś tam wiersze, między innymi ona wydrukowała je w domu. Jak ktoś zapytał się jej czy może je skserować a ta z wielkimi pretensjami "każdy ma takie same obowiązki w domu!" jakby kurde co najmniej ona sama napisała te wiersze ![]() jak na razie jestem piątkową uczennicą z wfu :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
ide sobie w kimkę też
![]() poczytam na dobranoc o paprotnikach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() wielka paniusia? co to ona w domu nie robi i ile sie nie uczy i na ile nie zasluguje? jasne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie im dziękujemy. ![]() lecę spać, dobranoc;*
![]() |
#1214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Głupia pipa. Jak ona czegoś nie ma to wielki foch jak ktoś jej nie da zadania. Ostatnio jak widziała, że się z niej śmiałam z dziewczynami zrobiła obrażoną minę i powiedziała: "ja dobrze wiem co się w tej klasie dzieje" No bardzo jest domyślna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Konto usunięte
|
jak wy produkujecie ! nie nadążam w czytaniu.
pe.es. musze sobię zmienić coś w deklaracji maturalnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest jeszcze inna koleżanka , która np.jak dostanie 2 to reaguje tak jakby się załamał jej świat. albo chodzi i pyta się wszystkich jakie mają oceny ![]() ![]() dobrze że mam rodziców którzy nie wywierają na mnie presji , jeśli chodzi o oceny i szkołe. uczę się dla siebie, tyle. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ;*;* dosyc szybko dzisiaj wstałam, ale wyspałam się ![]() wczoraj jak jechałyśmy z kumpelą przez las, to liście na drzewach były takie kolorowe i tak zeje.biście to wyglądało ![]() ![]() ;* OLA wszystkiego najlepszego ! zdrowia, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń !! ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Smerfetki ;*
Dostałam o. i czuję się jak przeżuty kapeć. ![]() Pociągiem, autobusem lub busem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Haha. ![]() [Ja chyba już zacznę uczyć się botaniki, a nie tak jak tym razem weekend przed sprawdzianem. ![]() ----------------- Ola ! Wszystkiego dorosłego. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zakorzenienie
|
hej paprotniczki ;**
Cytat:
![]() ![]() uchodzisz za pechowca ![]() no, to dobrze, że wie ![]() Cytat:
![]() ja wlasnie sobie przypomnialam, że pewnie też niedługo będzie, tan czas tak szybko leci... haha, ma na końcu prawie że ![]() bo własnie ta P opiera się na zadaniach zamkniętych i szczerze mówiąc to mi się bardziej spodobała :P bo jak zadania kompletnie nie wiem jak zacząć... to patrze na różne odp i jakos tak łatwiej. widzę, że często popełniam błędy, których pan kiełbasa ( ![]() ja wlasnie dziś ukł oddechowego będę, weekend przed sprawdzianem! ![]() w końcu wczoraj gadałam z Martyną i nie przeczytałam, ale dobrze, bo i tak mi biol odwołał ![]() -------------- OLA
STOOOOO LAAATTTTTT ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć, Bałwanki ;*
Zauważył ktoś, że mnie nie było? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Widzę,że sobie ponarzekałyście. ![]() ![]() ![]() A przypomniało mi się - ostatnio TŻ do mnie dzwoni i jakieś przerywanie na łączach było. On: halo, halo, a ja niewiele myśląc: halo, halo, buty się palą! Śmiał się pół dnia potem ze mnie. ![]() Ola - najlepszego! ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-31 o 08:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie to co z Beatą ![]() ![]() ![]() (Beata, jak będziesz przy kompie, to się do mnie odezwij na gadu, powinnam być przy kompie) wino za czy zote.. (zajęło mi chyba ze 30sek, żeby rozszyfrować co to jest ![]() ![]() ![]() nie ![]() ![]() tak, kupię cukierki, jak będziesz chora to specjalnie 250km przebędę żeby Ci humor poprawić ![]() ![]() ej, w ogóle.. ktoś jeszcze się na Warszawkę namyślił ? ![]() no właśnie nie wiem ! jak ja mogłam ?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mea culpa, mea culpa, mea culpa. ![]() dzisiaj nadrobisz. ![]() ej, muszę bibliografię zrobić, była na wczoraj ![]() no zaje.biście ogólnie bo nigdzie w bibliotekach nie ma 3 książek, które bym chciała do prezentacji. napiszę Wam może tytuły, może któraś w domu ma jedną z tych pozycji to podałaby mi "dane" do opisu bibliograficznego ![]() Mitologie świata, Ludy Skandynawskie wyd. Rzeczpospolita (taka czarna seria wydawana z gazetą) Mity skandynawskie -Rafał Maciszewski Paul Anderson - Zaklęty Miecz Marcin Mortka - Trylogia Nordycka Jarosław Grzędowicz - Wilcze Zamieci Neil Gaiman - Amerykańscy bogowie Zbigniew Herbert - Król Mrówek Roger Zelazny - Dworce Chaosu Johanna Sinisalo - Nie przed zachodem słońca na wytłuszczonych najbardziej by mi zależało. poszukam ewentualnie w internecie.. iiii wpiszę tak na odczepnego, a później popoprawiam. ![]() ![]() (a takie tam jesienne kolorki)
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na czym teraz jesteście? ![]() dziewczyny sukces xD zasnęłam wczoraj kilka min po 23. ![]() obudziłam się dzisiaj o 8.30 ![]() ale of kors jeszcze w łóżku... "kocham cię Polsko" oglądałam ![]() zaraz się ogarnę i siadam do książek xD obiecuję! OLA!!! SZCZĘŚCIA!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
no własnie jakieś 70% i nie wiem czy się cieszyć, czy nie
![]()
#1223 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam problem, jak mam opisać kadr z filmu w bibliografii?
![]() normalnie mam napisać autora, i później kadr z jakiego filmu i rok produkcji?
![]() |
#1224 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez wiele rzeczy wykorzystuje sie w wielu tematach ![]() Cytat:
![]() no to wino za czydziesci zotych ![]() ![]() chcemy!!! ![]() spoko, wiedzialam ze mozna na Ciebie liczyc ![]() z bibligrafią to ja Ci wiesz na ile pomogę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
normalnie, jakbym miala poprzednią nauczycielkę, to bym Ci powiedziała, a teraz to Ci tylko powiem, że wpisz jak uwazasz, a jak źle będzie to Ci pani powie i poprawisz. swoją drogą, że wam nie powiedziała wczesniej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Ja, ja, jaa! Ja, Żbiczku jestem napalona na Warszawę
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
Jezu dziewczyny jak Wy sie rozpisujecie ;D
normalnie nie nadazam czytac ![]() Ja dopiero co wstalam, ale i tak zaraz lece dalej spac ![]() Bylam na nocy grozy w kinie i powiem wam ze nastepnym razem jak cos takiego bedzie to sie napewno wybiore ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra. Ide sie troche ogarnac ![]()
#1227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oooo! fajne bylo??? ja idę na noc zmierzchu i wampirów 20 listopada, bo to też ten ENEMEF, co nie? ![]() Marta, to wpadaj na sylwestra na Mazury ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ej, znowu mi chyba połowy nie zacytowało
![]() Cytat:
![]() Podobno można taki cyrkiel na długopis ![]() Cytat:
![]() Ale ja nie mam nowej fryzury! ![]() ![]() ![]() Mówisz... ![]() Cytat:
![]() Ja chcę na gadu ![]() ![]() To wbijamy się do niej! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie 19,50 i 19 ![]() Cytat:
![]() A ja? A ja? ![]() Zabierz się z Martyną, daleko nie masz ![]() My właśnie skończyliśmy... Któraś pisała, że nauczycielka kazała Wam powtórzyć wielomiany i ciągi. W czwartek na 35 zadań nie było ani jednego z wielomianów ![]() Trochę zamulam po wczorajszej jeździe, więc za dokładnie nie czytałam, co pisałyście (tylko te krótsze posty ![]() I mnie bolą uszy, gardło i głowa ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-31 o 10:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Przepraszam, że nie cytuję. Przeczytałam was pobieżnie, ale obiecuję, że nadrobię wszystko wieczorem. Wyjeżdżam za chwilę do rodziny, ale lapka biorę, więc będzie kontakt ![]() ![]() Pościągałam sobie na kompa arkusze z matmy i mam zamiar je porobić w ciągu dnia. Trzymajta się kobity ![]() PS. ładną pogodę mamy, nieprawdaż ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15009282] ;* OLA wszystkiego najlepszego ! zdrowia, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń !! ![]() ![]() Dziękuję baaaaaaaaaaaaaaardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() aha i gadałyście o tym co robicie z polskiego ![]() ja już dawno w 3 części ![]() ![]() ahaaa no i dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.